Tι θα συμβεί στο “δεύτερο κύμα πανδημίας” σε video με τον Mike Adams από πρώην εργαζόμενη στην FEMA (video)

Tι θα συμβεί στο “δεύτερο κύμα πανδημίας” σε video με τον Mike Adams από πρώην εργαζόμενη στην FEMA (video)

25 Ιουνίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:496
Μοίρασέ το

Δεν είναι χρήσιμοι οι άνθρωποι πλέον στον αιώνα της ρομποτικής και γι’αυτό θα εξοντωθούν σε ποσοστό 90%. Βοηθάει η χαλάρωση του μαγνητικού πεδίου της γης, η οποία καθιστά την ανθρώπινη υγεία ευάλωτη στην τοξική συμπαντική ακτινοβολία.

 
 
Δεν απορρίπτουμε τα καταγγελθέντα, αλλά κρατάμε και μικρό καλάθι…
Στο κάτω κάτω υπάρχει και ένας Δημιουργός του Σύμπαντος… αν επιτρέψει “ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ θεούς” στην θέση Του, που θα καταστρέψουν την ανθρωπότητα, τότε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.
 
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Celeste Solum.Πρόκειται για insider ,πρώην εργαζόμενη στην FEMA ,με σπουδές στον τομέα περιβαλλοντικης ιατρικής.

Δούλεψε εθελοντικά στον οργανισμό και ήταν παρούσα όταν έγιναν τα γεγονότα του 9/11, από όπου ξεκινησαν όλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Μια ώρα συνέντευξη στον Mike Adams , ιδρυτή του Brighteon. . Σημειολογικά , αναφέρω:

 1)Υπήρξαν 2 ιοί που “ξέφυγαν” από το εργαστήριο στο Wuhan. O COVID19 και ένας περίεργος ιός με το όνομα “plants destroyer” (καταστροφέας φυτών). Σύμφωνα με τα λεγόμενα της θα αποτελέσει το δεύτερο κύμα πανδημίας , καταστρέφοντας τα φυτά παγκόσμια και διαταρασοντας την διακίνηση τροφίμων. Αναφέρει οτι ο συγκεκριμένος ιός βρέθηκε στο αίμα ασθενούς στην Κίνα. Θα αποτελέσει το εργαλείο για να οδηγηθεί ο πλανήτης σε παγκόσμια κυβέρνηση.

  2) Η διατάραξη της διακίνησης τροφίμων θα κάνει τους ανθρώπους να εισέλθουν εθελοντικά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA , όπου θα γίνει και διαχωρισμός ανάμεσα σε “χρήσιμους” και “μη χρήσιμους”. Οι πρώτοι θα στειρωθούν και θα ταΐζονται με γεννητικά μεταλλαγμένα τρόφιμα η ακόμα και χημικό κρέας , μέχρι να καταλήξουν από διατροφικές ασθένειες. Οι “μη χρήσιμοι” θα “τερματιστούν” σε θαλάμους αερίων η με αποκεφαλισμό. Έχουν γίνει πειράματα σε ποντίκια και οι επιστήμονες της FEMA , κατέληξαν , πως είναι ο πιο ανώδυνος θάνατος.

 3) Μέχρι την πλήρη διάσπαση της διατροφικής αλυσίδας θα επιβλέπει την σίτιση ο ΟΗΕ , πουλώντας τρόφιμα ανα 1/1000 της θερμίδας, η εναλλακτικά η DARPA πουλώντας τρόφιμα ανά χημικό μόριο τεχνητής τροφής.

 

 4)Όσοι Αμερικανοί δεν  παραδώσουν τα όπλα θα εξοντωθούν άμεσα από βιολογικούς παράγοντες. Υπολογίζεται ένα 3% του πληθυσμού να αντισταθεί.

 

 5) Δεν είναι χρήσιμοι οι άνθρωποι πλέον στον αιώνα της ρομποτικής και γι’αυτό θα εξοντωθούν σε ποσοστό 90%. Βοηθάει η χαλάρωση του μαγνητικού πεδίου της γης, η οποία καθιστά την ανθρώπινη υγεία ευάλωτη στην τοξική συμπαντική ακτινοβολία.

 

 6) Υπάρχουν 47 είδη εμβολίων , κατασκευασμενα από κύτταρα εκτρώσεων , και από ανθρωποειδή ποντίκια (έχουν ανθρώπινο αίμα, όργανα και ανθρώπινο ανοσ. σύστημα). Τελικός στόχος το τσιπάρισμα και η στείρωση.

 7) Εναλλακτικά σχέδια η έκρηξη πυρηνικών σε αμερικανικό έδαφος , με την ευθύνη να αναλαμβάνει το Ιράν η Β.Κορεα. Ακόμα και ένας “εξωγήινος υβριδικός ιός” με το όνομα “UFO”

 ……Τι να πω; Αν δεν έδινε την συνέντευξη στον Mike Adams , δεν θα τα έπαιρνα σοβαρά όλα αυτά. Τώρα άπλα ανασηκώνω το αριστερό μου φρύδι και αναρωτιέμαι “wtf?”….Βγάλτε τα συμπεράσματα σας .

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 496


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα