ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! ΓΡΑΦΕΝΙΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ – ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5G ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ !!! BINTEO NTOKOYMENTO

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! ΓΡΑΦΕΝΙΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ – ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5G ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ !!! BINTEO NTOKOYMENTO

2 Ιανουαρίου, 2022 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,640
Μοίρασέ το

 

Η ίδια η επιστημονική κοινότητα, και μάλιστα από επίσημα χείλια του ΜΙΤ, παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια τέτοια τεχνολογία (βιοτσίπ – νανοτσίπ στα εμβόλια και όχι μόνον), στην τεχνολογία μάλιστα αυτή αναφέρθηκε με δύο συνεντεύξεις του ο κύριος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), μάλιστα μετά από το σπασπέντ (παρακώλυση) που έκανε η κυβέρηση των ΗΠΑ στον Π.Ο.Υ. είναι ο πρώτος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ. και αυτός δεν είναι άλλος απο τον (συνήθη ύποπτο σιχαμένο Νεοταξίτη) Μπιλ Γκεϊτς.

 

Διαβάζοντας το παρακάτω σχόλιο, μ’ έπιασε φρίκη για όσα υφίστανται όσοι εμβολιάστηκαν.

Θεώρησα πως άξιζε να γίνει ανάρτηση το σχόλιο αυτό, για περισσότερη ενημέρωση και αφύπνιση.

Επιχειρείται από τα γεννήματα των εχιδνών, η εξόντωση της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον σχολιαστή, για την μετάφραση του ενσωματωμένου παρακάτω βίντεο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

Λοιπόν, είμαστε με ένα εμβολιασμένο άτομο. Θυμηθείτε ότι ο μαγνητισμός έχει ήδη μετακινηθεί απο το μπράτσο προς το μέτωπο της κεφαλής.

Τώρα έχει πάνω της 5 ισχυρούς μαγνήτες νεοδύμιου.

Προφανώς, οι μαγνήτες, αν τους βγάλουμε, όπως βλέπετε δεν έχουν κανένα είδος κόλλας πάνω τους, οπως με κατηγορούν οι επικριτές μου.

Αυτοί θα πρέπει να απαντήσουν ενώπιον του δικαστηρίου για τις βαρβαρότητες που λένε εναντίον μας.

Παρακαλώ μετακίνησε το κεφάλι σου, εντάξει.

Τώρα αυτό που πρόκειται να κάνουμε είναι να μετρήσουμε τον ηλεκτρισμό στο κεφάλι σου με το πολύμετρο.

Θα τοποθετήσουμε τα ηλεκτρόδια του πολύμετρου.

ΟΚ, τώρα βλέπουμε την ένδειξη με τα βολτ ρεύματος που εντοπίζονται στο κεφάλι, όπως βλέπετε είναι στην κλίμακα των μιλιβολτ, και δείχνει έως 50.000 μιλιβολτ.

Εφτασε προσφάτως μέχρι 180 μιλιβολτ.

Μερικές φορές η τάση των βολτ γίνεται αρνητική, αυτοί το προκαλούν αυτό το φαινόμενο, εξωτερικώς, αλλα πως ακριβώς; Μέσω ραδιοσυχνοτήτων, εξωτερικά, μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, γι’αυτό μερικές φορές υπάρχει απώθηση των μαγνητών αντί για έλξη.

Τελικά οι επικριτές αυτού του φαινομένου, είτε επικρίνουν απο άγνοια, ή απλά έχουν άλλα συμφέροντα.

Τώρα δείχνει λιγότερα βολτ, αν και πριν έδειξε εως 101 μιλιβολτ, ακριβώς επείδη κάνει αποφόρτιση και γείωση με το έδαφος, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να ακυρώσουμε τον μαγνητισμό, σωστά;

Το Γραφένιο έχει ακριβώς αυτή την ιδιότητα, γίνεται μαγνητικό με την επαφή του υδρογόνου στο σώμα.

Ο λόγος είναι η λιποειδής κάψουλα που περιέγραφα παλιότερα, κοιτάχτε τώρα ανεβαίνει στα 144 μιλιβολτ, μια λιποειδής κάψουλα που ενθυλακώνει, αυτό που λέμε “εμβόλιο”.

Το mRNA στην πραγματικότητα ενθυλακώνει το Γραφένιο έτσι ώστε αυτό τελικά να φτάσει στο νευρικό σύστημα του εγκεφάλου δίχως να εντοπιστεί και να εξουδετερωθεί από τo ανοσοποιητικό σύστημα!

Αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός.

Και αυτή είναι η μαζική εξαπάτηση που έχουν περάσει στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Εμβολιάζουν Γραφένιο, νανοσωματίδια οξειδίου του Γραφενίου, ΟΚ;;

Και αυτούς που επιμένουν να λένε ότι έχουμε βάλει τάχα κόλλα πάνω στους μαγνήτες, τους ρωτάμε γιατί δείχνει το πολύμετρο μας μετρήσεις έως και 180 μιλιβολτ στο μέτωπο αυτού του εμβολιασμένου εξεταζόμενου; Δεν έχετε πάνω σας ντροπή;;

Και γι’ αυτό το λόγο θα διωχθήτε στο δικαστήριο.

Στο επόμενο πείραμα, έχουμε έναν ανιχνευτή, ένα στυλό-ανιχνευτή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, είναι αρκέτα ευαίσθητος και ακριβης στις μετρήσεις του.

Δείτε τον εδώ κοντά στον Ιντερνετικό Ρούτερ που αναβοσβήνει και ανιχνεύει την ακτινοβολία (μικροκυμάτων 4G-5G) του Ρουτερ, για παράδειγμα δείτε τον τώρα στο κεφάλι μου (εγώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο) και δεν ανιχνεύει καμία ακτινοβολία στο κεφάλι μου.

Τώρα θα το δοκιμάσουμε στο κεφάλι του ίδιου προσώπου που έχει κάνει 2 δόσεις του εμβολίου mRNA της PFIZER και που ήδη μετρήσαμε μαγνητισμό και ρεύμα στο κεφάλι του.

Κοιτάχτε πως αναβοσβήνει ο ανιχνευτής ακτινοβολίας στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, επίσης αυτό είναι το σημείο που δείχνει και τον περισσότερο μαγνητισμό, σηκώνουμε τις τρίχες της κεφαλής για να δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτε από πίσω, και δείτε, είναι απίστευτο, το κεφάλι της εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σαν το Iντερνετικο Ρούτερ 5G !!!

ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ WIKIPEDIA ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ):
https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_dot

https://en.wikipedia.org/wiki/Graphene_quantum_dot

Ορίστε ακόμα και ο πρώην υπουργός τους πήρε χαμπάρι…τι να λέμε τώρα…

Υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης για ΕΜΒΟΛΙΑ “Θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου”
https://www.youtube.com/watch?v=t7fdWjJAN2g

κ.Μπακλώρη, καταρχήν εγώ πήρα έναυσμα για να πω αυτό το οποίο είπα από το Πανεπιστήμιο το “ΜΙΤ” στις ΗΠΑ-Μασαχουσέτη, που τον Ιανουάριο του 2020 εξέδωσε μια επιστημονική ανακοίνωση και είπε οτι πλέον τα εμβόλια μπορούν να συνδιάζονται με μια τεχνολογία την οποία ονομάζουνε Quantum-Dot (https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_dot), Κβαντική Κουκκίδα, και μέσα από αυτή την τεχνολογία μπορούν να αποθηκεύονται πληροφορίες σε ένα μηχανισμό νανο-καψουλών (νανοτεχνολογία), νανο-σφαιριδίων, μέσα στο ανθρώπινο σώμα, που θα εμφυτεύονται ουσιαστικά με το εμβόλιο, και ότι αυτός ο μηχανισμός αποθήκευσης πληροφοριών, θα επικοινωνεί με το εξωτερικό περιβάλλον μέσα από υπέρυθρες ακτίνες infrared.

Άρα λοιπόν η ίδια η επιστημονική κοινότητα, και μάλιστα από επίσημα χείλια του ΜΙΤ, παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια τέτοια τεχνολογία (βιοτσίπ – νανοτσίπ στα εμβόλια και όχι μόνον), στην τεχνολογία μάλιστα αυτή αναφέρθηκε με δύο συνεντεύξεις του ο κύριος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), μάλιστα μετά από το σπασπέντ (παρακώλυση) που έκανε η κυβέρηση των ΗΠΑ στον Π.Ο.Υ. είναι ο πρώτος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ. και αυτός δεν είναι άλλος απο τον (συνήθη ύποπτο σιχαμένο Νεοταξίτη) Μπιλ Γκεϊτς.

Ο Μπιλ Γκεϊτς λοιπόν σε 2 συνεντεύξεις του είπε οτι οι άνθρωποι χρειάζονται πλέον να έχουν από ένα “ψηφιακό πιστοποιητικό” το οποίο μάλιστα θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα, παραμένουν λοιπόν αυτές οι τεχνολογίες σύν την άποψη του πρώτου χρηματοδότη του Π.Ο.Υ. και το ορόσημο ότι εντός 12 μηνών θα έχουμε το νέο εμβόλιο όπως ο Π.Ο.Υ. τουλάχιστον το οριοθετεί, κινεί τουλάχιστον ερωτηματικά γι’αυτό το οποίο συμβαίνει.

Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι μετά την ανακοίνωση του Ο.Η.Ε. (Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών – ιδρυμένον από τους σιχαμένους Νεοταξίτες-εβραίους-σιωνιστές, Ροκφελερ, κλπ) που προειδοποίησε για μια μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία που έρχεται με 30 εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα λόγω του παγκόσμιου LOCK-DOWN (Καραντίνες) στην οικονομία που κάναμε (Νεοταξίτες μπάσταρδοι μαζικοί δολοφόνοι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας) συν το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ορισμένα κράτη της Ευρωπαϊκης Ένωσης αρνούνται την χρηματοδότηση χωρίς όρους και χωρίς αύξηση δημοσίων χρεών στα κράτη, δημιουργούν ένα ασφυχτικό και εκρηκτικό συνάμα μείγμα ελέγχου κρατών και ανθρώπων (σιχαμένοι φασίστες Νεοταξίτες φρικιά του ελέγχου).

Από τη μια πλευρά επιβάλουμε στα κράτη, ενώ δεν θα πρεπε, ενώ υπάρχει μια λεγόμενη “Πανδημία”, και μια πολύ σοβαρή δοκιμασία για το ανθρώπινο γένος, και δεν θα πρεπε να το εκμεταλλευόμαστε αυτό με οικονομικούς όρους, επιβάλλοντας στα κράτη να πάρουν δάνεια, που να επικροτούν και να επιβληθούν Νέα Μνημόνια (όχι άλλο κάρβουνο σιχαμένοι Νεοταξίτες!) και άρα να τα ελέγξουμε, από την άλλη πλευρά θέλουμε να επιβάλουμε “Ψηφιακά Πιστοποιητικά” και εμβόλια που ενδεχoμένως θα χουνε αποθήκευση στοιχείων (προσωπικών δεδομένων ηλ.φακέλωμα).

Αυτά όλα λοιπόν δημιουργούν τουλάχιστον την έγερση, την εγρήγορση, και αυτή την εγρήγορση θέλω να ζητήσω να έχει και ο κόσμος, ότι εδώ δεν είναι μια Πανδημία απλή, είναι μια Πανδημία που βάλει εναντίον των ατομικών ελευθεριών από τη μια πλευρά, και που βάλει εναντίον της ελευθερίας των κρατών από την άλλη πλευρά, και θεωρώ, πως εντάξει, όταν ζούσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες, που δεν υπήρχε ενημέρωση, δεν υπήρχε πληροφόρηση, ήταν δικαιολογημένοι οι άνθρωποι διότι δεν είχαν αρκετή πληροφόρηση για να αντιδράσουν όπως πρέπει.

Σήμερα που οι άνθρωποι έχουν την πληροφόρηση αυτή, οφείλουν, όταν διακυβεύεται η ελευθερία των κρατών τους αλλά και η ατομική τους ελευθερία, να αντιδράσουν!!! (με λίγα λόγια, ακόμα και ο υφυπουργός σας το λέει, αντιδράστε, ξεσηκωθείτε Ραγιάδες γιατί χανόμαστε!!)

 

Δείτε το βίντεο

 

EXPOSED !! MAGNETIC ? THEY ARE INJECTING GRAPHENE OXIDE AS AN ADJUVANT IN VACCINES !

Ανώνυμος

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,640


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα