ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Μιλάνε για ...”άμυνα της χώρας” και ετοιμάζονται να εμβολιάσουν τους στρατιωτικούς με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Μιλάνε για ...”άμυνα της χώρας” και ετοιμάζονται να εμβολιάσουν τους στρατιωτικούς με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

1 Σεπτεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,135
Μοίρασέ το

 

Βάζουν την υπογραφή τους για να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ή να προξενήσουν σοβαρότατες θανατηφόρες παρενέργειες στο έμψυχο υλικό του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή

 

Έφτασε στα χέρια μου πριν αρκετές ώρες, αυτό το ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

Με ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ προς τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, οι συντάκτες του, αν και κάνουν λόγο για … “συνταγματική” παραδοχή περιορισμού θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων”(!!!), εμμένουν στον εμβολιασμό όλων όσων αντιδρούν στο εμβόλιο.

Προφανώς εκεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όπως και στα άλλα Σώματα των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, αφενός μεν δεν έχουν ακούσει τίποτα για τις παρενέργειες και τα νοσήματα των εμβολιασμένων και αφετέρου απειλούν με … διαθεσιμότητες όσους αντιδρούν.

Είναι τόσο αδίστακτοι, που πετάνε στους μη εμβολιασθέντες, την ευθύνη των επιπτώσεων στις επιχειρησιακές ανάγκες και την δυσλειτουργία του Πολεμικού Ναυτικού!!!

 

Απειλούν μάλιστα τα στελέχη του Π.Ν. με την απαραίτητη χρήση τεστ δυο (!!!) ανά εβδομάδα και πειθαρχικό έλεγχο όσων δεν προσκομίζουν στις υπηρεσίες τους τα τεστ!

 

Απειλούν δε με πρόσθετα μέτρα καραντινας εντός των πολεμικών πλοίων, στασιμότητα εξέλιξης και επιβολή του Στρατιωτικου Ποινικού Κώδικα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν κάνοντας λόγο για… στρατιωτικά εγκλήματα!!!

Διατηρεί δε η ηγεσία, το δικαίωμα της πρόσκαιρης παύσης, της προσωρινής απόλυσης και της απόταξης.

Το ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, υπογράφουν ο υποναύαρχος Ι. Καμπουράκης και η πλωτάρχης Μαρία Καπόλα, ενώ χειριστής του θέματος, είναι ο αντιπλοίαρχος Ιωάννης Κακαβελάκης.

Θα τους έχουμε υπόψη, όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα και θα κριθούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, από ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

Βοούν σ’ ολόκληρο τον κόσμο οι θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο του κορονοϊού,  αλλά οι εν λόγω υπογράφοντες και αρμόδιοι, δεν έχουν ακούσει και διαβάσει το παραμικρό.

Βάζουν την υπογραφή τους για να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ή να προξενήσουν σοβαρότατες θανατηφόρες παρενέργειες στο έμψυχο υλικό των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ποιός απ’ αυτούς θα αναλάβει την ποινική και αστική ευθύνη, αν οι εμβολιασθέντες πεθάνουν ή υποστούν ανήκεστες βλάβες από τις παρενέργειες του εμβολίου;;;

ΚΑΝΕΙΣ!

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ … PLACEBO.

Συμμετέχουν εν γνώσει ή εν αγνοία τους στο ξεχαρβάλωμα, στην διάλυση και στην καταστροφή των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της χώρας, με ότι σημαίνει αυτό, με τις ορδές των εκατομμυρίων λαθροεισβολέων και τον κίνδυνο εξ Ανατολάς από την Τουρκία.

Θέτουν σε πολύ σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια και την άμυνα της Πατρίδας μας.

Ίσως όμως, αυτό να είναι και το ζητούμενο.

ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 1,135


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα