Όταν ο Δημήτρης Κούβελας αποκαλούσε “ηγέτη και καρντάσι” τον Μπουρλά... Βρε τι μαθαίνει κανείς...  (βίντεο)

Όταν ο Δημήτρης Κούβελας αποκαλούσε “ηγέτη και καρντάσι” τον Μπουρλά... Βρε τι μαθαίνει κανείς... (βίντεο)

13 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,449
Μοίρασέ το

 

 

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και όσα είπε ο κ. Κούβελας για το ξεκίνημα, την πορεία και την ανέλιξη ενός γνήσιου Θεσσαλονικιού, που μάλιστα πέρυσι τίμησε το ΑΠΘ, ως έναν από τους κορυφαίους αποφοίτους του , στο τομέα της Κτηνιατρικής, τον Άλμπερτ Μπουρλά, που είναι ο ελληνικής καταγωγής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Θα πρέπει να επισημάνω πως το βίντεο που ακολουθεί είναι πριν ένα έτος…Δεκέμβριο δηλαδή του 2020.

Αυτό όμως δεν αφαιρεί στο ελάχιστο την βαρύτητα των όσων λέει και τους φιλικούς χαρακτηρισμούς για τον Μπουρλά, του Δημήτρη Κούβελα…

Και … “ηγέτης” και …”καρντάσι”… Δημήτρη Κούβελα;;;

Πολύ μεγάλα λόγια για έναν άνθρωπο, που μοιράζει ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… δεν νομίζετε;;;

Μήπως θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλός στους ενθουσιασμούς του;;;

Αυτό δεν είναι προβολή του Μπουρλά, αλλά η … “αγιοποίησή του”…

Μήπως να θυμίσω στον Δημήτρη Κούβελα τι εστί PFIZER, στην οποία ο Μπουρλά είναι αντιπρόεδρος;;;

Η φαρμακομαφία, που έχει καταδικαστεί με τεράστια πρόστιμα για ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

Η Νιγηρία, του λέει κάτι;;;

 

Να τον χαίρεται τον … “ηγέτη” και το… “καρντάσι”, ο ΦΔ. Κούβελας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αφιερώνω στον Δημήτρη Κούβελα, με το τρανταχτό γέλιο, την τελευταία φωτο…

Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας, στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σήμερα για τα θετικά μηνύματα από το εμβόλιο της Pfizer – BioNTech Group , σημειώνοντας ότι το πρώτο μεγάλο βήμα φαίνεται να γίνεται και ένα έχουμε ένα νέου τύπου εμβολίου ,mRNA , σημειώνοντας ότι η παραγωγή του και ακόμη περισσότερο η αλυσίδα διανομής του , είναι μια άλλη εξίσωση που πρέπει να λυθεί, καθώς η σκέψη και μόνο ότι για την συντήρηση του χρειάζεται ψυκτικούς χώρους -80 βαθμούς Κελσίου.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και όσα είπε ο κ. Κούβελας για το ξεκίνημα, την πορεία και την ανέλιξη ενός γνήσιου Θεσσαλονικιού, που μάλιστα πέρυσι τίμησε το ΑΠΘ, ως έναν από τους κορυφαίους αποφοίτους του , στο τομέα της Κτηνιατρικής, τον Άλμπερτ Μπουρλά, που είναι ο ελληνικής καταγωγής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

 

Ο κ. Κούβελας μίλησε ακόμη για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου στη μάχη του κορωνοιού, το τι συμβαίνει στις ΜΕΘ και γιατί το lockdown, ούτε μονόδρομος θα μπορούσε να είναι , ούτε η λύση για όλα, όταν στοιχειωδώς δεν έχουμε μια βάση πραγματικής επιδημιολογικής καταγραφής του πληθυσμού, την ώρα που άλλες ασθένειες και παθήσεις έχουν μπει «κάτω από το χαλί» ενώ θερίζουν κάθε χρόνο.

Δημ. Κούβελας : Το εμβόλιο της Pfizer – BioNTech Group και ο «ηγέτης – καρντάσι» της Θεσσαλονίκης

 

Προβολές : 1,449


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα