STEPHEN FISHMAN: ”ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ….?”

STEPHEN FISHMAN: ”ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ….?”

19 Αυγούστου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
STEPHEN FISHMAN: ”ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ….?”

 

“Όλα αυτά είναι μετρήσιμα μέσω αιματολογικών εξετάσεων. Όσο περισσότερες ενέσεις και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα”.

STEPHEN FISHMAN: ”ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ….?”

Δηλαδή, στα επόμενα ελάχιστα χρόνια, ο πληθυσμός της γης, θα μειωθεί τρομακτικά.

Γραμμένα είναι όλα… και μπροστά στα μάτια μας.

ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ.

ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ 2/5 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσοι κάνατε τις δυο δόσεις, μην αμελήσετε σε καμία περίπτωση να κάνετε και την τρίτη.

Η γή, θα μολυνθεί από το… δικό σας λίπασμα…


 

Έθεσα αυτή τη ερώτηση σε έναν φίλο μου, τον Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [το πλήρες όνομα του Milos Iskanderianos, Κέρκυρα, Ελλάδα, 1938], ο οποίος ανέπτυξε την πατέντα για το οξείδιο του γραφενίου για χρήση ως αιματολογικό βιολογικό όπλο το 2015

Μετά λόγου γνώσης, ο Dr. Canderian είναι αυτό που θα αποκαλούσα “Γενοκτόνος Παγκοσμιοποιητής”, ο οποίος ακολουθεί την δέκατη εντολή των Georgia Guidestones (Κατευθηντήριοι Λίθοι της Γεωργίας), η οποία πολύ σπάνια συζητείται, και η οποία αναφέρει: “Μην γίνεσαι καρκίνος στη Γη, άφησε χώρο για τη Φύση”.

 Ο Dr. Canderian είναι Ιατρικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και υποστηρίζει επίσης πολύ τον Klaus Schwab και τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση”, εισάγοντας ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο αποτελεί δευτερεύοντα στόχο του ΠΟΥ για το 2022.

Ο Dr. Canderian είναι της γνώμης ότι το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι “άχρηστοι φαγάδες” που πρέπει να υποστούν ευθανασία το συντομότερο δυνατό.

“Κοιτάξτε το κέντρο του Σικάγο, της Βαλτιμόρης ή του Λος Άντζελες”, έχει δηλώσει, “και θα δείτε καθαρά γιατί οι Άχρηστοι Φαγάδες πρέπει να θανατωθούν σαν λυσσασμένα σκυλιά”.

Έχει εκφράσει την περιφρόνησή του για τους “Μολυσματικούς Εκπαιδευτικούς” που προωθούν την Κριτική Φυλετική Θεωρία και είναι βέβαιος ότι το “εμβόλιο” θα βάλει τέλος στον “Ανθρώπινο Καρκίνο πάνω στη Γη”.

Ο Dr. Canderian είναι ένθερμος υποστηρικτής του Καθήκοντος και της Υποχρέωσης του Τεκτονισμού να απαλλάξει τον κόσμο από την “Πανούκλα της Ανθρωπότητας”.

Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, αυτός και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το ίδιο εξωτικό πιάτο που σερβίρεται στο L’emince de Veau στη Γενεύη: Κρέμα σούπας κολιμπρί και στη συνέχεια γλώσσα ελαφιού.

Είμαστε και οι δύο θαυμαστές του σεφ Gaston Sere de Rivieres, ο οποίος είναι μια γαστρονομική ιδιοφυΐα.

Έτσι, ρώτησα τον Mylo: “Πώς μπορούν οι “εμβολιασμένοι” να γνωρίζουν με βεβαιότητα πόσο καιρό έχουν να ζήσουν από τη στιγμή που έχουν εμβολιαστεί;”.

Μου εκμυστηρεύτηκε την πληροφορία, που ονομάζεται “Φόρμουλα για το τέλος του κύκλου”.

Μου εξήγησε πόσο εύκολο είναι να υπολογιστεί.

“Η δύναμη της απλότητας”, είπε. “Υπάρχει ένας μέγιστος κύκλος δέκα ετών από την ένεση μέχρι το τέλος του κύκλου” [ή τον θάνατο], διευκρίνισε. “Και είναι εξαιρετικά εύκολο να προσδιοριστεί”.

Είπε ότι οποιοσδήποτε αιματολόγος μπορεί να το δει μέσα σε δευτερόλεπτα σε μικροσκόπιο και ακόμη πιο εύκολα σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

“Το ποσοστό του αίματος που έχει επηρεαστεί [ή μολυνθεί] από ή με το οξείδιο του γραφενίου είναι το αντίστροφο της μέτρησης του υπολογισμού του τέλους του κύκλου”, αποκάλυψε.

Με άλλα λόγια, ένας “εμβολιαζόμενος” [όπως αποκαλεί όποιον εμβολιάζεται με το βιολογικό όπλο της Έγκρισης Πειραματικής Χρήσης Ευγονικού Αποπληθυσμού Θανατηφόρας Έγχυσης] που έχει 20% αλλοίωση από Οξείδιο του Γραφενίου στο αίμα του, θα ζήσει, εκτός από οποιοδήποτε άλλο κριτήριο εισόδου, για 8 χρόνια. [10 χρόνια μείον 20%].

Κάποιος με 70% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου δεν θα ζήσει πάνω από 3 χρόνια. [10 χρόνια μείον 70%].

Η Dr. Jane Ruby πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον Stew Peters στο podcast του και έδειξε παραδείγματα για το πώς μοιάζει το υποβαθμισμένο αίμα όταν εκτίθεται σε Οξείδιο του Γραφενίου.

Το Οξείδιο του γραφενίου, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το συστατικό των πρωτεϊνών Messenger RNA spike και prions, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα για οξυγόνο.

Το Οξείδιο του Γραφενίου είναι ένα σφουγγάρι οξυγόνου, το οποίο στερεί από τον οργανισμό το απαραίτητο οξυγόνο και προκαλεί πολλές επιπλοκές, όπως μεταξύ άλλων αναφυλακτικό σοκ, τοξική πήξη του αίματος, θανατηφόρα παράλυση των πνευμόνων, μιτοχονδριακό καρκίνο και ενδοθηλιακό καρκίνο”.

Η άποψη του Dr. Mylo Canderian είναι σχεδόν ίδια με την άποψη του Klaus Schwab, του Bill Gates και των CEOs των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών: ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Ρώτησα τον Mylo τι επίδραση έχουν οι δεύτερες και τρίτες ενέσεις και τα ενισχυτικά και πώς αυτό αλλάζει τον πίνακα του τέλους του κύκλου.

Ο Mylo απάντησε: “Όλα αυτά είναι μετρήσιμα μέσω αιματολογικών εξετάσεων.

Όσο περισσότερες ενέσεις και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα”.

Τέλος, τον ρώτησα πώς η συνωμοσία για τη δολοφονία τόσων δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να κρατηθεί τόσο μυστική από μια τέτοια ομάδα ελίτ.

Η απάντησή του ήταν η εξής: “Δεν ξέρεις και πολλά για τη μασονία, έτσι δεν είναι, Στιβ;;;”

Και ορίστε το αποτέλεσμα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,698


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα