Mαύρες μέρες ξημερώνουν: Έρχεται Αστυνομία Μάσκας και σκέψεις για «Υπουργείο Αλήθειας» στις ΗΠΑ

Mαύρες μέρες ξημερώνουν: Έρχεται Αστυνομία Μάσκας και σκέψεις για «Υπουργείο Αλήθειας» στις ΗΠΑ

6 Φεβρουαρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:576
Μοίρασέ το
Mαύρες μέρες ξημερώνουν: Έρχεται Αστυνομία Μάσκας και σκέψεις για «Υπουργείο Αλήθειας» στις ΗΠΑ

 

Έτοιμοι για Ομοσπονδιακή Αστυνομία Μάσκας είναι στις ΗΠΑ.

Mαύρες μέρες ξημερώνουν: Έρχεται Αστυνομία Μάσκας και σκέψεις για «Υπουργείο Αλήθειας» στις ΗΠΑ

 

Υλοποιείται το πρόγραμμα των σιωνιστών, ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 όπου η απόλυτη επιβολή του κουμμουνισμού, θα μετατρέψει τις ΗΠΑ, σε … παρακλάδι της Κίνας.

Το χάος, έρχεται όχι μόνον για την Αμερική, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι Αμερικανοί πρέπει να φορούν μάσκες σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, μετρό, ταξί, υπηρεσίες αυτοκινήτων, υπηρεσίες διαμοιρασμού οχημάτων (ride-sharing), σκάφη και κόμβους μεταφοράς, σύμφωνα με νέες οδηγίες από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που τέθηκαν σε ισχύ στις ΗΠΑ.

Οι μάσκες πρέπει να είναι σχεδιασμένες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και να ταιριάζουν απόλυτα στο πρόσωπο.

Η μη συμμόρφωση θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση ταξιδιού ή μετακίνησης από την κατοικία, καθώς επίσης και ενδεχόμενες ποινικές κυρώσεις.

Η εντολή θα επιβάλλεται από πράκτορες της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) και “άλλες ομοσπονδιακές αρχές”, καθώς και από κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους.

“Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο .… οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υποχρεούνται να εφαρμόσουν πρόσθετα μέτρα επιβολής των διατάξεων αυτής της εντολής”, σύμφωνα με το CDC.

Το CDC διατηρεί το δικαίωμα επιβολής της εντολής μέσω ποινικών κυρώσεων”, προσθέτει ο οργανισμός, αν και ισχυρίζεται ότι δεν προτίθεται “να βασιστεί κυρίως σε αυτές τις ποινικές κυρώσεις”.

Οι ομοσπονδιακοί μπορούν επίσης να εφαρμόσουν “πρόσθετα μέτρα αστικής δίωξης που θα ενισχύουν τις διατάξεις” των οδηγιών (οι οποίες “δεν αποτελούν κανόνα με την έννοια του νόμου περί διοικητικών διαδικασιών”, σημειώνει το CDC, “αλλά μάλλον έχουν τη μορφή επείγουσας δράσης”). Αυτές οι επείγουσες δράσεις θυμίζουν το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Η δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου αξιωματούχων επιβολής του νόμου που θα είναι εξουσιοδοτημένοι να επιβάλλουν ομοσπονδιακούς κανόνες μάσκας, θα παρέχει μια βολική νέα δικαιολογία για την παρακολούθηση των πολιτών και αφήνει περιθώρια για πιθανές παρενοχλήσεις και ευκαιρίες κατάχρησης εξουσίας στις ΗΠΑ.

Είδαμε και στην Ελλάδα ότι η επιβολή τέτοιων μέτρων απαγόρευσης, πολλές φορές έγινε με τρόπο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, οργής και αγανάκτησης από μέρους των πολιτών ή ακόμα και περιστατικά βίας που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, προβλημάτισαν κι εξακολουθούν να προβληματίζουν, για το που θα μας οδηγήσουν, οι όλο και αυστηρότεροι περιορισμοί και τα πρόστιμα που δε φαίνονται να έχουν τελειωμό.

Το ανησυχητικό είναι, πως πολλοί πιστεύουν ότι, αν η επιβολή του νόμου επικεντρώνεται μόνο στα άτομα που δεν φορούν μάσκες, τότε πολύ λίγα περιθώρια αυθαιρεσίας θα έχουν τα όργανα της τάξης.

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει διάκριση σε μασκοφόρους και μη, αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει σοβαρά και αφού φαίνεται να μην λαμβάνεται πλέον καν, υπόψην αυτός ο διαχωρισμός, περνάμε πια σε άλλο επίπεδο!

Τώρα, απασχολεί την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ το γεγονός ότι το CDC αφήνει πάρα πολλά στη διακριτική ευχέρεια των οργάνων της τάξης, αφού αφήνει ασαφή όρια, για το πότε μπορεί κάποιος να βγάλει τη μάσκα!

Μπορεί κάποιος να τρώει, να παίρνει φάρμακα, να πίνει και να βγάζει τη μάσκα που φοράει όποτε θέλει και για όσο χρόνο θέλει; Δηλαδή κάπου φτάνουμε σε επικίνδυνα παράλογες καταστάσεις.

Οι οδηγίες του CDC λένε επίσης ότι δεν αρκεί να φορά κάποιος απλώς μάσκα – πρέπει να είναι και συγκεκριμένο είδος μάσκας.

Δεν μπορεί να είναι μπαντάνα, κασκόλ, μάσκα σκι ή μαντήλα. Δεν μπορεί κάποιος να τη φοράει πολύ χαλαρά ή πολύ σφιχτά.

Δεν μπορεί να έχει βαλβίδα εκπνοής ή να είναι κατασκευασμένη από πλεκτά υφάσματα, δέρμα, πλαστικό ή βινύλιο.

Κι εδώ έρχεται και πάλι η διακριτική ευχέρεια των οργάνων επιβολής του νόμου για το πότε και σε ποιόν θα κρίνουν ότι πρέπει να επιβληθούν ποινές.

Ο Biden βέβαια είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις για υποχρεωτική μάσκα σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, πολύ πριν γίνει πρόεδρος, από τις προεκλογικές του ομιλίες ακόμα.

Δείτε τι έλεγε στο βίντεο που ακολουθεί:

Το επόμενο χτύπημα για τους πολίτες των ΗΠΑ έρχεται από τους φιλελεύθερους των Νew York Times και του Χάρβαρντ, που προτείνουν να δημιουργηθεί κάτι σαν “Υπουργείο Αλήθειας”!

Το “Υπουργείο” αυτό θα βρίσκεται κάτω από τη διοίκηση του Μπάιντεν και θα ελέγχει τι σκέφτεται ο κόσμος και τι λέει.

Οι ειδικοί λοιπόν, συμφώνησαν ότι προτού η κυβέρνηση Μπάιντεν μπορέσει να αντιμετωπίσει την παραπληροφόρηση και τον εξτρεμισμό, πρέπει να κατανοήσει το εύρος του προβλήματος. Κάτι σαν ένα «Υπουργείο Αλήθειας» θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσουν όπως λένε.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τους ΝΥΤ είναι το χαοτικό σύστημα πληροφοριών που παράγει λανθασμένες πεποιθήσεις στις ΗΠΑ, και διακυβεύει την εθνική ενότητα, ενώ διερωτάται ο αρθρογράφος, πως θα μπορέσει ο Μπάιντεν να ενώσει μια χώρα στην οποία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή της πραγματικότητας.

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει η Joan Donovan, διευθύντρια έρευνας στο Κέντρο Shorenstein του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τα Μέσα, τα Κοινά και τη Δημόσια Πολιτική.

Πρότεινε, μιλώντας στους ΝΥΤ,ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα μπορούσε να δημιουργήσει μια «Επιτροπή Αλήθειας», παρόμοια με την Επιτροπή της 11ης Σεπτεμβρίου (9/11), για να ερευνήσει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της πολιορκίας του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου.

Αυτή η προσπάθεια, όπως είπε, θα μπορούσε ιδανικά να καθοδηγηθεί, από ανθρώπους με βαθιά γνώση των πολλών «δικτυωμένων φατριών» που συντονίστηκαν και διεξήγαγαν την ταραχή, συμπεριλαμβανομένων των ρατσιστικών λευκών ομάδων και των ακροδεξιών πολιτοφυλακών.

«Πρέπει να υπάρχει λογοδοσία για αυτές τις ενέργειες», είπε ο Δρ Donovan. «Ο φόβος μου είναι ότι θα αποσπάσουμε την προσοχή μας ως κοινωνία και θα επικεντρωθούμε υπερβολικά, στο να δώσουμε φωνή στις περιθωριακές ομάδες που βγήκαν στους δρόμους για τον Τραμπ».

Οι ειδικοί ενθουσιάστηκαν που η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε ήδη ανακοινώσει μια «ολοκληρωμένη εκτίμηση απειλών» του εγχώριου εξτρεμισμού μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο, αλλά βλέπουν ότι η σημερινή κρίση του εσωτερικού εξτρεμισμού στις ΗΠΑ, όπως λένε, δεν αντιστοιχούσε σε παλαιότερους, πιο συμβατικούς τύπους τρομοκρατικών απειλών κι έτσι πρότειναν τη χρήση νέων ετικετών σε πιο στενά πλαίσια, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διάκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων κινημάτων και διαφορετικών επιπέδων επιρροής, ανάμεσα σε αυτά τα κινήματα.

Τι θέλουν λοιπόν να κάνουν αυτό το τύπου “Υπουργείο Αλήθειας”;

Να δώσει ακόμα περισσότερες ταμπέλες σε κινήματα και να αρχίσει το διαίρει και βασίλευε;

Περισσότερο χάος φαίνεται ότι θα φέρει κάτι τέτοιο, παρά θα εξαλείψει το πρόβλημα που διατείνονται ότι υπάρχει.

Και δεν μπορεί βέβαια να μην αναφερθεί, πώς, κάθε φορά που οι Φιλελεύθεροι μιλούν για «ριζοσπαστικές ομάδες», δεν αναφέρουν ποτέ κινήματα όπως οι ANTIFA και οι Black Lives Matter, των οποίων οι θανατηφόρες ταραχές διάρκειας 6 μηνών προκάλεσαν θανάτους, βιασμούς και πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια ζημιές στις ΗΠΑ.

Δεν αναφέρουν ποτέ το Occupy Wall Street, το Sunrise Movement ή οποιαδήποτε άλλη από τις αριστερές ομάδες αναταραχών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 576


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα