Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών.   ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών. ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

29 Ιουνίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών.   ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

 

Η κρυφή ατζέντα της συνάντησης Πούτιν Μπάιντεν. Αντιπερισπασμός η ένταση με Δύση!!

Η στροφή της Μόσχας κι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, QR κ.α!

Ωστόσο αν υπάρχει αυτή η διευρυμένη συμμαχία σ΄επίπεδο κορυφής υπάρχει η αντίρροπη σ΄επίπεδο λαών.

Άνθρωποι και ολόκληροι λαοί από όλον τον κόσμο διαφορετικής θρησκείας πολιτισμού ιδεολογίας επίσης ενώνονται στη μάχη να παραμείνει ο άνθρωπος-Άνθρωπος ένα ον με ελεύθερη βούληση….

 

Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών.   ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

 

ΟΛΟΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;

ΡΑΓΙΑΣ, Ή ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ;;;

Αν και είμαι σίγουρη δυστυχώς, πως … η τελευταία πρόταση αυτής της αποκαλυπτικής ανάρτησης, είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ.

ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

 

 

 

Η στροφή της Μόσχας κι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός!

Ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών.

Αλλαγή πλεύσης μετα τη συνάντηση Πούτιν Μπάιντεν.

Αντιπερισπασμός η ένταση με Δύση!!

”Η αντίσταση οργανώνεται στη Μόσχα ενάντια στη δικτατορία του Covid”.

Ο Ρώσικος λαός δεν θα συγχωρέσει το Κρεμλίνο.

Ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα.

Ενώ η Ρωσία είχε τη σοφία όλα αυτά τα χρόνια να μην πέσει στο λάθος που έγινε στη Δύση της αντιπαράθεσης των ελίτ και του πληθυσμού, το τσουνάμι Covid φαίνεται να πνίγει τα πάντα στο πέρασμα του και οι ρωσικές ελίτ εμπλέκονται, μερικές με φανατισμό όπως στη Μόσχα, άλλες από αδυναμία, στο δρόμο προς την παγκόσμια κοβιντιανή δικτατορία.

(σσ. όλα άλλαξαν μετά την πολυσυζητημένη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση Baiden -Dr. Putin στη Γενεύη αφού την επομένη η Ρωσία άλλαξε ρώτα και πήρε αυτή το leadership του γ’ ή κατ΄άλλους δ΄κύματος με πρόσχημα την μετάλλαξη Delta, κι ενώ τρέχουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Μόσχα φρόντισαν οι 2 εταίροι για κάλυψη με την αύξηση εντάσεων στη Μαύρη Θάλασσα βλ. συμβάν με αντιτορπιλικό και μεγάλους λεονταρισμούς αποπροσαντολιστικούς που έχουν κουράσει.

Αντιπερισπασμός καθαρός την ώρα που η Ρωσία γίνεται η α΄τώρα δύναμη στο να επιβάλει την ισοπεδωτική ατζέντα του κοβιντισμού)

(Αλλαγή 360% του Πούτιν.

Ενώ είχε δεσμευθεί ότι δεν θα επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό τώρα τον συνυπογράφει στη Μόσχα!!

Στις 26 Μαίου δήλωνε πως δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό..πριν λαλήσει μήνας 3 έγινε αρνητής της θέσης του...

Αναξιοπιστία ξύλινη γλώσσα αιφνιδιασμός ολοκληρωτισμός…Κολοτούμπα πολιτική κάνουν ως και οι Πούτιν…. τι σου είναι η πολιτική…)

Aποτέλεσμα σύμφωνα με το RT η Μόσχα έγινε η πρώτη πόλη στον κόσμο που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του ιού κορωναϊού όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, αλλά και για τους υπαλλήλους σε μια σειρά βιομηχανιών κι υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν το κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης, των μεταφορών και των μουσείων.

Αξιωματούχοι στη ρωσική πρωτεύουσα δημοσίευσαν την παραγγελία την Τετάρτη, επικαλούμενες ανησυχίες για την επιδεινούμενη τοπική επιδημιολογική κατάσταση.

Ως αποτέλεσμα, το 60% των εργαζομένων σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Οι διάφοροι τομείς περιλαμβάνουν επιχειρήσεις μεταφορών,ξενοδοχείων, τροφίμων και ποτών, τράπεζες, καθώς και εκείνους που εργάζονται σε ινστιτούτα ομορφιάς, θέατρα,τροφοδοσία,ταξί, σχολεία,ταχυδρομεία,μουσεία, γυμναστήρια, σπα και αίθουσες μασάζ.

Ο Δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιανίν ανακοίνωσε μέτρα που περιλαμβάνουν την υποχρεωτική σάρωση κωδικού QR για είσοδο σε χώρους φιλοξενίας, όπως εστιατόρια,, παμπ και άλλους δημόσιους χώρους.

Μόνο σε αυτούς που έχουν απόδειξη εμβολιασμού, αποδεικτικά στοιχεία ότι είχαν κοροναϊό τους τελευταίους έξι μήνες ή αρνητικό τεστ PCR τις προηγούμενες τρεις ημέρες θα δοθεί το ψηφιακό πιστοποιητικό.

Όσοι είχαν μόνο μία δόση του εμβολίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι επίσης επιλέξιμοι βάσει του προγράμματος.

Η Μόσχα διατάσσει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19 για ορισμένους εργαζόμενους που εξυπηρετούν το κοινό.

Μόνο ντελίβαρι για ανεμβολίαστους.

Τα γεύματα σε πακέτο και η παράδοση θα είναι η μόνη επιλογή που διατίθεται σε όσους δεν διαθέτουν κωδικό QR.

Οι επιχειρήσεις σε βιομηχανίες όπως η φιλοξενία, οι μεταφορές και η ψυχαγωγία θα πρέπει να αποδείξουν ότι το 60% του εργατικού δυναμικού τους έχει εμβολιαστεί ή αλλιώς αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα.

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες μπορούν να αναστείλουν το προσωπικό χωρίς αμοιβή για να καλύψουν τις ποσοστώσεις τους.

Παρόμοιοι κανόνες έχουν επιβληθεί στην Αγία Πετρούπολη και σε άλλες ρωσικές περιοχές.

Νωρίτερα την Τρίτη, η διαμεσολαβήτρια της χώρας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Tatiana Moskalkova χαρακτήρισε την κίνηση «ανέντιμο παιχνίδι».

Είπε ότι «οι μηχανισμοί με τους οποίους εφαρμόζονται προκαλούν μαζική ψύχωση και κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τον εξαναγκασμό».

Ωστόσο, το Κρεμλίνο υπερασπίστηκε την απόφαση του Σομπιανίν, με τον προεδρικό εκπρόσωπο Ντμίτρι Πεσκόφ να λέει ότι υποστήριξε τα νέα μέτρα ως απάντηση σε μια εξαιρετικά δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση.

Η Ρωσία αποφάσισε να αρχίσει από εκεί που σταμάτησαν οι άλλοι.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου 1 στους 10 Μοσχοβίτες εκτιμάται ότι είχαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ωμός φασισμός.

Ο κόσμος απέρριψε έμπρακτα τον εμβολιασμό.

Τώρα εκβιάζουν απολύουν απειλούν.

Ήδη κόσμος χάνει τη δουλεία του γιατί δεν κάνει τον ανίερο με τη συνείδησή του συμβιβασμό.

Ωστόσο, ο ρωσικός πληθυσμός δεν είναι έτοιμος, όπως έχει δείξει η ιστορία, να παραδοθεί χωρίς μάχη.

”Η αντίσταση οργανώνεται στη Μόσχα ενάντια στη δικτατορία του Covid” (σσ. ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα) να εγκαταλείψει τη γη και τον πολιτισμό του, τα παιδιά του προς τα παγκοσμιοποιημένα συμφέροντα. Η αντίσταση είναι οργανωμένη.

Γίνεται έκκληση, ειρηνικά, αλλά έντονα, στους ηγέτες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, θα ήταν καλό να θυμούνται ότι δεν θα είναι σε θέση να κυβερνούν (μακρά) εναντίον του λαού τους.

Η έναρξη του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τη Μόσχα, ένα κίνημα που βαθμιαία μολύνει το έδαφος αυτής της μεγάλης χώρας, δεν γίνεται τόσο εύκολα όσο αναμενόταν.

Η Ομοσπονδιακή Διαμεσολαβήτρια Tatiana Moskalkova μίλησε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που είναι η σταθερή της θέση. Είπε ότι έλαβε πολλά αιτήματα από πολίτες που διαμαρτύρονταν για διακρίσεις λόγω εμβολιασμού κατά του Covid:

«Για παράδειγμα, η εταιρεία Norilsky Nikel προειδοποίησε όλους τους υπαλλήλους τους ότι εάν δεν εμβολιαστούν, δεν θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές και ότι δεν θα λάβουν μπόνους.

Και υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταγγελιών αυτού του είδους, απειλές για στέρηση ασφαλισης, απόλυσης

”Πιστεύει ορθά ότι η τόνωση του εμβολιασμού με αυτές τις ελευθερωτικές διαδικασίες δεν είναι «ένα τίμιο παιχνίδι».

Ο τρόπος με τον οποίο προορίζεται να «προστατεύσει την κοινωνία» προκαλεί, με τα δικά του λόγια, «μαζική ψύχωση, φόβο των ανθρώπων να αναγκαστούν».…(σσ. η Ρωσία εφαρμόζει τώρα το αμερικανοισραηλινό μοντέλο που για να είμαστε δίκαιοι πολλές αμερικάνικες Πολιτείες το απέρριψαν, δηλ. τ’αμερικάνικα ληγμένα προωθεί. Έχει στήριξη από Ισραήλ αφού την συμπεριέλαβε στις χώρες από όπου δεν θα δέχεται πτήσεις λόγω covid19) “.

Στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης της Νομικής Σχολής, από την πλευρά του, έθεσε το ζήτημα της παρανομίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid, στην τρέχουσα κατάσταση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας. (σσ σημειωτέον ο ίδιος ο Πούτιν είχε μιλήσει για κραυγαλέα καταπάτηση του νόμου αν εφαρμοστεί)

Έστειλε επίσημη επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου V. A. Sadovnitchny, καθώς και σε όλα τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου, αμφισβητώντας τη νομική ισχύ της υποχρέωσης των εκπαιδευτικών να εμβολιαστούν κατά του Covid.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι εκτός από την άνευ προηγουμένου πίεση που ασκείται στο διδακτικό προσωπικό, ο Πρύτανης ξεκίνησε επίσης την ιδέα της πρόσβασης σε μαθήματα στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους για τους μαθητές που υπόκεινται στον εμβολιασμό τους.

Κάτι αντίστοιχο κάνουν κάποια αμερικάνικα πανεπιστήμια είναι ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους..

Και, πράγματι, ο πληθυσμός δεν βιάζεται να εμβολιαστεί.

Όσοι ήταν πεπεισμένοι το έχουν ήδη πράξει, αλλά η συντριπτική πλειονότητα δεν βλέπει την ανάγκη, ειδικά όταν ο Υπουργός Υγείας προβλέπει υποχρεωτικό επανεμβολιασμό κάθε 6 μήνες εναντίον του Covid στην επιδημική φάση (η οποία φαίνεται αιώνια).

Μερικοί είναι πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι αγοράζοντας ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και η επιχείρηση αναπτύχθηκε τόσο καλά ώστε ο Οργανισμός Παρακολούθησης Επικοινωνιών, Roskomnadzor, έχει κλείσει περισσότερους από 150 ιστότοπους που πουλούσαν αυτό το σουσάμι στον νέο κόσμο.

Συνελήφθησαν επίσης μεμονωμένοι πωλητές.

Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ριζοσπαστική, με την έναρξη δοκιμών εμβολίων στη Μόσχα σε εφήβους ηλικίας 12 έως 17 αυτό το καλοκαίρι.

Περίπου 350 παιδιά κι ανήλικοι θα συμμετάσχουν από αρχές Ιούλη στα tests του Spoutnik V για παιδιά στη Μόσχα .

Διαδικτυακές αναφορές κυκλοφορούν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, επισημαίνοντας τη μαζική και άμεση παραβίαση των δικαιωμάτων, κυρίως, από τον δήμαρχο της Μόσχας Σομπιανίν και την Πόποβα (η οποία είναι επικεφαλής του «αγώνα κατά του covid» με επικεφαλής τον Οργανισμό Παρακολούθησης της κατανάλωσης και ζητoύν την παραίτηση τους καθώς και την ανάθεση έρευνας στο FSB και στην εξεταστική επιτροπή σχετικά με τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων και των εταίρων τους.

Απαιτείται να σταματήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η προπαγάνδα, η οποία την πραγματοποιεί, προκειμένου να τερματιστεί η υστερία στα μέσα ενημέρωσης.

Ζητείται επίσης να διεξαχθούν σοβαρές και ανεξάρτητες μελέτες φαρμακευτικών ομάδων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, ιδίως για τη θεραπεία ατόμων.

Peut être une image de 1 personne et intérieur
δήμαρχος της Μόσχας Σομπιανίν

…Στις 23 Ιουνίου, οργανώθηκε δράση σε όλη τη χώρα. Πραγματική δράση…

Η αντίδραση του πληθυσμού είναι υγιής: απαιτεί επιστροφή στο κράτος δικαίου, επιστροφή στην κανονική, εθνική λειτουργία των θεσμών και επιστροφή στον ορθολογισμό.

Ας ελπίσουμε ότι θα εισακουστεί και ότι οι κυβερνώντες ελίτ της Ρωσίας θα θυμούνται ότι η μόνη υποστήριξη της Ρωσίας είναι ο λαός και ο στρατός της. Διαφορετικά δεν υπάρχει….

Σε τι εξυπηρετεί να καταστρέψετε τη χώρα σας στο όνομα του φιλελευθερισμού, εάν πρόκειται να διαλυθεί σε μια παγκόσμια, απάνθρωπη και ανορμάλ δικτατορία;

Ο δήμαρχος της Μόσχας ένας ευγενής ξεπεσμένος αριστοκράτης των διεφθαρμένων πάντα ελίτ ο Sergei Sobyanin ο οποίος είχε διατάξει πολύ σοβαρό lockdown την άνοιξη του 2020, επέστρεψε στις κακές παλιές του συνήθειες και άρχισε να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μέχρι τις 16 Ιουνίου, ο εμβολιασμός ήταν ένα απόλυτα εθελοντικό ζήτημα στη Ρωσία, διαθέσιμο σε οποιονδήποτε το ήθελε, αλλά κανείς δεν αναγκάστηκε να εμβολιαστεί.

Στις αρχές Ιουνίου, Ρώσοι αξιωματούχοι είπαν ότι η πανδημία ήταν πίσω μας.

Δεν διαψεύσθηκαν, απλοί αναθεωρητές..

Και προφανώς μόνο το 9% του ρωσικού ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

Οι άνθρωποι ήταν αρκετά χαρούμενοι και επαναπαυμένοι.

Τους ανήγγειλαν μια νίκη και μετά αμέσως ότι έχασαν τον πόλεμο.

Από εμπαιγμούς όμως ο Ρώσος πολίτης έχει τεράστια πολιτική εμπειρία.

Όλα άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη. Σήμερα, η προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού στη Ρωσία είναι αδιάκοπη.(σσ. είναι και το θέμα των αδιάθετων εμβολίων.

Η Ρωσία δαπάνησε αμύθητα ποσά στην παραγωγή δεν μπορούν αυτά να πάνε αδιάβαστα) Στα κοινωνικά δίκτυα, οι προπαγανιστές κηρύττουν μίσος προς ανεύθυνα άτομα που έχουν αρνηθεί το εμβόλιο.

Τους αποκαλούν “δολοφόνους”. (σσ Μόλις δημιουργήθηκε η μόνη σοβαρή αντιπολίτευση στη Ρωσία που έχει τις ρίζες της στην αυθεντική Ρωσία.)

Πολλοί εργοδότες σχεδιάζουν να απολύσουν τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους τους.

Η Μόσχα εισήγαγε και πάλι κωδικούς QR για εστιατόρια.

Στην πόλη Νίζνι, ζευγάρια που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν μπορούν να παντρευτούν.

Στο νότο, εκκλησίες και τζαμιά έκλεισαν για τους προσκυνητές.

Η αλλαγή είναι τόσο ξαφνική, τόσο βάναυση και απρόσμενη!

Ο Δρ Alexander Ginzburg, διευθυντής της Gamaleya, ο προγραμματιστής και παραγωγός του εμβολίου Sputnik V, συμβούλεψε τους ανθρώπους να επανεμβολιαστούν προκειμένου να προστατευθούν από την ινδική παραλλαγή, το φοβερό Delta, ακόμα κι αν έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Σε τι εξυπηρετεί να καταστρέψετε τη χώρα σας στο όνομα του φιλελευθερισμού, εάν πρόκειται να διαλυθεί σε μια παγκόσμια, απάνθρωπη και ανορμάλ δικτατορία; (με πληροφορίες από russiepolitics 25/6/21,rt διαδίκτυο)

Οι παγκοσμιοποιητές παίζουν το τελευταίο κρυφό τους άσο που λέγεται Πούτιν!!

Πράγμα που σημαίνει, πως έχει δυσκολέψει γι αυτούς η κατάσταση πρώτον και δεύτερο ενώνουν τις δυνάμεις τους τώρα γιατί περνούν στην τελική φάση από φθινόπωρο θέλουν να υποχρεώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ή να εμβολιαστεί με αμφιλεγόμενα εμβόλια ή να θαφτεί ζωντανός οικονομικά επαγγελματικά ηθικά κοινωνικά..εξουθένωση…με την ανοχή των θεσμών.

Ωστόσο αν υπάρχει αυτή η διευρυμένη συμμαχία σ΄επίπεδο κορυφής υπάρχει η αντίρροπη σ΄επίπεδο λαών. Άνθρωποι και ολόκληροι λαοί από όλον τον κόσμο διαφορετικής θρησκείας πολιτισμού ιδεολογίας επίσης ενώνονται στη μάχη να παραμείνει ο άνθρωπος-Άνθρωπος ένα ον με ελεύθερη βούληση….

H ρώσικη ψυχή αντιστέκεται.

Ένα δείγμα: ”Ο κυβερνήτης της τουριστικής περιοχής της νότιας Ρωσίας Krasnodar επέβαλε πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid ή test PCR για πρόσβαση σε ξενοδοχεία αυτό το καλοκαίρι. Άμεσο αποτέλεσμα: Ακύρωση 30% για τον Ιούλιο, 70% για τον Αύγουστο”.

Και μια παραδοχή: “Βλέπουμε τις λοιμώξεις [με COVID-19] και βλέπουμε ασθένειες μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν”, δήλωσε ο Sobyanin o δήμαρχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού(tass).

Την Τρίτη, αξιωματούχοι της Μόσχας ανακοίνωσαν ότι μόνο οι εμβολιασμένοι καθώς και εκείνοι που είχαν τον ιό τους τελευταίους έξι μήνες, θα μπορούσαν να εισέλθουν ελεύθερα σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια στην πόλη. Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποδείξουν ότι έχουν αντισώματα, ενώ άλλοι θα πρέπει να έχουν κάνει test PCR τις τελευταίες τρεις ημέρες.Oι άλλοι στα Γκούλαγκ στ΄Αρχιπέλαγος Covid19. (Rt)

Ομοίως, τα άτομα με αντισώματα ενθαρρύνονται τώρα να εμβολιαστούν επίσης και δεν θα εξαιρούνται.Παροξυσμός….Aπό τον εμβολιασμό υποχρεωτικό θα εξαιρούνται μόνο κάποιοι με αποδεδειγμένες ασθένειες που κι αυτές είναι ολιγάριθμες..

Οι εργαζόμενοι, που θα αρνούνται να εμβολιαστούν κατά Covid-19 στις περιοχές όπου είναι υποχρεωτικό, θα μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας της Ρωσίας.

«Εάν οι υγειονομικές αρχές μιας περιοχής καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, ένας εργαζόμενους, που δεν έχει εμβολιαστεί, θα μπορούσε να τεθεί σε διαθεσιμότητα», δήλωσε ο Αντόν Κοτιάκοφ σε ρωσικά ΜΜΕ.

Ο πιο αντιεργατικός νόμος σε ισχύ αφορά 8 περιοχές μεταξύ αυτών Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.

Εμβολιασμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε είναι το νέο σύνθημα της Μόσχας!!!! ή το Εμβόλιο Απελευθερώνει μια ακόμη πιο σκοτεινή εκδοχή!!

Το στοίχημα για Ρωσία είναι διακύβευμα ύπαρξης είναι crash test σε ποιο βαθμό έχει εκδυτικοποιηθεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα