Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια για τον COVID-19 με φασματοσκοπία Micro-Raman από τον Καθηγητή Δρ. Pablo Campra

Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια για τον COVID-19 με φασματοσκοπία Micro-Raman από τον Καθηγητή Δρ. Pablo Campra

18 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:618
Μοίρασέ το

 

Ο Δρ Campra κάλεσε την επιστημονική κοινότητα να συμμετάσχει και να τολμήσει να αναλύσει αυτά τα φιαλίδια, με την ελπίδα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ύποπτη μικροχλωρίδα και σε άλλα άγνωστα στοιχεία που βρίσκονται στα φιαλίδια και που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε αυτά.

 

 

 

Αυτό όμως, δεν θα το δείτε και δεν θα το διαβάσετε ποτέ στα συστημικά ΜΜΕ και ιστολόγια… και κανείς από τους … “επώνυμους ντοκτοράδες”, που το παίζουν “αντισυστημικοί”, δεν θα μιλήσει ποτέ γι αυτές τις ανακαλύψεις.

Δώρο στην ανθρωπότητα, ο αγώνας που κάνει η ερευνητική ιατρική ομάδα “La Quinta Columna”.

Δώρο στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πολύτιμες μεταφράσεις του αναγνώστη μας blümlifee, από κορυφαία ξένα ιστολόγια.

Παράκληση να τις διαδίδετε, γιατί αποτελούν πολύτιμη γνώση και θα σώσουν ζωές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Επιτέλους, δημοσιεύτηκε η επίσημη και οριστική έκθεση εμπειρογνωμόνων της ανάλυσης των m-volίων mRNA που πραγματοποίησε ο Καθηγητής Δρ Pablo Campra Madrid.

Τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε την προκαταρκτική έκθεση από την ανάλυση ενός φιαλιδίου m-volίου της ‘Pfizer’, το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, επειδή αποκάλυψε την ύπαρξη νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου, ένα τοξικό που θα προκαλούσε διάφορες παρενέργειες μετά τον m-volιασμό και παρεμβολές στις ραδιοσυχνότητες που εκπέμπονται από τις κεραίες 4G, 4G Plus και 5G.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή, ο Δρ. Pablo Campra κάνει μια αποκλειστική παρουσίαση για το “La Quinta Columna“, την επιστημονική διαδικτυακή κοινότητα και σε όλους όσους την ακολουθούν, εξηγώντας τη μεθοδολογία της έρευνάς του και πώς πήρε τα αποτελέσματα.

Αυτή η τελική έκθεση βασίζεται στη μελέτη του οξειδίου του γραφενίου.

Ο Δρ. Pablo Campra τόνισε ότι αυτή η έκθεση χρειάστηκε περισσότερο από το αναμενόμενο για να ολοκληρωθεί, λόγω της έλλειψης συνεργασίας από εργαστήρια και φορείς που θα μπορούσαν να του παράσχουν περισσότερα εργαλεία για να μπορέσει να την ολοκληρώσει σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα κατάφερε και τελικά, η τελική έκθεση είναι εδώ.

Αυτή τη στιγμή, ο ιστότοπος ‘Orwell City’ εργάζεται πάνω στα βίντεο με τις εξηγήσεις που δίνει ο Δρ Κάμπρα στη ζωντανή μετάδοση του “La Quinta Columna” και βοηθά ώστε να γίνει ‘viral’ η έκθεση αυτή, που τόσοι πολλοί αναγνώστες σε όλο τον κόσμο περιμένουν. Προς το παρόν, η έκθεση είναι στα ισπανικά, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα αγγλικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Δρ Campra κάλεσε την επιστημονική κοινότητα να συμμετάσχει και να τολμήσει να αναλύσει αυτά τα φιαλίδια, με την ελπίδα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ύποπτη μικροχλωρίδα και σε άλλα άγνωστα στοιχεία που βρίσκονται στα φιαλίδια και που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε αυτά.

Δείτε την έκθεση στην πηγή του ξενόγλωσσου κειμένου, η οποία όμως είναι στα ισπανικά.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 618


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα