S.O.S. Μας αφορά άμεσα. Ισραήλ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

S.O.S. Μας αφορά άμεσα. Ισραήλ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

13 Μαρτίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,089
Μοίρασέ το
S.O.S. Μας αφορά άμεσα. Ισραήλ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

«Το Ισραήλ αγόρασε μεγάλα αποθέματα εμβολίων [Covid-19] με αντάλλαγμα να ενεργήσει ως πειραματόζωο (ινδικό χοιρίδιο) του κόσμου».

ο πείραμα μαζικού εμβολιασμού πραγματοποιείται κατά παράβαση των νομικών κανόνων δεοντολογίας του Ισραήλ, συγκεκριμένα την επανεξέταση και έγκριση από την επιτροπή θεσμικού ελέγχου / δεοντολογίας (Ελσίνκι).

Η έγκριση της επιτροπής του Ελσίνκι απαιτείται για οποιαδήποτε ερευνητική μελέτη που περιλαμβάνει ανθρώπινα θέματα και απαιτείται επίσης για οποιαδήποτε συμφωνία από την ισραηλινή κυβέρνηση που παρέχει δεδομένα πολιτών σε άλλες οντότητες, ειδικά εάν είναι ξένες.

 

 

ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Το ζήτημα, μας αφορά όλους ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ Η PFIZER ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

BBC: «Το Ισραήλ αγόρασε μεγάλα αποθέματα εμβολίων [Covid-19] με αντάλλαγμα να ενεργήσει ως πειραματόζωο (ινδικό χοιρίδιο) του κόσμου».

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Ισραήλ βρέθηκαν απροετοίμαστοι όταν η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο ήταν «90% αποτελεσματικό» (αναθεωρήθηκε σε 95%) κατά του Covid-19. Είχαν παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις εμβολίων από τη Moderna και την AstraZeneca, αλλά καμία για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech.

Πώς λοιπόν, προμηθεύτηκε το Ισραήλ περίπου τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020 – αρκετά για τον εμβολιασμό τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ανθρώπων;

Την αποκάλυψη έκανε η Vera Sharav η οποία ως παιδί επέζησε του ολοκαυτώματος χάνοντας τον πατέρα της.

Η προσωπική της τραγωδία την παρακίνησε στο να ξεκινήσει εκστρατεία προώθησης της εθελοντικής κατόπιν ενημερώσης συγκαταθέσης έναντι ιατρικών παρεμβάσεων. Για το σκοπό αυτό ίδρυσε τη συμμαχία για την ανθρώπινη ερευνητική προστασία (ALLIANCE FOR HUMAN RESEARCH PROTECTION).

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προσπάθησε να δείξει ότι έσωσε μόνος του την κατάσταση και επέτυχε επιτάχυνση των εμβολιασμών, όπως και ο Donald Trump όταν ξεκίνησε το Operation Warp Speed, για να επιταχύνει την παραγωγή και τη διανομή εμβολίων Covid-19.

Και οι δύο αρχηγοί κρατών (καθώς στην συνέχεια και ο διάδοχος του Ντόναλτ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν) σύναψαν μυστικές συμβάσεις με παρασκευαστές εμβολίων αποφεύγοντας να αποκαλύψουν στους εκλογείς τους ότι τα εμβόλια COVID-19 (mRNA) είναι πειραματικά.

Το κατά πόσο “αναγκάστηκε” ο Τραμπ να το κάνει αυτό μέσα από τις προεκλογικές και ειδικότερα αντιπολιτευτικές πιέσεις είναι ένα θέμα.

Ο Ντόναλτ Τραμπ στις 19 Νοεμβρίου του 2020 είχε κάνει δημόσια ανακοίνωση για τα φάρμακα της Lilly ότι μειώνουν την θνητότητα Covid-19 κατά 85% προτρέποντας τους πολίτες να τα αναζητήσουν.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC), από τις 18 Δεκεμβρίου 2020 (ακριβώς όταν άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί), το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό Covid-19 ήταν 2,79%. Αυτό δείχνει ότι βραχυπρόθεσμα o κίνδυνος βλάβης από παρενέργειες του εμβολίου είναι πολύ μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου από COVID-19.

Οι πολιτικοί και οι “ειδικοί” εστιάζουν μόνο στα υψηλά ποσοστά εμβολιασθέντων και τα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και κέρδη.

Η έλλειψη αποδείξεων ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει, στην πραγματικότητα, τη μόλυνση, δεν αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Pfizer ή της Moderna.

Όπως ανέφερε η Fierce Pharma, στις 2 Φεβρουαρίου η Pfizer αποκάλυψε στους επενδυτές της ότι το εμβόλιο nRNA της αναμένεται να συγκεντρώσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Και θα μπορούσε να είναι περισσότερα, με πρόσθετα συμβόλαια.

Τα 15 δισεκατομμύρια είναι σχεδόν τριπλάσια από τα έσοδα του εμβολίου της Pfizer με τις καλύτερες πωλήσεις, το πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο Prevnar 13, το οποίο απέφερε 5,85 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.

Η Moderna έχει εξασφαλίσει 11,7 δισεκατομμύρια δολάρια εκ των προτέρων για παραγγελίες εμβολίου τεχνολογίας mRNA από διάφορες κυβερνήσεις και οργανισμούς. Και όπως η Pfizer, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης περισσότερων συμφωνιών. Η Moderna δεν είχε ποτέ εγκεκριμένο προϊόν πριν τον Covid-19.

Η ζήτηση για τα εμβόλια είναι αποτέλεσμα συνεχούς προπαγάνδας και έμμεσων απειλών που προκάλεσαν αυξημένο φόβο και πανικό.

Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας απέρριψαν την αρχή της προφύλαξης στην ιατρική – «Μη βλάπτειν» («Πρώτον, μην βλάψετε») – και παρά τη σοβαρή αβεβαιότητα, οι αξιωματούχοι προχώρησαν με πλήρη ταχύτητα σε μαζικό εμβολιασμό.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ ανέθεσε την υγεία του λαού στην Pfizer με τη σύναψη μυστικής σύμβασης που εγγράφει τον ισραηλινό πληθυσμό για να γίνει ερευνητικό θέμα, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, Συμφωνία Συνεργασίας Επιδημιολογικών Αποδεικτικών Στοιχείων του Πραγματικού Κόσμου, η κυβέρνηση υπέγραψε δέσμευση για εμβολιασμό ολόκληρου, επτά εκατομμυρίων ενήλικων, του πληθυσμού του Ισραήλ και για παροχή εβδομαδιαίων δεδομένων των πολιτών της κατά τη διάρκεια μιας μελέτης παρακολούθησης 24 μηνών.

Η κυβέρνηση αγνόησε δυνητικά σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους από το πειραματικό εμβόλιο και κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικότητας δεδομένων και ζωής.

Το Ισραήλ θεωρείται ιδανικό μέρος για μια τεράστια επιδημιολογική μελέτη, που περιλαμβάνει 9,3 εκατομμύρια ανθρώπους, λόγω του καθολικού, κρατικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, στο οποίο οι ασφαλιστικές διατηρούν 40 χρόνια ψηφιοποιημένων ιατρικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων αρχείων εμβολιασμού για κάθε Ισραηλινό πολίτη. Αυτό το κεντρικό σύστημα βοήθησε το Ισραήλ να χορηγήσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σε αντάλλαγμα, το Ισραήλ έλαβε προτεραιότητα για την προμήθεια εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων.

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο λόγος που το Ισραήλ έλαβε τόσες πολλές δόσεις εμβολίου τόσο γρήγορα είναι ότι:

«Το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να στείλει δεδομένα και λεπτομέρειες στη Pfizer ειδικά για αυτά, συμπεριλαμβανομένων της συνέπειας των εμβολιασμών, των παρενεργειών, της αποτελεσματικότητας, του χρόνου που απαιτείται για την ανάπτυξη αντισωμάτων σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους πληθυσμού, ηλικία, φύλο, προϋπάρχουσες συνθήκες κ.λπ. Η συμφωνία περιγράφει εκτενώς τις διάφορες παραμέτρους και τα δεδομένα που θα σταλούν στην Pfizer.»

Ο πρώην πρωθυπουργός Ehud Barak επεσήμανε ότι η Pfizer χρησιμοποιεί τον ισραηλινό πληθυσμό ως «τέλειο έδαφος δοκιμών» για το εμβόλιο COVID-19.

«Αυτά τα δεδομένα είναι ένας θησαυρός για την Pfizer. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την Pfizer, διότι τους επιτρέπει να δείξουν ότι όταν κάποιος πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό – και οι άνθρωποι στην ηλικία μου τείνουν να πεθαίνουν πιο συχνά – δεν πέθανε λόγω του εμβολίου, αλλά ως αποτέλεσμα κάποιας άλλης ασθένειας στο παρασκήνιο.»

Οι Ισραηλινοί πολίτες έγιναν τα ακούσια ανθρώπινα πειραματόζωα ενός τεράστιου, ανήθικου, μη εγκεκριμένου, μη συναινετικού ανθρώπινου πειράματος.

Το κοινό δεν ενημερώθηκε ότι

 1. το εμβόλιο είναι πειραματικό,
 2. ο πληθυσμός χρησιμοποιήθηκε ως ανθρώπινο πειραματόζωο για μια διετή επιδημιολογική μελέτη · τα δεδομένα προορίζονται να κοινοποιηθούν σε ξένες χώρες και περιοδικά · το απόρρητο της σύμβασης έχει οδηγήσει σε ισχυρές υποψίες ότι,
 3. το προσωπικό ιατρικό τους αρχείο – «ένας θησαυρός δεδομένων» – θα κοινοποιηθεί στην Pfizer.

Η Pfizer επιδιώκει να λάβει βασικές πληροφορίες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που δεν διαθέτει, προκειμένου το εμβόλιο να είναι επιλέξιμο για άδεια FDA.

Κανένα εμβόλιο δεν έχει χορηγηθεί ποτέ σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να πληρούνται οι απαιτήσεις ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Οι ακόλουθες πληροφορίες πρέπει κανονικά να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια ελεγχόμενων κλινικών δοκιμών πριν από τη δημόσια διανομή.

Πρώτον, η εταιρεία πρέπει να αποδείξει ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της μόλυνσης όταν κάποιος εκτίθεται στον ιό.

Δεύτερον, πρέπει να εντοπιστούν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και να προσδιοριστεί η συχνότητα και η διάρκεια τους.

Τρίτον, ο κίνδυνος για συγκεκριμένους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των εγκύων και των ηλικιωμένων, πρέπει να προσδιοριστεί και να σταθμιστεί με τα οφέλη.

Τέταρτον, τα αίτια των θανάτων κατά τη διάρκεια των δοκιμών πρέπει να τεκμηριωθούν.

Ilana Rachel Daniel

«Στην πραγματικότητα, ο Bibi [Νετανιάχου] έχει υπογράψει για όλο τον λαό, και τα επτά εκατομμύρια πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω, χωρίς τη συγκατάθεσή μας, να γίνει η πρώτη χώρα στο σύνολό της που έκανε ανθρώπινες δοκιμές σε μια τεχνολογία στην οποία υπήρξαν, για πολλές δεκαετίες, απόπειρες και αποτυχίες στο εργαστήριο… Οι πολίτες μας πρέπει πρώτα και κύρια να ορίσουν τη συζήτηση προκειμένου να σταθμίσουν με ακρίβεια τις επιλογές… Μας έχουν δοθεί ελάχιστες πληροφορίες και αυτό περιλαμβάνει την πλήρη αδιαφάνεια των δεδομένων σχετικά με τα αποτελέσματα των ανεπιθύμητων αντιδράσεων που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή.» [Ilana Rachel Daniel, Arutz Sheva, Israel National News]

Dr. Nachman Ash

Στις 19 Ιανουαρίου 2021, η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι περισσότεροι από 12.400 Ισραηλινοί που είχαν εμβολιαστεί βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 – δηλαδή το 6,6% των 189.000 εμβολιασμένων ατόμων.

Ο Δρ Nachman Ash, εθνικός συντονιστής της πανδημίας στο Ισραήλ, προειδοποίησε στο Army Radio ότι: «Πολλοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ένεσης του εμβολίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται «χαμηλότερο από ό,τι πιστεύαμε [και] χαμηλότερο από [τα δεδομένα] που παρουσίασε η Pfizer».

Προειδοποίησε ότι οι περιορισμοί μετακινήσεων και τα υπόλοιπα μέτρα κατά του Covid-19 θα συνεχιστούν περισσότερο από το αναμενόμενο. «Με τις μεταλλάξεις COVID-19, το τρίτο lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο του Ισραήλ.»

Πρέπει οι έγκυες γυναίκες να εκτίθενται σε ένα αμφιλεγόμενο, πειραματικό εμβόλιο;

Η ασφάλεια του εμβολίου στο πλαίσιο της λειτουργίας Warp Speed δεν έχει επιβεβαιωθεί επαρκώς. Δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε έγκυες γυναίκες.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνιστά να μην εμβολιάζονται έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες “λόγω ανεπαρκών δεδομένων, ο ΠΟΥ δεν συνιστά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών αυτή τη στιγμή.

“The C.D.C. εξέδωσε αντικρουόμενες συμβουλές: Ο ΠΟΥ δέχθηκε πίεση δύο ημέρες αφότου τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τις αντικρουόμενες συμβουλές.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν νέα δεδομένα, ο ΠΟΥ προσπέρασε την προειδοποιητική του οδηγία αναφέροντας: «Με βάση τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν έχετε … λόγο για να πιστεύετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι…» Ωστόσο, ο ΠΟΥ συνεχίζει να προειδοποιεί ότι δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια Covid-19 και τις εγκυμοσύνες, καθιστώντας δύσκολη την αξιολόγηση της ασφάλειας.

Εκείνοι που θεωρούν τα εμβόλια ως Άγιο Δισκοπότηρο – πετάνε την  ορθή αξιολόγηση στον κάδο των αχρήστων. Φαίνονται να έχουν ξεχάσει τις καταστροφικές τραγωδίες που ακολούθησαν όταν οι έγκυες γυναίκες έλαβαν συνταγή Thalidomide και Diethylistilbestrol (DES);

Οι υπέρμαχοί των εμβολίων αγνοούν την αρχή της προφύλαξης για τα φάρμακα «Μη Βλάπτειν» πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε επεμβατική ιατρική παρέμβαση.

Πολλοί κατηγορούν την έλλειψη δεδομένων σχετικά με την προφύλαξη κατά της έκθεσης των εγκύων σε κλινικές δοκιμές.

Το πείραμα της Pfizer στο Ισραήλ θα καλύψει το κενό.

Ο Δρ Ash όχι μόνο έχει συστήσει το εμβόλιο για έγκυες γυναίκες, αλλά πρόσθεσε τις έγκυες ισραηλινές γυναίκες στη λίστα εμβολιασμού προτεραιότητας.

“Βιολογικό Πείραμα”

 • Οι έγκυες γυναίκες στο Ισραήλ δεν έχουν ενημερωθεί ότι το εμβόλιο είναι πειραματικό. Ούτε γνωρίζουν ότι αποστέλλονται – όπως τα κουνέλια – σε ένα τεράστιο ιατρικό πείραμα χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Η Pfizer, η εταιρεία στην οποία ο Πρωθυπουργός και οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας ανέθεσαν να δοκιμάσουν το πειραματικό εμβόλιο σε ολόκληρο τον πληθυσμό του Ισραήλ, είναι μια αδίστακτη επιχειρηματική εταιρεία με ένα εκτεταμένο Rap Sheet που συντάχθηκε από το Corporate Research Project.

Το παρελθόν της Pfizer

Το αρχείο είναι γεμάτο με υποθέσεις στις οποίες κατηγορήθηκε ότι παραπλανούσε τις ρυθμιστικές αρχές και τους πολίτες σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων της.

Μία από τις πιο διαβόητες περιπτώσεις παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφορούσε την μη εγκεκριμένη κλινική δοκιμή της Pfizer που διεξήχθη στη Νιγηρία.

Η Pfizer έγγραψε 200 παιδιά για να δοκιμάσει το νέο, πειραματικό αντιβιοτικό φάρμακο Trovan, εξαπατώντας τους γονείς ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ήταν εγκεκριμένη θεραπεία για μηνιγγίτιδα.

Στην πραγματικότητα, η Pfizer προσπάθησε να λάβει δεδομένα έτσι ώστε το φάρμακό τους να μπορεί να λάβει έγκριση από το FDA.

Πρόκειται για διαδικασία που θα έπρεπε να είχε διαρκέσει τουλάχιστον ένα ολόκληρο έτος (ή περισσότερο) και ολοκληρώθηκε σε έξι εβδομάδες – όπως και η διαδικασία δοκιμής για το εμβόλιο Covid-19.

Οι δοκιμές του Trovan είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο έντεκα παιδιών και την μόνιμη αναπηρία σε άλλα δώδεκα.

Δύο χρόνια αργότερα, το FDA προειδοποίησε ότι το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ήπαρ και θάνατο.

Το πείραμα μαζικού εμβολιασμού πραγματοποιείται κατά παράβαση των νομικών κανόνων δεοντολογίας του Ισραήλ, συγκεκριμένα την επανεξέταση και έγκριση από την επιτροπή θεσμικού ελέγχου / δεοντολογίας (Ελσίνκι).

Η έγκριση της επιτροπής του Ελσίνκι απαιτείται για οποιαδήποτε ερευνητική μελέτη που περιλαμβάνει ανθρώπινα θέματα και απαιτείται επίσης για οποιαδήποτε συμφωνία από την ισραηλινή κυβέρνηση που παρέχει δεδομένα πολιτών σε άλλες οντότητες, ειδικά εάν είναι ξένες.

Ανώτερος αξιωματούχος της Επιτροπής του Ελσίνκι επιβεβαίωσε την «σαφή και ξεκάθαρη απόδειξη ότι η σύμβαση με την Pfizer είναι κλινική μελέτη»:

Διαβάζοντας τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της ισραηλινής κυβέρνησης και της Pfizer, είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κλινική μελέτη για όλες τις προθέσεις και σκοπούς και, ως εκ τούτου, έπρεπε να έχει εγκριθεί από την Επιτροπή του Ελσίνκι.

Και αυτό είναι που θα γραφτεί στη γνωμοδότηση της επιτροπής:

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις κλινικές δοκιμές, αντιθέτως. Αλλά οι κλινικές δοκιμές (ανθρώπινες δοκιμές) πρέπει να λάβουν έγκριση από την επιτροπή, και φυσικά, από τα άτομα στα οποία διεξάγονται οι δοκιμές, δίνοντας τους παράλληλα το δικαίωμα να αρνηθούν την συμμετοχή τους. Αυτά είναι πολύ βασικά θέματα.»

Ο ανώτερος δικηγόρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ, Dr. Tehila Schwartz-Altshuler, περιέγραψε: το πείραμα στο Calcalist: «Αυτή είναι η πιο εκτεταμένη μελέτη του 21ου αιώνα σε ανθρώπινα όντα.»

 • Το πείραμα παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης· το πιο σημαντικό έγγραφο στην ιστορία των προτύπων δεοντολογίας της ιατρικής έρευνας. Η πρωταρχική ηθική αρχή του Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι τόσο σχετική σήμερα όπως ήταν το 1947: «Η εθελοντική και ενημερωμένη συγκατάθεση του κάθε πολίτη είναι απολύτως απαραίτητη».
 • Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι «απολύτως απαραίτητη» επειδή επιβεβαιώνει το ανθρώπινο δικαίωμα του ατόμου να αποδεχθεί ή να απορρίψει. Η ενημερωμένη συγκατάθεση αποτελεί ηθικό / νομικό εμπόδιο για να διασφαλιστεί ότι οι κυβερνήσεις «Ποτέ ξανά» δεν θα παραπλανήσουν με τα φάρμακα.
 • Το «δικαίωμα άρνησης» μιας ιατρικής παρέμβασης επιβεβαιώνεται σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (2005) που αναφέρει:
  Οποιαδήποτε προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την προηγούμενη, δωρεάν και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου, βάσει επαρκών πληροφοριών.
 • Η ιατρική δεν λειτουργεί σαν τα εμπορεύματα. Οι ιατρικές αποφάσεις είναι προσωπικές και απαιτούν τη στάθμιση των ωφελειών έναντι των κινδύνων. Η ιατρική συχνά περιλαμβάνει αποφάσεις ζωής και θανάτου. Χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση του ατόμου, το φάρμακο μπορεί και έχει αποτελλέσει στο παρελθόν μια μορφή όπλου.
 • Σύμφωνα με το Operation Warp Speed, οι επικίνδυνα συντομευμένες κλινικές δοκιμές ήταν πολύ σύντομες για να τεκμηριώσουν το εύρος ή τη σοβαρότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου.

Οι κίνδυνοι που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία από τα πειραματικά εμβόλια mRNA περιγράφονται με σαφήνεια εδώ.

Και τα δύο εμβόλια κατασκευάζονται από αγγελιοφόρο RNA και λιπιδικά νανοσωματίδια που περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG).

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η PEG ενέχει κίνδυνο αναφυλαξίας.

Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν: σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, όπως αναφυλαξίασύνδρομο συστηματικής φλεγμονώδους απόκρισης, αυτοάνοση ασθένεια, και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE).

Το τελευταίο είναι το επίκεντρο μιας πρόσφατης αξιολογημένης έκθεσης στο International Journal of Clinical Practice, από επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και τον Tulane που προειδοποιούν ότι:

Timothy Cardozo, MD, PhD

«Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ADE ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΣ»

«Τα εμβόλια COVID‐19 που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν εξουδετερωτικά αντισώματα μπορεί να ευαισθητοποιήσουν τους δέκτες εμβολίων σε πιο σοβαρές ασθένειες από ό,τι εάν δεν είχαν εμβολιαστεί.

Τα προηγούμενα στοιχεία ότι η εμβολιασμένη, εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE) της νόσου είναι πιθανό να εμφανιστεί σε κάποιο βαθμό με τα εμβόλια COVID‐19 είναι κάθετα συνεπής από ελεγχόμενες μελέτες σε προϋπάρχοντες κλινικές παρατηρήσεις τόσο σε SARS όσο και στις μέρες μας σε συγκεκριμένες κλινικές παρατηρήσεις για τον COVID‐19.

Έτσι, ένας εμπεριστατωμένος, μη θεωρητικός κίνδυνος είναι εμφανής στην ιατρική βιβλιογραφία και σημαίνει ότι οι υποψήφιοι για τα ιογενή εμβόλια SARS‐CoV2 ιπου προκαλούν αντισώματα αντι-SARS‐CoV2, είτε εξουδετερώνουν είτε όχι, τοποθετούν τους εμβολιασμένους σε υψηλότερο κίνδυνο για πιο σοβαρή νόσο απο τον COVID‐19 όταν θα αντιμετωπίσουν κυκλοφορούντες ιούς.»

 • Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ισχυρίζεται ότι είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις. Προφανώς αυτό δεν ισχύει.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα ανησυχίας είναι η παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή (δικαίωμα ιδιωτικότητας).

Η μεταφορά εκτεταμένων, ευαίσθητων ιατρικών δεδομένων σε μια πολυεθνική ξένη εταιρεία εκθέτει κάθε Ισραηλινό πολίτη σε εξαιρετικούς κινδύνους.

Το πιο σημαντικό εμπόρευμα σήμερα είναι τα δεδομένα.

Η μεταφορά των ιατρικών δεδομένων των πολιτών εκθέτει το κράτος του Ισραήλ σε κινδύνους ασφαλείας.

Η Pfizer είναι μία από τις πιο αδίστακτες επιχειρηματικές εταιρείες των οποίων οι δικαστικές διεφθαρμένες και παράνομες επιχειρηματικές πρακτικές περιλαμβάνουν πολλές παραβιάσεις ασφάλειας προϊόντων, δωροδοκία σε οκτώ χώρες και άλλα εγκλήματα που είναι πάρα πολλά για να εξεταστούν εδώ.

Στο 27 ετών αρχείο σχετικά με τις εγκληματικές και αστικές παραβιάσεις φαρμακευτικών εταιρειών που οδήγησαν σε διακανονισμούς με τις ΗΠΑ και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το οποίο καταρτίστηκε από το Public Citizen, η Pfizer έχει την αναμφίβολη διάκριση και πρωτιά στη διαφθορά.

Οι διεφθαρμένες επιχειρηματικές πρακτικές της Pfizer είχαν ως αποτέλεσμα το υψηλότερο ποινικό πρόστιμο στην ιστορία των ΗΠΑ για 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια και τη μεγαλύτερη διευθέτηση αστικής απάτης ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτή είναι η εταιρεία στην οποία ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου και το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διέθεσαν τα δεδομένα των προσωπικών ιατρικών αρχείων των πολιτών τους.

Αυτά τα δεδομένα περιέχουν έναν πλούτο πληροφοριών που η Pfizer δύναται να πουλήσει σε κάποιον υψηλό (ή στον υψηλότερο) πλειοδότη.

Η δικηγόρος Tehila Schwartz-Altshuler του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για τις μυστικές συμβατικές διατάξεις που υποψιάζεται έντονα, ότι παρέχουν στην Pfizer ανώνυμα προσωπικά δεδομένα ιατρικών αρχείων πολιτών στα οποία δεν υπάρχουν ονόματα, διευθύνσεις και αριθμοί ταυτότητας.

Ωστόσο, σημείωσε ότι:

«Ένα από τα κρίσιμα προβλήματα με τη συμφωνία είναι ότι παρόλο που αναγνωρίζει την ανάγκη διατήρησης της ανωνυμίας και της ιδιωτικής ζωής των Ισραηλινών, δεν περιγράφει τα βήματα για την προστασία αυτής της αρχής… και υπάρχουν κενά, όπως δευτερεύουσες χρήσεις δεδομένων.»

«Το πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία σήμερα είναι τόσο προηγμένη που η έρευνα έχει δείξει ότι ακόμη και τα δεδομένα που έχουν καταστεί ανώνυμα μπορούν να «απο-ανωνυμοποιηθούν». [Είναι] τεράστιος κίνδυνος.»

Ο Jonathan Klinger, δικηγόρος στον κυβερνοχώρο και νομικός σύμβουλος του Ισραηλινού Κινήματος Ψηφιακών Δικαιωμάτων, μια μη κερδοσκοπική ομάδα, συμφωνεί: «δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι μοιράζεται. Ακόμα κι αν μεταφερθούν συγκεντρωτικά ή ανώνυμα δεδομένα, θα μπορούσαν να ταυτοποιηθούν εκ νέου. Αυτό εξακολουθεί να ανησυχεί».

«Ο Bibi (Νετανιάχου) πιστεύει ότι τα δεδομένα υγείας μου ανήκουν σε αυτόν. Εάν δώσετε σε κάποιον άλλο ή δώσετε τα ιατρικά μου αρχεία – τα οποία είναι το πιο ευαίσθητο είδος δεδομένων που μπορεί να γνωρίζει κάποιος για εμένα – χρειάζεστε την άδειά μου.

Γιατί δεν ζητήσατε την άδειά μου;

Η μεταχείριση αυτών των προσωπικών δεδομένων σαν να ανήκει στην κυβέρνηση δεν είναι «ηθικά, όχι νομικά και ηθικά σωστή».

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 1,089


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα