Vera Sharav: Στα χνάρια του Χίτλερ – κι ακόμα παραπέρα  (βίντεο)

Vera Sharav: Στα χνάρια του Χίτλερ – κι ακόμα παραπέρα (βίντεο)

14 Αυγούστου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 589 προβολές ( Μέτρηση έως 16:04:40 )

 

Εντοπίζει τα κοινά σημεία του καθεστώτος που διαμορφώνεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με το ναζιστικό καθεστώς και εξηγεί γιατί αυτή τη φορά, αν επικρατήσει, θα είναι πολύ χειρότερο.

 

Vera Sharav: Στα χνάρια του Χίτλερ – κι ακόμα παραπέρα  (βίντεο)

 

Μα ο ναζισμός, ποτέ δεν τέλειωσε… απλά μετακόμισε από την Γερμανία στην Αμερική και από κει επέστρεψε σ’ όλη την Ευρώπη, ενσωματώνοντας και τον κουμμουνισμό, καθώς και οι δυο ιδεολογίες είναι κατασκεύασμα των ΕΒΡΑΙΟΣΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ – ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗΣ…

ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και τα περιττώμματά του τα βλέπουμε στα πρόσωπα όλων των πολιτικών κομμάτων και όλων των πολιτικών αρχηγών που συνεργάζονται άψογα για την καταστροφή της Ελλάδας και τον αφανισμό του ελληνικού λαού.

Αν όλοι οι λαοί δεν ξεσηκωθούμε, το 2022 θα μας τελειώσουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το βίντεο αυτό(με Ελληνικούς υπότιτλους) είναι η κατάθεση της Vera Sharav, επιζώσας του Ολοκαυτώματος, στην Εξεταστική Επιτροπή για τον Κορωνοϊό της Γερμανίας, στην οποία πρωτοστατεί ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich.

Από τα μέσα Ιουλίου 2020, η Επιτροπή διεξάγει ζωντανές, πολύωρες συνεδρίες για να διερευνήσει γιατί οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν πρωτοφανείς περιορισμούς στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού και ποιες ήταν και εξακολουθούν να είναι οι συνέπειες για τους ανθρώπους.

Με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή έχει συγκεντρώσει έναν τεράστιο όγκο στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι η διαχείριση της λεγόμενης “πανδημίας COVID-19” συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Έχοντας ζήσει ως παιδί τη φρίκη του Ολοκαυτώματος, η Vera Sharav εντοπίζει τα κοινά σημεία του καθεστώτος που διαμορφώνεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με το ναζιστικό καθεστώς και εξηγεί γιατί αυτή τη φορά, αν επικρατήσει, θα είναι πολύ χειρότερο.

 

Πηγή

(Visited 588 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το