Οι λαοί οδηγούνται προς πλήρη διάλυση…Την Λιζ Τρας, την έβαλαν να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την καταστροφή της Βρετανίας (βίντεο)

Οι λαοί οδηγούνται προς πλήρη διάλυση…Την Λιζ Τρας, την έβαλαν να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την καταστροφή της Βρετανίας (βίντεο)

9 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

 

Ναι! Θα αντιμετωπίσει τώρα την κρίση κόστους ζωής, που προκαλείται από την δική της κυβέρνηση, στην προσπάθεια να παρατείνει απεγνωσμένα έναν πόλεμο 1500 μίλια μακριά.

 

 

Άλλο ένα οβραίικο σούργελο που θα βυθίσει ακόμα μια βαθιά τον Αγγλικό λαό…

Βέβαια εμάς δεν μας ενδιαφέρει για τους αγγλοσάξωνες…

Μας ενδιαφέρει πως θα πετάξουμε τα οβραίικα κτήνη του “ελληνικού” κοινοβουλίου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι λαοί οδηγούνται προς πλήρη διάλυση…

Λέει ο Βρετανός, Paul Watson, για την… πρωθυπουργό πλέον του Ηνωμένου Βασιλίου, Λιζ Τρας:

«Λοιπόν, είναι μια περίεργη εποχή να ζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια νέα πρωθυπουργό.

Ναι! Θα αντιμετωπίσει τώρα την κρίση κόστους ζωής, που προκαλείται από την δική της κυβέρνηση, στην προσπάθεια να παρατείνει απεγνωσμένα έναν πόλεμο 1500 μίλια μακριά.

Πρόκειται να εγκρίνει έναν τεράστιο πακέτο παροχών, για το ευρύ κοινό.

Φυσικά κανείς δεν ρωτά από πού προέρχονται τα 100 δισεκατομμύρια λίρες για τα επιδόματα. Προφανώς, όπως πάντα από το μαγικό λεφτόδεντρο που ονομάζεται “ακρωτηριασμένοι  μελλοντικοί φόροι”.

Ναι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και πραγματικά κερδίζουν χρήματα, θα πληρώσουν τον λογαριασμό για να διασφαλίσουν ότι η αστική νεολαία δεν θα αναστατωθεί και δεν θα αρχίσει να διαλύει τα καταστήματα».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα