S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Ενημέρωση από ΠΛΑΣΙΕ και ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους και με τεράστια σύγκρουση συμφερόντων δεν πρόκειται να λάβετε ΠΟΤΕ και αυτό σημαίνει ότι η συναίνεση σας είναι ΑΚΥΡΗ και καταχρηστική.

S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ “ΜΠΟΛΙΑ”. Ενημέρωση από ΠΛΑΣΙΕ και ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους και με τεράστια σύγκρουση συμφερόντων δεν πρόκειται να λάβετε ΠΟΤΕ και αυτό σημαίνει ότι η συναίνεση σας είναι ΑΚΥΡΗ και καταχρηστική.

13 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,176
Μοίρασέ το
S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Ενημέρωση από ΠΛΑΣΙΕ και ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους και με τεράστια σύγκρουση συμφερόντων δεν πρόκειται να λάβετε ΠΟΤΕ και αυτό σημαίνει ότι η συναίνεση σας είναι ΑΚΥΡΗ και καταχρηστική.

 

Βασίλης Συραναστάσης: “Σας δείχνω μόνο πως ΠΡΕΠΕΙ … ΠΡΙΝ αποφασίσετε στα τυφλά, να προσπαθήσετε να μελετήσετε, να μάθετε, να κατανοήσετε να κάνετε τα σωστά ερωτήματα, να βρείτε τις σωστές απαντήσεις για να δώσετε ή να μη δώσετε την ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σας για κάθε τι που θέλουν να χορηγήσουν σε εσάς και στα παιδιά σας. 

Θα έπρεπε να είχαν πάει φυλακή τα λαμόγια του ΠΟΥ και του ΕΜΑ”

S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Ενημέρωση από ΠΛΑΣΙΕ και ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους και με τεράστια σύγκρουση συμφερόντων δεν πρόκειται να λάβετε ΠΟΤΕ και αυτό σημαίνει ότι η συναίνεση σας είναι ΑΚΥΡΗ και καταχρηστική.

 

Είναι τόσα τα στοιχεία για τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που μας δίνουν κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, μέσα από τεκμηριωμένες έρευνες, που μόνον τρελλοί και ψυχασθενείς, θα επιβάλουν στα παιδιά τους τον ΘΑΝΑΤΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

ΣΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προσοχή….Προσοχή…..Προσοχή (είναι μεγάλο το ξέρω, αλλά σας συνιστώ να το διαβάσετε ΟΛΟ μέχρι τέλους, εκεί είναι το ζουμι).
Και μετά αναμένω διαγραφη και αυτού του προφιλ.
Εκτός από τους ιούς της γρίπης και όλα τα υπόλοιπα αμέτρητα παθογόνα που παρέθεσα, ποιον ΑΛΛΟ υπερματαδοτικο ιο επηρέασε η κορονοπανδημια??
((Αλλά και τι άλλο επηρέασε σε “θετικό βαθμό” για την ανθρωπότητα??))
Άντε να το πάρει το ποτάμι. Τον ιό της ΙΛΑΡΑΣ…
Την πολύ γνωστή ιλαρά που τα προηγούμενα χρόνια οι εμβολιολατρες και εμβολιοπλασιε και εμβολιοτζιχαντιστες, ωρύονταν για τις επιδημίες που θα ξεσπάσουν αν ΜΕΙΩΘΕΙ η εμβολιάστικη κάλυψη κάτω από το 95% και χάσουμε αυτή τη πολυδιαφημισμένη “Ανοσία της αγέλης εξ εμβ💉ολίων”.
Ερωτήσεις που θα απαντηθούν:
1ον …Πώς ακριβώς επηρέασε η κορονοεπιδημια την ιλαρά?
2ον…Και πόσες επιδημίες ξέσπασαν εφόσον η εμβολιάστικη κάλυψη μειώθηκε κατά 50% ως και 70% (πηγή screenshot από εγκύκλιο του Υπ.Υγ.)??
3ον …Η θνησιμότητα παιδιών 0-4 ετών μειώθηκε ή αυξήθηκε εφόσον έπεσε σε τεράστιο ποσοστό η εμβολιάστικη κάλυψη και είχαμε και πανδημία βέβαια, βέβαια, βέβαια ….
Αυτό θα αναλυθεί πολύπλευρα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και αφορά ένα δεύτερο σκέλος που έχει να κάνει με τη σχέση των μπολιασματων, τη ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ και το φύλλο των παιδιών.
Θα σας προϊδεάσω με μια περίληψη των απαντήσεων ….
1ον..Ο Φαντομας ψεκασε με εξαφανιζολ και την ιλαρά.
2ον.. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΔΕ ΞΕΣΠΑΣΕ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, τα κρούσματα ιλαράς ήταν συνεχώς ΜΕΙΟΎΜΕΝΑ (βλέπε φώτο από ECDC, ανά χώρα και ανά μήνα) όσο μειώνονταν συνεχώς οι εμβολιασμοί με ένα μπολι ζώντα “εξασθενημένου” ιού.
Και το αρμόδιο ECDC, σταμάτησε να δημοσιεύει τις μηνιαίες αναφορές βλέποντας ότι τον Απρίλιο είχαν σχεδόν εξαφανιστεί (μόνο 54 σε όλη την Ευρώπη ενώ το Γενάρη ήταν 710)
3.. Η παιδική θνησιμότητα στην ηλικιακή ομάδα 0-4 ετών ΜΕΙΏΘΗΚΕ και η ΜΕΙΩΣΗ είναι στατιστικά σημαντική περίπου 26.5% στα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ (Η διαφορά στη γενική θνησιμότητα ανά φύλλο σε σχέση με 3 εμβ💉ολια είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, θα το παραθέσω στο τέλος).
Πάμε λοιπόν με στοιχεία Και δεδομένα και ολίγον αναλυτική σκέψη και με ολίγες αιτιολογικες συσχετίσεις.
Για το 1ο και 2ο ερώτημα μαζί.
Αντιγράφω από εδώ από Μάιος 2019
Για ιστορικούς λόγους και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης 
“Με βάση την επιδημιολογική εκτίμηση του ECDC, υπάρχει υψηλός κίνδυνος συνεχιζόμενης ευρείας κυκλοφορίας ιλαράς στην ΕΕ / ΕΟΧ στο εγγύς μέλλον, αν παραμένουν σημαντικά κενά ανοσίας και ΧΑΜΗΛΗ κάλυψη εμβολιασμού. ……
Ο αριθμός των χωρών που πέτυχαν τον στόχο της ΠΟΥ για κάλυψη εμβολιασμού 95% για δύο δόσεις εμβ💉ολίου που περιέχει ιλαρά έχει μειωθεί σημαντικά.
Το 2017, μόνο τέσσερις χώρες πέτυχαν τον στόχο σε σύγκριση με 14 χώρες το 2007.
ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 95% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ….. Καθώς η ιλαρά συνεχίζει να κυκλοφορεί ευρέως στην περιοχή, παραμένει μια απειλή σε ολόκληρη την ΕΕ ικανή να επηρεάσει οποιαδήποτε χώρα με κενά ασυλίας””
Δηλαδή μας έλεγαν ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ να μη μειωθεί το ποσοστό εμβολιάστικης κάλυψης και ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΊΕΣ και πεθαίνουν παιδάκια “εξαιτίας” των επικίνδυνων αντιμπολιαστων.
Αυτά δε παπαγαλιζατε οι περισσότεροι γονείς όταν κάποιοι σώφρονες γονεις αλλά και επιστήμονες και γιατροί (που δε βαριούνται να μελετήσουν) σας επισημαίνουν πλείστα προβλήματα και “παράδοξα” για τα παιδικά εμβολια ??
Αυτά παπαγαλιζατε και μάλιστα με τζιχαντιστικο πάθος και λόγω Ηθελημένης Άγνοιας εξαπολύαται υβριστικές επιθέσεις σε κάθε φωνή λογικής.
Πάμε να δούμε τώρα τι λένε οι ίδιοι “αρμόδιοι και ειδικοί” (Εγώ τους ονομάζω ΠΛΑΣΙΕ) τον Αύγουστο του 2020
Αντιγράφω από
Όπου μας θυμίζουν το “υψηλό επίπεδο μετάδοσης ιλαράς ΠΡΟ-κορονα
“Από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης / του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΕ / ΕΟΧ) παρατήρησαν υψηλό επίπεδο μετάδοσης ιλαράς, με 148.279 περιπτώσεις να αναφερθούν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Σημαντικές επιδημίες εμφανίστηκαν το 2010 έως το 2012 και το 2017 έως το 2019 [1].
Το 2019, αναφέρθηκαν 13.200 περιπτώσεις στο ECDC [2]. ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΟΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΕΜΒΟ💉ΛΙΑΣΜΟΥ στις περισσότερες χώρες ήταν ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που ΣΧΕΤΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ”
Από τον ίδιο οργανισμό επίσης μαθαίνουμε πως τα ποσοστά εμβολιάστικης κάλυψης στας Ευρωπας το 2018 είναι 90-94% και 95-99% (Εδώ ανήκει η Ελλάδα).
Στη συνέχεια μας λένε………👇👇👇👇👇
“Το 2020, παρατηρήσαμε ένα ΑΠΡΟΣΔΌΚΗΤΟ 🤔🤣διάλειμμα 🤣🤔στη δυναμική της επιδημίας ιλαράς. Για πρώτη φορά μετά την εφαρμογή της επιτήρησης ΕΕ / ΕΟΧ και ΗΒ, σημειώθηκε ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΙΩΣΗ του αριθμού των κρουσμάτων ιλαράς κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν ο ιός κυκλοφορεί συνήθως ευρέως. Αυτό το εύρημα υποστηρίζεται επίσης από τα δεδομένα EI.
Συγκριτικά, η τελευταία εκτίμηση ταχείας επικινδυνότητας που δημοσιεύτηκε από το ECDC τον Μάιο του 2019 (βλέπε άνω) υπογράμμισε τον υψηλό κίνδυνο εμφάνισης εστιών ιλαράς στις χώρες της ΕΕ / του ΕΟΧ.
Η πανδημία COVID-19 είχε ΠΙΘΑΝΏΣ αντίκτυπο στην επιδημιολογία της ιλαράς στις αρχές του 2020 με διάφορους τρόπους”…..
{{{ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ?? Την τεράστια μείωση στους εμβολιασμούς, ήτοι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ και το μαθαίνουμε από τους δικούς μας αρμόδιους (Μάλλον κατά λάθος ) είναι ότι αυτή τη περίοδο υπήρξε τεράστια μείωση στη εμβολιάστικη κάλυψη για πολλούς λόγους αλλά και γιατί οι γονείς απέφευγαν να πάνε στον παιδίατρο για τα συνήθη μπολιασματα, που ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ άμεσο και βέβαιο και όχι οι αστείες δικαιολογίες που σκαρφιζονται μετέπειτα}}}
Στη συνέχεια αναφέρει ότι δήθεν τα μέτρα που πήραμε για το κορονοιο “διέκοψαν”  τη δυναμική της επιδημίας ιλαράς (αυτη που πουλαγαν επειδή η εμβολιάστικη κάλυψης δεν ήταν παντού πάνω από το επιθυμητό 95% τη ΠΡΟ-κορόνα εποχη) και διάφοροι άλλοι δήθεν μου τάχα μου λόγοι που δεν σίγουρα δεν επηρεάζουν τη μεταδοτικότητα της υπερματαδοτικης ιλαράς.
Και σε απλά ελληνικά αυτά είναι της παπαριας το ανάγνωσμα,
1ον γιατί το R0 ο βαθμός μεταδοτικότητας της ιλαράς είναι πραγματικός και δεκαπλάσιος από τη δήθεν, μεταδοτικότητα του φαντομα ιού και
2ον γιατί ένας τυπικός περιορισμός της κίνησης του πληθυσμού δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση και φυσικά κανένας δεν φυλάκισε τα παιδιά του καλοκαιριαζοντας και πολλές χώρες δεν πήραν καν μέτρα περιορισμού της κίνησης του πληθυσμού ή κλείσιμο σχολείων και φυσικά δε κλείστηκε ο καθένας μας σε αεροστεγη κάψουλα.
Βλέπε σε φώτο τη κάτωθι εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, 25.5.2020…..
Για την μείωση κατά 50% ως 70% των εμβολιασμών.
Υπ.Υγ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ “Επικαιροποίηση συστάσεων εμβολιασμού για παιδιά και ενήλικες κατά την περιόδο της πανδημίας SARS-COV-2” Aτου.Πρωτ.:Δ1α/Γ.π.οικ.32506
“Παρά τις συστάσεις για τη σημασία του έγκαιρου και όλη τους εμβολιασμου, ιδιαίτερα στα βρέφη <2 ετών, που διατυπώθηκαν στην αρχή της πανδημίας, ΔΕΔΟΜΕΝΑ από διάφορες χώρες καταγραφούν σημαντική μείωση των εμβολιασμών που προσεγγίζει το 50% στις ηλικιακές ομάδες κάτω των 2 ετών και υπερβαίνει το 70% στις μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό μπορεί σε σημαντικό βαθμό να αποδοθεί στο φόβο του κοινού για πιθανή έκθεση στον ιό 😱. ΠΑΡΟΜΟΙΑ υπολογίζονται και τα αντίστοιχα ποσοστά ΜΕΙΩΣΗΣ των εμβολιασμών και στη χώρα μας”
ΑΡΑ οι επιδημίες ιλαράς που ήταν ενεργές σε όλην την Ευρώπη λόγω κενών, όπως λένε, στο ποσοστό εμβολιάστικης κάλυψης της τάξεως του 1-2%
ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ όταν η εμβολιάστικη κάλυψη κατακρήμνιστηκε 50% και 70% 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ειλικρινά θα ήθελα αυτούς τους ειδικούς να έρθουν να μου το εξηγήσουν.
Οι φάπες που θα φάνε για τις παπαριες που μπορεί να σκαρφιστουν για να δικαιολογήσουν τις άλλες τρομοκρατικές και εκφοβιστικες παπαριες που έλεγαν προ-κορόνα θα είναι ατελείωτες και στο τέλος κλείδωμα στο μπαλαουρο με τα ποντίκια.
Και ένας σώφρων γονέας ερωτά!!!!!
Την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και όλους τους άλλους πλασιέ
Ερώτηση:
ΓΙΑΤΙ με 50% ως και 70% ΜΕΊΩΣΗ στην εμβολιάστικη κάλυψη (και ίσως περισσότερο μέχρι τέλος του χρόνου) ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΕ καμία επιδημία ιλαράς ????
Εφόσον η εμβολιαστικη κάλυψη έχει κατακρημνιστει και η ανοσία της αγέλης εξ εμβολίων έχει εξαφανιστεί πλέον.??
Δε μας λέγατε και εσείς και οι παιδίατροι που ωρύονταν ότι αν πέσει η εμβολιάστικη κάλυψη κάτω από 95% θα έχουμε επιδημίες και θα πεθάνουν εκατοντάδες παιδιά??
Τι είπατε??
Μάλλον μας δουλεύατε για να μας πουλήσετε τα “καλα” μπολια σας ??
Και δεν μας λέγατε ότι χωρίς τα “καλά” μπολια δεν θα υπήρχαν παιδιά και θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος.???
Πως γίνεται και είμαστε ακόμα εδώ και με τη κορονοπανδημια (εξ θεατρικής παράστασης) να “θερίζει” για ένα χρόνο? Που δήθεν έκανε μπουυυυ ο Φαντομας ιός στην ιλαρά και έφυγε σε άλλο πλανήτη???
Και γιατί δεν έχουμε επιδημίες??
Και για τις υπόλοιπες ασθενείες που έχουμε μπολια Ερυθράς, Παρωτιτιδας, Ηπατίτιδας Α, Ηπατίτιδας Β, Κοκκύτη, Διφθερίτιδας
Τέτανου, Πνευμονιοκοκκικης νόσου, Μηνιγγίτιδοκοκκικης νόσου, Πολιομυελίτιδας??
Μήπως ο Φαντομας ιός εξάλειψε από προσώπου γης και όλα αυτά τα μικρόβια??
Όπως της γρίπης και τα υπόλοιπα αμέτρητα που προκαλούσαν 450 εκατομμύρια λοιμώξεις του αναπνευστικού και πάνω από 4 εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο ΠΡΟ κορόνα??
Αν ναι, τότε να του κάνουμε Ανδριάντα και να καταργήσουμε όλα αυτά τα μπολια, να γλιτώσουν τα παιδάκια και τις άπειρες παρενέργειες τους 🔥🔥🔥
Και απευθύνομαι και προς τους ευρωπαίους αρμόδιους πλασιέ για όσα έλεγαν
τον Μαιο του 2019 ο Vytenis Andriukaitis, Επίτροπος της ΕΕ για την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων, μας έλεγε:
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα : μόνο τέσσερις χώρες της ΕΕ επιτυγχάνουν τον απαραίτητο στόχο εμβολιαστικης κάλυψης ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 95% για τις δύο δόσεις που οδηγούν σε “ανοσία αγέλης”.
Γιατί αυτό είναι σημαντικό;
Έχει σημασία επειδή προστατεύουμε ο ένας τον άλλον: για να εξαλείψουμε την ασθένεια και να προστατεύσουμε όσους από εμάς δεν μπορούν να εμβολιαστούν για διαφορετικούς λόγους, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ.
Δεν αφορά μόνο την προσωπική επιλογή, αλλά είναι μια μορφή αλληλεγγύης”
Μίστερ Ευρωπαϊκε Επίτροπε Vytenis Andriukaitis, παπαριες έλεγες. 
Εδώ ΜΕΙΩΣΑΜΕ την εμβολιάστικη κάλυψη 50% και 70% και ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ οι οχτροί, μπορείς τώρα τα πτυχία σου να τα κάνεις κωλόχαρτο.
Υ.Γ. προσπαθείστε να σκεφτείτε όλα τα άνωθεν, λίγο έξω από το κουτί, αντικειμενικά, χωρίς προκατάληψη, χωρίς δογματισμό και μετά κάντε μια αντιπαράθεση με την ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για τα κορονομπολια και ίσως καταλάβετε ότι από τα 100 που σας λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ για τα μπολια γενικά τα 99 δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα
Για το 3ο ερώτημα το πιο σημαντικό:
Θα ξεκινήσω από τις 2 φώτο που έχω πάρει από τις εκθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τη θνησιμότητα στα μωρά 0-4 ετών. (Όταν γράφω για θανάτους μωρών με πιάνει ένα σφίξιμο στη καρδιά, όχι σαν τα κροκοδείλια δάκρυα του μπασκετμπολίστα που βγήκε να κλάψει για το μωράκι που πέθανε και του έβαλαν τη ταμπέλα COVID-19, αλλά ΞΕΧΑΣΕ να κλάψει για τα αλλά 329 μωράκια που έφυγαν το 2020)
2019….
Ηλικία 0-4 ετών = 382 θάνατοι (195 αγοράκια και 187 κοριτσάκια)
Ηλικία 0-11 μηνών = 314 θανατοι
Ηλικία 0-6 ημερών = 144 θάνατοι
Ηλικία 7-27 ημερών = 73 θάνατοι
Ηλικία 28 ημερών- 11 μηνών = 97 θανατοι
Ηλικία 11 μηνών-4 ετών = 68 θάνατοι
2020…
Ηλικία 0-4 ετών = 329 θάνατοι (μείον 14% απο το 2019 στατιστικά σημαντική μείωση)
191 αγοράκια, 4 λιγότερα από το 2019
138 κοριτσάκια 49 ΛΙΓΟΤΕΡΑ (μείον 26.5% από το 2019 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ)
Ηλικία 0-11μηνων = δεν έχω στοιχεία από ΕΛΣΤΑΤ Θα το υπολογίσω ποσοστιαία σε σχέση με την αναλογία του 2019, ήτοι αντιστοιχούν περίπου το 82% = 270 θάνατοι (αν και θα ήθελα τον ακριβή αριθμό γιατί θεωρώ ότι σε αυτή την ηλικία η μείωση μπορεί να είναι μεγαλύτερη)
ΑΡΑ βλέπουμε ξεκάθαρα από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ότι σε σχεση με το 2019, η θνησιμότητα στα κοριτσάκια έχει ΜΕΙΩΘΕΙ 26.5% στην ηλικιακή ομάδα 0-4 ετών, την ηλικιακή ομάδα που λαμβάνει το μεγαλύτερο φορτίο.
Ήτοι μια ξεκάθαρη μείωση άνω του 50% στους παιδικούς εμβολιασμούς είχε ξεκάθαρη μείωση στη θνησιμότητα των κοριτσιών στις ηλικίες 0-4 έτη.
Σε απλά ελληνικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ και τον ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟΥ που με τη παρουσία του έμμεσα έσωσε 53 μωράκια αφού απέτρεψε χιλιάδες  {{που σε ανθρωπο-ετη, όπως τα υπολογίζουν οι ειδικοί, αντιστοιχούν σε 4000 άνω των 80 ετών, δίκαιη “ανταλλαγή, τι λέτε?.
Προσωπικά αν μου πει ο Διάολος στα 80 μου, ρε κωλογερε φουνταρισε από το μπαλκόνι για να σώσεις εγγυημένα ένα άγνωστο μωρό, ούτε καν θα το σκεφτώ, ένα φιλί στη σύζυγο και στη κόρη και μια ευχή να αγαπήσουν το ξένο μωρό όπως αγάπησαν εμένα}}
Ας το ξαναπώ και διαφορετικά αφού μας ΦΟΒΕΡΙΖΑΝ πως αν μειωθεί η εμβολιάστικη κάλυψη θα θρηνήσουμε παιδικές ζωές ……..
Άρα το πρώτο σκέλος τους ερωτήματος, 
Ητοι ΑΝ αυξήθηκε η νεογνική, βρεφική, παιδική θνησιμότητα ΕΠΕΙΔΗ έπεσε από 50% ως 70% η εμβολιάστικη κάλυψη
ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ από την ΕΛΣΤΑΤ ξεκάθαρα, με μια στατιστικά σημαντική ΜΕΙΩΣΗ στα κοριτσάκια ηλικίας 0-4. αντίστοιχα και ανάλογα με τη μείωση των εμβολίων.
Σημαντική επισήμανση…….
*****Βλέπετε το πίνακα που λέει “γεννηθέντα νεκρά” 2019 =454, ΑΎΞΗΣΗ 35% σε σχέση με το 2018 αλλά και τα προηγούμενα έτη?
*****Θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η αύξηση του μπολιασματος ΕΓΚΥΩΝ σε σχέση με το 2018!!!!
Απλά από περιέργεια, μιας και η εθνική επιτροπή μπολιασματος σπρώχνει τα μπολια ανερυθρίαστα και στις έγκυες, όπως και πολλοί γιατροί.
Αλλά αμφιβάλω ότι οι πλασιέ στο Ελλαδιστάν κρατάνε δεδομένα και στοιχεία.
Το δεύτερο σκέλος αφορά το γιατί εφόσον υπήρξε όπως δήλωσε το Υπ.Υγ. και οι αρμόδιοι και ειδικοί, τεράστια μείωση στο μπόλιασμα των μωρών, είχαμε τόσο μεγάλη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΉ ΜΕΙΩΣΗ στη θνησιμότητα στα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μόνο?
Θα σας δώσω 3 δεδομένα που αφορούν 3 παιδικά μπολια
(ένα που αποσύρθηκε από εξ ολοκλήρου, ένα που αποσύρθηκε από τις ανεπτυγμένες χώρες αλλά χρησιμοποιείται ακόμα σε Αφρική, Ασία, κ.α και ένα καινούριο πρωτοποριακό για το οποίο έγραψε η Evangelou Marianna, βλέπε λινκ στο τελος και που Θα έπρεπε να είχαν πάει φυλακή τα λαμόγια του ΠΟΥ και του ΕΜΑ) και που σε βάθος δεκαετιών έχει αποδειχθεί ξεκάθαρα ότι υφίσταται διαφορετική επίδραση (αρνητική) των εμβολίων σε σχέση με το φύλλο (λογικά έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές διαφορές στο ανοσοποιητικό σύστημα στα δύο φύλλα, γνωστό εξ αρχαιοτάτων χρόνων, γιατί αν το ανοσοποιητικό στις γυναίκες ήταν 100% παρόμοιας λειτουργίας με την αντρών δεν θα μπορούσαν π.χ. να γεννήσουν).
1ο μπόλι που αποσύρθηκε ήταν το HTMV. Εμβ💉όλιο ΙΛΑΡΑΣ υψηλών τίτλων.
Το οποίο είχε εγκρίνει ο ΠΟΥ τη δεκαετία του ’80 για χώρες υπανάπτυκτες (τους είχαν πιάσει να κάνουν κλινικές δοκιμές ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ των γονέων και στην Αμερική και είχε γίνει μεγάλος ντόρος). Και που ευτυχώς κάποιοι ανεξάρτητοι επιστήμονες έκαναν κάτι που δεν συνηθίζουν.
Έλεγξαν τη μεταβολή της Γενικής θνησιμότητας ΜΕΤΑ την έναρξη του μπολιασματος με το HTMV και διαπίστωσαν ξεκάθαρα αύξηση (περίπου διπλάσια) θνησιμότητα μόνο στα κοριτσάκια. Προειδοποίησαν τον ΠΟΥ και ζήτησαν να αποσυρθεί. Ο ΠΟΥ τους έγραψε κανονικά και δήλωσε ότι δεν υπάρχει συσχέτιση.
Ευτυχώς και άλλες επιστημονικές ανεξάρτητες ομάδες έκαναν παρόμοιες μελέτες σε άλλες χώρες και ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ το ίδιο.
Μετά τις πολλές οχλήσεις πολλών επιστημονικών ομάδων, ο ΠΟΥ το αποδέχτηκε και απέσυρε το HTMV💉💉💉, (κατ’ εμέ απλά και μόνο γιατί ειχε αλλο για να το αντικαταστήσει).
Τέτοιες οχλήσεις από επιστήμονες με ΗΘΟΣ σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτες για ότι αφορά τα 💉💉💉💉 απλά γιατί ακολουθεί στιγματισμός και καταστροφή της καριέρας τους και της ζωής τους από τους συνήθεις ύποπτους.
2ο μπόλι που αποσύρθηκε από τις ανεπτυγμένες χώρες ήταν το DTP (το ολοκυταρρικο του κοκκύτη, τετανο, διφθερίτιδα).
Οχι γιατί κάποιος έλεγξε τη σχέση του με τη ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ, αλλά γιατί έβγαιναν στη φόρα πλείστα περιστατικά με νευρολογικά, εγκεφαλιτιδες, νευροαναπτυξιακα προβλήματα παιδιών μετά από αυτό το μπολι. Το πίλατευαν για χρόνια όμως μέχρι να φτιάξουν κάποιο με “λιγότερες” παρενέργειες. Δε το απέσυρε όμως ο ΠΟΥ από της υπανάπτυκτες χώρες.
Και μετεπειτα σε κάποιες από αυτές τις καημένες χώρες, κάποιοι επιστήμονες έχουν αναδείξει εδώ και καμία δεκαριά χρόνια, αυξημένη θνησιμότητα ΜΕΤΑ (Επειδή έλεγξαν) το DTP, ως και σε δεκαπλάσιο βαθμό υπό προϋποθέσεις, αλλά με στατιστική βεβαιότητα ότι αυξάνει και αυτό τη θνησιμότητα στα κοριτσάκια.
Ο ΠΟΥ τους αγνοεί εδώ και χρόνια και κάνει κατ’ επιλογή αναλύσεις μη συσχέτισης με γελοίες δικαιολογίες και αδιαφορεί για τα ισχυρά δεδομένα ανεξάρτητων επιστημόνων, απλά και μόνο γιατί είναι το μπόλι με το οποίο μετράνε παγκοσμίως εμβολιάστικη κάλυψη μωρών και γιατί ΔΕΝ θέλουν να το αντικαταστήσουν επειδή θα αμαυρώσει τη ΦΗΜΗ των 💉💉💉💉💉
3ο μπόλι είναι το πρώτο που πήρε έγκριση από τα λαμόγια του ΕΜΑ, (ευρωπαϊκού οργανισμού φαρμάκων) για την ελονοσία.
Στις κλινικές δοκιμές ήταν ξεκάθαρη (και με ισχυρή στατιστική σημαντικότητα) η σχεδόν διπλάσια θνησιμότητα στα κοριτσάκια που καταγράφηκε πέραν πάσης αμφισβήτησης.
Συνεπώς γνωρίζοντας το ότι υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές διαφορές στο ανοσοποιητικό σύστημα και στον τρόπο λειτουργίας του στα δύο φύλλα, κατανοούμε ότι υπάρχει η βιολογική δυνατότητα (biological plausibility) να υφίσταται αιτιότητα.
ΑΡΑ έχουμε 3 διαφορετικά μπολια
1…..HTMV (μπόλι ιλαράς υψηλών τιτλων) =》Αυξημένη θνησιμότητα στα κοριτσάκια
2..DTP (μπόλι κοκκύτη, τέτανου, διφθερίτιδας)=》Αυξημένη θνησιμότητα στα κοριτσάκια
3…..RTS.S Malaria (πρώτο για ελονοσία)=》Αυξημένη θνησιμότητα στα κοριτσάκια
4…..Και έχουμε, το 2020. ΜΕΊΩΣΗ εμβολιάστικης κάλυψης από 50% ως 70% και ταυτόχρονα στατιστικά σημαντική ΜΕΙΩΣΗ θνησιμότητας στα κοριτσάκια (το ίδιο έχει καταγραφεί και στην Αμερική και ήδη υπάρχει επιστημονική “Συζήτηση” στην βιβλιογραφία, όπου οι εμβολιοπλασιε το ρίχνουν πάλι στη σύμπτωση και άσχετους λόγους κατά το δοκούν και χωρίς να ακουμπάνε τα μπολια γιατί κάνει τζιζζζζ)
Αν βάλεις και τα 4 μαζί και ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΧΈΤΙΣΗ και περιμένεις να στην “εξηγήσουν-συγκαλύψουν” οι ειδικοί-ΠΛΑΣΙΕ απλά λυπάμαι.
Αν δεν σας βαράνε καμπανάκια για αυτά τα στοιχεία με τα όσα γνωρίζουμε για 3 εμβολια ως προς την αυξημένη θνησιμότητα στα κοριτσάκια (απλά επειδή έλεγξαν), τα HTMV, DTP, RTS,S, τότε μάλλον είστε ΚΟΥΦΟΙ.
Θα γράψω και λίγα για το θέμα του ε💉💉💉💉 για την ελονοσία που πήρε “έγκριση’ από τα λαμόγια του ΠΟΥ και του ΕΜΑ και επιπρόσθετα αποδεικνύει 2 σοβαρά θέματα
1ον ποσό διεφθαρμένος είναι ο οργανισμός φαρμάκων της Ευρώπης που έδωσε έγκριση σε ένα προϊόν με τέτοιο προφίλ από τις κλινικές δοκιμές του κατασκευαστή
2ον πόσο διεφθαρμένος είναι ο ΠΟΥ που σπρώχνει αυτά τα νέα μπολια σε υπανάπτυκτες χώρες, ανερυθρίαστα, πετώντας στα σκουπίδια όλα τα δεδομένα που δείχνουν ότι τα μπολια έχουν αρνητικές επιπτώσεις, νοσήματα και θανάτους που υπερβαίνουν κατά πολύ το οποιοδήποτε μικρό και σχετικό efficacy έχουν πουλήσει οι κατασκευαστές και χωρίς να ενδιαφέρονται πόσα μωρά θα πληρώσουν τις ΜΠΙΖΝΕΣ τους με τη ζωή τους.
Τα ίδια είχε κάνει με το HΤMV όπου ανέδειξαν ανεξάρτητοι επιστήμονες πάλι διπλάσια θνητότητα στα κοριτσάκια και δεν αποδέχονταν τίποτα, δήλωνε ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ευτυχώς τότε βρέθηκαν και άλλοι επιστήμονες και ανέδειξαν το ίδιο και στα μουλωχτά το απέσυρε και αντικατέστησε.
Θα βρείτε τη θέση του διεφθαρμένου ΠΟΥ για το συγκεκριμένο εις “Weekly epidemiological record, 29 January 2016 91th year No4, 2016, 91, 33-52.” Όπου αποκρύπτει έντεχνα το πραγματικά αρνητικό προφίλ σε πολλά θέματα και για κάθε ένα από αυτά, αποφαίνεται με αναλγησία και επανειλημμένα “These findings could be due to chance” και φυσικά αδιαφορώντας για τις ζωές των μωρών στην Αφρική εγκρίνει την έναρξη εμβολιασμού σε μια χώρα όπου θα εκθέσει εν γνώση του εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε πραγματικό κίνδυνο.
Για το επικίνδυνο αυτό μπόλι και την εγκληματική συμπεριφορά του ΠΟΥ, τον έχουν προειδοποιήσει και άλλοι επιστήμονες με περγαμηνές (και φυσικά εμβολιολατρες) “RTS.S Malaria vaccine and increased mortality in girls. Sabre L.Klein, Frank Shann, William J, Moss, CRISTINE S.BENN & PETER AABY., εις mBio, American society of microbiology, March/April 2016 volume 7 issue 2ne00514-16.
Οι πλέον ειδικοί ξεκαθαρίζουν ότι το μπόλι είναι efficacious 18-36% ως προς την κλινική ελονοσία και όχι ενάντια στη σοβαρή νόσο και στο θάνατο.
Η δε αυξημένη θνητότητα είναι στατιστικως σημαντικότατο εύρημα με P=0.0006, mortality ratio increased for girls 1.91.
Ο ΠΟΥ τους έγραψε κανονικά εφόσον τα λαμόγια της ΕΜΑ έδωσαν έγκριση με αυτά τα επαίσχυντα δεδομένα.
Υπόψη στη μεγάλη κλινική δοκιμή στην ομάδα που υποτίθεται έπρεπε να δώσουν “νεράκι” χορήγησαν το εμβόλιο της ΛΥΣΣΑΣ, το πιο επικίνδυνο μπόλι στο πλανήτη που δε χορηγείται σε κανένα πρόγραμμα μπολιασματος, χρησιμοποιείται μόνο ως “θεραπεία” και σε ειδικές συνθήκες κάποιων εργαζομένων με τεράστια προσοχή για τις πολλές εγκεφαλικές βλάβες που προκαλεί.
Αυτά τα ολίγα για τα λαμόγια της ΕΜΑ και του ΠΟΥ που θέλουν το καλό μας και το καλό των παιδιών μας
Υ.Γ. δεν έχω κανένα όφελος από ότι γράφω εφόσον απλά μαθαίνω διαβάζοντας, μελετώντας και αναλύοντας και δεν δίνω σε κανένα “ιατρική” συμβουλή.
Σας δείχνω μόνο πως ΠΡΕΠΕΙ … ΠΡΙΝ αποφασίσετε στα τυφλά, να προσπαθήσετε να μελετήσετε, να μάθετε, να κατανοήσετε να κάνετε τα σωστά ερωτήματα, να βρείτε τις σωστές απαντήσεις για να δώσετε ή να μη δώσετε την ΕΜΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σας για κάθε τι που θέλουν να χορηγήσουν σε εσάς και στα παιδιά σας.
Την ΠΛΗΡΗ και πολύπλευρη αντικειμενική ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ πρέπει να την αναζητήσετε και να την διεκδικήσετε μόνοι σας.
Ενημέρωση από ΠΛΑΣΙΕ και ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους και με τεράστια σύγκρουση συμφερόντων δεν πρόκειται να λάβετε ΠΟΤΕ και αυτό σημαίνει ότι η συναίνεση σας είναι ΑΚΥΡΗ και καταχρηστική.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

Πηγή

 

 

Παραθέτω και σε πλήρη ανάγνωση, για όσους δεν έχουν face book, το τελευταίο λίνκ της ανωτέρω ανάρτησης, γιατί είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε το μέγεθος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, γραμμένο από την γνωστή ιατρό ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από τις αρχές της ψεύτικης πανδημίας, το 2020..

Από τότε φώναζαν και έγραφαν για την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ πιο γνωστός ως NICK KILO.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μαριάννα Ευαγγέλου: “ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΩΝ.”
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ 2020.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ Η ”ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”
ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΩΝ.
Η μελέτη εμβολίων κατά της ελονοσίας του ΠΟΥ αντιπροσωπεύει μια «σοβαρή παραβίαση των διεθνών ηθικών προτύπων»
Μελέτη εμβολίων μεγάλης κλίμακας με επικεφαλής τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει επικριθεί από έναν κορυφαίο βιοηθικό για διάπραξη «σοβαρής παραβίασης» των διεθνών ηθικών προτύπων.
Η τυχαιοποιημένη μελέτη στην Αφρική βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο Μαλάουι, τη Γκάνα και την Κένυα, όπου 720.000 παιδιά θα λάβουν το εμβόλιο RTS, S, γνωστό ως Mosquirix, τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Peter Doshi αναφέρει:
Το Mosquirix, το πρώτο εγκεκριμένο εμβόλιο κατά της ελονοσίας στον κόσμο, εξετάστηκε θετικά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, απο τον γνωστό ΕΜΑ, αλλά η χρήση του περιορίζεται στην πιλοτική εφαρμογή, εν μέρει για την αξιολόγηση εκκρεμών προβλημάτων ασφάλειας που προέκυψαν από προηγούμενες κλινικές δοκιμές, στην Φάση 3.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.
Αυτά τα προβλήματα ήταν ότι αυξήθηκε το ποσοστό μηνιγγίτιδας κατά 10 φορές περισσότερο στα παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο Mosquirix απο εκείνα που δεν το έκαναν, αύξησε τις περιπτώσεις εγκεφαλικής ελονοσίας και διπλασίασε τον κίνδυνο θανάτου (από οποιαδήποτε αιτία) στα κορίτσια.
Για την μελέτη και την κριτική, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ λέει στο BMJ
«οι πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό παρέχονται στην κοινότητα και στους γονείς μέσω ομιλιών για την υγεία και προσέγγισης της κοινότητας – μεταξύ άλλων μεθόδων, και οι γονείς που προσέρχονται για τον εμβολιασμό, το κάνουν με την επιλογή να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ούτως η άλλως».
Επομένως, οι γονείς που επιλέγουν να εμβολιάσουν τα παιδιἀ τους “υπονοούν τη συγκατάθεση”.
Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τα εμβόλια για την κοβίντ;;;
Ο Charles Weijer, βιοηθικός στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Καναδά, δήλωσε με δημοσίευση του στο BMJ ότι η αποτυχία λήψης ενημερωμένης συγκατάθεσης από γονείς των οποίων τα παιδιά συμμετέχουν στη μελέτη παραβιάζει τη δήλωση της Οτάβα, μια δήλωση συναίνεσης για την ηθική των τυχαιοποιημένων δοκιμών, εκ των οποίων ο Weijer είναι ο κύριος συγγραφέας και το Συμβούλιο Διεθνών Ηθικών Κατευθυντήριων Γραμμών του Διεθνούς Οργανισμού Ιατρικών Επιστημών.
«Η αποτυχία να απαιτείται συγκατάθεση μετά από ενημέρωση αποτελεί σοβαρή παραβίαση των διεθνών προτύπων Ηθικής.
ΕΔΩ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
Βιοηθικοί επιστήμονας επικρίνουν τη δοκιμή εμβολίων κατά της ελονοσίας του ΠΟΥ

 

Πηγή

Προβολές : 1,176


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα