Όταν μάθεις αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ, θ’ αντιληφθείς γιατί ζούμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!

Όταν μάθεις αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ, θ’ αντιληφθείς γιατί ζούμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!

29 Νοεμβρίου, 2021 47 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,566
Μοίρασέ το

 

 

ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ (τουλάχιστον) ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Αν και τα έχω γράψει πολλές φορές, πραγματικά πιστεύω πως αυτό το μικρό αλλά πολύ περιεκτικό άρθρο, δίνει την απόλυτη ερμηνεία των όσων προηγήθηκαν και των όσων ζούμε σήμερα.
Η φιδοφωλιά, είναι αυτοί… και δεν είναι τυχαίο… είναι η ίδια η ιστορία, που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Αγγλοσάξωνες και εβραιοσιωνιστές, έχουν την ίδια καταγωγή από τα βάθη της Μογγολίας.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε πως όσοι μας κυβέρνησαν την Μεταπολίτευση, είναι εβραϊκής καταγωγής… κι αυτό τα λέει όλα.
Και ο Λευτεράκης ο ΜΠΕΝΙ ΖΕΛΟΝ, οβριός ήταν… γι αυτό και χάσαμε την Μικρά Ασία…

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: οι Εβραιο-Σιωνιστές δεν κυβερνούν ΜΟΝΟΙ τους τις ΗΠΑ. 
Δεν θα μπορούσαν να είναι μόνοι τους. Δεν έχουν ούτε το δημογραφικό, ούτε το πολιτικό εκτόπισμα για να το κάνουν αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμμία περίπτωση δεν τους υποτιμώ, αλλά ούτε και τους δίνω υπεράνθρωπη διάσταση.  ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ (τουλάχιστον) ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ: 
ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

 Οι Αγγλοσάξονες (Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) προσέφεραν και προσφέρουν το απαραίτητο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό εκτόπισμα πάνω στο οποίο πάτησαν οι Εβραιο-Σιωνιστές και αποτελούν το σύστημα που καταδυναστεύει τον πλανήτη μας. 

Ο «συνεταιρισμός» των δύο μερών βασίζεται -χονδρικά- στην εξής συμφωνία: 
οι Αγγλοσάξονες βάζουν το «κρεάς» τα «μπράτσα», ενώ οι Εβραιο-Σιωνιστές την «τεχνογνωσία».

 Οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι και (παραμένουν) ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤΑ 99% (για να μη πω 100%) ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. 

Ο Προτεσταντισμός και ο Σιωνισμός από τον 17ο αιώνα είναι οι καλύτεροι συνέταιροι και σταδιακά δημιούργησαν μια τεράστια αποικιακή αυτοκρατορία: την βρετανική. 

Το βρετανικό ναυτικό/στρατός και έσφαζε και αποικιοποιούσε τους Ινδιάνους, τους Αφρικανούς, τους Ινδούς, τους Αβορίγινες, ενώ οι Εβραιο-Σιωνιστές τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν το κτίσιμο της αποικιακής αυτοκρατορίας.

 Το αποτέλεσμα: τόσο οι Αγγλοσάξονες όσο και οι Εβραιο-Σιωνιστές συσσώρευσαν αμύθητο πλούτο εκμεταλλευόμενοι στυγνά όλη την υφήλιο. 

Το μεγάλο κόλπο για το ντουέτο ήταν η κατάληψη της Βορείου Αμερικής: 

Στήσανε δύο κράτη (ΗΠΑ, Καναδάς) που ουσιαστικά είναι ένα και το αυτό ως καβάτζα κι εφεδρεία και το ένα από αυτά (οι ΗΠΑ) θα τους χρησίμευε ως όχημα για τον τελικό τους στόχο: 

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ (αυτό που έχουν σχεδόν καταφέρει σήμερα). 

 Τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έσωσαν την Βρετανία και στους δύο παγκόσμιους πολέμους; Τυχαία είναι η «ειδική σχέση» που διατυμπανίζουν πως έχουν το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον. 
Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!!! 
ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΩΛ ΣΤΡΗΤ!!! 
Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ-ΣΑΞ ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ (δήθεν άλλαξε το όνομα σε Ουΐνδσωρ) ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ «ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ» ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ» ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. 
ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟ BREXIT; 
ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜ(Ι)ΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. 

ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: 

ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, 

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, 

ΚΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  
(φυσικά με την βοήθεια του ελληνόφωνου ξενόδουλου κατεστημένου που οι ίδιοι έστησαν μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια).

 

Πηγή αρχείο παλιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Προβολές : 2,566


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα