Οι New York Times μηνύουν την ΕΕ για την μυστικότητα των μηνυμάτων της Φον ντερ Λάιεν με την Pfizer!

Οι New York Times μηνύουν την ΕΕ για την μυστικότητα των μηνυμάτων της Φον ντερ Λάιεν με την Pfizer!

13 Φεβρουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:249
Μοίρασέ το

 

Επειδή δεν το κατάλαβα καλά το παρόν θέμα, θέτω μια ερώτηση, για να πάρω την άποψη του κοινού:

Οι NEW YORK TIMES ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μηνύουν την Ούρσουλα που είναι πιόνι του Ρότσιλντ και τον Μπουρλά, που παρά την εβραιοΧαζάρικη βασιλική καταγωγή του, είναι κι αυτός πιόνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Κάτι δεν μου κολλάει…

Εσάς;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η τεράστια μπίζνα πολλών δισ. ευρώ της συμφωνίας των εμβολίων με τη Pfizer είναι ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ΕΕ, καθώς όπως όλα δείχνουν αποκρύπτονται επιμελώς στοιχεία και δεδομένα που αφορούν την τεράστια αγορά των εμβολίων.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας για τα SMS που αντάλλαξε με τον Άλμπερτ Μπουρλά αλλα η υπόθεση φαίνεται να παραμένει μυστική!

ΒΕΛΓΙΟ-ΕΕ-ΥΓΕΙΑ-ΙΟΣ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ

Οι New York Times οδηγούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο δικαστήριο για την αποτυχία του εκτελεστικού οργάνου να δημοσιοποιήσει μηνύματα μεταξύ της προέδρου της Ursula von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla.

Η εφημερίδα θα αντιμετωπίσει τους δικηγόρους της ΕΕ στο ανώτατο δικαστήριο του μπλοκ, υποστηρίζοντας ότι η Επιτροπή έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα, τα οποία θα μπορούσαν να περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για τις συμφωνίες του για την αγορά δόσεων COVID-19 αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση κατατέθηκε στις 25 Ιανουαρίου και δημοσιεύτηκε στο δημόσιο μητρώο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομερείς πληροφορίες στο διαδίκτυο

Μια δήλωση από το δημοσίευμα των New York Times ανέφερε: “Οι Times υποβάλλουν πολλά αιτήματα για την ελευθερία πληροφοριών και διατηρουν ενεργό φάκελο. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε αυτήν τη στιγμή το θέμα αυτής της αγωγής.”

Η μήνυση ακολουθεί έρευνα του Ιανουαρίου 2022 από την Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια Emily O’Reilly, η οποία εντόπισε κακοδιοίκηση στις προσπάθειες της Επιτροπής να ανακτήσει αρχικά τα γραπτά μηνύματα, μετά από αίτημα δημόσιας πρόσβασης του δημοσιογράφου του netzpolitik.org, Alexander Fanta.

Σε απάντηση, η Επίτροπος για τις Αξίες και τη Διαφάνεια της ΕΕ, Věra Jourová, ισχυρίστηκε ότι τα μηνύματα μπορεί να έχουν διαγραφεί, λόγω της «μικρής διάρκειας, εφήμερης φύσης τους».

Η γερμανική εφημερίδα Bild κατέθεσε προηγουμένως μια σειρά αγωγών κατά της Επιτροπής ζητώντας επίσης την αποκάλυψη εγγράφων που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις για την αγορά των εμβολίων για τον COVID-19 που κατασκευάστηκαν από την Pfizer/BioNTech και την AstraZeneca.

Ενώ αρκετές από τις αναφορές της απορρίφθηκαν από τα δικαστήρια, η Bild — η οποία όπως και το POLITICO ανήκει στον εκδότη Axel Springer — έλαβε ορισμένα έγγραφα σχετικά με τις συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένης της αλληλογραφίας μέσω email που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020.

 

Πηγή Politico

 

Πηγή

Προβολές : 249


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα