”Oι ΜΕΘ έχουν πληρότητα”, οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν… τίγκα είναι

”Oι ΜΕΘ έχουν πληρότητα”, οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν… τίγκα είναι

5 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:422
Μοίρασέ το
”Oι ΜΕΘ έχουν πληρότητα”, οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν… τίγκα είναι

Τα Χριστούγεννα της Pfizer... φέτος δεν γιορτάζουμε τη γέννηση του ”μη Σωτήρα” κατ΄αυτούς Χριστού αλλά τη γέννηση σ΄αμερικάνικο εργαστήριο του εμβολίου που θα μας σώσει.. έτσι αποκτά σωτηριολογικές διαστάσεις.

”Oι ΜΕΘ έχουν πληρότητα”, οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν… τίγκα είναι

Μπορείτε κυριοι της PFIZER και λοιποί ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, να γιορτάζετε προς το παρόν, θεωρώντας πως καταφέρατε να ελέγξετε όλη την ανθρωπότητα, με τον τρόμο που σπείρατε και το εμβόλιο με το οποίο θεωρείτε πως θα μας εμβολιάσετε όλους.

Ακόμα κι αν μας νικήσετε, ακόμα κι αν το κορμί μας το ξευτιλίσετε, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.

ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Botticelli 

Μας λένε ”οι ΜΕΘ έχουν πληρότητα” οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν, τίγκα είναι. Μας καλούν να τηρήσουμε ανευλαβή μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια. Γιατί τι είδους είναι μέτρα όπως αυτά που απαγορεύουν τη μετοχή των πιστών στα μυστήρια της Εκκλησίας που απαγορεύουν την πρόσβαση των πιστών στις εκκλησίες, το σφράγισμα των ναών, η απαγόρευση λιτανειών και εορτασμών πολιούχων, η απαγόρευση εορτασμού ως και των Χριστουγέννων όπως έγινε με το Πάσχα;;

Μας λένε ”οι ΜΕΘ έχουν πληρότητα” οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν τίγκα είναι… H κοιλάδα των στεναγμών όπου o αδιάλειπτος πόνος ο αναστεναγμός και η οδύνη. Η Κόλαση είναι πολυεπίπεδη σαν χωματερή.. όσοι είναι πάνω πάνω μπορούν έστω ν΄αναστενάξουν κατά τη διαρκή ”αποσύνθεση”..Σε συστοιχίες ο ένας δίπλα στον άλλο σε ύπτια στάση κεκοιμημένοι που δεν βρίσκουν αιώνια ανάπαυση κεκοιμημένοι δίχως ύπνο, σε κατάσταση αυπνίας και συνεχούς διαταραχής μετά θάνατο κεκοιμημένοι ακοίμητοι. Αυτή η μετά θάνατο αυπνία είναι η χειρότερη αφού κολαφίζονται από τον ακοίμητο σκώληκα. Είναι ο ακοίμητος σκώληξ του βασάνου που δεν αφήνει τους κεκοιμημένους σε ησυχία, να βρουν ανάπαυση…

Μας λένε ”οι ΜΕΘ έχουν πληρότητα” οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν τίγκα είναι..Έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, ξεχειλίζουν σαν απόβλητα σαν λύματα …Η Κοιλάδα των στεναγμών, σοφά ψέλνει η Εκκλησία κατά αντιπαραβολή ἔνθα οὐκ ἔστι πόνος, οὐ λύπη, οὐ στεναγμός, για τους σεσωσμένους…

Η αδικία, η σκληροκαρδία πρώτες αιτίες καταδίκης κι αυτοβασανισμού.

”Υιοί ανθρώπων έως πότε βαρυκάρδιοι. Ινα τι αγαπάτε ματαιότητα και ζητείτε ψεύδος;”

Αγαπήσαμε και προσκολληθήκαμε σε αυτή τη ζωή που είναι πρόσκαιρη,διαβατάρικη, ματαιότητα περισσότερο από το Θεό τον Άναρχο.

Προδώσαμε το Θεό….

Η αποθέωση του ατομισμού του κακώς εννοούμενου συμφέροντος…

Ματαιοπονία…

Υλισμός..

Υπερεγώ…υπερπροστατευτισμός……

Φοβερός ο Κριτής γιατί «ετάζει νεφρούς και καρδίας», αποδίδει κατά την καρδίαν, δώσω υμίν άρχοντας κατά τας καρδίας υμών…

Οι επιστάτες της Κολάσεως είναι οι πιο σκληρόκαρδοι των ανθρώπων που εκεί έχουν γίνει αξιωματούχοι… Κουμάντο κάνουν οι αμετανόητοι βαρυποινίτες....(γιατί υπάρχει και το παράδειγμα του ληστή που μεταμελήθηκε)

Kαι το χειρότερο δεν μπορούν να τύχουν καμιάς βοήθειας οι λοιποί….Σκοτάδι παντού αδύνατο να βγεις στο φως. Απαγορεύονται οι μετακινήσεις…..

Ένα ζοφώδες lockdown.

Μας λένε ”οι ΜΕΘ έχουν πληρότητα” οι Κολάσεις να δεις τι πληρότητα έχουν τίγκα είναι.

Η θρησκευτική αστυνομία του καθεστώτος φυλάει τους ναούς να μην ανοίξουν οι πόρτες.

Στόχος το 2021 να είναι έτος αφιερωμένο στον Covid… να μην γίνει καμιά θρησκευτική εορτή από Πάσχα ως Χριστούγεννα.

Έρχεται ώρα που και οι κρίνοντες κρίνονται από Φοβερό Κριτή…

Ο covid είναι ένας ιός θανατηφόρος κατά περίπτωση με θνησιμότητα 0.05% σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περρόν-Perronne. Εκατομμύρια ιοί υπάρχουν.

Όμως το θέμα ξέφυγε από τα στενά ιατρικά του πλαίσια που όφειλε να παραμείνει.

Ο ιός ξέφυγε…..πήρε άλλες διαστάσεις του αποδόθηκαν πνευματικές διαστάσεις αφού φέρεται να νίκησε το Χριστό απαγόρευσε τη λατρεία του…

Σταμάτησε τη ζωή στο πλανήτη ο ερχομός του.

Διαστροφή, εκφυλισμός του μηνύματος των Χριστουγέννων:και επι γης Υγεία εν ανθρώποις ευδοκία….

Ο Covid υπό αυτή την έννοια είναι σατανάς γιατί σατάν είναι ο Αντίπαλος..

Ναι είναι μια προανάκρουση της Δαντικής Κόλασης μια Θεία Κωμωδία εμπαιγμός της κοινής λογικής και της νοημοσύνης και πάνω από όλα θεο-εμπαιγμός στο Παρανοιστάν όπως λένε το μεταcovid κράτος τους οι Γάλλοι “Absurdistan“…

Τα Χριστούγεννα της Pfizer... φέτος δεν γιορτάζουμε τη γέννηση του ”μη Σωτήρα” κατ΄αυτούς Χριστού αλλά τη γέννηση σ΄αμερικάνικο εργαστήριο του εμβολίου που θα μας σώσει.. έτσι αποκτά σωτηριολογικές διαστάσεις.

.Αν και σύμφωνα με ειδήμονες δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία που δύναται να μας επιφέρει γενετική τροποποίηση μετάλλαξη που θα μεταδοθεί ως και στους απογόνους….

Άλλο η Υγεία άλλο η Θρησκεία.

Φαντάζεστε ένα κόσμο όπου ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς θα απαγόρευε την πρόσβαση στα νοσοκομεία θα διέταζε τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο για γιατρούς όχι για ασθενείς που θ΄απαγόρευε τα χειρουργεία, τις εντατικές κλπ:;;

Κάτι αντίστοιχο είναι η καθολική απαγόρευση πρόσβαση σε ναούς, το κλείσιμο ναών.

 

Πηγή

Προβολές : 422


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα