ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. “Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα, και μόλις αυτό κυκλοφορήσει δεν θα έχετε επιλογή για να είστε μέρος του του συστήματος.”

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. “Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα, και μόλις αυτό κυκλοφορήσει δεν θα έχετε επιλογή για να είστε μέρος του του συστήματος.”

14 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 644 προβολές ( Μέτρηση έως 03:00:16 )

 

Naomi Wolf: «Οι πλατφόρμες εμβολίων θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στην Δύση»

«Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα»

 

 

 

 

 

Ας αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πως ο κορονοϊός, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το βίαιο πέρασμα της ανθρωπότητας στην απόλυτη σκλαβιά.

Έταξαν την ελευθερία με το εμβόλιο… κι όσοι το έκαναν “βλέπουν” ή θα αναγκαστούν να δουν, πως ήδη την έχασαν…

Πολλοί απ’ αυτούς, μας άφησαν χρόνους… άλλοι ζουν τον εφιάλτη των παρενεργειών… κι άλλοι ζουν στον υπό προθεσμία κόσμο τους, αλλά δεν το ξέρουν…

Όταν όλος αυτός ο πρώτος εφιάλτης τελειώσει, θα διαπιστώσουμε πως έρχεται ο επόμενος… αυτός που θα είμαστε πλέον ελεύθεροι να κάνουμε, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

Και η μέρα αυτή της Κόλασης, έρχεται πολύ σύντομα…

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. “Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα, και μόλις αυτό κυκλοφορήσει δεν θα έχετε επιλογή για να είστε μέρος του του συστήματος.”

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε η Naomi Wolf μιλώντας στο FOXNEWS καθώς υποστήριξε πως οι πλατφόρμες εμβολίων, μπορούν να αποτελέσουν το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στην Δύση. 

Σύμφωνα με το vk η Ν.Wolf εκτίμησε ότι η πλατφόρμα εμβολιασμού μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε «εργαλείο» ακόμα και χρηματικών συναλλαγών ή γεωεντοπισμού.

Όσα είπε: 

«Οι πλατφόρμες εμβολίων είναι κυριολεκτικά το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στην Δύση.

Εάν αυτό το σχέδιο ξεδιπλωθεί όπως σχεδιάστηκε, δεν καταλαβαίνετε τι μπορούν να κάνουν αυτές οι πλατφόρμες, είμαι διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογικής εταιρείας. Καταλαβαίνω τι κάνει αυτή η πλατφόρμα.

Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα, και μόλις αυτό κυκλοφορήσει δεν θα έχετε επιλογή για να είστε μέρος του του συστήματος.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι οποιαδήποτε άλλη λειτουργικότητα μπορεί να φορτωθεί σε αυτήν την πλατφόρμα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συγχωνευθεί με τον λογαριασμό σας paypal, με το ψηφιακό σας νόμισμα.

Η Μicrosoft, ήδη μιλάει για συγχώνευση με σχέδια πληρωμών. Τα δίκτυά σας μπορούν να απορροφηθούν, να σε γεω-εντοπίζουν παντού όπου κι αν πάτε. Το πιστωτικό σας ιστορικό μπορεί να συμπεριληφθεί, όλο το ιατρικό ιστορικό σας μπορεί να συμπεριληφθεί».

 

 

Πηγή

(Visited 643 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΜΙΣΘΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το