Έτσι στήνει την παγίδα του στο λαό ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, με τους... “μπατριώτες”! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ... ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ.

Έτσι στήνει την παγίδα του στο λαό ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, με τους... “μπατριώτες”! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ... ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ.

28 Ιανουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,023
Μοίρασέ το

 

   Από «σωτήρας», ολετήρας ο Βόβολης

Ο Βόβολης, εμφανίστηκε σε μία ιστορική στιγμή της χώρας, ξεκινώντας μια αντίσταση απέναντι στην επιστημονική τυραννία, λέγοντας ορθά πράγματα.

 

 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει πάντα τους τρόπους τους και τους ανθρώπους του, για να πλησιάζει όσους το… ενοχλούν…

Δεν θ’ αναφερθώ στην περίπτωση Βόβολη… άλλωστε έχω γράψει τις απόψεις μου γι αυτόν, σε πολλά άρθρα, κάποια από τα οποία μπορείτε να διαβάσετε  εδώεδώ… κι εδώ… και δεν ασχολούμαι πλέον μαζί του, ακριβώς επειδή έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου…

Θα αναφερθώ όμως επιγραμματικά κάποιες ελάχιστες από τις επιθέσεις του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, εναντίον μου… στέλνοντάς μου τους “ανθρώπους του” άλλοτε να με ψαρέψουν, άλλοτε να με φοβίσουν, άλλοτε να μου τονώσουν το ηθικό, άλλοτε δήθεν να με βοηθήσουν, άλλοτε να το παίξουν φίλοι ή  ερωτευμένοι μαζί μου, άλλοτε να στήνουν έδρες δικαστηρίων… και ούτε μπορείτε να φανταστείτε τους αμέτρητους τρόπους που έχουν για να προσεγγίζουν τους… “ενοχλητικούς”…

Θα μείνω μόνον σε όσα έχω προσωπικά υποστεί από το ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν θα επεκταθώ στα όσα γράφει το παρακάτω λιαν ενδιαφέρον άρθρο…

Να θυμάστε μόνον ένα πράγμα: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.

Και τότε θα δικαιωθούμε όσοι αντισταθήκαμε και πολεμήσαμε αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Αλήθεια, εκείνη η Χριστίνα Σαλεμή, την οποία είχα βγάλει στα μανταλάκια για την πρώτη επίθεση που έκανε στον Βόβολη, τον Μάϊο του 2020, τι ρόλο παίζει;;; Γιατί από τότε, δεν ξανάκανε ανάρτηση…Τέλειωσε ο ρόλος  της;;; 

 

Υ.Γ.2. Η πρώτη φωτογραφία είναι δική μου επιλογή, για να παίρνουμε διδάγματα και να μην μπαίνουμε στα μαντριά κανενός… “μπατριώτη σωτήρα”, πριν αφήσουμε τον χρόνο να δείξει…

 

Υ.Γ.3. Η φωτογραφία στο τέλος, είναι η δική μου παραίνεση προς τον ελληνικό λαό… αν θέλει να δει σωτηρία…

Από τη μία, το σιχαίνομαι όταν δικαιώνομαι, από την άλλη όμως αυτή η δικαίωση δείχνει ότι – μέχρι στιγμής – έχω σωστό κριτήριο και καλή – προς το παρόν – διαίσθηση απέναντι σε κάθε λογής «σωτήρα». Ομως δε δικαιώθηκα μόνον εγώ, δικαιώθηκε και ο συνεργάτης μας Πύρινος Λόγιος όταν σε παλαιότερη δημοσίευση του ιστολογίου μας εξέφραζε τις επιφυλάξεις του απέναντι στον «πολλά βαρύ» Φαίδωνα Βόβολη.

Ο Βόβολης, εμφανίστηκε σε μία ιστορική στιγμή της χώρας, ξεκινώντας μια αντίσταση απέναντι στην επιστημονική τυραννία, λέγοντας ορθά πράγματα.

Σε αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να τονίσω με κάθε τρόπο και ύφος ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ του Φαίδωνα Βόβολη. ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι ξεκίνησε με αγνές προθέσεις και αγνά ελατήρια.

Η πορεία ήταν ωστόσο αναμενόμενη σε κάθε της πτυχή. Οσα διαβάσετε από ‘δω και κάτω, τα υπαγορεύει η 36ετή εμπειρία μου στην πολιτική και η 33ετή εμπειρία μου στον Αγώνα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ).

Οταν ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να περικυκλώνεται από πλήθος κόσμου αλλά και δεν έχει μάθει τα «μπράβο» και τα χειροκροτήματα, βρίσκεται ξαφνικά στο κέντρο της δημοσιότητας, είναι αδύνατον να το διαχειριστεί. Αυτό είναι αναμφισβήτητο δεδομένο. Τυφλώνεται και κυρίως αρχίζει να φουντώνει μέσα του μία υπέρμετρη υπερηφάνεια.

Αυτός ο άνθρωπος, καθώς δυσκολεύεται να επωμιστεί το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει πλέον, δημιουργεί μία ακούσια άμυνα σε λανθάνουσα μορφή. Βλέπει τον εαυτό του ως ηγέτη ή ακόμα και ως σωτήρα. Και τότε καβαλάει το καλάμι, όπως λέει ο λαός μας. Αν γίνει και αντικείμενο συζήτησης στα ΜΜΕ, τότε το «καλάμι» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να προδίδει τα όποια ιδανικά του. Δεν το κάνει ηθελημένα.

Για την ακρίβεια, δεν καταλαβαίνει ότι το κάνει. Η αρχική ρητορική – ιδεολογία που τον έφερε σε αυτήν τη θέση, μετατρέπεται σε ένα αφήγημα υποστήριξης των υποκειμενικών του σχεδίων. Δηλαδή, χρησιμοποιεί πλέον την αρχική ιδεολογία, ως μέσο επίτευξης ενός ανώτερου «στόχου» που είναι η κατάληψη θέσεως εξουσίας.

Το Σύστημα, βλέποντας ότι αυτός ο άνθρωπος ασκεί επιρροή, αντιδρά άμεσα, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε.

Η πρώτη κίνηση του Συστήματος, είναι να βάλει ανθρώπους στο «κλειστό περιβάλλον» του ατόμου αυτού, οι οποίοι έχουν έναν αρχικό στόχο: να του «φουσκώσουν» τα μυαλά και την υπερηφάνεια. Οταν αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται, τότε προχωράνε στο δεύτερο μέρος του σχεδίου.

Το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους, έχει να κάνει με τα ΜΜΕ. Λοιδορούν επίτηδες το άτομο, ενώ παράλληλα οι πράκτορες του Συστήματος που βρίσκονται κοντά του, του τονώνουν τον εγωισμό, λέγοντάς του διάφορες κολακείες και φροντίζοντας έξυπνα να τον τονώνουν. Και ξεκινάει το τρίτο μέρος του σχεδίου…

Στο τρίτο μέρος, αρχίζουν οι εικονικές διώξεις. Τον «σέρνουν» σε δίκες οι οποίες είτε δε γίνονται ποτέ, είτε αθωώνεται, είτε τιμωρείται με μία ελάχιστη ποινή – χάδι. Ετσι τον μετατρέπουν σε ήρωα.

Ολο αυτό το διάστημα των φάσεων οι πράκτορες του Συστήματος δε δουλεύουν μόνο πάνω στο στόχο τους.

Δουλεύουν και πάνω στον κόσμο που ακολουθεί αυτό το άτομο, μετατρέποντάς τους σε οπαδούς. Για να φτάσουμε στο τέταρτο και πιο καθοριστικό σημείο του σχεδίου.

Στο τέταρτο σημείο, ο στόχος είναι έτοιμος! Δημιουργεί κίνημα ή κόμμα, με τις προτροπές των πρακτόρων του Συστήματος. Ο κόσμος το κάνει αποδεκτό ως μόνη εναλλακτική λύση. Η παγίδα έχει κλείσει για τα καλά. Το Σύστημα, όλο αυτό το διάστημα, καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ! Κινήσεις, συναντήσεις, πράξεις, λόγια… Τα ΠΑΝΤΑ! Και τότε όλα είναι έτοιμα για το τελειωτικό χτύπημα!

Είτε έμμεσα, είτε άμεσα, μπαίνει το εκβιαστικό δίλημμα: «ή κάνεις αυτό που σου λέμε, ή σε εκθέτουμε παντού και σε καταστρέφουμε». Οχι απαραίτητα με αυτά τα λόγια βέβαια. Καθώς η παγίδα έχει κλείσει και καθώς όλοι έχουν μυστικά που δε θέλουν να φανερωθούν, ο στόχος πέφτει στην ανάγκη τους! Υπακούει και τότε έρχονται οι «σεμνές» κωλοτούμπες!

Ετσι κάπως κατέληξε και η υπόθεση Βόβολη!

Γνωρίζω πολύ καλά τρία από τα πρακτοράκια του Συστήματος που δουλεύουν εμφανώς κι αφανώς στο πλευρό του Φαίδωνα Βόβολη.

Το ένα άτομο έχει οικογενειακό ιστορικό Τεκτονισμού και το άλλο ανήκει σε Τεκτονική Στοά, χωρίς να έχει οικογενειακό ιστορικό.

Το τρίτο, είναι «επαγγελματίας» αβανταδώρος με διασυνδέσεις σε μικτή Τεκτονική Στοά των Αθηνών.

Αλλά δε θα πω ονόματα προς το παρόν. Απλώς τα φωτογραφίζω κι όποιος τα καταλάβει, τα κατάλαβε…

Ετσι φτάσαμε σήμερα ο Βόβολης να γυρίζει τούμπα όλα όσα μέχρι τώρα έλεγε. 9 ημέρες στο Σισμανόγλειο, ήταν αρκετές ώστε η… «γριπούλα» να μετατραπεί σε «θανατηφόρα νόσος» για τον Φαίδωνα Βόβολη!

Φαντάζομαι το γεγονός ότι το Σισμανόγλειο είναι νοσοκομείο όπου συχνά θα βρούμε πράκτορες της ΕΥΠ, είναι εντελώς άσχετο…

Αλήθεια Δρ. Βόβολη, καταφέρατε μήπως ΕΣΕΙΣ να απομονώστε – τακτοποιήσετε – καθαρίσετε τον «ιό covid»;

Ρωτάω γιατί μέχρι αυτήν τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ούτε ο ΠΟΥ, ούτε το CDC, ούτε κανένα εργαστήριο σε ολόκληρη την υφήλιο δεν το έχει καταφέρει!

Το καταφέρατε εσείς και δε μας το λέτε; Κακώς!

Αν το καταφέρατε πρέπει να μας το πείτε γιατί αξίζει Nobel!

Εσείς οι οπαδοί του Βόβολη, μην ανησυχείτε! Σε λίγο θα σας πει ότι τα «εμβόλια» της Pfizer σώζουν ζωές και θα τον δείτε κι εκείνον on camera να σηκώνει μανίκι…

Αυτήν τη στιγμή, ο Φαίδων Βόβολης, κατάφερε ένα ισχυρό πλήγμα στον αγώνα κατά της επιστημονικής τυραννίας. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν εκβιάζονται και που συνεχίζουν τον Αγώνα.

Η κατάπτωση Βόβολη, ήταν αναμενόμενη για εμάς. Γι’ αυτό φροντίσαμε να πάρουμε τα μέτρα μας πριν το «φαινόμενο» Βόβολης μετατραπεί σε κόμμα. Υπάρχουμε ακόμα κάποιοι, που δεν πιστεύουν σε «σωτήρες»…

Ενημέρωση 02:40:

 

Ο Βόβολης ανέβασε σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου ΔΕΝ αρνείται ότι άλλαξε στάση και ότι είπε ότι ο «ιός» είναι «κάτι παραπάνω». Ωστόσο, κατηγορεί τα συστημικά ΜΜΕ ότι αλλοίωσαν τα λεγόμενά του. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Επίσης… το βίντεο το έστειλε κάποιο άθλιο υποκείμενο στο Twitter ως απάντηση σε αυτό το άρθρο.

Αυτός ο άθλιος, είχε το θράσος να πεί ότι εγώ «πληρώνομαι» από κάποιους για να κατηγορώ το «μεσσία» του το Βόβολη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ όποιος γνωρίζει ΠΟΙΟΣ ειναι αυτό «το απόλυτο τίποτα» να μου τον κατονομάσει γιατί ο ίδιος δεν έχει τα κότσια να πει τ’ όνομά του δημόσια…

Πηγή

 

Προβολές : 1,023


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα