S.O.S. Όσοι έκαναν εμβόλιο, ή όσοι προτίθενται να το κάνουν, ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

S.O.S. Όσοι έκαναν εμβόλιο, ή όσοι προτίθενται να το κάνουν, ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

11 Μαρτίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:14,581
Μοίρασέ το

 

Ακούστε όλοι τον ιολόγο Dr. Sucharit Bhakdi, τι αποκαλύπτει για τα εμβόλια.

«Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας», δηλώνει και σ’ αυτή τη εξαιρετική συνέντευξη ο κορυφαίος Ταϋλανδός Ιολόγος.

Και να θυμίσω, πως είναι ο κορυφαίος επιστήμονας και ο άνθρωπος που δήλωσε πως “ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ”!

Κι εμείς, τι κάνουμε;

Φοράμε μασκούλες ανάλογα με το ντύσιμό μας, ακολουθούμε τις διαταγές μιας κλίκας εγκληματιών, τρέχουμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ να κάνουμε τεστ γιατί είναι τσάμπα, δίνοντας στην εγκληματική συμμορία που κυβερνάει το δικαίωμα και την δυνατότητα να αυξάνουν τα κρούσματα, και … κάνουμε σειρές για εμβολιασμό… δηλαδή,  σκύψαμε το κεφάλι…

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Να θυμίσω τι έχει πει γενικά στις συνεντεύξεις του ο κορυφαίος επιστήμονας:

Για τον κορονοϊό:

Bhakdi: Θέλω να τονίσω ότι ο SARS-COV2 δεν διαφέρει ουσιαστικά από τους άλλους συνήθεις κορονοϊούς, πέραν του ότι μπορεί να νοσήσει κανείς βαρύτερα από αυτόν. Όπως λοιπόν κάθε χρόνο υπάρχουν νέες γρίπες, ορισμένες εκ των οποίων μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες, ήρθε τώρα ένας κορονοϊός που σε κάνει να νοσείς περισσότερο από συνήθως, αλλά ουσιαστικά δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο.”

 

Για την μετάδοση του ιού…

Bhakdi: Μεταδίδεται όπως όλοι οι ιοί της γρίπης, δηλαδή όταν βήξει κάποιος, όταν ο ιός βγει από τα πνευμόνια, από το άνω αναπνευστικό σύστημα, τότε μπορεί κανείς να προσβληθεί, γιατί ο ιός πολλαπλασιάζεται στο αναπνευστικό. Όταν κάποιος δεν έχει βήχα, τότε δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό, κι αυτό είναι κάτι που ο ΠΟΥ ανακοίνωσε επίσημα τον Ιούνιο, και γι’ αυτό είναι ανούσιο να λέει κανείς σε υγιείς ανθρώπους που δεν βήχουν να φορέσουν μάσκα.”

 

Για τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους…:

Bhakdi: “Το να βάζεις υγιείς ανθρώπους να φορούν μάσκα δεν εξυπηρετεί καθόλου, κανέναν σκοπό, πέραν του να αρρωστήσεις πολύ κόσμο. Αρρωσταίνουμε τα παιδιά μας, επειδή η χρήση μάσκας δεν είναι υγιεινό για τα παιδιά στο σχολείο ούτως ή άλλως. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψυχικοί και ψυχοκοινωνικοί λόγοι για να μην πρέπει τα παιδιά να φορούν μάσκες. Άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα, με υπέρταση, με αναπνευστική ανεπάρκεια που πρέπει να φορέσουν μάσκα…αυτό συντομεύει τη ζωή τους. Υπάρχει στην ιατρική ένας κανόνας: Η θεραπεία δεν επιτρέπεται να προξενεί μεγαλύτερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια. Κι εδώ δεν έχουμε καν υφιστάμενο νόσημα και προξενούμε στον κόσμο βλάβη.”

 

Για τα συμπεράσματα σε σχέση με τον κορονοϊό…:

Bhakdi: “Έχει αποδειχθεί ότι 80 έως 90 % των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από το «νέο» αυτό παθογόνο, δεν ασθένησαν καν βαριά. Τι σημαίνει αλήθεια αυτό; Προσβλήθηκαν – και αυτό είναι σαφές – επειδή το τεστ ήταν θετικό. Αυτό σημαίνει ότι είχαν όντως μεγάλο φορτίο από τον ιό στο αναπνευστικό τους σύστημα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε. Σημαίνει ότι δεν είχαν αντισώματα έναντι της μόλυνσης. Ο ιός μπόρεσε να εισέλθει στο σώμα τους. Εν συνεχεία όμως, αφού μπήκε στο σώμα τους, ο ιός δεν μπόρεσε να επεκταθεί, διότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα τον σταμάτησε εντελώς. Έσβησε τη φωτιά. Η πυρκαγιά τέλειωσε και είναι δεδομένο, κυρίες και κύριοι, ότι οι άνθρωποι κάτω των 65 ετών, που δεν είχαν κάποια βαριά υποκείμενα νοσήματα, στην Ευρώπη σχεδόν κανείς δεν πέθανε από αυτόν τον ιό, αλλά σχεδόν όλοι, με μόνο λίγα συμπτώματα ή και με βαριά συμπτώματα μεν, αλλά όχι θανατηφόρα, προσβλήθηκαν. Αυτό λέει ξεκάθαρα ότι έχουν ανοσία απέναντι στην ασθένεια. Πρέπει λοιπόν κανείς να αναλογιστεί αυτό, ότι δηλαδή πάνω από 99% όλων των ανθρώπων κάτω των 65 ετών είναι άνοσοι. Κι αυτό αποδεικνύει με τη σειρά του ότι αυτός ο ιός δεν είναι καινούργιος, καθώς αυτή η ανοσία ενάντια στους κορονοϊούς υφίσταται, επειδή έχουν ήδη έλθει αντιμέτωποι με άλλους κορονοϊούς και τα λεμφοκύτταρά τους είναι εκπαιδευμένα να αναγνωρίζουν όλους τους κορονοϊούς.”

 

Για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν…:

Bhakdi: “Οι άνθρωποι που πέθαναν, πέθαναν επειδή είναι γηραιότεροι και έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πεθαίνουν όποτε έρχεται μια εποχική γρίπη ή όταν προσβάλλονται από πνευμονιόκοκκο – μιλάμε για βακτήρια, έτσι;

Είναι λοιπόν οι άνθρωποι που πρέπει να προστατέψουμε και γνωρίζετε προφανώς ότι το 50% των θανάτων λαμβάνουν χώρα σε γηροκομεία, οίκους ευγηρίας και σανατόρια για γηραιότερους ανθρώπους.

Εκεί πρέπει να σκύψει κανείς και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προστατευθούν με το να μην αφήνουμε να μπαίνουν στους χώρους αυτούς άρρωστοι ή με το να λέμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ για όσους επισκέπτονται αυτούς τους ανθρώπους.

Αλλά αυτό είναι OK, αλλά όχι και υποχρεωτική μάσκα για ανθρώπους που περιφέρονται ή πηγαίνουν στο σχολείο. Στο σχολείο! Είναι ο λάθος τόπος για τα μέτρα.”

Τι σημαίνει ο αυξανόμενος αριθμός των κρουσμάτων που μας παρουσιάζουν… :

Bhakdi: “Πρόκειται για παιχνίδι αριθμών. Ο αριθμός των κρουσμάτων δεν λέει τίποτε. Από τη στιγμή που αυξάνονται τα τεστ, όπως στη Γερμανία, ανεβαίνουν και τα κρούσματα, γιατί μαζί τους αυξάνεται και ο αριθμός των εσφαλμένα διαγνωσμένων θετικών τεστ. Ο αριθμός των τεστ ανέβηκε στην Ευρώπη τόσο ψηλά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν ασθενείς και τεστάρουν τώρα υγιείς ανθρώπους. Αυτό που όλοι πρέπει να ξέρουν είναι, αυτά τα τεστ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς εσφαλμένα θετικά αποτελέσματα και ότι πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του πως περίπου το 1% αυτών των τεστ είναι εσφαλμένα θετικό.”

 

Πόσο επηρεάζονται τα παιδιά από τον κορονοϊό…:

Bhakdi: “Αυτή η τρέλα, αυτή η υγειονομική τρέλα θα βλάψει τα παιδιά μας, γιατί θα τα κάνει πιο αδύναμα.

Είναι, ξέρετε, και συγγνώμη, γιατί θα πω τώρα κάτι δεν πρέπει να με παρεξηγήσετε, στα εκτροφεία, τα κοτόπουλα για παράδειγμα που είναι αποκλεισμένα και δεν χρειάζεται πια να αντιπαρατεθούν με τους ιούς, με τους ιούς των πτηνών, είναι πολύ-πολύ πιο ευαίσθητα, όταν καταφέρει ένας ιός να εισέλθει σε ένα εκτροφείο. Τότε συμβαίνουν ατελείωτοι θάνατοι.

Όταν όμως έχεις κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, αυτά δεν αρρωσταίνουν εύκολα, επειδή έχουν εκπαιδευτεί έξω στον καθαρό αέρα.

Διότι οι ιοί είναι έξω και συνήθως αυτοί οι ιοί δεν σκοτώνουν τα πτηνά.

Έτσι ακριβώς, όπως οι κορονοϊοί δεν θα σκοτώσουν εμάς.

Και γι’ αυτό αυτή η υπερβολική υγειονομική τρέλα είναι πολύ κακή.

Ξέρετε, η μητέρα μου ήταν ιατρός.

Ήταν καταπληκτική ιατρός – παρεμπιπτόντως είχε εκπαιδευτεί στο Johns Hopkins – και μου έλεγε πάντοτε – ζούσαμε στην Ταϊλάνδη: Η πολλή υγιεινή δεν κάνει καλό. Το να αρπάξεις κι ένα συναχάκι είναι καλό, αφού μετά θα είσαι πολύ δυνατότερος, πολύ πιο υγιής από τους άλλους.”

 

Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι;

Bhakdi: “Αυτό το εμβόλιο που τώρα παίζει για όλους…

Γιατί πρέπει να εμβολιάσουν όλους όσους δεν έχουν ανάγκη το εμβόλιο; Μιλάμε για όλους όσους είναι κάτω των 65.

Στη Γερμανία είναι, νομίζω, 50 εκατομμύρια.

Γιατί προπαρήγγειλε η κυβέρνηση 50 εκατομμύρια δόσεις για αυτούς 50 εκατομμύρια ανθρώπους;

Άσκοπο!

Και ελπίζω ότι αυτά τα 50 εκατομμύρια δεν θα δεχθούν να εμβολιαστούν προκαταβολικά.

Αν θέλουν να εμβολιάσουν, τότε πρέπει οι στοχευμένες ομάδες να είναι αυτές που χρειάζονται το εμβόλιο περισσότερο.

Γηραιότεροι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα.

Ο εμβολιασμός όμως όλων γενικά είναι κάτι πολύ προβληματικό.

Το εμβόλιο πρέπει να είναι εξαιρετικά καλό.

Να έχει εξεταστεί καλά για παρενέργειες.”

 

Πατήστε τους υπότιτλους και μετά τις ρυθμίσεις, για να βάλετε την ελληνική μετάφραση.

Im Gespräch mit Prof. Dr. Sucharit Bhakdi #COVID #Impfung #Virus #Masken

 

 

Προβολές : 14,581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα