Ανεβάζουν τα κρούσματα στα σχολεία, για να οδηγήσουν σε κλείσιμο και μετά σε εξαναγκαστικό εμβόλιασμό.

Ανεβάζουν τα κρούσματα στα σχολεία, για να οδηγήσουν σε κλείσιμο και μετά σε εξαναγκαστικό εμβόλιασμό.

24 Σεπτεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το

 

Στα «ύψη» τα κρούσματα σε παιδιά και εφήβους – Αλλάζουν τα πρωτόκολλα στα σχολεία;

mathites 2

Από την αρχή ήταν στόχος τους τα παιδιά.

Τα παιδιά, και οι ηλικιωμένοι.
Τα πρώτα, για να καταστρέψουν τις νέες γενιές, να τις υποτάξουν, να τις μετατρέψουν σε στεγνές μηχανές αναπαραγωγής.
Τους δεύτερους, για να σώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Κατάφεραν και μπόλιασαν λόγω ηλιθιότητας – άγνοιας και … άνοιας, δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους.

ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Και για να το πετύχουν αυτό, ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

Οι πληροφορίες λένε, πως στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας, προκειμένου να υποχρεώσουν τους γονείς, να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Έτσι ακούγεται από …πρεσβεία της Βασιλίσσης Σοφίας.

 

Άντε καλέ… εκεί, όλες οι πρεσβείες είναι… “θεούσες”… ιδίως η μεγαλύτερη…

 

Δεν έχω τίποτ’ άλλο να πω, εκτός… ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η μοναδική πρόταση κυβέρνησης και ειδικών είναι «εμβόλιο εδώ και τώρα»!

Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβερνητικό επιτελείο και επιτροπή ειδικών αναφορικά με τον αριθμό των κρουσμάτων που πλήττει παιδιά και εφήβους ηλικίας 4-18 ετών.

1 στα 3 κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά είναι ανήλικοι, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας και τα μέλη της επιτροπής των επιστημόνων συσκέπτονται για να ορίσουν νέα πρωτόκολλα λειτουργίας στα σχολεία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, «οι ηλικίες 4-18 ετών έχουν το 25% με 30% των κρουσμάτων». «Η κατάσταση στη χώρα είναι σε ύφεση, και στην Ευρώπη είναι σε ύφεση. Μπροστά μας είναι ο χειμώνας και το φθινόπωρο. Θυμόμαστε ότι το δεύτερο κύμα ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου, εμείς προετοιμαζόμαστε» είπε με νόημα ο κ. Αρκουμανέας.

Αυτό όμως που έχει σημασία να ειπωθεί είναι ότι, οι αριθμοί των θετικών τεστ αφορούν στα αποτελέσματα των self test, και όχι την επαλήθευσή τους με rapid ή μοριακό.

Γώγος: Μπορεί να αλλάξει το πρωτόκολλο στα σχολεία

Ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπος Γώγος εξέφρασε την άποψη πως «τίποτα δεν είναι παγιωμένο, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα πρωτόκολλο κίνησης, ένα πρωτόκολλο για να ξεκινήσει η εκπαίδευση. Μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη διασπορά του ιού. Κάτω από 50% δεν μπορεί να λειτουργήσει μια τάξη. Υγειονομικά μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ίσως το κάνουμε αργότερα αν η διασπορά είναι μεγάλη».

Αρκουμανέας: «Το εμβόλιο μόνο θα μάς σώσει»

«Δεν προβλέπεται κάποια αύξηση, περιμένουμε να δούμε τα σχολεία, αλλά θεωρούμε ότι σε αυτά τα επίπεδα θα κινηθούμε. Θυμίζω όμως ότι σε 10 μέρες πέρυσι έγινε η αύξηση. Η πανδημία είναι εδώ και το μήνυμα είναι ένα: τα εμβόλια σώζουν ζωές. Εννιά στους 10 που βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Το εμβόλιο θα μας σώσει, πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε. Έξι εκατομμύρια είναι ήδη εμβολιασμένοι, γίνεται προσπάθεια για αύξηση και κάθε μέρα εμβολιάζονται περισσότεροι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

 

Πηγή

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα