ΑΠΟ ΤΗΝ 11η  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.Σ΄ αυτό το ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ μέχρι σήμερα ΕΓΚΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.Σ΄ αυτό το ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ μέχρι σήμερα ΕΓΚΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;;;

14 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 909 προβολές ( Μέτρηση έως 17:04:46 )

 

Βόμβα έριξε το Σινούκ μπροστά στο Βατοπέδι

Στο άρθρο της Κύρας Αδάμ υπογραμμίζεται ότι οι δύο κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) αλλά και οι αρμόδιες Αρχές εξακολουθούν να κρατούν σε πλήρη συσκότιση το θέμα, παρά τα συνταρακτικά στοιχεία που φαίνεται πως μένουν αναξιοποίητα και περιέχονται σε εκατοντάδες επίσημα κρατικά και διεθνή έγγραφα.
Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007.
Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι γνωστοί , λαοπρόβλητοι και κοσμαγάπητοι άνθρωποι!

ΑΠΟ ΤΗΝ 11η  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.Σ΄ αυτό το ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ μέχρι σήμερα ΕΓΚΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;;;
Ένωσα δυο σημαντικότατες έρευνες από ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, που μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί πλήρως και τα ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή που ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Φοβάμαι πως όταν μαθευτεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα είναι πολύ αργά.
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ;
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σκεφθείτε μόνον, ποιά είναι η στάση του Ιερώνυμου από την στιγμή που ανέλαβε ως αρχιεπίσκοπος και ποια του Εφραίμ της μονής Βατοπεδίου, με την οικουμενιστική του διάσταση και την στάση του υπέρ των εμβολιασμών και… θα καταλάβετε πολλά.

Σοβαρότατα στοιχεία που δεν έχουν αξιολογηθεί και διαλευκανθεί επί 6 χρόνια από την πτώση του Σινούκ, που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τη συνοδεία του, αποκάλυψε προ ολίγων ημερών η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

Στο άρθρο της Κύρας Αδάμ υπογραμμίζεται ότι οι δύο κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) αλλά και οι αρμόδιες Αρχές εξακολουθούν να κρατούν σε πλήρη συσκότιση το θέμα, παρά τα συνταρακτικά στοιχεία που φαίνεται πως μένουν αναξιοποίητα και περιέχονται σε εκατοντάδες επίσημα κρατικά και διεθνή έγγραφα.

 

Των ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ – ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

 

Τρία κύρια σημεία τονίζει η «Ε» με πρώτο το θέμα της ασφάλειας για την πτήση και την προσγείωση του ελικοπτέρου Σινούκ, καθώς προκύπτει ότι δεν διέθετε τον φορητό πομπό εντοπισμού ανάγκης (ELT) και δεν παρακολουθήθηκε από την ΥΠΑ και την Πολεμική Αεροπορία, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επιχείρηση διάσωσης.

Επίσης, αποδεικνύεται από το πιστοποιητικό θανάτου ότι ο Πέτρος χαροπάλευε στη θάλασσα επί 28 ώρες, αφού το Σινούκ κατέπεσε στις 10.45 π.μ. της 11ης Σεπτεμβρίου και ως ώρα θανάτου του αναγράφεται η 15.35 της 12ης Σεπτεμβρίου.

Δεύτερο σημείο η έγκριση του σχεδίου πτήσης από την ΥΠΑ, καθώς υπήρχε θέμα ασφάλειας και επειδή το σημείο προορισμού (Καρυές) ήταν ακατάλληλο για προσέγγιση και προσγείωση.

Το Σινούκ πετούσε πάνω από την Αθήνα στη διαδρομή από Πάχη Μεγάρων προς Καρέα και από Καρέα προς Κάρυστο με… τουρκικό κωδικό στο σύστημα αναγνώρισης φίλιου ή εχθρικού αεροσκάφους (IFF) και ο κωδικός αυτός απεικονίζεται στις οθόνες των ραντάρ της ΥΠΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας που όφειλαν να διακόψουν την πτήση.

Το τρίτο σημείο προκύπτει από την ιατροδικαστική έρευνα, την τεχνική ανάλυση του αμερικανικού στρατού, αλλά και από το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου και αναφέρεται στα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.

Σε όλα αυτά ως πιθανότερη αιτία για τη συντριβή εμφανίζεται η έκρηξη στον αέρα και, δευτερευόντως, κάποια τεχνική βλάβη (τα χημικά εγκαύματα στα σώματα των θυμάτων δεν προκλήθηκαν από στοιχεία του ελικοπτέρου αλλά από έκρηξη, και εικάζεται βάσιμα ότι ορισμένοι από τους επιβαίνοντες δέχθηκαν ισχυρό ωστικό κύμα). chinookpolthem

Αυτά τα σημεία επισημαίνει η «Ε», ενώ το επίσημο κράτος σιωπά και το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ανατρέχει επίσης σήμερα σε δημοσιεύματα εκείνης της εποχής που έθεταν ερωτήματα και παρουσίαζαν στοιχεία για την τραγωδία αλλά και για άλλες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Η έκρηξη του ελικοπτέρου αλλά και του αυτοκινήτου

Το αποκαλυπτικό άρθρο της Κ. Αδάμ στην «Ε» επιβεβαιώνει πλέον την έκρηξη στον αέρα και εισάγει νέες σκέψεις για τα αίτια του θανάτου 17 ανθρώπων 6 χρόνια μετά.

Μια έκρηξη, που μπορεί να οφείλεται σε κάποια ανατίναξη μηχανικού μέρους του ελικοπτέρου, αλλά και σε κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό που θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί σε μια από τις αποσκευές των επιβαινόντων.

Οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Πέτρο στο Αγιο Ορος ξύπνησαν πολύ νωρίς εκείνο το πρωί και κατευθύνθηκαν στον Καρέα μέσα στο λυκαυγές του φθινοπώρου.

Κάποιος κληρικός (που σήμερα δεν είναι πια κληρικός) βοήθησε στη φόρτωση των αποσκευών και, ενώ ήταν προγραμματισμένο να πετάξει μαζί με τους άλλους για τις Καρυές, άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και παρέμεινε στην Αθήνα.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος δεν μπόρεσε τελικά να πάει ποτέ στο Βατοπέδι ούτε και έμαθε ποτέ τις εξελίξεις που ακολούθησαν με το σκάνδαλο της μονής.

Μετά το πέρας της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η υπόθεση θα βρίσκεται (ξανά) στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης και απομένει να δούμε την κατάληξη και αν θα υπάρξει τιμωρία για τους ενόχους.
Στην κατάθεσή της η σύζυγος του πρώην υπουργού της ΝΔ Γ. Βουλγαράκη, Αικατερίνη Πελέκη, είπε ότι «όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και λένε ότι “εγώ έδωσα την εντολή”».
Η συμβολαιογράφος δήλωσε, επίσης, ότι «έπρεπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής να πάρει την ευθύνη και να πει ότι, ναι, πήρα την απόφαση και έδωσα την εντολή να την υλοποιήσουν».
Η Αικατερίνη Πελέκη πρόσθεσε πως «σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς διά του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του.
Κληθείσα να σχολιάσει ποιους εννοεί, κατονόμασε τους Ε. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Κ. Κιλτίδη, Π. Δούκα και τον Θ. Ρουσόπουλο ως «μεταφορέα» των εντολών.
Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Ρουσόπουλος διαθέτει κάποιο πατριαρχικό τίτλο (ή έστω κάποιο τίτλο της Μονής Βατοπεδίου), όπως ο κ. Δούκας που είναι «Αρχων Δικαιοφύλαξ» του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Γνωρίζουμε, όμως, όπως και η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», ότι οι κυβερνήσεις δεν θέλησαν ποτέ να διερευνήσουν το δυστύχημα του Σινούκ και τα ερωτήματα θα παραμείνουν αναπάντητα.

Αφήσαμε στο τέλος μια από τις τότε αποκαλύψεις μας, την οποία θεωρούμε πιο σημαντική για τη σκοτεινή αυτή τραγωδία.

Μετά το ξεκλήρισμα της ηγεσίας του πατριαρχείου, έμειναν δυο άτομα που γνώριζαν καλά τα οικονομικά αλλά και τους λόγους των συχνών επισκέψεων του πατριάρχη στην περιοχή μας.

Οι λογιστές πήγαν στη Αιγυπτο να παραλάβουν βιβλία και οικονομικά. Οταν έφτασαν στο Κάιρο πήγαν στο πάρκινγκ να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Μόλις έβαλαν το κλειδί στη μηχανή, το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε. Ο ένας από τους δυο σκοτώθηκε επί τόπου (Κοσμίδης), ο άλλος γλύτωσε με σοβαρότατα τραύματα.

Για την υπόθεση αυτή, που αποκαλύψαμε τότε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ, όπου εργαζόμασταν, δεν μίλησε ποτέ κανείς… Μα κανείς…

Εξαιρετικά σημαντικός για την αποκάλυψη της αλήθειας ήταν ο ρόλος της ιατροδικαστή, κ. Ακριβούση, η οποία μετά από αυτά μπήκε με ασήμαντες αφορμές στο στόχαστρο και στο ψυγείο…

Μιλούσαμε για δολιοφθορά από το 2004!

Οι υπογράφοντες το σημερινό ρεπορτάζ διακρίναμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε σειρά άρθρων στα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» (17 Σεπτεμβρίου 2004) και γραφόταν ότι «εγείρονται σοβαρές υπόνοιες για δολιοφθορά, καθώς στο μοιραίο Σινούκ επέβαιναν τόσοι πολλοί σημαντικοί άνθρωποι που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής».

Και σημειώναμε, επίσης, συνδυάζοντας την υπόθεση με το Βατοπέδι, ότι «κεντρικός παρονομαστής των εξελίξεων στην περιοχή είναι το Αγιο Ορος, στο οποίο τον τελευταίο καιρό παρατηρείται συχνή κίνηση και ετερόκλητων προσώπων…

…Από την αρχή του καλοκαιριού (2004) γίνονται πολλά ταξίδια του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάπα πάσης Αφρικής στην Ελλάδα και ο Πέτρος διαμένει σε πολυτελή έπαυλη στα νότια προάστια, όπου και φιλοξενούνται διακριτικά πολύ σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής, ευρωπαϊκής και αραβικής σκηνής, μη εξαιρουμένων και προσώπων από βασιλικούς οίκους…

…Επίσης, το φετινό καλοκαίρι σημειώνεται η παρουσία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας μια «ανάσα» από το Αγιο Ορος, καθώς φιλοξενείται ο ίδιος και άλλοι σημαίνοντες άνθρωποι σε κοντινό, εξαιρετικά «διακριτικό» μέρος…

…Στο επίκεντρο των κινήσεών του η Μονή Βατοπεδίου, η οποία έχει στην ηγεσία της τον κυπριακής καταγωγής ηγούμενο Εφραίμ και ασκεί σοβαρό ρόλο στις κυπριακές υποθέσεις, τόσο στις πολιτικές, όσο και στις εκκλησιαστικές.

Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με το σχέδιο Ανάν, αλλά αποφεύγει να βρεθεί σε μετωπική θέση, τόσο η ίδια, όσο και ο Μητροπολίτης Λεμεσού, που προήλθε από τη Μονή Βατοπεδίου, καθώς και ο ηγούμενος της Μονής Μαχαιρά Αρσένιος.

Οι χλιαρές τοποθετήσεις τους αφήνουν περιθώρια ποικίλων ερμηνειών, αφού -αν ήθελαν- ήταν σε θέση να επηρεάσουν τα πράγματα με δυναμικό τρόπο…

…Στην «κυπριακή» αυτή μονή όδευε το μοιραίο ελικόπτερο με επιβάτες εξέχοντα μέλη της κυπριακής σκηνής, όπως ο Πατριάρχης, οι συγγενείς του και γνώστες των μυστικών και των παρασκηνίων και ο ηγούμενος της Μονής Μαχαιρά, αλλά και ο ποινικολόγος Γιώργος Μαύρος, ο οποίος συνδεόταν με την Κύπρο εξαιρετικά στενά και όχι τόσο διά της Κυπρίας συζύγου του…

…Στη δίκη της 17Ν, το Αγιο Ορος είχε κυριαρχική θέση, καθώς αποκαλύφθηκε όχι μόνο ο δεσμός του Σάββα Ξηρού και της οικογένειάς του με πρόσωπα του Αγίου Ορους, αλλά και του δασκάλου Τέλιου… …

Την ίδια περίοδο, ο Πατριάρχης Πέτρος είχε ανοίξει δίκες με τους συγγενείς του Τίτου, διεκδικώντας μεγάλης αξίας περιουσιακά στοιχεία ως κλεμμένα από την Αίγυπτο και αφού, έχασε μια δίκη, συνέχισε με μια από τις άλλες που είχε προσδιοριστεί μέσα στην εβδομάδα για ποσά πλέον των 100 εκατομμυρίων (ο Μητροπολίτης Τίτος «εξορίστηκε» στο Σουδάν μετά από τη μάχη του με τον Πέτρο για τον πατριαρχικό θρόνο και δολοφονήθηκε άγρια εκεί το 2000 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες)…

…Είναι η περίοδος του σκανδάλου Τζέκου, Κεντέρη, Θάνου και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή, τόσο, ώστε να κάνει επισκέψεις με «νόημα» στην Αθήνα (ενδιαφέρον και στενές σχέσεις είχε εκδηλώσει τότε και ο προσφάτως δολοφονηθείς Σωκράτης Γκιόλιας)…

….Τις ίδιες μέρες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκδηλώνει την επιθυμία να επισκεφθεί το Αγιο Ορος και αργότερα συνδυάζει συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή στην περιοχή με συζητήσεις, το περιεχόμενο των οποίων δεν έγινε γνωστό (έχει αναφερθεί ότι ο Πούτιν θα πήγαινε τον Σεπτέμβριο 2004 στο Άγιο Όρος με το Σινούκ του θανάτου)…

Το ελικόπτερο αναχωρεί από τον Καρέα με τον Πέτρο, που ήταν και συγγενής του φονευθέντος στο «βλαμμένο» αεροπλάνο Φάλκον, Κρανιδιώτη, σ’ ένα δυστύχημα στο οποίο ο Θόδωρος Πάγκαλος είχε «δει» ερωτηματικά που οδηγούν σε υποψίες για δολιοφθορά…».

 

Εν μέσω Ολυμπιακών αγώνων

 

Το ρεπορτάζ μας εκείνο κατέληγε προφητικά, σύμφωνα με τις τωρινές αποκαλύψεις της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», καθώς έγραφε ότι «…Μέσα στο σκηνικό αυτό θεωρούμε λιγότερο σοβαρή την αναζήτηση των αιτίων της πτώσης στα μηχανικά αίτια, κάτι που, φυσικά, καθόλου δεν αποκλείεται, αλλά και δεν διαγράφει και τίποτα από τα προηγούμενα…»

Το ελικόπτερο Σινούκ αναχώρησε νωρίς το πρωί από τον Καρέα για το μοιραίο ταξίδι του προς το Άγιο Όρος για λόγους που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί και σε μια «παράξενη» χρονική περίοδο με στρατιές πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών να βρίσκονται στην Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το προηγούμενο βράδυ, οι Πέτρος και Γ. Μαύρος είχαν παρακαθίσει σε δείπνο με τον πρόεδρο του δικαστηρίου της 17Ν, Μιχάλη Μαργαρίτη, στην Αθήνα (ο Πατριάρχης έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για θέματα τρομοκρατίας και άλλωστε ο νομικός του σύμβουλος βρισκόταν στα έδρανα της Πολιτικής Αγωγής στις δίκες 17Ν και ΕΛΑ, ενώ ετοίμαζε και βιβλίο για την ελληνική τρομοκρατία).
Οι υπογράφοντες και σήμερα αυτό το ρεπορτάζ γράφαμε τότε στα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» (24 Σεπτεμβρίου 2004) ότι «ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν είναι η επίσκεψη του Πέτρου στο Βατοπέδι, επίσκεψη που σχεδιάστηκε δύο εβδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν με το Σινούκ.
Ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψης και γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος χρόνος;
Τι συμβαίνει στη Μονή Βατοπεδίου που ελκύει σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Κάρολος της Αγγλίας, και ποιες είναι οι κινήσεις του ηγούμενου Εφραίμ;
Ποιοι ανησύχησαν από τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς του Πέτρου περί της τρομοκρατίας και ποιος είναι ο άξονας που συνδέει το Βατοπέδι, τη Μονή Κύκκου και την Αλεξάνδρεια;
Ο άνθρωπος που γνώριζε πολλές από τις απαντήσεις, ο δικηγόρος Γεώργιος Μαύρος, είχε την ίδια τύχη με τον Πατριάρχη Πέτρο.

Απομένει ο ηγούμενος Εφραίμ του Βατοπεδίου, που τόσο γοητεύει σημαντικές προσωπικότητες, από αθλητές μέχρι εστεμμένους…».

Στο επόμενο τεύχος των «Π.Θ.» (1 Οκτωβρίου 2004), οι ίδιοι προσέθεταν και το ερώτημα «από ποιους ελέγχους ασφαλείας είχαν περάσει οι επιβαίνοντες στο μοιραίο Σινούκ και οι αποσκευές τους, όταν επιβιβάστηκαν στον Καρέα»;

Η απάντηση είναι απλή καθώς κανείς από τους επιβάτες δεν ερευνήθηκε πριν από την πτήση και καμιά από τις αποσκευές δεν πέρασε από τον απαιτούμενο έλεγχο πριν από τη φόρτωση στο μοιραίο ελικόπτερο.

Κάποιοι ψαράδες στο Β. Αιγαίο ανέφεραν ότι είδαν στον ουρανό μια μεγάλη λάμψη την ώρα περίπου που χάθηκε το Σινούκ από τα ραντάρ του Χορτιάτη, όμως η μαρτυρία αυτή δεν εκτιμήθηκε δεόντως εκείνες τις μέρες και δεν παίχτηκε στα ΜΜΕ που αφιέρωσαν πολλές ώρες στο δυστύχημα.

αναδημοσίευση από το http://www.paraskhnio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=465:bomba-erikse-to-chinook&catid=4:paraskhnio-kai-reportaz&Itemid=2

 

Πηγή

 

Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;

Σχόλιο: Ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης, τότε υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, όφειλε να βρίσκεται στη μοιραία πτήση, επειδή ταξίδευε αρχηγόςκράτους σύμφωνα με την εθιμοτυπία (Πατριάρχης). Γιατί δεν ταξίδευε;

Γιατί ποτέ κανένας δεν μίλησε για την παραβίαση του διεθνούς πρωτοκόλλου και την πτήση αρχηγού κράτους χωρίς τη συνοδεία έλληνα υπουργού;
Γνωρίζει κάτι περισσότερο;
Θυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για κάποιο “αδαή” πολιτικό ή αρμόδιο Υφυπουργό που θα παραβίαζε τους κανονισμούς, το διεθνές πρωτόκολλο και τις υποδείξεις των υπηρεσιακών παραγόντων. Έχει σπουδάσει και στις ΗΠΑ, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Βορειοατλαντικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης (Ν.Α.Τ.Ο.), Αρχηγός της Ελληνικής Διακομματικής Επιτροπής στον Ο.Η.Ε. για τα εθνικά θέματα, Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής, Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Εξωτερικών…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό; (ΜΕΡΟΣ Α΄)

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ AEGEANTIMES ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Από τον Γιάννο Κρανιδιώτη, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας μέχρι και το τηλεφώνημα του Βλαντιμίρ Πούτιν στον μπαρμπα-Γιάννη τον Λάτση!!!

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων!
Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα…
έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας, εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!
Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!

Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!

Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007.
Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι γνωστοί , λαοπρόβλητοι και κοσμαγάπητοι άνθρωποι!
Όπως ο υπουργός εξωτερικών και κύπριος στην καταγωγή Γιάννος Κρανιδιώτης που προωθούσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η Αμυντική προστασία της πολιτικής χάραξης της ΑΟΖ στην περιοχή.
Ο Γιάννος Κρανιδιώτης σκοτώθηκε ΜΕΣΑ στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος Falcon, σε ένα ατύχημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί.
Ένα ατύχημα που ουδείς μπόρεσε να το εξηγήσει !
Αν ζούσε ο Κρανιδιώτης , σίγουρα η διάσπαση του δόγματος θα ήταν πολύ δυσκολότερη.
Όταν πέθανε, εγκαταλείφτηκε με μεγάλη ευκολία!

Προηγουμένως έπρεπε να διασπαστεί σε σε τιμάρια η μεγάλη ισχύς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας.
Κι αυτό έγινε με μερικούς … τυχαίους θανάτους και φυλακίσεις ανθρώπων, που είτε ήταν ένοχοι ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ύπαρξή τους εμπόδιζε τα σχέδια πολλών.

Σας υπενθυμίζω –γιατί σήμερα δεν είναι το θέμα μας αυτό- ότι σε διάστημα μιας πενταετίας, διαιρέθηκε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε δύο (Βορείο και Νοτίου) με μεγάλες συνέπειες για την ομογένεια και τον τότε Αρχιεπίσκοπο.

Αμαυρώθηκε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με όσα έγιναν εκεί με την Πρεσβεία μας και τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα.
Οι ομογενείς σε Αμερική και Αυστραλία διαιρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα!

Πολεμήθηκε μέχρις εσχάτων ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών Αλέξιος και διαιρέθηκε η εξουσία του περιορίζοντάς τον σε … Πατριάρχη Μόσχας!

Πολεμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μέχρις εσχάτων!

Ηρθε το σκάνδαλο Βαβύλη, και η υπόθεση με τον Ειρηναίο, που στην ουσία κατέστρεψε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και την περιοχή επιρροής του!

Και σκάνδαλα, τύπου Εφραίμ-Βατοπεδίου, Γιοσάκη και πολλά μικρότερα, τα οποία χτύπησαν την καρδιά της Ορθοδοξίας!

Ολως περιέργως , ο κεντρικός Αξονας της Ορθόδοξης πίστης, που πολεμήθηκε με λύσσα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, πέθανε από καρκίνο, στην καλύτερη περίοδο για τους Οικονομικούς Δολοφόνους της Ελλάδας, σε βαθμό που σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά τα όσα κατήγγηλε πρόσφατα ο Ουγκο Τσάβες, για το υπερόπλο που σκοτώνει χωρίς να αφήνει ίχνη!!!

Εμενε ένας και μοναδικός άξονας, αυτός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας , όπου δρούσε ένας από τους πλέον φωτισμένους και πνευματικούς ανθρώπους που ανέδειξε ποτέ ο Ελληνισμός!
Ο Πατριάρχης και Πάπας Αλεξανδρείας, Πέτρος ο Ζ’ !!!

Που όλως τυχαίως, όπως και ο αείμνηστος Γ.Κρανιδιώτης, ο Πέτρος ο Ζ`, ήταν κι αυτός Κύπριος στην καταγωγή και ακόμη πιο …συμπτωματικά, πέθανε σε … αεροπορικό δυστύχημα και αυτός!!!

Κάποιοι από εσάς ξέρω ότι θα συνοφρυωθείτε γιατί απεχθάνεστε τα σενάρια συνομωσιολογίας ! Για κοιτάξτε όμως γεωγραφικά αυτά τα γεγονότα που σας παρέθεσα. Ένα προς ένα!
Θα διαπιστώσετε ότι καρατομούν την όποια άσκηση πίεσης και επιρροής είχε διεθνώς η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και καταστρέφουν έναν ισχυρότατο Παγκόσμιο άξονα επιρροής που διέθετε η Ελλάδα, μέσω των Αρχιεπισκοπών και Πατριαρχείων!
Έναν άξονα, που τον ζήλευε μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης!

Κυρίως όμως, τον φοβούνταν στελέχη της Wall Street και της Goldman Sachs, στους σχεδιασμούς τους , και στις εξισώσεις τους, τον υπολόγισαν πάντοτε ως μεταβλητή, που στην οικονομική θεωρία, ονομάζεται ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (u) («γιου»)!

Όταν δεν υπολογίζεις τον αστάθμητο παράγοντα στις αμφίδρομες παλινδρομήσεις των μοντέλων οικονομικής πρόβλεψης, τότε έχει δύο λύσεις.
Η να ρισκάρεις και να «παίζεις» με αυξημένες πιθανότητες να χάσεις, ή να μεταβάλεις τον αστάθμητο παράγοντα σε ελεγχόμενη μεταβλητή και να τον τοποθετήσεις στην εξίσωση.
Με απλά λόγια, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, αν κατακερματιζόταν, θα έπαυε να αποτελεί (U) στην εξίσωση!

Και κατά έναν παράδοξο τρόπο , επετεύχθη με απόλυτη ακρίβεια!
Όταν ξέσπασε η Οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όλοι οι ηγέτες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, πλην του ελεγχόμενου από το Τουρκικό καθεστώς Βαρθολομαίου, είτε είχαν πεθάνει, είτε είχαν δει την πόρτα της εξόδου από την Εκκλησία είτε βρέθηκαν στη φυλακή!
Τα παραπάνω που σας έγραψα, απασχόλησαν την ΕΥΠ, σε υψηλότατο επίπεδο, ειδικά όταν μετά το 2000, υπήρχαν πληροφορίες ότι Ιεράρχες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας τελούν υπό παρακολούθηση!

Και ναι μεν, όλοι καταλάβαιναν γιατί θα μπορούσε μια ξένη μυστική υπηρεσία να παρακολουθεί τον Χριστόδουλο, δεν μπορούσαν όμως τότε, τα στελέχη της ΕΥΠ, να κατανοήσουν γιατί μυστικές υπηρεσίες μεγάλων και μικρών κρατών, είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον Πέτρο τον Ζ και όχι μόνο!
Ιδιαίτερα προβληματισμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη όταν διαπίστωσαν ότι στόχοι αποτελούσαν το σύνολο των υψηλόβαθμων ιεραρχών ανά τον κόσμο!

Σήμερα λοιπόν, θα σταματήσω την μεγάλη υπόθεση της διάσπασης και διάλυσης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας εδώ!
Με όποιο προβληματισμό κι αν σας προκάλεσα! ειδικότερα με όποιον προβληματισμό κι αν προκάλεσα για το γεγονός ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες συνέλλεγαν επί χρόνια, πληροφορίες για τη ζωή και τη δράση του Χριστόδουλου, του Ειρηναίου και του Πέτρου Ζ’ !!
Ο Μέγας πρώην κατάσκοπος της KGB, που στη ζωή του έσκυψε το κεφάλι μόνο μία φορά, κι αυτή μπροστά στον Δήμαρχο Μόσχας Μιχαήλ Ποπόφ, δεν είναι άλλος παρά ο Βλαντιμίρ Πούτιν!
Αν κι εδώ θα μπορούσε να ανοίξει ένα τεράστιο κεφάλαιο, για τις σχέσεις του με τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δήμαρχο Μόσχας και μεγαλοστέλεχος του Κομουνιστικού κόμματος της Ρωσίας, Μιχαήλ Ποπόφ, εντούτοις δεν θα μπω στο πειρασμό! Και προχωράω:
O Πούτιν γνώριζε ακόμη και τον παραμικρό σύνδεσμο της Μόσχας για θέματα Αντικατασκοπείας.
Από έναν τέτοιο σύνδεσμο, πληροφορήθηκε κατ ιδίαν, ότι η δράση του Πασών των Ρωσιών Αλέξιου , έχει συνδυαστεί από δύο μεγάλες μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, με αυτή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας!
Και ζήτησε να έχει προσωπική ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά στη δράση τους!
Ηταν η εποχή που η FSB (πρώην KGB) μπήκε ενεργά στο παιχνίδι και παρακολουθούσε από μακρυά τις κινήσεις των υπολοίπων!
Ο Πούτιν γνώριζε από το 2003, ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος, θα είχε άσχημο τέλος, πολύ απλά, διότι επηρέαζε θετικά υπέρ των Ελληνικών-Κυπριακών-Ισραηλινών συμφερόντων τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ. Πολλές θέσεις του Πέτρου, είχαν γίνει αποδεκτές από τον Μουμπάρακ, κα οι Ελληνες διπλωμάτες είχαν βρει έναν πολύ καλό σύμμαχο στην χάραξη της ΑΟΖ στην περιοχή.
Σε επίπεδο μάλιστα που η Τουρκία βρέθηκε απομονωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο, μιας και τα «χωράφια των υδρογονανθράκων» είχαν μοιραστεί με την σύμφωνη γνώμη Μουμπάρακ!! (Το τέλος του Μουμπάρακ και την αλλαγή της Αιγύπτου στο θέμα νομίζω τα γνωρίζετε)!

Ο Πούτιν, είχε διαβλέψει ότι ακόμη κι αν δεν καταφέρει να πατήσει πόδι στην Αν.Μεσόγειο με την βοήθεια της Συρίας, θα εξασφάλιζε όλα τα κοιτάσματα στην Δυτική Ελλάδα καθώς και την κάθοδο στην μεσόγειο με τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, χρυσώνοντας το χάπι για τους Τούρκους με τον «Νόρντ Στρίμ»!

Ο «μάγος» της Ρωσικής Σχολής Κατασκόπων, είχε μάθει πολλά από την μεγάλη Βυζαντινή Σχολή!
Και χρησιμοποιούσε τα ευρήματα ξένων κατασκόπων προς όφελός του.

Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας !!!
Το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2004, ο Πούτιν βρισκόταν στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη.
Είχε ήδη δει τον Ερντογάν αλλά ο διακαής του πόθος και η μεγάλη του χαρά ήταν άλλη.
Την επόμενη μέρα, θα επισκεπτόταν το Ρωσικό Μοναστήρι στο Αγιο Ορος!
Ηταν κάτι που το ήθελε πολύ!

Προγραμματισμός στην επίσκεψή του υπήρχε!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης που είχε σχεδιαστεί από την Ελληνική Πλευρά, ο Πούτιν θα ερχόταν στην Ελλάδα με ειδική πτήση και από την Στρατιωτική βάση της Ελευσίνας, θα μεταφερόταν με ελικόπτερο Σινούκ, στο Αγιο Ορος.
Για την μεγάλη αυτή επιχείρηση, είχαν δεσμευτεί δύο ελικόπτερα τύπου Σινούκ.
Κι αυτό γιατί μαζί με τον Πούτιν θα πήγαιναν στο Αγιο Ορος και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος ο Ζ’ καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι Ιερείς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας!

Στην 114 ΠΜ, είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ήδη πριν ένα μήνα και τα σχέδια ασφαλείας έδιναν και έπαιρναν!

Ενας μηχανικός της Ρωσικής FSB όμως, έδωσε τα άσχημα νέα στον σύμβουλο ασφάλειας του Πούτιν.
Ένα από τα δύο ελικόπτερα Σινούκ, ήταν «μαρκαρισμένο» από την κατασκευάστρια εταιρία ως προβληματικό. Κι όμως πετούσε.!!!
Η κατασκευάστρια εταιρία είχε συναρμολογήσει 28 προβληματικούς έλικες σε ελικόπτερα αυτού του τύπου σε όλο τον πλανήτη.
Δύο από τους έλικες αυτούς , ήταν τοποθετημένοι στο Ελληνικό ελικόπτερο.
Τον συμβούλεψε λοιπόν, να ζητήσει αλλαγή του πτητικού μέσου ή να μην πάει καθόλου στο Αγιο Ορος !!!
Ο Πούτιν, δεν έκανε τίποτα απ όλα αυτά!
Μέχρι την τελευταία μέρα της παραμονής του στη Τουρκία, δεν έστειλε το παραμικρό αίτημα για αλλαγή ελικοπτέρου και όλοι στην Ελλάδα τον περίμεναν «με ανοιχτές αγκάλες».
Το πόσο καλά είχε μάθει την Βυζαντινή Διπλωματία, το απέδειξε ο Πούτιν από την Κωνσταντινούπολη, από την έδρα του Φαναρίου δηλαδή!
Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, ο Βλαδίμηρος, έκανε ένα τηλέφωνο σε έναν προσωπικό του φίλο και στρατηγικό σύμμαχο της χώρας του! Τον μπάρμπα Γιάννη τον Λάτση!!!
Ο μπάρμπα-Γιάννης, ήταν στρατηγικός εταίρος της Λουκόιλ και μαζί με τον ρωσικό πετρελαϊκό γίγαντα, κατέβαιναν σε διαγωνισμούς για πετρέλαια στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Του ζήτησε λοιπόν να του διαθέσει εκτάκτως την θαλαμηγό του, την υπερπολυτελή «Αλέξανδρος» για να πάει στο Αγιο Ορος.
Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, εκείνος επιβιβαζόταν στη θαλαμηγό από παραλία της Καλλίπολης (βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Τουρκία)
Μόνο λίγο πριν την αποβίβασή του στο Άγιο Όρος, ενημέρωσε ότι θα έφτανε ακτοπλοϊκώς εκεί!
Ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι «εγώ ο Πούτιν, ξέρω κάθε σας κίνηση και είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά» !!!

Για την ιστορία, ο μπαρμπα-Γιάννης ο Λάτσης σήμερα δεν ζει πια, μιας και συγχωρέθηκε μερικές εβδομάδες μετά!

Ετσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν βρέθηκε ποτέ στο μοιραίο ελικόπτερο, πολύ απλά γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ !!
Σταματώντας εδώ για σήμερα, το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων κι ελπίζοντας να μην σας κούρασα, σας προϊδεάζω για το Β μέρος των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσει αύριο κιόλας!

Την πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ κι όλα όσα ακολούθησαν θα την περιγράψουμε αύριο.
Γεγονότα όπως οι ιατροδικαστικές εκθέσεις !
Γεγονότα που ενώ όλοι έλεγαν ότι ο θάνατος του Πατριάρχη προήλθε από την πτώση του ελικοπτέρου, εντούτοις κανείς δεν κατάφερε να εξηγήσει, πως στο σώμα του μακαριστού Πέτρου Ζ, βρέθηκαν χημικές ουσίες από έκρηξη !!!
Όπως αντιληφθήκατε, το ζουμί της υπόθεσης ξεκινά αύριο!
Και πιστεύω να αρχίσατε να αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος της νέας έρευνας των Aegean Times «Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας» , δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Δεν είναι μόνο η αποφράδα ημέρα, που έτυχε να είναι ίδια με αυτή την μεγάλη καταστροφή της Αμερικής!
Δεν είναι η σημειολογία των δύο τραγικών γεγονότων που οι συνομωσιολόγοι θα την στιγματίσουν ως προσπάθεια των ΗΠΑ να απαντήσουν στην δική τους 11η Σεπτεμβρίου.
Δεν μπαίνουμε σε τέτοια επίπεδα εμείς!

Πολύ περισσότερο είναι, ότι την 11η Σεπτεμβρίου του έτους 2004, όλα άλλαξαν για την Ελλάδα!
Ηταν η μέρα που μπήκαμε επίσημα στο στόχαστρο των … αγορών!
Ηταν η μέρα που η Ελλάδα κι ο Ελληνισμός θα βρίσκονταν γυμνοί, χωρίς «ασπίδες» μπροστά στο σχέδιο των οικονομικών δολοφόνων!

Γι αυτό εμείς, θα συνεχίσουμε να «φωνάζουμε» και να αποκαλούμε την 11η Σεπτεμβρίου 2004, ως την τραγικότερη μέρα της Μεταπολίτευσης για την σύγχρονη Ελλάδα!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!!!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2012/01/blog-post_805.html

 

Πηγή

(Visited 908 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΙΝΟΥΚ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το