Από το παρελθόν η φρίκη των εμβολίων

Από το παρελθόν η φρίκη των εμβολίων

26 Σεπτεμβρίου, 2021 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 878 προβολές ( Μέτρηση έως 23:39:04 )

 

Rudolf Steiner: ”στο μέλλον θα περιορίσουμε τη ψυχή με την Ιατρική χάρη σ’ εμβόλια που θα καταργήσουν την πνευματική συνείδηση.”

 

Από το παρελθόν η φρίκη των εμβολίων

 

Ο μαθητής της Μπλαβάτσκι, όπου ο σατανισμός, συναντά την θεοσοφία…

Ένας έμπειρος αποκρυφιστής, που εξερεύνησε  τη δυνατότητα ανάπτυξης απόκρυφων συνειδησιακών ικανοντήτων.

Ο άνθρωπος που είχε επαφή με διάφορες αποκρυφιστικές κινήσεις όπως το Ordo Templi Orientis και οι Ιλλουμινάτοι.

Δηλαδή, τι άλλο θα περιμένατε απ’ αυτό το ψυχασθενές ερπετό;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Η ανθρωπιστική αντίληψη είναι ένα ιδεολογικό εργαλείο χρήσιμο κυρίως στους ιμπεριαλιστικούς επεκτατισμούς και υπό την ηθική και ανθρωπιστική μορφή του γίνεται το όχημα ενός οικονομικού ιμπεριαλισμού. » — Carl Schmitt, La Notion de politique (1927) 

H εργαλειοποίηση της ανθρωπιστικής ιατρικής από την πολιτική είναι προς αυτή την κατεύθυνση..

Η εξαφάνιση της μεγάλης κουλτούρας που προέβλεψε ο Τσβάιχ στα τριάντα είναι δεδομένη στον κόσμο.

Μπαίνουμε στην εποχή του περιττού πολίτη για τον οποίο μιλά ο Νίτσε στο Ζαρατούστρα, ένας πολίτης τόσο περιττός που επιτρέπει να φυλακιστεί και να εξοντωθεί χωρίς αντίδραση.

Η κουλτούρα γίνεται παγωμένη γνώση (Debord) ή σκέψη και μουσική μιας χρήσης.

Η ποίηση έχει εξαφανιστεί, η θρησκεία πλαστικοποιήθηκε: το μόνο που έχει σημασία είναι να απολαμβάνεις και να επιβιώνεις.

Ο πανικός Covid και ο κωδικός QR δεν έχουν άλλη αιτία.

Η παρακμή της πνευματικότητας συνόδευσε επίσης τη νεωτερικότητα και τα εμβόλιά της και εδώ θ’ ανατρέξω στον Ρούντολφ Στάινερ και τις διαλέξεις του από το 1917.

Rudolf Steiner: ”στο μέλλον θα περιορίσουμε τη ψυχή με την Ιατρική χάρη σ εμβόλια που θα καταργήσουν την πνευματική συνείδηση.”

 

Πηγή

(Visited 877 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΕΟΣΟΦΙΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το