ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για το αυριανό συλλαλητήριο... και όποιος έχει κριτική σκέψη, ας τα βάλει κάτω...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για το αυριανό συλλαλητήριο... και όποιος έχει κριτική σκέψη, ας τα βάλει κάτω...

18 Δεκεμβρίου, 2021 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,589
Μοίρασέ το

 

Ληξουριώτισσα: S.O.S. – Ποιοι είναι οι οργανωτές (χορηγοί;;;), της αυριανής συγκέντρωσης και τι πρεσβεύουν; Μια ανάλυση και πολλές απορίες.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Αύριο το μεσημέρι, γίνεται στην Αθήνα, το συλλαλητήριο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διοργανώνεται από την ΠΟΕΥ…

Ομιλητές, έχουν οριστεί οι προαναφερόμενοι στην αφίσα.

Για να καταλάβω, ο Δημήτρης Κούβελας και ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, είναι κατά των εμβολίων;

ΟΧΙ… ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ…

Δηλαδή το πρόβλημά μας είναι μόνον η υποχρεωτικότητα και όχι η πλήρης άρνηση των εμβολίων, για τα οποία έχουν μιλήσει κορυφαίοι επιστήμονες και έχουν δημοσιευθεί τρομακτικές ιατρικές έρευνες που αποκαλύπτουν τι περιέχουν τα εμβόλια;;;

Δηλαδή το πρόβλημά μας είναι μόνον η υποχρεωτικότητα και όχι τα ίδια τα εμβόλια, που έχουν προκαλέσει παγκοσμίως εκατομμύρια θανάτους και σοβαρές παρενέργειες;;;

Και να θυμίσω στο σημείο αυτό, ένα μάλλον ξεχασμένο θέμα, όπου ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ – ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Και για του λόγου το αληθές…

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το θέμα κάνοντας κλικ στον παρακάτω τίτλο.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αντιδρούν οι υγειονομικοί και προχωρούν σε κινητοποιήσεις

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ…

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ … ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Και καλά κάνουν και την καταγγέλουν, αλλά όταν οι ίδιοι μιλούν υπέρ των εμβολιασμών, ρε παίδες, κάπου χάνεται το παιχνίδι και καταντά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…και κάποιοι παίζουν με το μυαλό μας… 

Κι εκεί που έφτιαχνα την παρούσα ανάρτηση, μου έρχεται ένα μήνυμα, που με άφησε άφωνη!

Παραδίδω την σκυτάλη της ενημέρωσης στην Ληξουριώτισσα, και πάω να πιω μερικά χάπια για την πίεση…

 

Ληξουριώτισσα: S.O.S. – Ποιοι είναι οι “οργανωτές” (χορηγοί;;;), της αυριανής συγκέντρωσης και τι πρεσβεύουν; Μια ανάλυση και πολλές απορίες.

Είδαμε πουρνό-πουρνό την αφίσα της αυριανής Πανελλαδικής δράσης στην triklopodia [1] και φρικάραμε διότι άλλο είναι να το υποψιάζεσαι και άλλο είναι να το δεις μπροστά σου.

Τόσο η ονομασία όσο και το λογότυπό του κινήματος (απεικονίζει μια χιλιαστική, κυκλική προσευχή, που, τελικά, μοιάζει και με τον κορωναιό! – πέφτει πολύ δούλεμα, λέμε!), αλλά και το πρόγραμμά του, παραπέμπουν στους… ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ.

Τι να είναι λοιπόν αυτό το «Παγκόσμιο Δίκτυο Αγάπης εν Δράση», που εμφανίζεται, τελευταία στιγμή, ως μέγας διαχειριστής των Ελλήνων που έχουν πάρει την απόφαση – εντέλει και κουρδισμένοι σε «ομάδες» μέσα από άλλα Δίκτυα! –, να ενωθούνε και να συναντηθούνε, αύριο, στο Πάρκο Ελευθερίας;;;

 

Τους βρίσκουμε στο https://www.facebook.com/Global-Network-of-Love-in-Action-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CE%91%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-108292754263255/videos/422890632727082

Το βίντεο στάζει οικουμενιστική «αγάπη» – για τους ανίδεους ή/και απελπισμένους -, από ‘κείνη που πουλάνε, συνήθως, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, ξέρετε, οι εξαιρούμενοι από πολλές υποχρεώσεις, για λόγους συνειδήσεως.

 

Στο 28:57 λεπτό, μας λένε ευθαρσώς: “Έτσι φτιάχνουμε εμείς τον “Μεγάλο Αδελφό”, όχι κατάσκοπο της ζωής, μα συνοδοιπόρο, πανταχού παρόντα στον αγώνα να εξαλείψουμε την οικονομική ανισότητα στον κόσμο, να αποκτήσουν όλοι οι άνθρωποι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.”

 

Πως και φανερώθηκαν δημόσια “οι καθοδηγητές” των συγκεντρώσεων (στις ισχνές συγκεντρώσεις που γίνονται στην Κεφαλονιά πρωτοστατεί επίσης, χιλιαστής!), ακριβώς μετά από την ανάδυση του Νέου ΠΑΣΟΚ, που γεννιέται μέσα από τις στάχτες του Κινήματος… ΑΛΛΑΓΗΣ και είχε ιδρυθεί, αρχικά, με φράγκα από τον υψηλά ιστάμενο ΧΙΛΙΑΣΤΗ παππού του Γ.Α.Π., από την μεριά της μαμάς Μαργαρίτα;;;

Το θετικό της υπόθεσης είναι η αυξανόμενη και δίκαια, αν και αργοπορημένη οργή και ορμή του κόσμου που, όμως, και προβλέψιμη είναι και, όπως θα προκύψει από τα παρακάτω, διαχειρήσιμη…

 

Τα άλλα σημεία που καθιστά όλη αυτήν την ενέργεια και επιθυμία των όσων εκ του Ελληνικού λαού έχουν παραμείνει όρθιοι, ελεγχόμενη, με τρόπους που, στην μόλις «χθεσινή» ιστορία του τόπου, καταφέρανε να μετατρέψουν ένα βροντερό «Όχι», σε ένα βολικό «Ναι»!, είναι και: 

 

  1. Για να μην υπάρχουν αυταπάτες, ο τόπος της συγκέντρωσης, η Πλατεία Ελευθερίας (που αποτελεί ένα όχι και τόσο λεπτό τρολάρισμα εκ των καθοδηγητών, εφόσον και η καμπάνια υπέρ του εμβ@λι@σμ@ύ, «Ελευθερία» ονομάζεται!), βρίσκεται σε… μασονικό έδαφος! Μιλάμε για καθιερωμένο, αφιερωμένο έδαφος, «ευλογημένο» τελετουργικά από τα γεννοφάσκια του, από τότε που ήταν ακόμα ένα χωμάτινο ίσιωμα, «… όπου εκτυλίχθηκε ο «Χορός των Γερανών», μια πρωτότυπη χορευτική παράσταση βασισμένη σε ιδέα του αρχιτέκτονα του έργου, Renzo Piano,…»

https://www.youtube.com/watch?v=KX1mu80b12E

Η τελετή, πίσω τον Ιούνιο του 2014, τα είχε όλα: αρχιτέκτονες, αρχί-τέκτονες, «υπηρέτες» (με γνώρισμα τα κίτρινα γιλέκα, κάτι σαν τα «φίμωτρα», σήμερα!), διαβήτες (τους γερανούς), μασονικά ακούσματα (καθώς και ο συνθέτης Γκούσταβ Χόλστ μασόνος ήταν) και άλλα που ίσως μου διαφεύγουν. Το συμφωνικό έργο της βραδιάς λεγόταν «Οι Πλανήτες». Αν θυμάμαι καλά, τα μέρη που παίχτηκαν ήταν «Ο Δίας», «Ο Άρης» και «Η Αφροδήτη». Από πολλές απόψεις, αυτή η τελετή υπήρξε εφάμιλλη εκείνης της 28ης Ιουνίου, 2001, πριν από 20 χρονάκια, δηλαδή, στις Στύλες του Ολυμπίου Διός.  https://conspiracy-man.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html

 

  1. Το πάνελ των ομιλητών συμπεριλαμβάνει πρόσωπα για όλα τα γούστα και φρονήματα, ικανά να διατηρήσουν σε επιθυμητά επίπεδα και την σύγχυση και την ετερογένεια του εξαπατημένου λαού και, σε κάθε περίπτωση, μακριά από την αλήθεια. Μιλάμε, φυσικά, για τους:

Μήπως έχει δίκιο ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, που κατηγόρησε για διβαρκία τον Κωνσταντίνο Φαρσαλινό;;;

 

και…

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ δημοσίως, την διγλωσσία του Δημήτρη Κούβελα. Εκπληκτικό ξεβράκωμα της “ελεγχόμενης αντιπολίτευσης”. (βίντεο)

 

Συμπερασματικά θα πω ότι, όπως και να έχει το πράγμα, το όλο σκηνικό θυμίζει απόστημα έτοιμο να εκραγεί.

Είθε το πλήθος να καλύψει παραγωγικά την απόσταση, που χωρίζει την Πλατεία της νέο-ταξικής «Ελευθερίας» από την Πλατεία του Συντάγματος.

Είθε να λειτουργήσει τα της παροιμίας: «Από το ρόδο βγαίνει αγκάθι και από το αγκάθι βγαίνει ρόδο».

 

ληξουριώτισσα

 

Υ.Γ.1.  Ληξουριώτισσα: ΣΤΑ ΙΣΙΑ…

 

Υ.Γ.2. «[…] Η τελική επίθεση ενάντια της ανθρωπότητας συμβαίνει τώρα. Οπότε, εφόσον έχουμε καταλάβει σωστά ΤΙ συμβαίνει πρέπει να μάθουμε και να αντιδρούμε σωστά σε αυτό που ΜΑΣ συμβαίνει.

Όσον αφορά τα ευεργετήματα των εμβολίων:

https://www.youtube.com/watch?v=CQyeekvekwg

 

Δεν θα μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά, ή μάλλον δεν αντιδρά, η πλειοψηφία των μαζών` αυτή είναι, δυστυχώς,  αμετάκλητα καταδικασμένη. Αναφέρομαι σε εκείνους που σκέφτονται, υποφέρουν, κατανοούν, όντας γεμάτοι ανησυχία και απορία.

Τι μπορεί να γίνει;  Ποια είναι τα όπλα μας;

Και αυτή τη φορά σας παροτρύνω – πρώτον – να δεχθείτε μια απλή αλήθεια: το υπ’ αριθμόν ένα όπλο, ακαταμάχητο εις τον αιώνα του αιώνος, είναι ο Θεός` η συμμαχία του ανθρώπου με τον Θεό. Ο Θρίαμβος, εντέλει, Του ανήκει.

Και δεύτερον – για ακόμα μια φορά, αγαπημένοι μου Άνδρες, σκεφτείτε πολύ καλά τι έχετε να κάνετε στο προσεχές διάστημα που δύναται να είναι σχετικά σύντομο, διότι φοβάμαι πως η κατάληξη είναι κοντά. 

Όταν μιλάμε για τις μαζικές δολοφονίες που λαμβάνουν αυτή τη στιγμή χώρα μέσω της… ένεσης, πολλοί θεωρούν ότι μιλάμε για το απόλυτο πρωτοφανές σε πλανητική κλίμακα.

Και όμως, όχι. Σε αυτό το διάστημα του ενός έτους και μισό, έχουν αλλάξει μόνο τα μεγέθη, το φάσμα, οι ρυθμοί της δολοφονίας των ανθρώπων με ενέσιμα μέσα. […]»)

 

[1] Update: Ως φαίνεται, από το πρωΐ μέχρι τώρα, την εν λόγω ανάρτηση, την έφαγε η μαρμάγκα!

……………………………………………..

 

Κατόπιν των ανωτέρω… κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.

Προσωπικά την άποψή μου την έχω εκφράσει…

Επιπλέον, δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός πως την ώρα που έγραφα το δικό μου ρεπορτάζ, ήρθαν οι αποκαλύψεις της ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ…

Στα σκοτάδια που μας έχουν κυκλώσει, υπάρχει πάντα μια .. θεϊκή ρωγμή φωτός, για να μας αφυπνίσει.

Γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Επειδή διατυπώνονται απόψεις, οι οποίες έχουν εύλογα ερωτήματα, προσθέτω την παρακάτω εικόνα που αποδεικνύει ότι το άρθρο αναρτήθηκε στην triklopodia, κατέβηκε και στη θέση του αναρτήθηκε άλλο.

Τα ίχνη όμως, έμειναν στην google.

Σε ότι με αφορά, καθιστώ σαφές αφενός μεν πως οι απόψεις μου για τους Δημήτρη Κούβελα και Κωνσταντίνο Φαρσαλινό ισχύουν, αφετέρου πως ουδεμία διάθεση έχω να ακυρώσω το συλλαλητήριο, αλλά να επισημάνω, με το κείμενο της Ληξουριώτισσας, πως καπελώνονται οι όποιες προσπάθειες αντίστασης εν γνώσει ή εν αγνοία των διοργανωτών.

Και η έκφραση “εν γνώσει”, έχει να κάνει με το γεγονός πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, στην ανάρτηση της triklopodia.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,589


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα