ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

4 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Πείνα, αμβλώσεις και…ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ τα κύρια όπλα αποπληθυσμού των ΗΠΑ προς τρίτες χώρες!!!

ΙΔΟΥ το πως και το γιατί έχουμε ΣΗΜΕΡΑ… «πανδημία»!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Όλα ήταν σχεδιασμένα από την χαζαρική μαφία, τα όσα ζούμε σημερα.

Δέκα χρόνια και πλέον, αυτά τα σχέδια έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι όμως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων, δεν θέλει να την γνωρίσει…

Είναι ΤΑ ΖΩΑ, που ενώ τους παρασχέθηκε η δυνατότητα να μάθουν  την αλήθεια, ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ και έτρεξαν να μπολιαστούν και εξ αιτίας τους κινδυνεύει ολόκληρη η ανθρωπότητα να οδηγηθεί στον αφανισμό.

ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ  ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, αυτό το αιμοβόρο αειθαλές κτήνος, που ούτε ο θάνατος δεν τον θέλει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Το ακόλουθο άρθρο του σάιτ Human Life International όχι μόνο επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο Χένρι Κίσινγκερ υπήρξε (και ΑΚΟΜΗ υπάρχει γιατί δεν πεθαίνει το τέρας!) μεγάλος κίνδυνος και εχθρός για τον ελληνικό λαό (καθώς και για όλους τους λαούς όλων των ενθών) αλλά και το γεγονός πως η δική του έκθση για τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ αποτελεί ΑΚΟΜΗ την κύρια πολιτική των ΗΠΑ για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης το πρώτο μας αποκλειστικό άρθρο επ’ αυτού με τίτλο Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει» γιατί αυτό θα μας εξηγήσει το πως και το γιατί έχουμε σήμερα… «πανδημία»!!!

Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

Henry Kissinger, photographed in New York City on March 11 (Grant Cornett) Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ‘

guteurls.de Read full article here

Αποκαλύπτοντας τη παγκόσμια ατζέντα για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Η γένεση του ελέγχου του πληθυσμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Από τον Brian Clowes, PhD | 23 Ιουνίου 2021 / μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη (GreekNewsOnDemand.com)


Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων σχετικά με την εξωτερική πολιτική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις 10 Δεκεμβρίου 1974, ολοκλήρωσε ένα άκρως απόρρητο έγγραφο με τίτλο Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας ή NSSM-200 (National Security Study Memorandum or NSSM-200), που ονομάζεται επίσης Η Έκθεση Κίσινγκερ (The Kissinger Report), καθώς ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν υπουργός Εξωτερικών την εποχή που γράφτηκε.  

Το θέμα του NSSM-200 είναι «Συνέπειες της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα συμφέροντα του εξωτερικού». Αυτό το έγγραφο, που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την πρώτη μεγάλη διεθνή διάσκεψη πληθυσμού στο Βουκουρέστι, ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) και των Υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και Γεωργίας.

 

Το NSSM-200 δημοσιοποιήθηκε όταν είχε αποχαρακτηριστεί και μεταφερθεί στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ το 1990.

Αν και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εκδώσει εκατοντάδες έγγραφα πολιτικής που ασχολούνται με διάφορες πτυχές της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας από το 1974, η Έκθεση Κίσινγκερ εξακολουθεί να είναι το θεμελιώδες έγγραφο για τον έλεγχο (τη μείωση δηλαδή) του πληθυσμού της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών για τον έλεγχο του πληθυσμού της κυβέρνησης και, στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της USAID.

Το NSSM-200 είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους εργαζομένους υπέρ της ζωής σε όλο τον κόσμο, επειδή εκθέτει πλήρως τα δυσάρεστα και ανήθικα κίνητρα και τις μεθόδους του κινήματος ελέγχου του πληθυσμού.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πολύτιμο έγγραφο για να αποκαλύψουμε τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται από αδίστακτες κυβερνήσεις και οργανισμούς που παρέχουν «βοήθεια» που χρησιμοποιούνται για να κάμψουν τα αναπτυσσόμενα έθνη στη θέλησή τους.

Ο σκοπός της Έκθεσης Κίσινγκερ (NSSM-200)

Ο πρωταρχικός σκοπός των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι η διατήρηση της πρόσβασης στους ορυκτούς πόρους των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών ή.

Η Έκθεση Κίσινγκερ αναφέρει:

Η οικονομία των ΗΠΑ θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες. Αυτό το γεγονός δίνει στις ΗΠΑ αυξημένο ενδιαφέρον για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα των χωρών που προμηθεύουν. Όπου η μείωση του πληθυσμού πιέζει μέσω των μειωμένων ποσοστών γεννήσεων μπορεί να αυξήσει τις προοπτικές για μια τέτοια σταθερότητα, η πληθυσμιακή πολιτική καθίσταται σχετική με τις προμήθειες πόρων και τα οικονομικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Προκειμένου να προστατευθούν τα εμπορικά συμφέροντα των ΗΠΑ, το NSSM-200 ανέφερε έναν αριθμό παραγόντων που θα μπορούσαν να διακόψουν την ομαλή ροή υλικών από τις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου πληθυσμού αντιιμπεριαλιστικής νεολαίας των οποίων ο αριθμός πρέπει να περιοριστεί από τον έλεγχο του πληθυσμού. Το έγγραφο προσδιόριζε ονομαστικά 13 έθνη που θα ήταν οι πρωταρχικοί στόχοι των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Κάτω από τον τίτλο “Συγκέντρωση σε βασικές χώρες » βρίσκουμε:

Η βοήθεια για τη συγκράτηση του πληθυσμού θα πρέπει να δώσει πρωταρχική έμφαση στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες όπου υπάρχει ιδιαίτερο πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ. Αυτές οι χώρες είναι: Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Νιγηρία, Μεξικό, Ινδονησία, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Αίγυπτος, Τουρκία, Αιθιοπία και Κολομβία… Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ θα προσβλέπουν στις πολυμερείς υπηρεσίες, ιδίως το Ταμείο του ΟΗΕ για τις Πληθυσμιακές Δραστηριότητες το οποίο έχει ήδη έργα σε περισσότερες από 80 χώρες για την αύξηση της πληθυσμιακής βοήθειας σε ευρύτερη βάση με αυξημένη συνεισφορά από τις ΗΠΑ. Αυτό είναι επιθυμητό από την άποψη των αμερικανικών συμφερόντων και απαραίτητο από πολιτική άποψη των Ηνωμένων Εθνών. [η έμφαση προστέθηκε]  

 

Χώρες που στοχεύουν το NSSM-200

Σύμφωνα με το The Kissinger Report (την Έκθεση Κίσινγκερ), στοιχεία για την εφαρμογή κυβερνητικών προγραμμάτων ελέγχου του πληθυσμού θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων, οικονομικά κίνητρα για τις χώρες να αυξήσουν τα ποσοστά χρήσης αμβλώσεων, στείρωση και αντισύλληψη, κατήχηση παιδιών και υποχρεωτικό έλεγχο του πληθυσμού και εξαναγκασμό άλλων μορφών, όπως η παρακράτηση της επισιτιστικής βοήθειας, εκτός εάν οι λιγότερο αναπτυθγμένες εφαρμόσουν προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού.

Αυτή η τελευταία στρατηγική – η βία και ο καταναγκασμός που εφαρμόζεται στις αναπτυσσόμενες χώρες – χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το καρτέλ ελέγχου του πληθυσμού για να προωθήσει όχι μόνο τις αμβλώσεις, τη στείρωση και τον έλεγχο των γεννήσεων, αλλά και άλλα κακά όπως η ομοφυλοφιλία και ο διεμφυλισμός.

Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα αυτού του είδους κατάφωρης αδικίας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

         Όταν η Νιγηρία αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την αντισύλληψη και την ομοφυλοφιλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέσυραν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια που θα της επέτρεπε να καταπολεμήσει την ισλαμική τρομοκρατική ομάδα Μπόκο Χαρέμ, η οποία έχει δολοφονήσει και έχει απαγάγει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε αυτό το έθνος.

         Όταν ο Ισημερινός αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις, τα Ηνωμένα Έθνη αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια για την καταπολέμηση του COVID-19, καταδικάζοντας πολλούς περισσότερους Ισημερινούς σε θάνατο.

         Όταν οι Κένυες υπέρμαχοι της ζωής συνέλεξαν αδιάψευστα στοιχεία ότι η Marie Stopes International (MSI), μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εκτρώσεων στον κόσμο, διέπραττε παράνομες και επικίνδυνες αμβλώσεις σε τεράστια κλίμακα, η MSI ζήτησε είτε να τους βάλουν φίμωτρο είτε να φυλακιστούν.

         Το Ταμείο Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών διέκοψε την παροχή τροφίμων και άλλης βοήθειας σε εκατομμύρια Υεμενίτες που πεινούσαν, επειδή το έθνος αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις.

         Όταν η Ζάμπια αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τον σοδομισμό, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέσυραν την ξένη βοήθεια που χρειαζόταν για να συμβάλει στην ανακούφιση του 11% του εθνικού ποσοστού μόλυνσης από τον ιό HIV και να φροντίσει 250.000 ορφανά από AIDS.

         Το Κοινό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS [UNAIDS] απείλησε να αποσύρει όλη τη βοήθειά του από το νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, εκτός εάν εγκρίνει τη γλώσσα που υποστηρίζει τις αμβλώσεις και την ομοφυλοφιλία σε μια πολιτική δήλωση για το HIV/AIDS.

Δείτε τώρα το αρχικό έγγραφο εδώ >> https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/Pcaab500.pdf

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

 

Πηγή

Προβολές : 1,908


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα