ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ. Η αντίστασή του στα Εμβολιαστικά Κέντρα, βρίσκει μιμητές και στέλνει τους αρμόδιους στα ... κρατητήρια!

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ. Η αντίστασή του στα Εμβολιαστικά Κέντρα, βρίσκει μιμητές και στέλνει τους αρμόδιους στα ... κρατητήρια!

17 Νοεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,971
Μοίρασέ το

 

 

Σπύρος Παγιάτης: “ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.”

 

 

Ο Σπύρος Παγιάτης, έκανε την αρχή και όχι μόνον έστειλε στα κρατητήρια της Κέρκυρας τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ διοικητή του Εμβολιαστικού Κέντρου, αλλά το έκλεισε κι όλας. (εδώ και εδώ οι σχετικές αναρτήσεις)

Η σθεναρή του αντίσταση, βρήκε μιμητές, με αποτέλεσμα και σ’ άλλα μέρη της χώρας μας, να προβαίνουν πολίτες στις ίδιες ενέργειες και να κλείνουν πολλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ εμβολιαστικά κέντρα, ενώ γιατροί και διευθυντάδες, να συλλαμβάνονται…

Τελευταία σύλληψη, αυτή του γιατρού του τοπικού εμβολιαστικού κέντρου…

Την, συνέχεια, διαβάστε την παρακάτω…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΕΤΣΙ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ… ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα λόγια του μεγάλου ΙΑΤΡΟΥ και ΕΦΕΥΡΕΤΗ, του αείμνηστου Γεωργίου Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ), είναι πιο επίκαιρα από ποτέ:

“Το ιδανικό μου, δεν είναι να πλουτίσω, ούτε να ζήσω ευτυχής, αλλά να εργαστώ, να δράσω, να δημιουργήσω, να κάμω κάτι τι αντάξιο, ενός ανθρώπου ηθικού και δυνατού”.

Κάποτε, είχαμε ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΗΤΗΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΟΤΑΝ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ , Η ΚΥΡΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.
Η ΚΥΡΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.
Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ.
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,971


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα