Mέσα ο Λιγνάδης-Αποκεφαλίζονται Μενδώνη-Παναγιωταρέα. Στο φως συνωμοσία Μπιλ Γκέϊτς και Ρότσιλντ

26 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,060
Μοίρασέ το

Αποκεφαλισμός της Μενδώνη, γιατί φίλη μεν και “ξεματιάστρα” του “πρότζεκτ Ελληνικό” αλλά με τη δήλωση ότι είναι υποκριτής και επικίνδυνος ο Λιγνάδης τον έστειλε στη φυλακή και τον μετέτρεψε σε ωρολογιακή βόμβα για άλλους.

Προφανώς γιαυτό της απαγόρευσαν να εμφανιστεί στη Βουλή και κάποιοι λένε την είδαν να κουνάει μαντήλι στο Υπουργείο…

 

 

Το … ΚΙΣΕ το ρωτήσατε;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από

Γιάννης Ντάσκας

 

Μπορεί ένας Μεταξουργιώτης να ζητήσει ραντεβού με μια άλλη Μεταξουργιώτισα;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Και αν η Μεταξουργιώτισα μένει μεν στην κατοικία μετά πισινός που διαθέτει στο Μεταξουργείο αλλά εργάζεται ως το μεσημέρι-αργά το απόγευμα στην Ηρώδου Αττικού,δηλαδή στο προεδρικό το Μέγαρο μπορεί το ραντεβού να γίνει στο Μέγαρο,ώστε και να τη συγχαρεί για τη νέα απασχόλησή της και να τον συγχαρεί και εκείνη διότι μερικούς μήνες νωρίτερα ένας βραβευμένος δημοσιογράφος του Αλαφούζου και ένας βραβευμένος συντοπίτης του Κυριάκου,ανακήρυξαν τον Μεταξουργιώτη “Καλλιτέχνη της χρονιάς”;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Μπορεί ένας αθώος -κατά τον μεγαλύτερο δικηγόρο της Ελλάδας-πολίτης να προτείνει μάρτυρες υπεράσπισης;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Μπορούν οι μάρτυρες υπεράσπισης να πουν ελέυθερα όσα γνωρίζουν στον ανακριτή;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Ο αθώος προτείνει τους μάρτυρες υπεράσπισης να τον υπερασπιστούν λέγοντας ότι είναι αθώος με βάση όσα γνωρίζουν κλπ;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Ο αθώος μπορεί και είναι λογικό να έχει ρωτήσει τους μάρτυρες για ποιό λόγο τους προτείνει και να είναι σίγουρος ότι θα μιλήσουν για την αθωότητά του;

“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Μπορεί ένας Μεταξουργιώτης να είναι είναι αθώος;

-“Φυσικά” είναι η απάντηση.

Μπορει ο Μεταξουργιώτης που πήγε προεδρικό Μέγαρο και βραβεύτηκε απο τους προαναφερόμενους ως “ο Καλλιτέχνης της Χρονιάς” να είναι αθώος.

-“Φυσικά” είναι η απάντηση

Και αν οι μάρτυρες πάνε και καταγγείλουν τον κατηγορούμενο Μεταξουργιώτη λέγοντας ότι δεν τους ρώτησε και τους ανακοίνωσε δημόσια αυαθίρετα και ότι δεν γνωρίζουν τίποτα περι της αθωότητας του κατηγορουμένου και τάσσονται υπερ της τιμωρίας των εγκλημάτων που είναι ίδια με αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Μεταξουργιώτης που τους πρότεινε τι μπορεί να συμβαίνει;

“Τρεις περιπτώσεις πιθανόν να συντρέχουν” είναι η λογική απάντηση.

Η πρώτη:Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί τους,κανείς δεν τους ρώτησε ,ούτε τους υπέδειξε τι θα πουν.Τους πρότειναν μάρτυρες και πήγαν και είπαν ελεύθερα την “καυτή” για τον Μεταξουργιώτη αλήθεια.Και τον έκαψαν.

Η δεύτερη:Να τους ζήτησε κάποιος επιτακτικά,εκβιαστικά να τσακιστούν και να πάνε να υπερασπιστούν τον Μεταξουργιώτη γιατί αλλιώς αλί και τρισαλί.Υποσχέθηκαν από φόβο ότι θα το πράξουν και πήγαν και είπαν τα αντίθετα γιατί η Δικαιοσύνη ελευθερώνει τον άνθρωπο.

 

Η τρίτη: Ποιός συνωμοτεί εδώ και χρόνια έναντίον του πλανήτη,των ανθρώπων και ειδικά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη διότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου είναι πραγματική “γάτα” και  με την γνωστή εθνική υπερηφάνεια που έχει αρνείται να κάνει φρούριο την ιδιοκτησία του στην Κέρκυρα;

“Ο Ρότσιλντ” είναι η απάντηση.

Ποιός όχι μόνο προβλέπει καταστροφές στον πλανήτη με κοροναϊούς και άλλα κλιματικά δεινά και αρνείται να πει ότι ΜΟΝΟ η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και ΜΟΝΟ ο καθηγητής και πρώην Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αντιστέκονται σθεναρά στις καταστροφές και στις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα,σε φοιτητές και φοιτήτριες;

“Ο Μπίλ ο Γκέϊτς” είναι η απάντηση.

Μπορείτε να αμφισβητείτε αυτή την εκληκτική λογική με την οποία σας αποδείξαμε μόλις ότι είναι μια σκέτη συνομωσία η προφυλάκιση του “Καλλιτέχνη της Χρονιάς”αν και είχε τον καλύτερο δικηγόρο της Ελλάδας στο πλευρό του και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας ότι πατέρας του κ.Λιγνάδη είναι ο γνωστός απο το παρελθόν Τάσος Λιγνάδης είπε προς όλους,άρα και προς τη Δικαιοσύνη ότι δεν είναι επικίνδυνος;

Μια και αποδείξαμε τη συνωμοσία περιμένουμε άμεσα μέτρα της κυβέρνησης:

1ον. Αποκεφαλισμός της Μενδώνη, γιατί φίλη μεν και “ξεματιάστρα” του “πρότζεκτ Ελληνικό” αλλά με τη δήλωση ότι είναι υποκριτής και επικίνδυνος ο Λιγνάδης τον έστειλε στη φυλακή και τον μετέτρεψε σε ωρολογιακή βόμβα για άλλους.

Προφανώς γιαυτό της απαγόρευσαν να εμφανιστεί στη Βουλή και κάποιοι λένε την είδαν να κουνάει μαντήλι στο Υπουργείο…

Κουνάτε μαντήλι στους σημερινούς επενδυτές στο Ελληνικό και ας κλαίει ο Άδωνης γοερά…θα πάει μια βόλτα με τον …Πρετεντέρη και το σκάφος και θα ξεχαστεί…

2ον.Ερχεται νέα τροποποίηση του Ποινικού κώδικα,όπως είπε ο πρωθυπουργός.Δικηγορικά γραφεία μελετούν να προτείνουν στην κυβέρνηση ένα άρθρο όμοιο με τους τραπεζίτες.

Θα λέει ,στο περίπου γιατί ακόμα το διαμορφώνουν: “Τιμωρούνται βαρύτατα οι δανειολήπτες,εκτός αν είναι τα Κόμματα που τα ονόματα τους είναι Νεα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.Τιμωρούνται βαρύτατα όσοι αδειάζουν τα κρατικά και τραπεζικά ταμεία εκ των έσω.Εκτός άν τα άδειασαν δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία,στο ΠΑΣΟΚ και σε φίλους που υποδείχθηκαν από τα λαμπρά και παντελώς αθώα αυτά κόμματα.Τιμωρούνται βαρύτατα  με φυλάκιση έως 15-18 μήνες οι παιδεραστές,εφόσον υπάρχει βίντεο που δείχνει την πράξη,εφόσον τα παιδιά δεν ήταν “επαγγελματίες παιδιά” και εφόσον δεν έχουν σχέση με άτομα εγγυημένα,όπως είναι τα άτομα της εξουσίας”.

Ελπίζουν,αυτά τα δικηγορικά γραφεία ότι ο νόμος αυτός θα λειτουργήσει ως ηρεμιστικό στον Λιγνάδη κατά το κρίσιμο στάδιο της προφυλάκισης να μην ανοίξει το στόμα του και τα…κινητά του τηλέφωνα…

 

Πηγή

Προβολές : 1,060


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα