Tι έχουν μέσα τα εμβόλια RNA.  Πως θα γίνει ο έλεγχος και  η μετατροπή μας σε Ζόμπι και η μείωση πληθυσμού. (βίντεο)

Tι έχουν μέσα τα εμβόλια RNA.  Πως θα γίνει ο έλεγχος και η μετατροπή μας σε Ζόμπι και η μείωση πληθυσμού. (βίντεο)

16 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,131
Μοίρασέ το

Oι Εφιάλτες παίζουν με τις Ζωές μας…

Η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και από τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας. Το σχέδιο εκτελείται..

Γίνεται κατανοητό μετα απο αυτά τι περιμένει την ανθρωπότητα και τους Έλληνες με την εφαρμογή αυτής της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ Εξόντωσης πληθυσμού με κωδικό Covid 19…

Μιλάμε για την εξολόθρευση μας και δυστυχώς πολλοί έχουν χάψει το παραμύθι του δηθεν ΣΩΤΗΡΑ Μητσοτάκη..

 
 
 
Εδώ θα χρειαστεί η συνεργασία και η αντίσταση όσο το δυνατόν περισσότερων ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
Αν οι ραγιάδες θέλουν να το κάνουν, δικαίωμά τους… και θα αναλάβουν και τις ευθύνες τους, που θα μετατραπούν σε ζόμπι.
 
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
 
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
 
Καλλιόπη Σουφλή

Η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και από τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας. Το σχέδιο εκτελείται..

Από όλους εσάς εξαρτάται αν το πνεύμα σας και η ζωή σας θα παραμείνει ελεύθερη!!

Δείτε τι θα περιέχει το εμβόλιο που δεν θα είναι ενα, αλλά ίσως και τέσσερα όπως μας αποκάλυψε ο Κ.Μητσοτάκης πρόσφατα..

Στο video που ακολουθεί η Dr Christiane Northrup αναλύει τι θα περιλαμβάνει το εμβόλιο για τον ελεγχο του πληθυσμού για την μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ σε ρομπότ που θα ελέγχουν τα πάντα και την Διάρκεια της Ζωής μας..

 

Dr Christiane Northrup: “Δεν εχει ξανα υπάρξει τέτοιο εμβόλιο Θα αλλάξει ριζικά το DNA των ανθρώπων. Θα εχει μέσα τοξικά μέταλλα που θα κάνουν το σώμα μας  ορατο με κεραια 5G.Θα εχει μέσα εμβρυακά κύτταρα και θα μας κανει Οντα με δυο σειρές DNA εισάγοντας μη ανθρώπινο DNA. Θα εχει μέσα νανοσωματίδια .Eπίσης βάζουν μια ουσία που μπορούν να δουν ποιος εχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι. Θα είμαστε σαν μικρά ρομποτάκια που θα εκπέμουν σήμα για να λαμβάνουν όλα τα βιομετρικά σου στοιχεία.

Οχι μόνο το Ιστορικό σου εμβολιασμό αλλά και την αναπνοή σου τον παλμό σου τις σεξουαλικές σου δραστηριότητες τα φάρμακα που παίρνεις ακόμη και τα ναρκωτικά για οποιον παίρνει. Θα ξέρουν που ταξιδεύεις Θα παίρνουν αυτά τα δεδομένα και θα τα αποθηκεύουν.

Θα αποθηκευτούν ολες  οι βιομετρικές σου πληροφορίες. Ενα ακόμη ανησυχητικό είναι ότι Το Ίδρυμα Bill Gates και Μelida  εχει την Πατέντα 060606 για να παίρνει αυτά τα δεδομένα και θα γίνουμε σκλάβοι του συστήματος. Θα είναι το ΤΕΛΟΣ της Ιδιωτικότητας το ΤΕΛΟΣ της Ελευθερίας .Θα μας συνδέσουν με το Κρυπτονόμισμα και θα μετατραπεί η ανθρωπότητα σε προϊόν τους. Από τον ιό αυτό επιβιώνει το 99%  και ομως με αυτόν θέλουν να μας κάνουν Ζόμπι”.

 

Το Εμβόλιο που αγόρασε ο Μητσοτάκης είναι της εταιρείας που είναι μέτοχος ο Bill Gates και εχει αναφερθεί ευθέως για την μείωση πληθυσμού και που εμετικά προπαγάνδιζε ο ιδιος προ μηνών.

 

Δείτε εδώ στο επόμενο Video τι είχε δηλώσει και ο Eλληνας Χειρούργος Γιατρός κ.Γάκης Δημήτριος στον Fokus Fm για τα εμβόλια RNA.

Γίνεται κατανοητό μετα απο αυτά τι περιμένει την ανθρωπότητα και τους Έλληνες με την εφαρμογή αυτής της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ Εξόντωσης πληθυσμού με κωδικό Covid 19…

Μιλάμε για την εξολόθρευση μας και δυστυχώς πολλοί έχουν χάψει το παραμύθι του δηθεν ΣΩΤΗΡΑ Μητσοτάκη..

Εχουν σταματήσει την ΖΩΗ μας μας εχουν φυλακίσει ΣΚΟΠΙΜΑ για ενα ιό συνηθισμένο χρησιμοποιώντας μαιμου κρούσματα που δεν εχουν λοίμωξη και με διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς και οσους ειναι υγιείς και εχουν αντισώματα να αντιμετωπισουν καθε ιό..

Χαρακτηριστικό και το εγγραφο παρακάτω απο τον Κατασκευαστή των Ράπιντ Τεστ που το αναφέρει στις οδηγίες χρήσης..Οτι

Positive results may be due to past or present infections with non SARS-Cov2 coronaviruses strains such as coronavirus HKU1, NL63, OC43, or 229E.

Μετάφραση

Θετικά αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν από προγενέστερες ή τωρινές μολύνσεις από στελέχη μη SARS-Cov2 (Covid19) κορωναϊού, όπως κορωναϊούς HKU1, NL63, OC43 ή 229E (στελέχη γρίπης που υπήρχαν όλες τις προηγούμενες χρονιές) !!…

Eτσι γίνεται με μηχανισμούς αύξησης των Τεστ η εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων χωρις να δίνουν ποσοστά..

Ολα αυτα σε συνδυασμό με τον Τρόμο που σπέρνουν τα εξαρτημένα και Πληρωμένα μεσα Ενημέρωσης που σε Τρομοκρατούν με τους Νεκρούς απο COVID ενω το 97% απο αυτούς πεθαίνουν απο αλλα βαριά νοσήματα ΠΑΙΖΟΥΝ μαζί μας μας λένε το ΑΦΗΓΗΜΑ τους με ψευδή στοιχεία με τερματικό σκοπό-στόχο   να μας ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ με την ΣΥΡΙΓΓΑ του Θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,131


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα