Όσο στις δικαστικές έδρες ανεβαίνουν ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, Η... “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Όσο στις δικαστικές έδρες ανεβαίνουν ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, Η... “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

7 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το

 

Εισαγγελέας δίνει κοκαΐνη σε ανήλικους αλλοδαπούς για να του προσφέρουν ηδονή – Τον φωνάζουν… «Λίτσα»

Νέα υπόθεση α λα αντιπροέδρου ΣτΕ

 

Έχω γράφει χιλιάδες φορές, πως στην πλειοψηφία της η… “δικαιοσύνη” απαρτίζεται από διεστραμμένους εισαγγελείς και δικαστές.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Και αυτό θα συνεχίζεται, όσο ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μου, έθεσα το ερώτημα, “Η ΕΥΠ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;” και η ερώτηση δεν ήταν τυχαία…

Μια πατριωτική κυβέρνηση, θα τους είχε επιβάλει την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ… όχι για το “κουσούρι τους”, αλλά για τις αποφάσεις που έχουν λάβει, εκβιαζόμενοι από διάφορα συμφέροντα…

Επειδή όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ή ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ – ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Αν ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί ότι οι αποφάσεις που εκδίδονται από τους διεστραμμένους δικαστές και εισαγγελείς, έχουν στόχο ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, τότε δεν  αξίζει να λέγεστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κι όταν γράφω πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω.

Τελικά ο υποψήφιος για κακουργήματα Μένιος Φουρθιώτης, έχει τρόπο να εκβιάσει για να πέσει στα μαλακά…;;;

ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε πολύ προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος της ανάρτησης. Σ’ αυτό, εξηγούνται πολλά…

Λίγους μόλις μήνες μετά το σάλο που ξέσπασε λόγω της εμπλοκής του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη-Κίμωνα Ευστρατίου, σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων -κατά δήλωσή τους- αλλοδαπών, ένα ακόμη σκάνδαλο αναμένεται να προκαλέσει «ντόρο». 

Ένας γνωστός εισαγγελέας ντύνεται γυναικεία και εμφανίζεται στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα με νεαρά αγόρια, τις περισσότερες φορές με ανήλικους παράνομους μετανάστες. 

Σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» η… «Λίτσα», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν στο πεζοδρόμιο της αμαρτίας, σχεδόν κάθε εβδομάδα μοιράζει λάγνα βλέμματα και υποσχέσεις σε νεαρούς άνδρες στην Ομόνοια και στην πλατεία Θεάτρου. 

Πρόκειται για αναγνωρίσιμο εισαγγελέα στους δικαστικούς κύκλους με δάφνες και περγαμηνές στο ενεργητικό του. Ο εισαγγελέας μάλιστα προσφέρει κοκαΐνη και χρήματα στα αγόρια, σε αντάλλαγμα για τις «υπηρεσίες» τους. 

Η δράση του είναι γνωστή σε όλες τις πιάτσες και του αρέσει να φορά πάντα την ίδια ξανθιά περούκα και ψιλοτάκουνα και να διασχίζει όλα τα δρομάκια στο κέντρο της Αθήνας, με κορυφαία στάση αυτή στην πλατεία Βικτωρίας, σε γνωστά γκέι μπαρ της περιοχής.

Ο εισαγγελέας είναι αρκετά γνωστός αφού έχει αναλάβει αρκετές υποθέσεις με πάρα πολλούς ανακριτές, από τον πρώτο μέχρι τον τριακοστό για παράδειγμα ανακριτή.

Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει ότι η… «Λίτσα» έχει διεστραμμένα βίτσια.

 

Πηγή

 

Η Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και των πολιτικών από την διεθνή Μαφία

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανάρτηση, εδώ

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα