ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αποκαλεί την τεχνολογία mRNA “Γονιδιακή Επεξεργασία” (Gene Editing) και θέλει να Χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να “θεραπεύσει” ανθρώπους που “γεννήθηκαν με ένα λάθος στον κώδικα του DNA τους”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αποκαλεί την τεχνολογία mRNA “Γονιδιακή Επεξεργασία” (Gene Editing) και θέλει να Χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να “θεραπεύσει” ανθρώπους που “γεννήθηκαν με ένα λάθος στον κώδικα του DNA τους”

10 Νοεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,037
Μοίρασέ το

Προφανώς προσπαθεί να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του και να μην κατηγορήσει το ποσοστό του κοινού που αρνείται να κάνει το εμβόλιό του, αλλά να υπονοήσει ότι έχει χειραγωγηθεί από αυτή τη “μυστική” ομάδα που ποτέ δεν κατονομάζει.

Φυσικά, μια τέτοια ομάδα δεν υπάρχει. Η παραπληροφόρηση που δημοσιεύεται σχετικά με τη θανατηφόρα ένεση του διαδίδεται από την εταιρεία του και τον έλεγχό της σε υπηρεσίες υγείας όπως το CDC και το FDA, καθώς και το NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πηγές πληροφοριών που τεκμηριώνουν πόσο θανατηφόρο και επικίνδυνο είναι το προϊόν του, προέρχονται απευθείας από τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων, που καταγράφουν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια, οι οποίες δείχνουν ότι το “εμβόλιο” του έχει σκοτώσει και σακατέψει περισσότερους ανθρώπους από όλα τα άλλα εμβόλια που δεν ανήκουν στην COVID και που αναφέρονται σε αυτές τις βάσεις δεδομένων τα τελευταία 30 χρόνια μαζί.

Αυτό δεν είναι “παραπληροφόρηση”, αλλά πραγματικά δεδομένα.

 

 

 

 

Από ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ, ο διευθύνων σύμβουλος της PFIZER, αποκαλύπτει άθελά του, αυτό που πραγματικά είναι ο ίδιος και η εταιρεία του με το βρώμικο ποινικό παρελθόν.

ΕΥΓΟΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τους στραβώνει ο Θεός και αποκαλύπτουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Του ολοκαυτώματος, διεσώθησαν ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΦΡΑΔΗΤΕΣ Ο@ΡΙΟΙ.

Τους απλούς εβραίους που δεν ήθελαν να υποταχθούν στον σιωνισμό, τους κατέδιδαν οι ίδιοι οι ραβίνοι… έτσι για να λέμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που προσπαθούν να μας πείσουν οι χάζαροι…

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η δημόσια εικόνα της Pfizer έχει υποστεί αρκετά πλήγματα τις τελευταίες ημέρες, καθώς μια πληροφοριοδότης που εργάστηκε στις δοκιμές του εμβολίου COVID-19 παρέδωσε τα στοιχεία της στο British Medical Journal, το οποίο τα δημοσίευσε, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε μαζική απάτη κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου COVID-19.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν επίσης φήμες στο Διαδίκτυο ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, συνελήφθη από το FBI για απάτη, αν και φαίνεται ότι η ιστορία προέρχεται από μία μόνο πηγή και αντιγράφηκε από εκεί.

Λοιπόν, ο κ. Bourla εμφανίστηκε σήμερα σε μια συνέντευξη σε ζωντανή ροή με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Atlantic Council, Frederick Kemp. Το Ατλαντικό Συμβούλιο πρόκειται να απονείμει στον Bourla το “Βραβείο Διακεκριμένης Ηγεσίας” αύριο, 10 Νοεμβρίου 2021.

Αυτή η συνέντευξη μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla, και του διευθύνοντος συμβούλου του Ατλαντικού Συμβουλίου, Frederick Kemp, ήταν μια καθαρή γιορτή αγάπης, προφανώς σχεδιασμένη για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του Bourla και της Pfizer.

Ξεκινά με τη συζήτηση για την οικογένεια και το παρελθόν του Bourla, παρουσιάζοντάς τον ως έναν “επιζώντα του ολοκαυτώματος” και έναν φτωχό Εβραίο που μεγάλωσε στην Ελλάδα και νίκησε όλες τις πιθανότητες για να γίνει ένας επιτυχημένος επιστήμονας και επιχειρηματικός ηγέτης.

Το θέμα του Albert Bourla που είναι ένας “Εβραίος” σε πολύ υψηλή θέση εξουσίας, είναι ένα άλλο θέμα και δεν αποτελεί μέρος αυτού του άρθρου. Θέλω όμως να υπενθυμίσω και πάλι στους αναγνώστες μας ότι εξακολουθώ να λαμβάνω κάθε εβδομάδα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους που με επικρίνουν είτε ως “αντισημίτη“, είτε από την άλλη πλευρά από εκείνους που πιστεύουν ότι δεν κάνω αρκετά για να αποκαλύψω τους σατανιστές Εβραίους, και καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει δίκιο.

Νωρίτερα φέτος ξόδεψα περίπου 35 ώρες συγκεντρώνοντας έρευνα μηνών για τη λέξη “Εβραίος” και δημοσίευσα ένα άρθρο για το θέμα αυτό, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποια είναι η θέση μου για τους “Εβραίους”. Έτσι, αν θέλετε να μου στείλετε email και να διαμαρτυρηθείτε για κάτι που σχετίζεται με τους “Εβραίους”, πρέπει πρώτα να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε όταν μου στέλνετε email.

Διότι αν δεν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο και εξακολουθείτε να βάζετε όλους τους “Εβραίους” σε μία μόνο ομάδα, τότε απλά δεν είστε αρκετά έξυπνοι για να διεξάγετε καν μια συζήτηση μαζί μου για αυτό το θέμα.

Στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, το CNBC έκανε μια σύντομη αναφορά στη συνέντευξη με αυτόν τον τίτλο:

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer λέει ότι οι άνθρωποι που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια Covid είναι “εγκληματίες”.

με τα ακόλουθα σημεία:

Αυτό το θέμα το πήραν γρήγορα πολλοί στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία φαίνεται ότι απλώς αναδημοσίευσαν αυτό που έγραψε το CNBC.

Πήγα και βρήκα τη συνέντευξη διάρκειας 1 ώρας online στο κανάλι του Atlantic Council στο YouTube και παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη.

Το άρθρο του CNBC, και αυτό που ανέφεραν στη συνέχεια τα περισσότερα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι απολύτως ακριβές.

Ο Bourla είπε στην πραγματικότητα ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων εκεί έξω που φοβόντουσαν το εμβόλιό του, και ήταν αναστατωμένοι που οι άνθρωποι προσπαθούσαν να το επιβάλουν. Αποκάλεσε πραγματικά αυτή την ομάδα: “πολύ καλούς ανθρώπους, αξιοπρεπείς ανθρώπους”.

Δήλωσε όμως ότι υπήρχε κάποια μυστική ομάδα για την οποία τον προειδοποίησαν η CIA και το FBI, με πιθανώς κάποια ξένη χώρα από πίσω, η οποία αποτελούνταν από επαγγελματίες που, όπως ισχυρίστηκε, διέδιδαν σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για το προϊόν του, το “εμβόλιο” COVID-19.

Προφανώς προσπαθεί να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του και να μην κατηγορήσει το ποσοστό του κοινού που αρνείται να κάνει το εμβόλιό του, αλλά να υπονοήσει ότι έχει χειραγωγηθεί από αυτή τη “μυστική” ομάδα που ποτέ δεν κατονομάζει.

Φυσικά, μια τέτοια ομάδα δεν υπάρχει. Η παραπληροφόρηση που δημοσιεύεται σχετικά με τη θανατηφόρα ένεση του διαδίδεται από την εταιρεία του και τον έλεγχό της σε υπηρεσίες υγείας όπως το CDC και το FDA, καθώς και το NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πηγές πληροφοριών που τεκμηριώνουν πόσο θανατηφόρο και επικίνδυνο είναι το προϊόν του προέρχονται απευθείας από τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων που καταγράφουν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια, οι οποίες δείχνουν ότι το “εμβόλιο” του έχει σκοτώσει και σακατέψει περισσότερους ανθρώπους από όλα τα άλλα εμβόλια που δεν ανήκουν στην COVID και που αναφέρονται σε αυτές τις βάσεις δεδομένων τα τελευταία 30 χρόνια μαζί.

Αυτό δεν είναι “παραπληροφόρηση”, αλλά πραγματικά δεδομένα.

Αλλά για όσους δεν βρήκαν το χρόνο να αναζητήσουν και να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη διάρκειας 55 λεπτών, πιθανόν να έχασαν κάτι ακόμη πιο εκρηκτικό που είπε ο Μπουρλά, εκτός από το να κατηγορήσει κάποια μυστική ομάδα για τη διάδοση “ψευδών ειδήσεων“.

Ο Frederick Kemp τον ρώτησε σε ποια άλλα ιατρικά προϊόντα εργάζεται η Pfizer που ενσωματώνουν την τεχνολογία mRNA, αφού κατά την άποψή του τα σφηνάκια mRNA COVID-19 ήταν τόσο “επιτυχημένα“.

Στην απάντησή του, ο Bourla ανέφερε μελλοντικά φάρμακα κατά του καρκίνου, αλλά στη συνέχεια δήλωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άτομα που “γεννήθηκαν με ένα λάθος στο DNA τους” και ότι τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να θεραπεύσουν αυτά τα άτομα.

Αναφέρεται επίσης σαφώς στα εμβόλια mRNA ως “γονιδιακή επεξεργασία” (gene editing).

Ποιος αποφασίζει ποιο είναι το “λάθος” στο DNA κάποιου όταν γεννιέται;

Έχω αποσπάσει αυτό το κομμάτι από τη συνέντευξη, μαζί με τα σχόλιά του για τις “ψευδείς ειδήσεις” και την “παραπληροφόρηση“, και είναι μόλις πάνω από 3 λεπτά.

Όταν ο Frederick Kemp ασχολείται με το θέμα των “θεωριών συνωμοσίας” και της “παραπληροφόρησης” με τον Bourla, προσέξτε πώς φάνηκε να ξεφεύγει στην ερώτησή του όταν ρώτησε: “Πόσο επιζήμια ήταν αυτή (η ψευδής είδηση) για εμάς;” όταν προφανώς ήθελε να πει “για εσάς” (αναφερόμενος στον Bourla και την Pfizer).

Αυτό είναι στα κανάλια μας στο Rumble και στο Bitchute.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο YouTube. Έχει μόνο μερικές εκατοντάδες προβολές τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο.

——————

Δικτυογραφία:

Pfizer CEO Calls mRNA Technology “Gene Editing” and Wants to Use the Technology to “Cure” People “Born with a Mistake in Their DNA Code”

https://healthimpactnews.com/2021/pfizer-ceo-calls-mrna-technology-gene-editing-and-wants-to-use-the-technology-to-cure-people-born-with-a-mistake-in-their-dna-code/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,037


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα