Αυτός που πούλαγε βιβλία κατά των εμβολίων και τώρα στέλνει τους ανεμβολίαστους στο σπίτι τους, έχει off shore στον Παναμά;

Αυτός που πούλαγε βιβλία κατά των εμβολίων και τώρα στέλνει τους ανεμβολίαστους στο σπίτι τους, έχει off shore στον Παναμά;

2 Οκτωβρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,704
Μοίρασέ το

 

Άλλη μια υπέροχη κωλοτούμπα από τον Μελισανίδη της πολιτικής

Το σημαντικό είναι πως όπως δείχνουν τα στοιχεία (εδώ), φέρεται να έχει και offshore σε παραδείσους στον Παναμά.

Και δεν είναι τυχαίο το… σκουφάκι των γνωστών λεπρών της ανθρωπότητας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάς σε εργαζόμενο, γιατί δεν τα δίνεις ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ;;;

Ο  Άδωνης Γεωργιάδης είναι γνωστός για τις φοβερές κωλοτούμπες του για τις οποίες θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισανίδης.

Ωστόσο το να διαφημίζει ο εκδοτικός σου οίκος βιβλία κατά των εμβολίων όταν εσύ ως υπουργός κάνεις αγώνα για τα εμβόλια το λες και epic fail !

Η αλήθεια που πολύ θα ήθελε ο κύριος υπουργός να κρυφτεί είναι ότι ο αδελφός  Λεωνίδας Γεωργιάδης, πριν μερικά χρόνια, όχι πολλά από σήμερα, πούλαγε αντιεμβολιαστικά συγγράμματα.

Μάλιστα στην εκπομπή του στην τηλεόραση ωρυόταν πως: «Τα εμβόλια χτυπάν το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια» 

Επίσης αποκαλούσε τον εμβολιασμό ως: «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Και μη πει κανείς ότι αυτά τα έλεγε ο αδελφός του. Μαζί τον έχουν τον εκδοτικό. 

Εμείς για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και το σχετικό video.

Για τον κύριο υπουργό τι άλλο να πούμε;

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια μαζί του αφού έχει αποδειχτεί ικανός για οποιαδήποτε κυβίστηση, για οτιδήποτε,  προκειμένου να αναρριχηθεί στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,704


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα