O (ΓΙΑΤΡΟΣ) K. ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ «ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ» την Ιερά Σύνοδο! «ΓΡΑΦΟΥΝ ψέματα ότι δεν υπάρχουν έμβρυα από αμβλώσεις στα εμβόλια...»

O (ΓΙΑΤΡΟΣ) K. ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ «ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ» την Ιερά Σύνοδο! «ΓΡΑΦΟΥΝ ψέματα ότι δεν υπάρχουν έμβρυα από αμβλώσεις στα εμβόλια...»

23 Ιουλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:524
Μοίρασέ το

 

 

Το έντυπο της εκκλησία αναφέρει ότι: «Οἱ ἐμβρυικές κυτταρικές σειρές προέρχονται ἀπό ἱστούς ἐμβρύων ἀπό θεραπευτική διακοπή τῆς κύησης….»

ΨΕΥΔΕΣ – FAKE NEWS
FACT CHECKERS ALERT

Οι μισές αλήθειες του Φαρσαλινού και ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα πάρετε πολλά γεροντάκια και πολλούς ευκολόπιστους στον λαιμό σας.

Κάθε ζωή όμως που χάνεται ή δοκιμάζεται από παρενέργειες των εμβολίων εξ αιτίας σας, θα είναι ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ “ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ”, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

 

Κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία με την αποτυχημένη διαχείριση, που σήμερα πλέον γίνεται και ηθική χρεωκοπία με τον κατάπτυστο νόμο υποχρεωτικότητας (ένα θέμα που είχα προβλέψει – δυστυχώς – από τις 27 Νοεμβρίου 2020 – tinyurl.com/54fvjne8). 

Κατάσταση που οδηγεί σε επ’ άπειρον ομηρία και εγκλωβισμό, διότι τα εμβόλια δεν προσφέρουν μακροχρόνια ανοσία (ήδη συζητείται η 3η δόση) και ο ιός θα παραμείνει στην κοινότητα (δεν θα σταματήσουν τα κρούσματα, θα είναι πλέον ενδημικός ο ιός).

Επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί σε ευπαθείς είναι η μόνη λύση (στα πρότυπα της γρίπης, όπως έχω αναφέρει εδώ και μήνες).

Καμία ομηρία με υποχρεωτικότητες επ’ άπειρον επειδή η επιστήμη δεν κατάφερε να φτιάξει εμβόλια με μακροχρόνια προστασία. Η προστασία, τουλάχιστον από τη λοίμωξη, πέφτει σημαντικά με το χρόνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. 

το λινκ του βίντεο εδώ

Υπάρχει ζήτημα ηθικής νομιμοποίησης ακόμη και για τον μαζικό εμβολιασμό έτσι όπως συμβαίνει σήμερα (πόσο μάλλον με υποχρεωτικότητες) από τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι υπεύθυνος για τις σοβαρές και μη-σοβαρές, όσο σπάνιες κι αν είναι, βλάβες της παρέμβασης.

Το θέμα της θέσπισης συστήματος αποζημίωσης, με βάση την εξαίρεση των φαρμακευτικών εταιρειών από την ευθύνη που είχε ζητηθεί από το 2006 για πανδημίες, έχει τεθεί σε δημοσίευση στο New England Journal of Medicine από το Δεκέμβριο του 2020 (tinyurl.com/jwsedwt4).

Ο κανονισμός του ΕΜΑ ξεκάθαρα περιγράφει ως υπεύθυνη την παραγωγό εταιρεία σε σκευάσματα που λαμβάνουν άδεια κυκλοφορίας υπό όρους.

Σήμερα ισχύει ή έχει παρακαμφθεί αυτό, και ποιος είναι υπεύθυνος?

Εκκλησία: ψευδής η αναφορά στο ενημερωτικό φυλλάδιο ότι τα εμβρυϊκά κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία κάποιων (όχι όλων) των εμβολίων COVID-19 προέρχονται από θεραπευτική διακοπή κύησης.

Το εμβόλιο πλέον χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την κοινωνική, ηθική, πολιτισμική και πολιτική εκτροπή. Ξεπέρασαν αδιανόητη για τα δημοκρατικά ήθη του 21ου αιώνα κόκκινη γραμμή, και αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι όλοι τους ανάξιοι εμπιστοσύνης, δεν υπάρχει πλέον ούτε ίχνος εμπιστοσύνης.

 «Ἡ Ἐκκλησία μιλάει στά παιδιά της μέ τήν γλώσσα τῆς Εὐθύνης, τῆς Ἀλήθειας καί τῆς Ἀγάπης»

ΣΙΓΟΥΡΑ;

Φίλοι που βρίσκονται κοντά στην εκκλησία μου έστειλαν το 4σέλιδο έντυπο ενημέρωσης της Ιεράς Συνόδου προς τους πιστούς, με πληροφορίες (υπό τη μορφή ερωταπαντήσεων) σχετικά με τα εμβόλια.
https://tinyurl.com/kpa2z6pv

Μέσα σε αυτό, αναφέρεται και ένα θέμα που είχε τεθεί από την αρχή της εμφάνισης των εμβολίων για τον SARS-CoV-2 (μήνες πριν), και αφορούσε τη χρήση εμβρυϊκών κυττάρων στο στάδιο ανάπτυξης, εξέλιξης και παραγωγής των εμβολίων.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει εμβρυϊκός ιστός ή κύτταρα ως συστατικό σε κανένα από τα εμβόλια που χορηγούνται στον πληθυσμό παγκοσμίως.

Όμως, 2 σειρές εμβρυϊκών κυττάρων χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία των εμβολίων COVID-19. Η σειρά HEK 293 (AstraZeneca) και η σειρά PER.C6 (Johnson & Johnson).

Επίσης, τόσο το ρωσικό εμβόλιο (Sputnik V) όσο και ένα Κινεζικό (της CanSino Biologics) χρησιμοποιούν τη σειρά HEK 293 (εμβόλια που όμως δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα).

https://tinyurl.com/rvdsx79c

Το έντυπο της εκκλησία αναφέρει ότι: «Οἱ ἐμβρυικές κυτταρικές σειρές προέρχονται ἀπό ἱστούς ἐμβρύων ἀπό θεραπευτική διακοπή τῆς κύησης….»

ΨΕΥΔΕΣ – FAKE NEWS
FACT CHECKERS ALERT

Η κυτταρική σειρά HEK 293 δημιουργήθηκε από τον Dr. Alex van der Eb στο Παν. του Leiden το 1973.

Ο ίδιος ο δημιουργός της κυτταρικής σειράς, ανέφερε το 2001 στον FDA για το ζήτημα της προέλευσης των κυττάρων:
“το νεφρό του εμβρύου, με άγνωστο οικογενειακό ιστορικό, αποκτήθηκε πιθανώς το 1972. Η
ακριβής ημερομηνία δεν είναι πλέον γνωστή. Το έμβρυο, απ’ όσο θυμάμαι, ήταν εντελώς φυσιολογικό. Τίποτα δεν ήταν λάθος (δεν υπήρχε παθολογία). Οι λόγοι για την άμβλωση (abortion) ήταν άγνωστοι σε μένα. Πιθανότατα το ήξερα εκείνη τη στιγμή, αλλά χάθηκαν όλες αυτές οι πληροφορίες.”

Δεν αποκλείεται λοιπόν η πιθανότητα να προέρχεται είτε από αυτόματο τερματισμό της κύησης (αποβολή) είτε από προκλητή (μη-θεραπευτική) άμβλωση.
Πηγή: https://tinyurl.com/bvdmn2ex

Όσο για τα PEC C6 κύτταρα, είναι ξεκάθαρο ότι προήλθαν από κατ’επιλογή (μη-θεραπευτική) άμβλωση στην Ολλανδία το 1985.

Αναφέρεται ξεκάθαρα στην προαναφερόμενη παραπομπή πως ήταν άμβλωση για κοινωνικούς λόγους, κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς ευρύτερα γνωστό για τα συγκεκριμένα κύτταρα.

Δεν είναι αυτά τα πρώτα εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας εμβρυϊκά κύτταρα.

Όλες οι εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές προέρχονται από 1 ή 2 έμβρυα, δεκαετίες πριν, και οι σειρές που χρησιμοποιούνται σήμερα αναπαράγονται εργαστηριακά.

Προσωπικά δεν έχω ηθικό πρόβλημα με τη χρήση με αυτό τον τρόπο των εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών.

Αλλά ο καθένας έχει το δικό του ηθικό τεκμήριο, και θα μπορούσε να επιλέξει άλλο εμβόλιο.

Επιτέλους, μετά από 1,5 χρόνο να σταματήσει ο «καλωπισμός» της πληροφορίας (ευγενικός όρος για τη λέξη «ψέμα»).

Είναι λυπηρό ότι η Εκκλησία εκτίθεται δια της αποτυχίας της να επαληθεύσει την εγκυρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών που η ίδια κυκλοφορεί σε έντυπά της, με αποτέλεσμα τελικά να διαδίδει fake news.

Αν η Εκκλησία δεν θέλει να αγγίξει ένα ευαίσθητο για κάποιους πιστούς θέμα, θα ήταν προτιμότερο να μην το αναφέρει καθόλου. Ακολούθησε αυτή την τακτική για παράδειγμα στο θέμα της αποκρουστικής και ντροπιαστικής διαδικασίας των κηδειών COVID.

Είναι ακόμη σοβαρότερο πλήγμα (σε σχέση με τις κηδείες) να αποδεικνύεται τόσο απρόσεκτη και να γίνεται φορέας παραπληροφόρησης.

Και είναι διπλά απαράδεκτο για τον προσωπικό ηθικό προβληματισμό του καθενός, από τη στιγμή που υπάρχουν επιλογές άλλων εμβολίων για τα οποία δεν χρησιμοποιούνται τέτοια κύτταρα στην παραγωγική διαδικασία.

Θα μου πείτε βέβαια, πλέον έχει χαθεί κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας με τις συνθήκες ζούγκλας που έχουν επιβληθεί στην κοινωνία, οπότε ποιος θα ασχοληθεί και θα σεβαστεί τον προσωπικό ηθικό προβληματισμό; Είναι κι αυτό μια προσέγγιση, ίσως δεν υπάρχει πλέον απόθεμα αξιοπρέπειας…

 

Υ.Γ. Αφήνω ασχολίαστο το ζήτημα της φτηνής προπαγάνδας για τα μονοκλωνικά αντισώματα (στην ερωταπάντηση 12).

 

Πηγή

Προβολές : 524


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα