To αναξιόπιστο test PCR κι ο Νόμος 3418/2005

To αναξιόπιστο test PCR κι ο Νόμος 3418/2005

4 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:736
Μοίρασέ το
To αναξιόπιστο test PCR κι ο Νόμος 3418/2005

Πώς μπορούμε να δεχτούμε ως υποχρεωτικό ένα τέτοιο test και τις συνέπειες ενός θετικού αποτελέσματος ;

Όταν ο Ν. 3418/2005, περί Ιατρικης δεοντολογίας, ορίζει ότι :

“ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση του ασθενή”

κι ότι

“η συναίνεση δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής”

To αναξιόπιστο test PCR κι ο Νόμος 3418/2005

Πολλά και εύλογα ΟΛΑ τα ερωτήματα… τροφή για σκέψη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και το πιο κουφό είναι, πως ο ίδιος ο εφευρέτης του τεστ, το χαρακτηρίζει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Υ.Γ.2. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ … ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΤ;;; ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ;;;

 

Η διαδικασία με την οποία έγινε αποδεχτό αυτό το test, καθώς κι η ίδια η προχειρότητα σχεδιασμού του, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του βιασμού της Επιστήμης (και της λογικής) καθώς και των γενικότερων αυθαιρεσιών που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες….

Eίκοσι τρεις (23) εξαιρετικά διεθνώς σεβαστοί ιολόγοι, μικροβιολόγοι και άλλοι επιστήμονες αντιτάχθηκαν, ζητώντας από την Eurosurveillance να ανακαλέσει αμέσως τη μελέτη Dronsten, δημοσιεύοντας στις 27/11 τη δική τους αναθεώρηση από ομοτίμους (peer-reviewed analysis), όπου καταδεικνύονται 10 μοιραία λάθη.

https://cormandrostenreview.com/report/   

Aνάμεσα στα άλλα αναφέρουνε :

«Το δημοσιευμένο πρωτόκολλο RT-qPCR για την ανίχνευση και τη διάγνωση του 2019-nCoV και το δοκίμιο υποφέρουν από πολλά τεχνικά και επιστημονικά σφάλματα, όπως ανεπαρκής σχεδιασμός εκκινητών (που επιτρέπουν να εμφανισθούν αρκετές διαφορετικές εναλλακτικές αλληλουχίες εκκινητών που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2.), προβληματικό και ανεπαρκές πρωτόκολλο RT-qPCR και απουσία ακριβούς διαδικασίας επικύρωσης του τεστ»,  

«Ούτε το τεστ που παρουσιάστηκε ούτε το ίδιο το δοκίμιο πληρούν τις προϋποθέσεις για μια αποδεκτή επιστημονική δημοσίευση. Επιπλέον, παραλείπονται και δεν αναφέρονται σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων των συγγραφέων.»

 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η αρχική μελέτη δεν αξιολογήθηκε ποτέ από ομοτίμους πριν από τη δημοσίευσή της στο Eurosurveillance, ενώ η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι η «Μέθοδος Αναφοράς» (gold standard) της αξιόπιστης επιστήμης.

Καθώς η εργασία Corman-Drosten, όπως αποκαλείται τώρα, υποβλήθηκε στο περιοδικό Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου, έγινε δεκτή (ταχύτατα !!!) για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στις 23 Ιανουαρίου.

Ακόμη και πριν από τη δημοσίευση της εργασίας, ο Π.Ο.Υ. στη διάσκεψη του στις 17 Ιανουαρίου στη Γενεύη συνέστησε επίσημα το τεστ PCR (βάσει του πρωτοκόλλου Corman-Drosten) ως έναν σίγουρο τρόπο αναγνώρισης του COVID-19, όταν τότε υπήρχανε μόλις 6 θανάτοι από covid, αποκλειστικά στη Wuhan (!!!)

Kαι το ερώτημα είναι :

Πώς μπορούμε να δεχτούμε ως υποχρεωτικό ένα τέτοιο test και τις συνέπειες ενός θετικού αποτελέσματος ;

Όταν ο Ν. 3418/2005, περί Ιατρικης δεοντολογίας, ορίζει ότι :

“ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση του ασθενή”

κι ότι

“η συναίνεση δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής”

Τα ίδια ισχύουν και για το εμβόλιο, καθώς η πλήρης κι αληθής ενημέρωση του ασθενούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λήψη συναινέσεως και δεν έχει να κάνει με την υποχρεωτικότητα ή μη εμβολιασμού…

Επίσης, ερωτηματικά δημιουργεί κι η μέθοδος λήψης δείγματος με μπατονέτα, την οποία χώνουνε βαθιά στο ρινικό κόλπο, μέχρι την πορώδη ηθμοειδή πλάκα που καλύπτει τον εγκέφαλο και τη στρίβουνε…

Για ποιό λόγο δεν γίνεται αποκλειστικώς με λήψη δείγματος σάλιου ;

Κορωνοϊός: «Ηταν σαν μαχαιριά στον εγκέφαλο»: Viral το βίντεο έφηβης που δείχνει να της κάνουν το τεστ από το ρουθούνι | STORIES | iefimerida.gr

Υ.Γ. Ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης είχε ζητήσει από υπεύθυνους να μας διαβεβαιώσουνε ότι το test PCR ανιχνεύει αποκλειστικά τον covid-19 κι αποκλειστικά ενεργή μόλυνση (αναλαμβάνοντας τις ποινικές κι αστικές ευθύνες ψευδούς δηλώσεως) κι ουδέποτε, από όσο γνωρίζουμε, κάνανε κάτι τέτοιο. 

Ερωτηματικό αποτελεί όμως γιατί ο κ. Αντωνιάδης αποδέχεται ως υποχρεωτικό ένα τέτοιο test, στις περιπτώσεις ανάγκης που ορίζει η νομοθεσία (λέγοντας ότι απλώς μπορούμε να επιλέξουμε που θα το κάνουμε π.χ. σε ιδιωτικό εργαστήριο) και θα θέλαμε την τοποθέτησή του, με βάση και τα ανωτέρω στοιχεία που παρατίθενται στο άρθρο…

 

Πηγή

Προβολές : 736


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα