Εμβόλια: Στη δημοσιότητα 400.000 σελίδες που ήθελαν να κρύψουν Pfizer-FDA – Εκατοντάδες παρενέργειες και θάνατοι νεογνών

Εμβόλια: Στη δημοσιότητα 400.000 σελίδες που ήθελαν να κρύψουν Pfizer-FDA – Εκατοντάδες παρενέργειες και θάνατοι νεογνών

3 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:464
Μοίρασέ το

 

Η έκθεση απαριθμεί εκατοντάδες παρενέργειες, ταξινομημένες μάλιστα ανά αλφαβητική σειρά, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμα και θάνατοι νεογνών

 

 

 

 

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ… ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ… Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ Α-δικαιοσύνη, ΣΙΩΠΟΥΝ…

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στη δημοσιότητα δόθηκε χθες το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076. 

Να θυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκε από τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε για να εγκρίνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχε υποστηρίξει ότι χρειάζονται 55 χρόνια για να συλλέξει και να παραδώσει τα στοιχεία.

Κάτι που δεν είχε καμία λογική, αφού ο FDA ενέκρινε το εμβόλια σε χρόνο-ρεκόρ!

Τελικά το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα, όσον αφορά τις παρενέργειες.

Η έκθεση απαριθμεί εκατοντάδες παρενέργειες, ταξινομημένες μάλιστα ανά αλφαβητική σειρά, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμα και θάνατοι νεογνών!

Δείτε τα έγγραφα με τις παρενέργειες: 

ΣΧΟΛΙΟ

ΠΑΙΔΕΣ ΌΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ?
Όταν οι μηνύσεις πάνε κατευθείαν στο αρχείο, όταν δεν κινήθηκε κανείς για το γεγονός ότι δολοφόνησαν πάνω από 10 χιλιάδες με την εμμονή τους να μην χορηγούν μονοκλωνικά όταν στην Φλώριδα τα έδιναν δωρεάν και χωρίς συνταγή στις εκκλησίες με αποτέλεσμα να έχουν πολύ λιγότερους νεκρούς καθημερινά και ας είναι πολιτεία συνταξιούχων, όταν εμμένουν ύποπτα σε αποδεδειγμένα λανθασμένες αντιλήψεις του τύπου οι ανεμβολίαστοι βάζουν σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και με δημιουργική στατιστική θεωρώντας ανεμβολίαστους όλους με μία και δύο δόσεις παρόλο που με δύο δόσεις σε όλον τον κόσμο θεωρείσαι εμβολιασμένος, ΌΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ (όπως και για το χρέος το 2009) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΟΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΔΟΣΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
Φυσικό είναι διότι αν το κάνουν και δεν βάλουν όλους με μηδέν, μία και δύο δόσεις στο ίδιο τσουβάλι θα καταλάβουν όλοι την γενοκτονία (κατά την γνώμη μου).

Βγείτε έξω όπως και εγώ και όχι από το πληκτρολόγιο και πείστε όσους μπορείτε να μην ξαναψηφίσουν τους διαρκείς προδότες της Ελλάδος διότι αν ξανακυβερνήσουν ακόμα και με συμμαχία ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, για να βγούμε έξω θα πρέπει να παίρνουμε άδεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα,ι θα πληρώνουμε τεστ για πάντα, όποιος αρρωσταίνει θα θεωρείται βάρος και θα τον πηγαίνουν για κάψιμο άμεσα, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 2% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 100 ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΦΟΡΟ ΔΗΛΆΔΗ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΟΥ SINGULAR ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 464


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα