Ανιχνεύθηκε οξείδιο γραφενίου σε φιαλίδια Sinovac (CoronaVac), AstraZeneca και Pfizer

Ανιχνεύθηκε οξείδιο γραφενίου σε φιαλίδια Sinovac (CoronaVac), AstraZeneca και Pfizer

18 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,267
Μοίρασέ το

 

Τα αποτελέσματα είναι πειστικά και οριστικά, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του ίδιου νανοϋλικού που ανιχνεύθηκε από τον Δρ. Pablo Campra. 

Με άλλα λόγια, αυτή η κοινή μήτρα χρησιμοποιείται σε όλα τα ενέσιμα ή βιώσιμα, όπως αναφέρεται στις πατέντες των Υπουργείων Υγείας διαφόρων χωρών. Δεν είναι καθόλου περίεργο δηλαδή. 

 

Λίγες μέρες πριν, ανάρτησα ένα τρομακτικό βίντεοι που μεταγλώτισσε η Vasoula, με τίτλο:

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΓΡΑΦΕΝΙΟ. (βίντεο)

Σήμερα, με την παρούσα ανάρτηση, θα σοκαριστείτε…

Όλα τα εμβόλια περιέχουν ΓΡΑΦΕΝΙΟ!

Το τι προκαλεί αυτό το τόσο τοξικό υλικό μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση και παρακολουθώντας τα πολύ σημαντικά βίντεο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Περισσότερα για το γραφένιο, την σχέση του με το 5G, και τον χρόνο ζωής που απομένει στους εμβολιασμένους στις αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εδώ

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Όπως ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Χιλής El Mirador del Gallo, τα αποτελέσματα της ανάλυσης φιαλιδίων των m-volιων ‘Sinovac’, ‘AstraZeneca’ και ‘Pfizer’ αποκαλύφθηκαν στο πρόγραμμα Dirección Correcta μόλις πριν από λίγες ώρες.

Τα αποτελέσματα είναι πειστικά και οριστικά, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του ίδιου νανοϋλικού που ανιχνεύθηκε από τον Δρ. Pablo Campra. 

Αυτή η νέα έκθεση – η δεύτερη ανεξάρτητη έκθεση στον κόσμο – σχετικά με το πραγματικό περιεχόμενο των m-volίων κατά του COVID, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στον ιστότοπο του ραδιοφώνου και στον ιστότοπο του La Quinta Columna.

Φυσικά, σε μια τέτοια έκθεση, η μεθοδολογία, οι τεχνικές, οι διαδικασίες και τα συμπεράσματα θα παρουσιάζονται αναλυτικά.

Στο παρακάτω απόσπασμα που φέρνει η Orwell City στους αναγνώστες της, περιλαμβάνονται ορισμένες παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με ορισμένες από τις πιο σχετικές πτυχές αυτής της εργασίας με τίτλο: ” Οπτική και Ηλεκτρονική Μικροσκοπία και Ανάλυση και Χαρακτηρισμός EDX. Ανίχνευση νανοσωματιδίων γραφενίου (ή παραγώγων) σε φιαλίδια .”

(ακολουθεί βίντεο)


Ricardo Delgado: Αυτή η εικόνα είναι πολύ περίεργη και χαρακτηριστική. Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει άλλο υλικό που να παρουσιάζει αυτά τα χαρακτηριστικά του ανάγλυφου και των πτυχώσεων. 

Το γραφένιο είναι συνήθως διπλωμένο στις άκρες του. 

Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό είναι γραφένιο. 

Αυτό είναι γραφένιο. 

Βαρεθήκαμε να το βλέπουμε. 

Το είδαμε στην προκαταρκτική έκθεση. 

Το βλέπουμε στα m-volια. Μόλις χθες είδα το Prevenar 13, το οποίο είναι m-volιο για τον πνευμονιόκοκκο. Αυτός ο τύπος δομής εμφανίστηκε επίσης εκεί. Και σε αυτό, συγκεκριμένα, το AstraZeneca που διανέμεται στη Χιλή. 

(ακολουθεί βίντεο. μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο, πατώντας την πηγή)

 

Πάμπλο Σαλίνας: Ναι. Η ετικέτα είναι παρακάτω. 

Ricardo Delgado:  Λοιπόν… Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που κοιτάτε, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα μικρο-φύλλο. Θα μιλήσουμε για γραφένιο με συγκεκριμένο βαθμό απολέπισης. Δηλαδή όταν βλέπεις μια όψη, ας πούμε, πιο ημιδιαφανή, είναι επειδή είναι λίγο πιο απολεπισμένη. 

Δεν είναι ένα στρώμα πάνω σε ένα άλλο στρώμα που σχηματίζει αυτή την πιο σκούρα, ανθρακούχα πυκνότητα, όπως φάνηκε σε άλλες εικόνες που ήταν επίσης θετικές στο φάσμα του οξειδίου του γραφενίου. 

Δεν είναι συμβατό, αλλά αναμφισβήτητα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για οξείδιο του γραφενίου, επειδή έχει δύο χαρακτηριστικές κορυφές. Το ένα στα 1580 cm-1 και το άλλο στα 1340 cm-1 περίπου. Αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό του γραφενίου, αναμφίβολα. 

Τέλος πάντων, δεν πρέπει να εκπλαγούμε. Πρώτον, αφού μιλάμε για ‘AstraZeneca’. Και δεύτερον, επειδή τα m-volια είναι παγκόσμια, σωστά; Επιπλέον, βρισκόμαστε σε παγκοσμιοποίηση, και βρισκόμαστε σε μια παγκόσμια κατάσταση. Επομένως, και τα m-volια που φτάνουν εκεί φτάνουν και εδώ. Γι’ αυτό λέμε ότι αυτή είναι η νανοτεχνολογία που εισάγεται στα φιαλίδια. Αυτό που βλέπετε είναι η πρώτη ύλη. 

Ας πούμε ότι είναι το καύσιμο για την ανάπτυξη μιας πιο περίπλοκης νανοτεχνολογίας μέσα στον οργανισμό. Οι νανο-αισθητήρες θα φροντίσουν για τη μέτρηση των φυσιολογικών και βιοϊατρικών σταθερών του ατόμου. Και όχι μόνο αυτό,  αλλά θα συλλέγουν αυτές τις πληροφορίες και θα τις στέλνουν σε έναν διακομιστή μέσω αυτών των διευθύνσεων MAC που εμφανίζονται , αλλά και… Αυτό επίσης. Λέω ότι αυτό το υλικό είναι πολύ χαρακτηριστικό. Κάθε ειδικός, πραγματικά ειδικός, τουλάχιστον σε αυτόν τον κλάδο, που εργάζεται με αυτό το νανοϋλικό κάτω από το οπτικό μικροσκόπιο θα σας επιβεβαιώσει ότι αυτό είναι γραφένιο. 

Χόρχε Οσόριο: Ναι. Ας… 

Ricardo Delgado: Και επιπλέον… 

Χόρχε Οσόριο: Ναι, Ρικάρντο. Προχώρα. 

(ακολουθούν 2 βίντεο)

 

Ricardo Delgado:  Έχουμε δει επίσης… τις εικόνες από το The Graphene Box που χρησιμοποιούνται ως θετικό μοτίβο —και που αγοράστηκε στα καταστήματα— μιας διασποράς οξειδίου του γραφενίου. 

Και αυτές οι εικόνες εδώ είναι σχεδόν ίδιες. 

Με άλλα λόγια, αυτή η κοινή μήτρα χρησιμοποιείται σε όλα τα ενέσιμα ή βιώσιμα, όπως αναφέρεται στις πατέντες των Υπουργείων Υγείας διαφόρων χωρών. Δεν είναι καθόλου περίεργο δηλαδή. 

Είναι το ίδιο πράγμα. 

Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, γραφένιο. Και είναι πιθανό μερικές από τις κουκκίδες που βλέπετε κάποιες από αυτές, εκείνα τα μικρά σημάδια που μοιάζουν με ένα αστέρι του Δαβίδ εδώ; Μοιάζει πραγματικά σαν ένα αστέρι σε αυτή τη φωτογραφία. 

 

(ακολουθούν 2 βίντεο)

 

Χόρχε Οσόριο: Ναι, ναι. 

Ricardo Delgado:   Μερικές από τις κουκκίδες που βλέπετε είναι πιθανώς λειτουργικά μέταλλα ή προσπαθούν να καταστήσουν το υλικό λειτουργικό. Είναι ντοπαρισμένο με μέταλλα για να το κάνει πιο βιοσυμβατό. Το καταλάβατε; Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν ήρθαν αρχικά με μέταλλα. Τα μέταλλα που βρίσκονται μέσα στο σώμα υποκαπνίζονται επίσης, με διαφορετικές προθέσεις. 

Εδώ, στο Sinovac, μοιάζει επίσης με γραφένιο. Αλλά φαίνεται, ας πούμε, πιο ανθρακούχο. Δηλαδή έχει περισσότερα επικαλυπτόμενα στρώματα. 

 

(ακολουθούν 2 βίντεο)

 

Ωστόσο, στα άλλα δύο, φαινόταν ακόμα πιο ξεκάθαρο από αυτό. Σε αυτό από την ‘AstraZeneca’ και την Pfizer, το έβλεπες με γυμνό μάτι, αλλά σε αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο. Έχει όμως και την όψη γραφενίου. Βλέπουμε ότι η κλίμακα που αντιπροσωπεύει αυτό είναι στα 10 μικρά, επομένως μπορεί να είναι περίπου 35 ή 40 μικρά σε μέγεθος. 

Χόρχε Οσόριο: Πρώτα, θέλω να πω στους φίλους μας που είναι διαδικτυακοί ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της μελέτης που πραγματοποιήθηκε στη Χιλή. Φυσικά, με τη συνεργασία και τη βοήθεια των συνεργατών μας στο La Quinta Columna. Τα δείγματα που αναλύθηκαν εδώ —καθώς τα άτομα που συνδέθηκαν αργά ρωτούν στο chat— είναι τα ‘AstraZeneca’, ‘Sinovac’ και ‘Pfizer’. Αυτά είναι τα φιαλίδια… Στην πραγματικότητα, οι ουσίες που αναλύθηκαν. Λοιπόν, Πάμπλο. 

Pablo Salinas: Ναι, νομίζω ότι αυτές είναι, αν δεν κάνω λάθος, όλες οι εικόνες που έχει ο Αλεχάντρο αυτή τη στιγμή. Όλα σχετίζονται με την οπτική μικροσκοπία. Ας προχωρήσουμε στην ηλεκτρονική μικροσκοπία γιατί θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε περισσότερα και εκεί. Και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τα σχόλιά σας, Ρικάρντο, γιατί οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο είναι επίσης πολύ ιδιαίτερες. 

Ricardo Delgado:  Ναι, φυσικά. Λοιπόν, προχωρήστε, θα κάνω ότι μπορώ. Ωστόσο, δεν είμαι ειδικός στο να σχολιάσω εικόνες ηλεκτρονικών μικροσκοπίων. Μπορώ να το κάνω μόνο με βάση τις πληροφορίες που είχαμε ήδη από τις προκαταρκτικές και τελικές τεχνικές εκθέσεις του Dr. Campra . Αλλά μελετάμε σε βάθος το γραφένιο στην επιστημονική βιβλιογραφία και, αργότερα, σε επίπεδο παρατήρησης στην οπτική μικροσκοπία. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον και επιθυμία για μάθηση, μαθαίνει κανείς γρήγορα. Εδω επίσης. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η εικόνα έχει μια ανθρακοποιημένη πτυχή, αλλά δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε γιατί μπορεί να είναι μέταλλο. Θα μπορούσε να είναι. 

 

(ακολουθούν 2 βίντεο)

Και μετά, ανάλογα με το πού εμφανίζεται ο σταυρός -εκεί που φαντάζομαι ότι το λέιζερ έχει χτυπήσει, πού έχει σαρώσει- θα καθορίσει ποιό υλικό θα μπορούσε να είναι, με βάση τη χημική σύνθεση του μετάλλου. Εξαρτάται από την περιοχή που χτυπά το λέϊζερ αν μπορεί να γίνει ντόπινγκ ή όχι. 

Πάμπλο Σαλίνας: Για να δούμε. Φαίνεται ότι έχουμε μια χαρτογράφησή του. 

Ricardo Delgado: Αυτό θυμίζει πολύ κάποιες δομές που βλέπετε, επίσης, στις εικόνες της ‘Pfizer’ που έλαβε ο Δρ Campra. Από σήμερα, αυτό που κάνουμε είναι να εντοπίζουμε μοτίβαΕπειδή υπάρχουν CODEC, λογικές πύλες που πρόκειται να λειτουργήσουν ως δρομολογητές και ως συστήματα νανο-επικοινωνίας. Όλη αυτή είναι η νανοτεχνολογία που εισάγεται στα m-volια. Ας δούμε αυτό. Ας το δούμε, αν το κάνουμε μεγέθυνση. 

(ακολουθούν 4 βίντεο)

Όταν ψάχνετε για νανοτεχνολογία, σύμφωνα με τον Δρ Κάμπρα, πρέπει να ξέρετε πώς να την αναζητήσετε και να την αναζητήσετε κατευθείαν. 

Αυτό που αρχικά μας φαινόταν —στην προκαταρκτική έκθεση— ως τυπικοί κρύσταλλοι σακχαρόζης ή οποιοδήποτε άλλο άλας στο m-volιο, όταν τους κοιτάξαμε πιο προσεκτικά, συνειδητοποιήσαμε —επειδή μας τράβηξε την προσοχή από την αρχή— ότι έμοιαζαν με κυκλώματα. 

Και όταν περάσαμε από όλη την επιστημονική βιβλιογραφία, τα συγκρίναμε. 

Και οι εικόνες ήταν σχεδόν πανομοιότυπες. 

Έτσι, από εκείνο το σημείο και μετά, είναι κατανοητό ότι δημιουργούνται διευθύνσεις MAC αφού υπάρχει επιστημονική βιβλιογραφία και άρθρα με αυτή την έννοια. Και επίσης, … Και αυτή η εικόνα. 

Αυτό μοιάζει με γραφένιο. Για να δούμε, μπορείτε να το μεγεθύνετε; 

Εδώ! Χάνει λίγο από την ευκρίνειά του όταν μεγεθύνεται. Υπάρχει μια γραμμή, ένα ίχνος.

 

(ακολουθούν 2 βίντεο)

 

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν σε βάθος. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα από αυτά. Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό. Τίποτα από αυτά δεν πρέπει να υπάρχει. Το ίδιο είναι και εδώ. Εδώ μιλάμε για 20 μικρά ή 20.000 νανόμετρα. Ή 0,02 χιλιοστά. Τέλος πάντων, όπως σας είπα, δεν μπορούσα να διακινδυνεύσω να πω τίποτα για αυτές τις εικόνες ηλεκτρονικής μικροσκοπίας. Όμως αυτό τραβάει τα βλέμματα. Λοιπόν… Εδώ, αυτή η φόρμα μας είναι πιο οικεία.

 

Εδώ βλέπετε αυτές τις δομές ανθρακούχου τύπου και που, κατά πάσα πιθανότητα, έχουν ή σχετίζονται με παράγωγα γραφενίου. Αυτό είναι άλλο ένα. Πρέπει να καταλάβετε ότι όταν ενεργοποιείται η εξάτμιση, αρχίζει η διαδικασία κρυστάλλωσης. Συνήθως συμβαίνει μετά από 15 έως 20 λεπτά. Ωστόσο, στα m-volια, ας πούμε, στα δήθεν αντι-COVID m-volια… Λένε ότι είναι αντι-COVID, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό που επιβεβαιώσαμε είναι ότι αυτή η περίφημη υδρογέλη —που είναι πολύ πιθανό να είναι αυτή η ουσία— δεν εξατμίζεται. Δηλαδή, κατά κάποιο τρόπο διατηρεί όλο αυτό το διάστημα το υδατικό διάλυμα. 

 

 

(ακολουθούν 6 βίντεο)

 

Κι αυτό. Αυτές οι σκιές με ανθρακική όψη έχουν την όψη που όλοι γνωρίζετε τί είναι. Εδώ μπορείτε πραγματικά να αναγνωρίσετε κάποιο είδος μοτίβου στο κέντρο. 

 

(ακολουθεί 1 βίντεο)

 

Ας δούμε άλλο ένα. 

 

Πάμπλο Σαλίνας: Α, ναι. Κοίτα, αυτό αντιστοιχεί στη χαρτογράφηση μιας από τις φωτογραφίες που δείξαμε στο πίσω μέρος, του Alejandro. Ένα που είχε ένα σταυρό στο κέντρο. Φαίνεται ότι το αλουμίνιο είναι το κύριο συστατικό στη σύνθεσή του, έτσι δεν είναι; 

(ακολουθεί 1 Βίντεο)

 

Ricardo Delgado:  Εδώ υπάρχει μια κορύφωση για άνθρακα, οξυγόνο και αλουμίνιο. Το αλουμίνιο, όπως λες, είναι το πιο σημαντικό, αυτό που φαίνεται περισσότερο εδώ. Είναι ένα μέταλλο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, εντάξει; Εδώ είναι μια χρωματική σύνθεση. Ας δούμε, ας κατεβούμε λίγο ή ας μειώσουμε το μέγεθος της οθόνης.

 

(ακολουθεί 1 βίντεο)

 

Άνθρακας, οξυγόνο και αλουμίνιο. Αλουμίνιο σε πράσινο, οξυγόνο σε κίτρινο και άνθρακας σε μωβ ή λιλά. Τώρα, κατέβα λίγο… Δηλαδή, κάνε το λίγο μικρότερο. Αφαιρέστε αυτή τη μεγέθυνση. Αυτό είναι. Και αυτό που υπάρχει είναι, κυρίως, αλουμίνιο. Αυτό είναι.

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα