S.O.S. Τρομεροί λανθάνοντες θάνατοι προβλέπονται στους ηλικιωμένους από καθηγήτρια γενετικής μετά την ανοσοποίηση με εμβόλια RNA

S.O.S. Τρομεροί λανθάνοντες θάνατοι προβλέπονται στους ηλικιωμένους από καθηγήτρια γενετικής μετά την ανοσοποίηση με εμβόλια RNA

9 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:666
Μοίρασέ το
S.O.S. Τρομεροί λανθάνοντες θάνατοι προβλέπονται στους ηλικιωμένους από καθηγήτρια γενετικής μετά την ανοσοποίηση με εμβόλια RNA

Eπειδή το mRNA βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματός του, είναι σχεδόν ασταμάτητο. 

Καταστρέφει την καρδιά, ή τον σπλήνα, ή τους πνεύμονες, ή το ήπαρ, επειδή το mRNA εκφράζει την πρωτεΐνη σε κάθε κύτταρο.

 

 

 

 

Το μέγεθος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που κάνουν αυτά τα κτηνώδη υποκείμενα που θέλουν να επιβάλουν το εμβόλιο, το έχετε αντιληφθεί;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

S.O.S. Τρομεροί λανθάνοντες θάνατοι προβλέπονται στους ηλικιωμένους από καθηγήτρια γενετικής μετά την ανοσοποίηση με εμβόλια RNA

Η  Καθηγήτρια ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΊΑ, DOLORES CAHILL , ΚΑΘΗΓΗΤΤΡΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (FORSCHUNG) ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ, School of Medicine, University College Dublin, πρόεδρος του  Irish Freedom Party , μιλώντας στο  RENSE.com , προβλέπει (Σε βίντεο) τον επικείμενο μαζικό θάνατο από εμβόλια RNA (παραφρασμένα):

«Υποθέτω ότι υπάρχουν δυνητικά τρεις ανεπιθύμητες ενέργειες (από εμβόλια messenger RNA – MODERNA, PFIZER).

Ξεκινώντας με αναφυλαξία (σοβαρή, δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση) την πρώτη εβδομάδα. Επομένως, αυτά τα εμβόλια δεν πρέπει να χορηγούνται στη   δόση.

Τότε θα συμβούν οι πραγματικές ανεπιθύμητες ενέργειες, ενάντια σε ό, τι είναι το πραγματικό mRNA στα εμβόλια, και όταν το άτομο που εμβολιάστηκε συναντά (αυτόν τον κοραναϊό) κάπου αργότερα… τι συνέβη στις μελέτες σε ζώα, το 20% ή το 50% ή το 100% των ζώων πέθαναν!

Μεταξύ των ατόμων άνω των 80, ίσως περίπου το 2,5% θα παρουσιάσει σοβαρές παρενέργειες, ανεπιθύμητες ενέργειες όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να εργαστούν ή να ζήσουν τη ζωή κανονικά.

Στη συνέχεια, με τον δευτερο  εμβολιασμό θα μπορούσε να είναι 1 στα 10 ή δέκα τοις εκατό. 

Για τους άνω των 80 ετών, νομίζω ότι το 80% από αυτούς θα είχαν περιοριστικές αντιδράσεις στη ζωή ή θα πεθάνουν όταν εκτεθούν ξανά στο messenger RNA.

Για άλλους (όχι ηλικιωμένους) θα μπορούσε να είναι οι μισοί από τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να υποστούν σοβαρή βλάβη.

Αυτό που κάνει αυτή η γονιδιακή θεραπεία ή ιατρική συσκευή δημιουργεί χρόνια αυτοάνοση ασθένεια. Είναι σαν την ένεση ατόμων που έχουν αλλεργίες στα φιστίκια.

Είναι αναφυλαξία στο πρώτο κύμα. Αναφυλαξία + αλλεργική αντίδραση είναι το 2ο  κύμα. 

Αλλά η τρίτη  αντίδραση συμβαίνει όταν έρχεστε σε ό, τι το αγγελιοφόρο RNA είναι εναντίον (ιό, βακτήριο, κλπ), και τώρα έχει τονωθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα, για να έχουν μια χαμηλού βαθμού αυτοάνοση νόσο, δεν ανοσία στον εαυτό σου per se, διότι η Το mRNA εκφράζει μια ιική πρωτεΐνη.

Τώρα κάνατε τον εαυτό σας έναν γενετικά τροποποιημένο οργανισμό, και έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα που προορίζεται να απομακρύνει τους ιούς ή τα βακτήρια… τώρα η αυτοάνοση αντίδραση επιτίθεται στο χαμηλής ποιότητας (πλέον) σώμα σας 

Τώρα (μήνες αργότερα) όταν συναντήσετε τον ιό που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα για να απαλλαγείτε από τον ιό και όταν (το ανοσοποιητικό σύστημα) βλέπει ότι έχετε ιικές πρωτεΐνες στα δικά σας κύτταρα και όργανα, τότε περίπου μια εβδομάδα αργότερα (το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα ξεκινά, ο μηχανισμός που δημιουργεί συγκεκριμένα αντισώματα μακροχρόνιας μνήμης κατά ενός παθογόνου) και μπαίνετε σε ανεπάρκεια οργάνων. 

Επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα σκοτώνει τα δικά σας όργανα. 

Αυτοί οι ασθενείς θα παρουσιαστούν ως σήψη αρχικά. Τότε (αργότερα) πεθαίνετε από ανεπάρκεια οργάνων.

Εάν έχετε μία ή δύο συννοσηρότητες, η ενέργεια που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος θα κάνει το ηλικιωμένο άτομο πολύ κουρασμένο και εξαντλημένο και δεν έχει την ικανότητα να επιβιώσει εάν έχετε υποκείμενες καταστάσεις.

Κανονικά, επειδή το mRNA βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματός του, είναι σχεδόν ασταμάτητο. 

Καταστρέφει την καρδιά, ή τον σπλήνα, ή τους πνεύμονες, ή το ήπαρ, επειδή το mRNA εκφράζει την πρωτεΐνη σε κάθε κύτταρο.

Ακριβώς ως λύση, αυτό που χρειαζόμαστε επειγόντως, όπως ένα αποθετήριο, 1 στα 100 ή 1 στα 200 φιαλίδια εμβολίων που εγχύθηκαν, πρέπει να διατεθούν, ειδικά στους ηλικιωμένους στα κέντρα φροντίδας. 

Πρέπει να αποθηκευτούν σε ένα βιολογικό αποθετήριο των φιαλιδίων εμβολίου τυχαία, έτσι όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν, μπορούμε πραγματικά να δούμε τι υπάρχει σε αυτό το εμβόλιο. 

Πρέπει να το κάνουμε τώρα.

Ανησυχώ ότι ενδέχεται να υπάρχουν πολλά mRNA σε αυτό το εμβόλιο, όχι μόνο κάτι για τον κοροναϊό. 

Εάν πρόκειται για γρίπη ή άλλους ιούς, θα θέτουμε αυτά τα άτομα σε άλλους φυσικούς ιούς (κρύο και γρίπη) που κυκλοφορούν.

Χρειαζόμαστε επειγόντως ποιοτικό έλεγχο για να ζητήσουμε τυχαία από τους γιατρούς να δώσουν 1 στα 100 φιαλίδια εμβολίου σε ένα αποθετήριο και κάποιος σαν εμένα θα μπορούσε να αναλύσει εγκληματικά τι υπάρχει σε αυτά τα εμβόλια. 

Έτσι, όταν οι ηλικιωμένοι αρχίσουν να πεθαίνουν, θα ξέρουμε. Πρέπει να γνωρίζουμε τώρα τι υπάρχει σε αυτά.

Είναι απολύτως μια επικίνδυνη γονιδιακή θεραπεία. Δεν πρέπει να δοθεί στους ηλικιωμένους », τόνισε η καθηγήτρια Cahill.

 

Αρχίζουν οι αλλεργικές αντιδράσεις και οι θάνατοι

 

Η Moderna, κατασκευαστής του εμβολίου RNA COVID-19, αναφέρει ότι μόνο  10 από τα 4 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα είχαν πρόωρη (εντός 10 λεπτών από τον εμβολιασμό) αλλεργική αντίδραση . Ωστόσο, δεν υπάρχουν δεδομένα για άτομα άνω των 80 ετών με αυτό το εμβόλιο, προειδοποιεί η ομάδα της Δρ Cahill, που συνήθως έχει ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Τώρα ξαφνικά υπάρχουν  αναφορές για αριθμό ατόμων σε ένα κέντρο εμβολιασμού στην Καλιφόρνια που εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις από εμβόλιο RNA . 

Ενώ οι υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες,  10 ασθενείς αναφέρθηκαν ότι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια για σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις εντός 24 ωρών μετά τον εμβολιασμό σε ένα σημείο στην Καλιφόρνια και έξι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν αλλεργικές αντιδράσεις σε άλλο κέντρο εμβολιασμού στο Σαν Ντιέγκο σε έναν την ημέρα .

 

Οι καυτές παρτίδες αποσύρθηκαν

 

Αξιωματούχοι υγείας απέσυραν μία παρτίδα (41L20A) του εμβολίου RNA. 

Ανεξήγητα, οι αξιωματούχοι υγείας συνεχίζουν να προσφέρουν ψευδείς διαβεβαιώσεις ότι είναι « ασφαλές στη χρήση » το εμβόλιο RNA Moderna όταν δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οριστικά δεδομένα ασφάλειας μεταξύ μεγάλων πληθυσμών. 

Κανείς δεν γνωρίζει εάν το εμβόλιο Moderna RNA είναι ασφαλές. 

Είναι ένα πειραματικό εμβόλιο χωρίς άδεια. Θυμηθείτε, σύμφωνα με την καθηγήτρια Cahill, οι πραγματικά σοβαρές αντιδράσεις θα είναι λανθάνουσες – συμβαίνουν μήνες αργότερα.

Και πάλι, τα πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν  33 θανάτους μεταξύ 48.000+ ατόμων ηλικίας 75 ετών και άνω μετά την ανοσοποίηση με το εμβόλιο Pfizer COVID-19 RNA . 

Αξιωματούχοι υγείας συνεχίζουν να κατηγορούν αυτούς τους θανάτους για την αδυναμία ηλικιωμένων ατόμων. 

Αλλά αυτό είναι ακριβώς το σημείο – μπορεί να είναι πολύ παλιά και αδύναμα για να επωφεληθούν από τον εμβολιασμό.

 

RNA σε DNA

 

Ο κοροϊός COVID-19 είναι ένας  ιός RNA . 

Το εμβόλιο MODERNA COVID-19 είναι ένα εμβόλιο RNA.

  Η ενεργοποίηση γονιδίου περιλαμβάνει μεταγραφή του DNA σε αγγελιοφόρο RNA και στη συνέχεια σε πρωτεΐνες που προέρχονται από γονίδια .

Το Merle Nass MD, εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι το  RNA messenger (ή οποιοδήποτε RNA) μπορεί δυνητικά να μετατραπεί σε DNA παρουσία του ενζύμου ανάστροφης μεταγραφάσης . 

Αυτό το DNA θα μπορούσε στη συνέχεια να συνδεθεί με το φυσικό σας DNA. 

Υπάρχει η πιθανότητα μετατροπής του εμβολίου-RNA σε DNA και στη συνέχεια μόνιμης εισαγωγής στο DNA μας. ( Η ρεσβερατρόλη, ένα μόριο ερυθρού κρασιού, λόγω της ικανότητάς της να αναστέλλει την αντίστροφη μεταγραφάση , θα μπορούσε να σταματήσει αυτόν τον πιθανό βιογενετικό κίνδυνο.)

Θα ήταν σοφό για τα άτομα που υποβάλλονται σε εμβολιασμό να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με βιταμίνες Α και D, ψευδάργυρο και ρεσβερατρόλη που ομαλοποιούν την ανοσολογική απόκριση, ειδικά άτομα που έχουν υποστεί αλλεργικές αντιδράσεις ή είναι επιρρεπή σε αλλεργίες.

 

ΠΗΓΗ

Horrific latent deaths predicted among the elderly by genetics professor after immunization with RNA vaccines

 

Πηγή

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα