Απαγορευμένα για ανθρώπινη χρήση συστατικά στο προϊόν των BioNTech/Pfizer

29 Δεκεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:768
Μοίρασέ το

 

Μπορεί κάποιος απο τον Ε.Ο.Φ, τον ΕΜΑ ή έστω κάποια αρμόδια αρχή να μας απαντήσει, πώς το συγκεκριμένο προϊόν έλαβε “έκτακτη άδεια” και χορηγείται σε εκατομμύρια ανά τον κόσμο χωρίς, βασικά του συστατικά, να έχουν πιστοποιηθεί και εξεταστεί διεξοδικά;

 

 

 

Τι να απαντήσουν τα παρακλάδια των σιωνιστών παγκόσμιων δολοφόνων;;;

Συντελείται ένα παγκόσμιο ανοσιούργημα, κι αυτοί συμμετέχουν σ’ αυτό.

Κάποια στιγμή, πρέπει να στηθούν ΚΡΕΜΑΛΕΣ, Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του ΕΜΑ με τίτλο “COMIRNATY (COVID-19 mRNA VACCINE) RISK MANAGEMENT PLAN” με ημερομηνία 25.11.2021, μερικά από τα συστατικά του σκευάσματος με κωδικό BNT162b2 αποτελούν τα ALC-0315 και το ALC-0159.

Το ALC-0315 ([(4-hydroxybutyl)azanediyl]di(hexane-6,1-diyl) bis(2-hexyldecanoate)) είναι ένα συνθετικό λιπίδιο. Πρόκειται για άχρωμο ελαιώδες υλικό, το οποίο αποτελεί συστατικό του εμβολίου SARS-CoV-2, BNT162b2, της BioNTech και της Pfizer. Συγκεκριμένα, είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά που σχηματίζουν λιπιδικά νανοσωματίδια (LNPs), τα οποία ενθυλακώνουν και προστατεύουν το κατά τα άλλα εύθραυστο mRNA που είναι το δραστικό συστατικό αυτών των φαρμάκων.

Το ALC-0159 είναι ένα σύζευγμα PEG/λιπιδίου (δηλαδή λιπίδιο με PEGυλικό) σε μάζα αλυσίδας PEG περίπου 2 kilodaltons (που αντιστοιχεί σε περίπου 45-46 μονάδες οξειδίου του αιθυλενίου ανά μόριο Ν,Ν-διμυριστυλο-υδροξυοξικού οξέος). Από τη φύση του είναι μη ιοντικό επιφανειοδραστικό. Χρησιμοποιείται στο εμβόλιο mRNA SARS-CoV-2 της Pfizer-BioNTech που περιέχει το δραστικό συστατικό tozinameran.

Και τα δύο αυτά λιπίδια παρασκευάζονται και παραδίδονται στους παραγωγούς του τελικού “προϊόντος”, BioNTech και Pfizer, απο την εταιρία Echelon Biosciences με έδρα το Salt Lake City των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα του προϊόντος ALC-0315 διαβάζουμε οτι το λιπίδιο αυτό αποτελεί ένα απο τα συστατικά του BNT162b2.

Το ALC-0315 είναι ένα ιοντιζόμενο λιπίδιο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για το σχηματισμό λιπιδικών νανοσωματιδίων για τη μεταφορά RNA. Το ALC-0315 είναι ένα από τα συστατικά του εμβολίου BNT162b2 κατά του SARS-CoV-2, μαζί με το ALC-0159, το DSPC και τη χοληστερόλη. Πρόκειται για προϊόν αντιδραστηρίου, μόνο για ερευνητική χρήση.

Αντίστοιχα διαβάζουμε και για το προϊόν ALC-0159:

Το ALC-0159 είναι ένα λιπίδιο σε PEG, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για το σχηματισμό λιπιδικών νανοσωματιδίων για τη μεταφορά RNA. Το ALC-0159 είναι ένα από τα συστατικά του εμβολίου BNT162b2 κατά του SARS-CoV-2 μαζί το ALC-0315, το DSPC και τη χοληστερόλη. Πρόκειται για προϊόν αντιδραστηρίου, μόνο για ερευνητική χρήση.

Σύμφωνα με το Technical Data Sheet και των δύο προϊόντων, γίνεται αναφορά απο τον ίδιο τον κατασκευαστή οτι τα προϊόντα αυτά είναι μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και όχι για ανθρώπινη χρήση.

Η Beate Bahner, ειδικευμένος δικηγόρος για το ιατρικό δίκαιο έκανε την ακόλουθη δήλωση(με Ελληνικούς υπότιτλους):

Video Player εδώ

 

Μπορεί κάποιος απο τον Ε.Ο.Φ, τον ΕΜΑ ή έστω κάποια αρμόδια αρχή να μας απαντήσει, πώς το συγκεκριμένο προϊόν έλαβε “έκτακτη άδεια” και χορηγείται σε εκατομμύρια ανά τον κόσμο χωρίς, βασικά του συστατικά, να έχουν πιστοποιηθεί και εξεταστεί διεξοδικά;

Ακολουθούν τα Τεχνικά Φύλλα Δεδομένων των δύο προϊόντων.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 768


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα