«Προφητικό» άρθρο της The Sun πριν 30 χρόνια προέβλεπε ότι:”Ο μεγάλος Aδελφός έρχεται. Το μυστικό σχέδιο να μαρκάρουν κάθε άνδρα, γυναίκα,παιδί “!

«Προφητικό» άρθρο της The Sun πριν 30 χρόνια προέβλεπε ότι:”Ο μεγάλος Aδελφός έρχεται. Το μυστικό σχέδιο να μαρκάρουν κάθε άνδρα, γυναίκα,παιδί “!

17 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

 

Mε μαζικό εμβολιασμό θα εμφυτεύσουν νανοτσίπ για παρακολούθηση των ατόμων!!

 

 

 

 

Δεκαετίες αν όχι εκατονταετίες, δουλεύουν πάνω σ’ αυτό το σχέδιο.

Κάνουν πραγματικότητα το σατανικό τους σχέδιο χιλιάδων χρόνων τα λεπρά γεννήματα των εχιδνών.

Όλα είναι προφητευμένα ότι θα γίνουν.

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, είμαστε ήδη στα ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΙΣΤΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που τους μισούν όλοι οι λαοί;

Θα φτάσουν μέχρι τη βρύση να πιουν νερό, ΑΛΛΑ… ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

Πρέπει ν’ αντέξουμε… επιβάλλεται ν’ αντέξουμε όσο περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Η αγγλική εφημερίδα The Sun δημοσίευσε ένα «προφητικό» άρθρο στο τεύχος της 1ης Αυγούστου 1989, πριν από 30 χρόνια..

Με τίτλο “Ο Mεγάλος Aδελφός έρχεται. Αποκάλυψη: το μυστικό σχέδιο να μαρκάρουν κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί “, ανέφερε ένα μυστικό κυβερνητικό σχέδιο για την ανάπτυξη μικροτσίπ για την παρακολούθηση κάθε ατόμου στον πληθυσμό.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοπερίεργο σε αυτό το άρθρο είναι ότι αναφέρεται συγκεκριμένα στη μεταφορά μικροσκοπικών νανοτσίπ με κωδικούς μέσω εκστρατειών εμβολιασμού, πιο συγκεκριμένα του “εμβολίου της γρίπης των χοίρων”.

“Οι ίδιοι οι γιατροί δεν ήξεραν καν τι διοχετεύουν δια της ένεσης. Μπορείτε να τους πείτε ότι πρόκειται για γενετικά εμφυτεύματα που βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τις ασθένειες”.

” Κάθε κυβέρνηση θα ξέρει τι κάνει ο καθένας” μέσω των εμφυτευμάτων δια εμβολίων..

Τώρα η «έρευνα» του διάσημου ταμπλόιντ απλώνεται σε όλο το αγγλόφωνο Διαδίκτυο.

Αποκάλυψη..

 

 

Πηγή

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα