Ακόμη και συντηρητικοί επιστήμονες υιοθετούν τώρα την ιδέα του αποπληθυσμού μέσω των m-volίων, που εξηγεί γιατί τα m-volια σκοτώνουν τόσους πολλούς ανθρώπους

Ακόμη και συντηρητικοί επιστήμονες υιοθετούν τώρα την ιδέα του αποπληθυσμού μέσω των m-volίων, που εξηγεί γιατί τα m-volια σκοτώνουν τόσους πολλούς ανθρώπους

15 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:350

 

Οι ενέσεις που συνήθως ονομάζονται m-volια για τον κορωνοϊό, έχουν σχεδιαστεί ως πειράματα επάνω την ανθρώπινη φυλή, ώστε οι επιστήμονες να μάθουν ποιά δόση μιας ακόμη άγνωστης τοξίνης χρειάζεται για να σκοτώσουν ανθρώπους”,

Τα m-volια, που έχουν προωθηθεί παγκοσμίως, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΥΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (!!!!!!!!)

 

 

 

 

Είναι τρομακτικό και ασύλληπτο, το γεγονός ότι  μετά από χιλιάδες αποδείξεις, και επιστημονικά άρθρα και έρευνες στο διαδίκτυο, να υπάρχουν ακόμα πρόβατα που πάνε για σφαγή – μπόλιασμα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ακόμη και συντηρητικοί επιστήμονες υιοθετούν τώρα την ιδέα του αποπληθυσμού μέσω των m-volίων, που εξηγεί γιατί τα m-volια σκοτώνουν τόσους πολλούς ανθρώπους

Μετάφραση blümlifee

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός συντηρητικών επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα m-volια κατά του COVID-19, ή τουλάχιστον μερικά από αυτά, έχουν σχεδιαστεί για να ερημώσουν τον πλανήτη και να απαλλάξουν τον κόσμο από έναν αυξανόμενο αριθμό αδύναμων ανθρώπων, που δεν είναι αρκετά δυνατοί για να σταθούν μόνοι τους και να “παράγουν” για το παγκοσμιοποιητικό καθεστώς.

“Αφού άκουσαν τις καταθέσεις των μαρτύρων στη γερμανική επιτροπή Corona Investigative από τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer Dr. Mike Yeadon, ο οποίος είναι επιστήμονας για 36 χρόνια, οι δικηγόροι με επικεφαλής τον Reiner Füllmich καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Οι ενέσεις που συνήθως ονομάζονται m-volια για τον κορωνοϊό, έχουν σχεδιαστεί ως πειράματα επάνω την ανθρώπινη φυλή, ώστε οι επιστήμονες να μάθουν ποιά δόση μιας ακόμη άγνωστης τοξίνης χρειάζεται για να σκοτώσουν ανθρώπους”, σημείωσε η Free West Media σε μια πρόσφατη έκθεση .

Συνεχίζοντας, το πρακτορείο ανέφερε τον Yeadon, ο οποίος σημείωσε ότι τα αυξανόμενα ποσοστά θνησιμότητας που συνδέονται με τα m-volια, συνδέονται άμεσα με ορισμένους αριθμούς παρτίδων σε διαφορετικές παρτίδες, με ορισμένες να φαίνονται πιο θανατηφόρες από άλλες. Εξετάζοντας το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα m-volια, που έχουν προωθηθεί παγκοσμίως, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΥΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (!!!!!!!!), καταλήγουν οι δικηγόροι που συμμετέχουν στην έρευνα.

Ο Δρ Füllmich είπε στο “Perspektiv”, ότι αρκετοί δικηγόροι προετοιμάζουν διεθνή νομική δράση και δεν αμφιβάλλουν πλέον ποιός ήταν ο στόχος, γι’ αυτό οι παγκοσμιοποιητικές δυτικές “δημοκρατίες” πιέζουν τόσο σκληρά για περισσότερους m-volιασμούς, καθώς και για εντολές m-volίων: “Δηλητηρίαση και μαζική δολοφονία μέσω των λεγόμενων m-volίων διαπράττονται σκόπιμα εναντίον των λαών του κόσμου”, πρόσθεσε η Free West Media.

Σε μια συνέντευξη, ο δημοσιογράφος Ulf Bittner από το blog EU/EES Healthcare και ο Sverige Granskas ανέφεραν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των αριθμών των παρτίδων m-volίων που μπορούν να εντοπιστούν σε τραυματισμούς και θανάτους σε περιοχές της Σουηδίας, σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο πρόσθεσε: “Ο Bittner βρίσκεται σε επαφή με έναν συντονιστή m-volιασμών που έχει παράσχει έγγραφα για να παρακολουθεί πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και χάσει τη ζωή τους σε σχέση με τις διάφορες παρτίδες των λεγόμενων m-volίων”.

Μερικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη:

— Οι διαφορετικοί αριθμοί γραμμωτού κώδικα από τις δόσεις m-volίων υποδεικνύουν ότι ορισμένα είναι απλώς εικονικά φάρμακα και ότι αυτά έχουν χορηγηθεί σε πολιτικούς για να μην τους βλάψουν, σύμφωνα με μια νοσοκόμα από την Σλοβενία. “Είναι το ίδιο και σε άλλες χώρες;”

— Οι αριθμοί παρτίδων για τους κορυφαίους κατασκευαστές m-volίων ‘Moderna’, ‘Johnson & Johnson’ και ‘BioNTech-Pfizer’ έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από τα m-volια που κατασκευάζονται από άλλες φαρμακευτικές εταιρείες.

— Οι κατασκευαστές m-volίων εξακολουθούν να πειραματίζονται επί του παρόντος με τις δόσεις για να μάθουν ποιές είναι οι πιο θανατηφόρες, δήλωσε ο Δρ Füllmich, επικαλούμενος την Ερευνητική Επιτροπή Corona. Αυτά τα ευρήματα αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία για τεράστιες ποινικές ζημίες και κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

— Ινδοί δικηγόροι έχουν ήδη καταθέσει δικογραφία για φόνο εκ προμελέτης.

— Διεξάγεται μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον οποιουδήποτε έχει εξουσία ή γνώση και μιλάει κατά των m-volίων ή των εντολών και κανονισμών που σχετίζονται με την πανδημία. Τους χαρακτηρίζουν “δεξιούς εξτρεμιστές”, τους φιμώνουν και τους συκοφαντούν, όπως έχει συμβεί με τον πρώην αντιπρόεδρο της’ Pfizer’, Mike Yeadon.

— Εάν οι αγωγές είναι επιτυχείς, τότε θα απαιτηθεί τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια ανά άτομο.

— Στις αρχές της πανδημίας, αναφέρθηκε μόνο το 10% των δυσμενών επιπτώσεων, αλλά αυτό το ποσοστό έχει πλέον μειωθεί σε περίπου 1%, σύμφωνα με τους ειδικούς.

— “Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους υπήρξε υπερβολική θνησιμότητα της τάξης του 40%”, κατέθεσε Διευθύνων Σύμβουλος μιας ασφαλιστικής εταιρείας στην Ιντιάνα, η οποία πιστεύεται ότι οφείλεται στα m-volια.

— “Κάθε m-volιο είναι δηλητήριο, είναι η δοσολογία που κάνει τη διαφορά. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι m-volιο, καθώς ένα m-volιο παρέχει ανοσία, ενώ αυτά τα προϊόντα απαιτούν αδιάκοπες ενισχυτικές ενέσεις. Ένα m-volιο λειτουργεί ή όχι”, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο τη συνέντευξη.

Δείτε εδώ:

(διάρκεια 56’40”)

 

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

FreeWestMedia.com

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 350

Ετικέτες: , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.