S.O.S. ΟΛΑ τα εμβόλια “δουλεύουν” ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα έχουν “σχεδιάσει”, για να δημιουργούν πελάτες, προς όφελος της Φαρμαμαφιας, της ΕξουσιοΜαφιας και όλων των “υπαλλήλων” πέριξ και φυσικά για να μας έχουν UNDER CONTROL , υπό πλήρη ΕΛΕΓΧΟ.

20 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το
 
Τα εμβολια θα “δουλέψουν” ακριβώς όπως ΨΕΥΔΩΣ και με πληρη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των βλαβών και των θανάτων που προκαλούν έχουν πουλήσει ότι ΟΛΑ δουλεύουν και ΟΛΑ χρειάζονται και ΟΛΑ είναι ασφαλή.
 

 
Στο S.O.S. αφυπνιστικό άρθρο του Nick Kilo,  συμπληρώνω θέτοντας έναν προβληματισμό σε όλους σας:
 
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ;;;
 
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης δείτε στις φωτογραφίες, τι περιέχουν τα εμβόλιά των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.
 
Κάθε εικόνα είναι και ένα σημαντικό μήνυμα…
Αποθηκεύστε τες και κοιτάξτε τες προσεκτικά, πριν αποφασίσετε να γίνετε πειραματόζωα στα βρώμικα χέρια των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.
 
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. 
 
 
 
Ενημερωτικά προς όλους τους συνανθρώπους. Να ξέρετε ακόμα και αν σας τα χώνω πολλές φορές, το κάνω πάντα γιατί πραγματικά ενδιαφέρομαι για το συνάνθρωπο μου.
 
ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
1ον για ΚΑΝΕΝΑ παλαιό και ΚΑΝΕΝΑ νέο εμβόλιο εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες ΚΑΝΕΝΑΣ δε φέρει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΎΝΗ (τυπικά δεν υφίσταται ευθύνη ούτε πριν από 3 δεκαετίες).
 
Όλοι πέριξ (κατασκευαστές, Ρυθμιστικές αρχές, επιτροπές εμβολιασμού, ιατροί, κυβερνώντες, πλασιε, κλπ) χαίρουν ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.
 
 
2ον ΔΕΝ υφίσταται πουθενά (στην Ελλάδα είναι αστείο ακόμα και να μιλάς για αυτό) μετά την κυκλοφορία τους (Όπως και στις κλινικές δοκιμές) ενεργητικό σύστημα ελέγχου της ασφάλειας τους και η τυπική δήθεν φαρμακοεπαγρυπνηση που πουλάνε.
 
Είναι δομημένη έτσι ώστε τα προϊόντα αυτά να θεωρούνται σχεδόν πάντα ΑΘΩΑ και Χωρίς καν αποδείξεις αθωότητας, επειδή έτσι “αποφασίζουν” αυτοί που τα κατασκευάζουν, εγκρίνουν, συστήνουν, προωθούν
 
Π.χ. πας το παιδί στον παιδίατρο, τις επόμενες μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά,
 
Ρωτάς το παιδίατρο και φυσικά σου λέει, μας τι λες τώρα κυρά μου το εμβόλιο ΔΕΝ είχε καμία σχέση, μάλλον κόλλησε “κάτι” από το αδελφάκι του ή είχε κάποιο πρόβλημα εκ γενετής που κρύβονταν και έτυχε να εμφανιστεί τώρα ,
 
Π.χ.2. Πας τη γιαγιά στο νοσοκομείο για κάποιο από τα εμβόλια της γρίπης ή του πνευμ/κου και τις επόμενες μέρες την έχεις στην εντατική.
 
Ρωτάς το γιατρό και φυσικά σου λέει, μα τι λες κυρά μου το,τα εμβολια δεν έχουν καμία σχέση, η γιαγιά έχει υποκειμένα νοσήματα και ο οργανισμός της είναι καταπονημενος, κάποια ίωση της έκατσε βαριά ή κατέπεσε και άλλο συμπτωματικά τώρα.
 
Είμαι σίγουρος ότι πλείστες παραλλαγές των παραδειγμάτων έχετε ακούσει ΟΛΟΙ όσοι πιστεύετε στα τυφλά ότι σας πουλάνε οι “ειδικοί” και σηκώνετε το μανίκι στα παιδιά σας, στα γερόντια σας πιστεύοντας λανθασμένα ότι τους “σώζεται ή προστατεύεται”
 
Συμπερασματικά….επί της εποχής του ΦΑΝΤΟΜΑ-ΙΟΎ (του ατιμουλη που κρύβονταν για δεκαετίες αν όχι για αιώνες και δεν είχαμε σούπερ ντουπερ τεστ δήθεν για να τον βλέπουμε).
 
Τα κορονοεμβολια από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν, με όποια μορφή αδειοδότησης και να κυκλοφορήσουν, όσους και να βλάψουν, κανένας εξ των άνωθεν δε θα σας πει οτι ευθύνονται για βλάβες ή θανάτους και εκτός των συνηθισμένων δικαιολογιων που είχαν πάντα στο τσεπάκι για να θάβουν το κακό και τη ζημιά που προκαλούν, τώρα στη φαρέτρα της συγκάλυψης και ΑΡΝΗΣΗΣ θα μπει και η Χοαξαδικη δικαιολογία “Δεν είχε φάει το πρωινό της”.
 
ΜΕΤΑ τη κυκλοφορία των σούπερ ντουπερ εμβολίων, τα υποκειμένα νοσήματα θα ξαναξεκινησουν να σκοτώνουν όπως πριν, η γρίπη και οι “ιώσεις αγνώστου ταυτότητας” θα ξαναεμφανιστουν και θα ξαναξεκινησουν να σκοτώνουν όπως πριν, οι ΜΕΘ θα ξανά είναι γεμάτες όπως πριν αλλά δεν θα έχει συνεργεία τηλεόρασης μέσα και από έξω για να σας το δείχνουν και φυσικά τα εμβολια θα “δουλέψουν” ακριβώς όπως ΨΕΥΔΩΣ και με πληρη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των βλαβών και των θανάτων που προκαλούν, έχουν πουλήσει ότι ΟΛΑ δουλεύουν και ΟΛΑ χρειάζονται και ΟΛΑ είναι ασφαλή.
 
ΑΝ ΔΕΝ ξυπνήσετε λίαν συντόμως, επειδή ήμαστε ήδη σε κατηφορικό δρόμο εδώ και πολλά χρόνια και κάθε μέρα όλο και περισσότεροι γινόμαστε πελάτες και μόνιμοι πελάτες, σε 1-2 δεκαετίες ακόμα, η γεννητικότητα θα έχει πάει στα τάρταρα, οι χρόνιες ασθένειες, τα αυτοανοσα, οι καρκίνοι και οι νευρολογικές, νευροαναπτυξιακες, νευροεκφυλιστικες ασθένειες, θα έχουν πάει στα ύψη, απλά γιατί τα ΟΛΑ τα εμβόλια “δουλεύουν” ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα έχουν “σχεδιάσει” για να δημιουργούν πελάτες, επί το πλείστον μόνιμους, προς όφελος της Φαρμαμαφιας, της ΕξουσιοΜαφιας και όλων των “υπαλλήλων” πέριξ και φυσικά για να μας έχουν UNDER CONTROL , υπό πλήρη ΕΛΕΓΧΟ.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα