ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Γραφένιο και ακτινοβολία 5G σε θανατηφόρα “συνεργασία”. (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Γραφένιο και ακτινοβολία 5G σε θανατηφόρα “συνεργασία”. (βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Γραφένιο και ακτινοβολία 5G σε θανατηφόρα “συνεργασία”. (βίντεο)

 

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά από όλα τα νανο-υλικά και ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται στα (κακώς ονομαζόμενα) εμβόλια, βλέπουμε ήδη ότι μέρος του πληθυσμού γίνονται μετάνθρωποι (transhumans) και στη διαδικασία αυτή, πεθαίνουν.

Η Ευγονική στα …καλύτερά της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Γραφένιο και ακτινοβολία 5G σε θανατηφόρα “συνεργασία”. (βίντεο)

 

Αυτό το άρθρο που μεταγλώττισε η Vasoula, (πολύτιμη η συνδρομή της στην ενημέρωση και στην αφύπνιση) καθώς και το βίντεο που ακολουθεί, είναι ΣΕΙΣΜΟΣ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, όχι μόνον για τον τοξικότατο ρόλο του γραφενίου μέσα στα εμβόλια του θανάτου, αλλά κυρίως ο συνδυασμός του σε σχέση με το 5G.

Όπως έχει πει και ο Καθηγητής κ. Μέτσης, (σχετικό άρθρο και βίντεο στο τέλος της ανάρτησης) η τεχνολογία δεν μεταδίδει την νόσο, αλλά η ενέργεια της συχνότητας 60-GHz, απορροφάται από τον οργανισμό και θα προκαλεί τον θάνατο.

Και μην ξεχνάτε πως η κυβέρνηση των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, εργάζεται πυρετωδώς, για να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει το 5G σε όλη την Ελλάδα.

Προς το παρόν, οι κάτοικοι σε Τρίκαλα και Καλαμάτα όπου έχει γίνει εκτεταμένη εγκατάσταση από τις ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ  δημοτικές αρχές, θα ψοφάνε σαν κοτόπουλα.

Όντως Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΟΝΑΖΙΣΤΩΝ που κυβερνούν, στα …καλλίτερά της.

Η μείωση της ανθρωπότητας, ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της, που αποτελεί και τον βασικό στόχο των Καμπαλιστών.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι πόσοι θα συνεχίσουν να εμβολιάζονται και πόσοι “γονείς” θα στείλουν τα παιδιά τους στον θάνατο, μετά από αυτή την αποκάλυψη, που πρέπει να φτάσει σε κάθε ελληνικό σπίτι…

Αυτό που γνωρίζουμε ως COVID-19 δεν είναι νέο νόσημα.

Έχει περιγραφεί παλιότερα ως Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας (ARS).

Ωστόσο, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που το διαφοροποιεί από το κλασικό ARS που ξέρουμε:
Η παρουσία αμφίπλευρης ή μονόπλευρης πνευμονίας σε ασθενείς που έχουν επηρεαστει απ’αυτό.

Ο λόγος πίσω από αυτη τη διαφορά?

Σύμφωνα με τον Δρα. José Luis Sevillano, το οξείδιο γραφενίου στα εμβόλια θέλει μέχρι τρεις μήνες για να πάει και να κατακάτσει στον πνεύμονα, να υποβαθμιστεί και να εξαλειφθεί από αυτόν.

Όταν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, αρκεί να ακτινοβοληθεί ο έχων δεχτεί το τοξικό υλικό με συγκεκριμένες ηλεκτροσυχνότητες, για να αρχίσουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα ARS και πνεύμονα ΚΟΒΙΝΤ.

Αυτό το όργανο επηρεάζεται περισσότερο από τα υπόλοιπα, διότι έχει προσλάβει νανο-υλικό ικανό να λάβει και να πολλαπλασιάσει μη-ιονισμένα κύματα,
σε επίπεδα πολύ βλαπτικά για την υγεία.

Όπως είπε η La Quinta Columna σε 3 λεπτά, με όλα αυτά τα συμπεράσματα, μπορεί κανείς να πει
ότι το SARS είναι Εντονο Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας (Severe Acute Radiation Syndrome).
Ειναι το πραγματικό ακρωνύμιο της νοσου.

Σε αυτή την ιστορία, πολλά ακρωνύμια μπορούν να αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, όπως το COVID-19.

COVID: Certificate of Vaccination, (Πιστοποιητικο Εμβολιασμού) 19: AI ( όπου A το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου=άρα 1, και Ι το ένατο, δηλαδή =9)

Και τι σημαίνει ΑΙ ελληνιστί?

Ακριβώς.

Τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά από όλα τα νανο-υλικά και ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται στα (κακώς ονομαζόμενα) εμβόλια, βλέπουμε ήδη ότι μέρος του πληθυσμού γίνονται μετάνθρωποι (transhumans) και στη διαδικασία αυτή, πεθαίνουν.

Η Ευγονική στα …καλύτερά της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκύπτει αυτή η κατάσταση, δείχνει το βίντεοπου το Orwell City υποτίτλισε στα αγγλικά. (και η υποφαινόμενη στα ελληνικά)

Το παραπάνω άρθρο το πήρα και το μετέφρασα από εδω


το λινκ του βίντεο εδώ

Πηγή

 

 

Κορονοϊός και 5G Το δίδυμο που σκοτώνει

Την σχέση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας νέας γενιάς, ή αλλιώς 5G, και του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους από 200.000 ανθρώπους παγκοσμίως αναδεικνύει ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός Περιβάλλοντος δρ. Θεόδωρος Μέτσης.

Μελετώντας με προσοχή την έρευνα του Ισπανού βιολόγου Bartomeu Payeras i Cifre, ο δρ Μέτσης εξηγεί ότι «στις χώρες όπου εφαρμόζεται ήδη η τεχνολογία πέμπτης γενιάς παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα κορονοϊού».

«Ο Ισπανός καθηγητής, θέλοντας να διαπιστώσει αν υπάρχει σχέση μεταξύ του Covid-19 και της τεχνολογίας 5G, έλαβε ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα από την πληροφόρηση που δημοσιεύεται καθημερινά. Για να αποφύγει πλασματικά νούμερα, έκανε συσχέτιση των κρουσμάτων του Covid-19 σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό αντί να λάβει απόλυτους αριθμούς και, βεβαίως, απέκλεισε αριθμούς από κράτη που ενδεχομένως αποκρύπτουν τα πραγματικά στοιχεία».

Στην πρώτη εικόνα που συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα του Ισπανού καθηγητή Βιολογίας αναφέρονται κράτη με το μεγαλύτερο ποσοστό εμφάνισης Covid-19, τα οποία λαμβάνουν και σήμα 5G από δορυφόρους.

Στη δεύτερη γίνεται αναφορά στη στατιστική των τεσσάρων μεσογειακών χωρών με τις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), όπου οι διαφορές των κρουσμάτων του Covid-19 παρουσιάζουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

«Με δημοσιευμένα στοιχεία της 4ης Απριλίου 2020 ο καθηγητής παρατηρεί ότι στην Πορτογαλία έχει μολυνθεί μόλις το 1,02/1.000 κατοίκους, στην Ισπανία το 2,79, στην Ιταλία το 2,08 και στην Ελλάδα το 0,15, πάντα ανά 1.000 κατοίκους. Την παρατήρηση αυτή τη συνδέει με τη λειτουργία της 5G σε αυτές τις τέσσερις χώρες και βλέπουμε ότι η Ισπανία και η Ιταλία έχουν ήδη υιοθετήσει επικοινωνίες 5G, ενώ η Ελλάδα και η Πορτογαλία καθυστερούν να επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο τρένο της υποτιθέμενης προόδου και της ανάπτυξης».

Αυτό, σύμφωνα με τον δρ. Μέτση, μπορεί βεβαίως να θεωρηθεί από τους υμνητές της 5G ως τυχαία συγκυρία, αλλά ο Ισπανός καθηγητής προσθέτει και έναν άλλον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο –ένα από τα πρώτα κρατίδια όπου εφαρμόστηκε σχεδόν καθολικά η 5G από το 2018- και την Κροατία.

«Στον πίνακα μελέτης του το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο έχει δείκτη των ατόμων που έχουν προσβληθεί με Covid-19 10,56 ανά 1.000 κατοίκους. Ένας δείκτης που ξεπερνά και αυτόν ακόμα της Ιταλίας κατά τέσσερις φορές, με στοιχεία της 13ης Απριλίου του 2020.

Στον αντίποδα, ο ίδιος δείκτης της Κροατίας χωρίς 5G εμφανίζεται 19 φορές λιγότερος από αυτόν του Σαν Μαρίνο, με σχεδόν την ίδια γεωγραφική θέση.

Στις 26 Απριλίου ο δείκτης του Σαν Μαρίνο ήταν στο 15,1, της Ιταλίας στο 3,3 και της Κροατίας στο 0,49. Δηλαδή βλέπουμε να επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο και να είναι 6,7 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Ιταλίας και 30 φορές μεγαλύτερος από της Κροατίας».

Σύμφωνα με τον δρα Μέτση, τα συγκεκριμένα στοιχεία που πολύ προσεκτικά παραθέτει ο Ισπανός καθηγητής δεν αποδεικνύουν την εξάπλωση του Covid-19 λόγω 5G ούτε γίνεται η παραμικρή προσπάθεια για μια τέτοια αναφορά.

«Γεγονός, όμως, παραμένει ότι εκεί που λειτουργεί η 5G τα ενεργά περιστατικά είναι εξαιρετικά αυξημένα» επισημαίνει ο Έλληνας επιστήμονας και προσθέτει:

«Για όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν αυτήν την πραγματικότητα, ο καθηγητής φέρνει ως ενίσχυση αυτής της σχέσης τα ποσοστά προσβολής από Covid-19 του Μεξικού με τις τέσσερις γειτονικές πολιτείες των ΗΠΑ, ώστε να κρατήσει κάποιες γεωγραφικές σταθερές».

Στον πίνακα της μελέτης οι πολιτείες του Τέξας, της Καλιφόρνιας, της Αριζόνας και του Νέου Μεξικού έχουν πολλαπλάσια κρούσματα ανά 1.000 κατοίκους από αυτές του Μεξικού.

«Συγκριτικά, ο μέσος όρος αυτών των πολιτειών που συνορεύουν με το Μεξικό βλέπουμε να έχει μια αύξηση κρουσμάτων της τάξης του 2.000%, ενώ συγκρινόμενα με τα περιστατικά του συνόλου των ΗΠΑ αυτή η σχέση έχει ξεπηδήσει στο 7.000%» παρατηρεί ο δρ Μέτσης.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις αυτές πολιτείες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της τεχνολογίας 5G, εν αντιθέσει με το Μεξικό που έχει κρατήσει σαφείς αποστάσεις από την πέμπτη γενιά κινητής τηλεφωνίας και τις αυξημένες συχνότητες που συνεπάγεται.

Αν, μάλιστα, επεκτείνουμε τη σύγκριση μεταξύ ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά, οι έντονες ανισότητες των κρουσμάτων 5G είναι περισσότερο από εμφανείς.

 

πηγή

Ο Δρ Μέτσης, η σκληρη αληθεια για το δικτυο 5G την βλαβερη ακτινοβολια και τον ελεγχο των δεδομενων

 

 

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,174


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα