Όποιος εμπλέκει το όνομά μου και το ιστολόγιο μου με πράξεις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, θα αντιμετωπίσει νομικές διαδικασίες σε βάρος του.

Όποιος εμπλέκει το όνομά μου και το ιστολόγιο μου με πράξεις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, θα αντιμετωπίσει νομικές διαδικασίες σε βάρος του.

25 Νοεμβρίου, 2021 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,189
Μοίρασέ το

 

ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Πριν λίγες ώρες, έλαβα ένα σχόλιο σε ανάρτησή μου, το οποίο με παρέπεμπε σε ένα λινκ, όπου γίνεται χρήση του ονόματός μου και δικής μου ανάρτησης.

Στην ανάρτηση που με παρέπεμψαν με το σχόλιο διατυπώνονται εκφράσεις και απειλές κακουργηματικού χαραχτήρα, εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Κατά πρώτον καθιστώ σαφές πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα ιστολόγια και τους διαχειριστές τους.

Κατά δεύτερον, ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Αυτές, αποτελούν προϊόν πρωτοβουλίας των διαχειριστών, με τους οποίους ουδεμία σχέση έχω και ούτε θέλω να έχω…

ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Σε διαφορετική περίπτωση, είμαι υποχρεωμένη να κινηθώ νομικά εναντίον σας, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έχετε κάθε δικαίωμα να αναρτήσετε οποιαδήποτε ανάρτηση του διαδικτύου θέλετε, ακόμα και δικές μου αναρτήσεις,  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραθέτω τα λινκ από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, που έχουν μέχρι στιγμής περιέλθει σε γνώση μου στην ανάρτησή μου εδώ

Υ.Γ.3 + Υ.Γ.4 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 23.11.2021

ΚΑΙ ΕΔΩ :

ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Προβολές : 1,189


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα