Ήδη 67 παιδιά έχουν πεθάνει λόγω των πειραματικών ενέσεων! Το παραδέχθηκε και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Ήδη 67 παιδιά έχουν πεθάνει λόγω των πειραματικών ενέσεων! Το παραδέχθηκε και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

11 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,039
Μοίρασέ το

67 παιδιά έχουν ήδη πεθάνει ως αποτέλεσμα πειραματικής γονιδιακής θεραπείας, γράφει η διαδικτυακή εφημερίδα Wochenblick.

Έχουν πεθάνει 47 έφηβοι, τέσσερα παιδιά ηλικίας δύο μηνών έως δύο ετών και 16 νεογέννητα κάτω του ενός μηνός (εμβολιασμένες μητέρες).

“Αμελητέα ποσότητα”… έτσι ρε ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΤΗΝΗ;;;

Κι αυτά, είναι τα φανερά… Ο ΚΡΥΦΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, που θυσιάζουν οι ίδιοι “οι γονείς”, στον “θεό σας”, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Κι έχεις τους Γάκη, Κούβελα, Φαρσαλινό και λοιπούς “λαγούς”, να συμβουλεύουν για … εμβολιασμούς…

Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός, να πάρει όλους αυτούς με τις πέτρες, δεν ξέρω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

 

 

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, 43.270 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έχουν αναφερθεί σε 14.128 παιδιά στην Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.

Σε 5592 περιπτώσεις υπήρξαν σοβαρές παρενέργειες. Τα περισσότερα από αυτά, 4981, είναι από το εμβόλιο Pfizer.

Αν και τα παιδιά σχεδόν δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να πεθάνουν από κορωνοϊό, 67 παιδιά έχουν ήδη πεθάνει ως αποτέλεσμα πειραματικής γονιδιακής θεραπείας, γράφει η διαδικτυακή εφημερίδα Wochenblick.

Έχουν πεθάνει 47 έφηβοι, τέσσερα παιδιά ηλικίας δύο μηνών έως δύο ετών και 16 νεογέννητα κάτω του ενός μηνός (εμβολιασμένες μητέρες).

Νεκρό αγόρι 12 ετών στη Γερμανία από την “ένεση βοηθείας”

Στο γερμανικό Landkreis Cuxhaven, ένα 12χρονο αγόρι πέθανε λίγο μετά το δεύτερο εμβόλιο Pfizer.

Η υγειονομική υπηρεσία έχει ξεκινήσει έρευνα. Ειδικοί από το ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Αμβούργου-Eppendorf θεωρούν πιθανό ότι ο θάνατος οφείλεται στον εμβολιασμό.

Στοιχεία από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου UKHSA δείχνουν ότι τόσα πολλά παιδιά πέθαναν στα τέλη Οκτωβρίου, που υπήρξε υπερβολική θνησιμότητα.

Στην ηλικιακή ομάδα 5-14 ετών, περισσότερα παιδιά πέθαναν την εβδομάδα 43 από ό,τι συμβαίνει συνήθως τα προηγούνενα έτη!!!

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στις 20 Σεπτεμβρίου, η βρετανική εθνική υπηρεσία υγείας NHS ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα κυκλοφορήσει για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Νεκρό 17χρονο κορίτσι στη Γαλλία από την “ένεση βοηθείας”

Ένα 17χρονο κορίτσι από τη Γαλλία πέθανε 11 ημέρες μετά το δεύτερο εμβόλιο κορωνοϊού. Η έφηβη από το γαλλικό διαμέρισμα του Bouches-du-Rhône αρρώστησε στο σχολείο στις 20 Σεπτεμβρίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μια μέρα αργότερα.

Οι συγγενείς του κοριτσιού είπαν ότι οι γιατροί της διέγνωσαν «μαζική ανεξήγητη πνευμονική εμβολή».

 

Πηγή

Προβολές : 4,039


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα