Έριξε νέα βόμβα ο Σπύρος Παγιάτης και έβγαλε στη σέντρα ΛΑΜΟΓΙΑ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ” ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ... ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

Έριξε νέα βόμβα ο Σπύρος Παγιάτης και έβγαλε στη σέντρα ΛΑΜΟΓΙΑ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ” ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ... ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

18 Σεπτεμβρίου, 2021 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,424
Μοίρασέ το

Σπύρος Παγιάτης: “ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.”

 

Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ, Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ.

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

Ο Σπύρος Παγιάτης, έκανε για μια ακόμη φορά το χρέος του και έβγαλε την είδηση στη δημοσιότητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το μεγαλύτερο εμπόδιο προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, είναι ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ.

 

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ  ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ.
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ: 
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,424


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα