Ήρθε η ώρα ο φόβος να γίνει δικός τους

Ήρθε η ώρα ο φόβος να γίνει δικός τους

30 Νοεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,111
Μοίρασέ το

Αλήθεια τι θα γινόταν αν μεταφέραμε τη διαμαρτυρία από το δρόμο.. στο γρανάζι;

 

Σ’ αυτό το ερώτημα, δεν έχω απάντηση… τουλάχιστον δεν έχω απάντηση που να μπορεί να εκφραστεί δημοσίως… αλλά η παρακάτω φωτογραφία που έβαλα, πολύ μου αρέσει… όπως και οι τελευταίες που επέλεξα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε μια αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία οι πολίτες εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους. Αυτούς που εκφράζουν τα πιστεύω τους και καλούνται να τα υλοποιήσουν σε διάστημα τεσσάρων ετών. Οι πολίτες πληρώνουν μέσω των φόρων τους αντιπροσώπους τους για να φέρουν εις πέρας το έργο που αυτοί επιθυμούν.

Στην περίπτωση που τα παραπάνω δεν ισχύουν παύουμε να έχουμε αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία και οδηγούμαστε σε περίεργες ατραπούς.

Στην περίπτωση αυτή η υπακοή στις εντολές των τυράννων αποτελεί παράβαση κάθε δυτικού Συντάγματος και οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν δράση για την αποκατάσταση της έννομης τάξης και της δημοκρατίας.
Σκέψεις από το Σύνταγμα

Θυμάμαι όταν ήμουν στην Αθήνα και τα ΜΑΤ σάπιζαν στο ξύλο 65χρονες κυρίες, παππούδες και νέα παιδιά, πόσο άνισο ήταν όλο αυτό.

Από την μια είχες Stormtroopers βγαλμένους από τον Πόλεμο των Άστρων και από την άλλη άοπλους πολίτες με το t-shirt και το τζινάκι τους. Δίμετρο ζώο με στολή αξιωματικού του σκότους να σαπίζει στο ξύλο κορίτσι που ήταν δεν ήταν 50 κιλά.

Αστυνομικούς με στολές από κέβλαρ, μάσκες χημικού πολέμου, μποτίλιες χημικών, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, γκλοπ, χειροπέδες, ασύρματους και άρβυλα του στρατού. Τώρα σε όλα αυτά πρόσθεσαν και τους «Αίαντες» να πετούν παγωμένο νερό.

Απέναντι ουσιαστικά γυμνοί, άοπλοι πολίτες με μόνο όπλο τους τη δίψα για ελευθερία και δημοκρατία. Το δίκιο τους.

Πόσο άνιση και άνανδρη μάχη, σκεφτόμουν.
Οι εποχές άλλαξαν

Πριν γράψω οτιδήποτε να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κατά των κινητοποιήσεων και της διαμαρτυρίας. Κάθε άλλο.

Μόλις διοργανωθεί κάτι στην πόλη μου θα είμαι από τους πρώτους που θα βρίσκονται στο δρόμο.

Έχω έτοιμο και τον εξοπλισμό για τη λήψη βίντεο με άψογο ήχο και την καταγραφή της θηριωδίας των δυνάμεων καταστολής της Γερμανικής Βέρμαχτ. Θα τα δείτε όλα στο tomsnews. Τα κανάλια στα εναλλακτικά δίκτυα τα έχω έτοιμα.

Κάποτε οι πορείες και οι διαμαρτυρίες ήταν ικανές να ρίξουν κυβερνήσεις ή να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

Οι αστυνομικοί της εποχής εκείνης φορούσαν απλά μια υφασμάτινη στολή.

Οι πολιτικοί δεν είχαν φρουρές που θα ζήλευε η μαφία της νύχτας.

Κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους πολίτες και έτρωγαν σε ταβερνάκια σε διπλανά τραπέζια με τους υπόλοιπους πελάτες.

Οι εποχές αυτές πέρασαν.

Τώρα οι δυνάμεις καταστολής είναι τάγματα του στρατού. Έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, εξοπλισμό, οργάνωση και σχέδια μάχης. Καμία σχέση με αστυνομία που υπηρετεί τον πολίτη. Καμία σχέση με ένα σώμα που ιδρύθηκε για την προάσπιση της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της έννομης τάξης.

Αλήθεια θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε γυμνοί απέναντι σε πάνοπλα τάγματα του στρατού τυραννίας; Υπάρχει ποτέ περίπτωση να κερδίσουμε έτσι;

Οι πορείες έχουν μια χρησιμότητα

Αποδεικνύουν στην πράξη ότι αυτοί που λέμε όχι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, τα λοκντάουν, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα παντελώς αντισυνταγματικά μέτρα δεν είμαστε μια ισχνή μειοψηφία.

Είμαστε η πλειοψηφία. Στην Αυστραλία κατέβηκαν 1.000.000 άνθρωποι στο δρόμο.

Για κάθε έναν που κατεβαίνει υπάρχουν άλλοι 4-5 που για λόγους ηλικίας, υγείας, φόβου και υποχρεώσεων δεν μπορούν να το πράξουν.

 

Αλλαγή στην τακτική του πολέμου

 

Στις περισσότερες δυτικές χώρες του κόσμου η οπλοκατοχή αποτελεί αδίκημα (γιατί άραγε).

Στο τέλος κερδίζει αυτός που έχει τα περισσότερα όπλα. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις καθόλου όπλα! Οποιαδήποτε διαμαρτυρία και αν γίνει, όσο μεγάλη και αν είναι τα τυραννικά καθεστώτα με την εφαρμογή ωμής βίας μπορούν να τα καταστείλουν. Το γνωρίζουν αυτό και για αυτό φέρονται ως τύραννοι. Ξύθηκαν για την άποψή σου. Αν τολμάς κατέβα στο δρόμο να την εκφράσεις.

Έχουν εκπονήσει επί πολλά χρόνια σχέδια μάχης, έχουν οργανώσει μπαχαλάκηδες, έχουν ολόκληρες αποθήκες χημικών, πλαστικές σφαίρες, «Αίαντες» με ύποπτης ποιότητας νερό, στολές Starwars, κάμερες και το κακό συναπάντημα. Έχουν ολόκληρους μηχανισμούς στο διαδίκτυο για να προλάβουν την αποτελεσματική οργάνωση μιας κινητοποίησης που μπορεί να τους απειλήσει.

Έχω βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Τα πολύπαθα χρόνια του Συντάγματος ήμουν στην πλατεία. Παρακολουθούσα επί καιρό τις τακτικές με τις οποίες κινούνταν οι δυνάμεις καταστολής. Ακολουθούν και εφαρμόζουν ξεκάθαρα μεθοδολογίες και πρακτικές του στρατού.

Μια λεπτομέρεια που πιθανώς μας ξεφεύγει

Αυτό που σήμερα αποκαλούμε σύστημα, είναι μια πολύπλοκη καλοκουρδισμένη μηχανή, γρανάζι της οποίας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Χωρίς εμάς η μηχανή σταματά να λειτουργεί!

Το τυραννικό καθεστώς αποτελείται από μια χούφτα ψυχοπαθών και μερικά εκδρομικά πούλμαν από κομματόσκυλα, εκδιδόμενες των μέσων ενημέρωσης, γελοίων επίορκων γιατρών και τηλεμαϊντανών που προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Όλους αυτούς τους προστατεύουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Όλο το 24ωρο. Με δικά σου χρήματα.

Αν δεν τους προστάτευαν θα είχαν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν στην Αργεντινή αλλάζοντας ονοματεπώνυμο και κάνοντας πλαστικές για να τροποποιήσουν τη μούρη τους.

Τι θα γίνει αν πάψουμε να αποτελούμε το γρανάζι;

Εμείς είμαστε αυτοί που τους προμηθεύουμε τις στολές.

Αυτοί που γεμίζουμε την κλούβα με καύσιμα (χωρίς ζάχαρη).

Αυτοί που συντηρούμε και επισκευάζουμε (επιμελώς και σωστά) την κλούβα των ΜΑΤ για να μπορούν να επέμβουν αστραπιαία.

Εμείς γεμίζουμε τον «Αίαντα» με νερό προσέχοντας μην πέσει τίποτα περίεργο στη δεξαμενή και βουλώσει την κάννη.

Εμείς γράφουμε το λογισμικό για τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά.

Εμείς συντηρούμε τις βάσεις δεδομένων που αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά.

Εμείς στήσαμε τα δίκτυα ώστε να λειτουργούν οι διάφορες πλατφόρμες της τυραννίας.

Εμείς περνάμε τα Updates στα λειτουργικά των διακομιστών πάνω στους οποίους έχουν εγκατασταθεί οι πλατφόρμες.

Εμείς κλείνουμε τα ports ώστε να μην χακάρει κάποιος τα συστήματα.

Εμείς δίνουμε ρεύμα, νερό και σύνδεση στο διαδίκτυο σε όλους αυτούς.

Εμείς φροντίζουμε να μεταφέρεται η εικόνα από τις κάμερες και να αποθηκεύονται σωστά σε Clouds.

Εμείς τους δίνουμε ρούχα, έπιπλα, θέρμανση, τροφή, ανταλλακτικά, γνώσεις, προστασία, συστήματα ασφαλείας, δρόμους, φανάρια, οχήματα, τηλεθέαση, κλικ στις σελίδες τους.

Αλήθεια τι θα γινόταν αν μεταφέραμε τη διαμαρτυρία από το δρόμο.. στο γρανάζι;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,111


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα