TOP SECRET: μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Moderna έστειλε ένα εμβόλιο κατά του cocid19 σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας κάποιες εβδομάδες πριν την πανδημία!!!

TOP SECRET: μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Moderna έστειλε ένα εμβόλιο κατά του cocid19 σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας κάποιες εβδομάδες πριν την πανδημία!!!

24 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
TOP SECRET: μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Moderna έστειλε ένα εμβόλιο κατά του cocid19 σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας κάποιες εβδομάδες πριν την πανδημία!!!

 

Μια συμφωνία εμπιστευτικότητας δείχνει ότι εν δυνάμει υποψήφια εμβόλια κορωναϊού μεταφέρθηκαν από τη Moderna στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας το 2019, δεκαεννέα ημέρες πριν από την επίσημη εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Όλες αυτές οι υπογραφές έγιναν πριν από οποιαδήποτε γνώση της εμφάνισης του νέου κορωναϊού.

Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έλαβε γνώση μιας ύποπτης ομάδας κρουσμάτων ιογενούς πνευμονίας στο Wuhan της Κίνας.

 

TOP SECRET: μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Moderna έστειλε ένα εμβόλιο κατά του cocid19 σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας κάποιες εβδομάδες πριν την πανδημία!!!

 

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.

Γι αυτό και έχουν έτοιμο το νέο σενάριο των… μεταλλάξεων… και των νέων ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ώστε να υλοποιηθούν όσα γράφονται στις ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ… ΣΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η Moderna έστειλε εμβόλιο κορωναϊού στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας εβδομάδες πριν από την πανδημία.

Μια συμφωνία εμπιστευτικότητας δείχνει ότι εν δυνάμει υποψήφια εμβόλια κορωναϊού μεταφέρθηκαν από τη Moderna στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας το 2019, δεκαεννέα ημέρες πριν από την επίσημη εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Η συμφωνία εμπιστευτικότητας (βλ. Παρακάτω) αναφέρει ότι οι προμηθευτές Moderna και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) συμφώνησαν να μεταφέρουν “υποψήφια εμβόλια mRNA coronavirus” που αναπτύχθηκαν από κοινού από την NIAID και τη Moderna σε δικαιούχους στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα στο Chapel Hill στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

Η συμφωνία μεταφοράς υλικού υπογράφηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019από τον Ralph Baric, PhD, στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill και στη συνέχεια υπογράφηκε από την Jacqueline Quay, διευθύντρια υποστήριξης αδειών και καινοτομίας στο «Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας” στις 16 Δεκεμβρίου, 2019.

Des documents secrets révèlent que Moderna a envoyé un vaccin contre le coronavirus à une université de Caroline du Nord quelques semaines avant la pandémie

Η συμφωνία υπογράφηκε επίσης από δύο εκπροσώπους της NIAID, συμπεριλαμβανομένης της Amy F. Petrik PhD, ειδικού μεταφοράς τεχνολογίας που υπέγραψε τη συμφωνία στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:05 π.μ.

Ο άλλος υπογράφων ήταν ο Barney Graham MD PhD, ερευνητής του NIAID, αλλά η υπογραφή του δεν είχε ημερομηνία.

Οι τελευταίοι που υπέγραψαν τη συμφωνία είναι ο Sunny Himansu, ερευνητής της Moderna και ο Shaun Ryan, αναπληρωτής γενικός σύμβουλος της Moderna. Οι δύο υπογραφές έπεσαν στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Όλες αυτές οι υπογραφές έγιναν πριν από οποιαδήποτε γνώση της εμφάνισης του νέου κορωναϊού. Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έλαβε γνώση μιας ύποπτης ομάδας κρουσμάτων ιογενούς πνευμονίας στο Wuhan της Κίνας.

Αλλά ακόμη και τότε, δεν καθόρισε ότι ένας νέος κορωναϊός ήταν η αιτία, δηλώνοντας ότι η πνευμονία ήταν «άγνωστης προέλευσης».

Μόλις στις 9 Ιανουαρίου 2020, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι οι κινεζικές αρχές είχαν αποφασίσει ότι η επιδημία οφειλόταν σε ένα νέο κορωναϊό,αργότερα γνωστό ως SARS-CoV-2, και ότι η ασθένεια που προέκυψε ονομάστηκε COVID-19.

Γιατί, λοιπόν, το υποψήφιο εμβόλιο mRNA κορωναϊού που αναπτύχθηκε από τη Moderna μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις 12 Δεκεμβρίου 2019;

Ίσως η Moderna και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων να επιθυμούν να εξηγηθούν στο δικαστήριο;

Οι βουλευτές των ΗΠΑ έχουν ήδη εισαγάγει το Fire Fauci Act σε μια προσπάθεια να απολύσουν τον Dr.Anthony Fauci για παραπληροφόρηση σχετικά με το COVID-19 και για την κάλυψη της προέλευσης του ιού.

Το Fire Fauci Act θα μειώσει το μισθό του Fauci στο μηδέν και θα απαιτήσει επιβεβαίωση από τη Γερουσία για να εξασφαλίσει τη θέση του.

Σε μια άλλη σημαντική εξέλιξη, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, οι καναδικές αρχές δημοσίευσαν λογοκρισμένα έγγραφα σχετικά με τους θανατηφόρους ιούς που είχαν υποκλαπεί από το Winnipeg στο εργαστήριο Wuhan.

Το GreatGameIndia ήταν το πρώτο που ανέφερε την ιστορία της κινεζικής κατασκοπείας τον Ιανουάριο του 2020, για την οποία στοχευθήκαμε ενεργά από τον πόλεμο προπαγάνδας του ΝΑΤΟ – το Ατλαντικό Συμβούλιο.

 

cielvoile 23/6/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 224


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα