Αν θέλετε ένα παράδειγμα της “ανεξάρτητης δικαιοσύνης”, διαβάστε την ξεφτίλα της...

Αν θέλετε ένα παράδειγμα της “ανεξάρτητης δικαιοσύνης”, διαβάστε την ξεφτίλα της...

20 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:515
Μοίρασέ το

 

Αξίζει να διαβάσετε τα δυο παρακάτω άρθρα, για να εμπεδώσετε την … “ανεξαρτησία της μανδάμ”…

ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ… μεγάλο “προσώπατο”…

Μέχρι και η … “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”, “υποκλίνεται” στον … τρισμέγιστο Μένιο…

Από αναβολή σε αναβολή πάει τις δίκες του… ενέκρινε και την αποφυλάκισή του, μην κάθεται το … “παιντί” στης φυλακής τα κάγκελα, γιατί αυτά είναι για τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ…

Αξίζει να διαβάσετε τα δυο παρακάτω άρθρα, για να εμπεδώσετε την … “ανεξαρτησία της μανδάμ”…

Και μα την αλήθεια, αξίζει να μπαίνετε στο ιστολόγιο Εδώλιο 5, για να διαβάζετε καθημερινά τις… πομπές της α-δικαιοσύνης… και πως κουκουλώνει τα τεράστια σκάνδαλα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Δεν συμφωνώ πάντα με όσα γράφει ο συνάδελφος, αλλά κρατώ την ουσία των αναρτήσεών του σε δικαστικά θέματα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ελληνική Δικαιοσύνη σημαίνει:

1. ΟΙ ΜΙΖΑΡΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ…

2. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – ΜΠΑΤΣΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ…

3. ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ….

4. ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΘΩΩΟΝΤΑΙ…

5. ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ…

 

 

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει τον λόγο!

Η αξιοπρέπεια της δικαιοσύνης και η φωτογραφία του αξύριστου υπόδικου Φουρθιώτη λίγες ώρες πριν την δίκη! Θα “φάει αμάσητο” το δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος είναι κατάκοιτος, δίνοντας 8η αναβολή (!) ή θα στείλει στο ΚΑΤ Ιατροδικαστή όπως οφείλει;

 

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Του Άρη Σπίνου
 

Είναι ήδη γνωστό ότι την Δευτέρα 18/Οκτωβρίου στο Δ’ Μονομελές εφετείο Κακουργημάτων στην Αίθουσα Δ70Δ έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη υπόδικο για βαριά κακουργήματα και για άλλη υπόθεση!

Είναι επίσης γνωστό ότι οι δικηγόροι του τηλεπωλητή θα “παίξουν τα ρέστα” τους για μια ακόμα αναβολή της υπόθεσης, την 8η κατά σειρά (!) αφού και ο ίδιος φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφία την ώρα που κοιμάται στο “κρεβάτι του πόνου” με δακρύβρεχτο κείμενο  που έλεγε ότι πρέπει να μείνει ακίνητος τουλάχιστον για 3 μήνες! 


Ακόμη όμως και αν δεν το καταφέρουν αυτό, και η υπόθεση εκδικαστεί κανονικά, ο Φουρθιώτης έχει φροντίσει να παραμείνει στο μονόκλινο του ΚΑΤ και όχι να πάει στην φυλακή ξανά εάν καταδικαστεί!
 
Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η δικαιοσύνη για να προστατέψει την αξιοπρέπεια της και να μην γίνει περίγελος… ενός Μένιου!
Θα διατάξει η έδρας του δικαστηρίου να επισκεφτεί Ιατροδικαστής τον ασθενή, όπως δηλώνει ο ίδιος, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα της καταστάσεως του;
Μήπως τελικά τα όσα λέγονται για ευνοϊκή μεταχείριση του υπόδικου τηλεπωητή, με δάχτυλο της κυβέρνησης αληθεύουν; Θα μάθουμε όταν εκφωνηθεί η αυριανή υπόθεση.  

 

Πηγή

 

Δίκη Φουρθιώτη! Το χρονικό μιας βέβαιης αναβολής (9!) και… η “εξαφάνιση” της εισαγγελέως του δικαστηρίου !Στις 29 Οκτωβρίου προσδιορίστηκε το νέο δικαστικό σίριαλ, Μένιου και Τζούλιας για τις 200.000 ευρώ που έκαναν φτερά!

 
Του Άρη Σπίνου

Το είδαμε και αυτό. Όταν έφτασε η ώρα της εκδίκασης του Ν8 του εκθέματος στο μονομελές εφετείο Κακουργημάτων άρχισαν τα αιτήματα αναβολών.

Οι έμπειροι ποινικολόγοι, Θέμης Σοφός και Ράπτης που υπερασπίζονται τον Μένιο Φουρθιώτη προσκόμισαν στο δικαστήριο βεβαίωση του ΚΑΤ όπου περιέγραφε την Ιατρική κατάσταση του κατηγορουμένου και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο, χωρίς όμως να αναφέρεται πότε εκτιμούν οι γιατροί ότι αυτό θα μπορέσει να συμβεί. Στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής η μηνύτρια Τζούλια Αλεξανδράτου άρχισε τις φωνές ζητώντας να πάει Ιατροδικαστής για να δει αν είναι αλήθεια όλα όσα ισχυρίζεται ο Φουρθιώτης. Οι συνήγοροι της την άκουγαν… αμίλητοι. Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε επί του αιτήματος Αναβολής και διέκοψε την συνεδρίαση για να αποφασίσει.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου και είπε σε όλους του διαδίκους ότι… δεν βρίσκει την εισαγγελέα! Έτσι πέρασε άλλη μια ώρα.
Να πάλι η πρόεδρος όπου ανακοίνωσε την διακοπή της συνεδρίασης για τις 29 Οκτωβρίου, όλων των υποθέσεων, αφού όπως είπε η εισαγγελέας είχε μια επαγγελματική υποχρέωση όπου δεν υπολόγισε καλά τον χρόνο που θα χρειαζόταν για να την εκπληρώσει με συνέπεια να μην μπορεί πλέον να ανέβει ξανά στην έδρα μέχρι το πέρας του ωραρίου!
Και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς Καλύτερα!   

 

Πηγή

 

Προβολές : 515


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα