Αυτό και μόνο, αποδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Ο FDA αρνείται να δώσει στην δημοσιότητα πριν το 2075 τα έγραφα για τα εμβόλια

Αυτό και μόνο, αποδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Ο FDA αρνείται να δώσει στην δημοσιότητα πριν το 2075 τα έγραφα για τα εμβόλια

18 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 473 προβολές ( Μέτρηση έως 09:13:49 )

 

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτή την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, αξιολόγησε 329.000 σελίδες σε 108 ημέρες…. τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στους πολίτες του κόσμου».

Αυτό και μόνο, αποδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Ο FDA αρνείται να δώσει στην δημοσιότητα πριν το 2075 τα έγραφα για τα εμβόλια

108 μέρες, 329.000…

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ… ΧΑΡΤΟΥΡΑ…

Πλάκα κάνουν… ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν είναι η PFIZER, πουλάκια μου που έχει θέμα… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER, και όλες τις φαρμακοΜΑΦΙΕΣ, βρίσκονται άλλοι…

Τα είπε ο DAVID MARTIN…

Σας βάζω το σχετικό απόσπασμα στο τέλος της ανάρτησης…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ;;;

Κάτι ύποπτο συμβαίνει στις ΗΠΑ, καθώς ο αρμόδιος οργανισμός ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων ζήτησε από δικαστήριο να μην αποδεσμευτούν τα έγγραφα που αφορούν την αδειοδότηση των εμβολίων, πριν από το 2075!

Eν τω μεταξύ έως τις 14 Νοεμβρίου, περισσότερες από 256 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19 έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το έτος 2076 δηλαδή… 55 χρόνια… για να δημοσιοποιήσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του που σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου Pfizer – BioNTech για τον COVID-19.

Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε μια κατάθεση ως μέρος μιας αγωγής για το Freedom of Information Act (FOIA) που υποβλήθηκε εναντίον του  από μια ομάδα ιατρών με στόχο την διαφάνεια στα εμβόλια.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση διαθέτει… 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότειναν την έκδοση 500 σελίδων το μήνα.
Με αυτόν τον ρυθμό, η FDA θα κυκλοφόρησε πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε λίγο λιγότερο από 55 χρόνια.

Ο ενάγων, Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Ιατρών για τη Διαφάνεια (PHMPT), είναι μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

Η ομάδα κατέθεσε τη μήνυση αφού η FDA απέρριψε το αίτημα να επισπεύσει τη δημοσιοποίηση των αρχείων.

Ο ενάγων και ο εναγόμενος, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκάλυψης όλων των εγγράφων, και έτσι κατέληξαν στα δικαστήρια.

«Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός ψευδαισθήσεων», έγραψε ο Aaron Siri, η εταιρεία του οποίου εκπροσωπεί την PHMPT στη δίκη, σε μια ανάρτηση στις 17 Νοεμβρίου.

«Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer κατέθεσε τα αρχεία για αδειοδότηση έως τη στιγμή που η FDA αδειοδοτούσε το εμβόλιο Pfizer», συνέχισε ο Siri.

«Ο FDA, πραγματοποίησε ενδελεχή και πλήρη ανάλυση αυτών των εγγράφων δηλαδή 329.000 σελίδων… προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για αδειοδότηση.

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτή την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, αξιολόγησε 329.000 σελίδες σε 108 ημέρες…. τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στους πολίτες του κόσμου».

Η FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο Pfizer COVID-19 με την ονομασία Comirnaty  στις 23 Αυγούστου 2021, λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer άρχισε να υποβάλλει έγγραφα ώστε να πάρει πλήρη έγκριση του εμβολίου.

Η έγκριση της άδειας από τον FDA στα τέλη Αυγούστου οδήγησε σε μια χιονοστιβάδα εντολών εμβολίων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι διερευνούσε υποτιθέμενα προβλήματα που έφερε στο φως ένας πληροφοριοδότης ο οποίος είπε στο British Medical Journal (BMJ) ότι τα tests είχαν πολλά ζητήματα μεταξύ άλλων και παραποίηση πολλών δεδομένων.

Ο πληροφοριοδότης, ονόματι Jackson ειδοποίησε τον FDA και απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Jackson εργαζόταν για την Ventavia Research Group, η οποία διαχειριζόταν αρκετές από δοκιμές στο εμβόλιο της Pfizer το φθινόπωρο του 2020

 

Σύμφωνα με το British Medical Journal, ένα από τα παλαιότερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, ο FDA δεν επιθεώρησε τους χώρους δοκιμών της Ventavia, παρά το γεγονός ότι έλαβε σχετική ειδοποίηση…

Ο FDA είπε στους The Epoch Times σε ένα email νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ενώ δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα της Ventavia, «έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη της εξουσιοδότησης εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 και την έγκριση του εμβολίου Comirnaty»

 

Πηγή

Και το σχετικό απόσπασμα, για να μην ξεχνιόμαστε…

 

“ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ COVID”

“Πόσοι από εσάς είστε εξοικειωμένοι με την εταιρεία ‘ANSER’;

Μου αρέσει αυτή η στιγμή!

Γνωρίζετε ότι είναι ο μεγαλύτερος εργολάβος σε ολόκληρη την εκστρατεία για την τρομοκρατία του Covid;

Οι εταιρείες στα δεξιά, που νομίζετε ότι είναι αυτές που διευθύνουν το σώου (Pfizer, Moderna, Johnson%Johnson, Merck Ridgeback, Gilead Sciences) είναι στην πραγματικότητα η “πρόσοψη” για τις εταιρείες που κρύβονται από πίσω και που λίγοι γνωρίζουν, όπως Anser, Fors-Marsh, Palantir, Publicis Sapient.

Αυτές θα δεχθούν το “χτύπημα” όταν κάτι στραβώσει. 

Ωστόσο, οι εταιρείες στα αριστερά (που προαναφέρθηκαν) είναι αυτές που πήραν πραγματικά τα πολλά χρήματα. η επιχείρηση ‘WarpSpeed’ χρησιμοποιήθηκε από την ‘Anser’.

Σαφώς, και δεν το ξέρατε αυτό, γιατί κανείς δεν σας το είπε στα ΜΜΕ.

Σας είπαν ότι τα χρήματα τα πήραν μόνο οι φαρμακευτικές.

Το βασικό συμβόλαιο της Warp Speed πέρασε από την Anser, μια εταιρεία που κανείς δεν έχει ακουστά.

Και δεν ακούσατε για αυτούς γιατί η σύμβαση υπεγράφη από την ΑΤΙ, μια εταιρεία με έδρα τη νότια Καρολίνα, μια εταιρεία ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Ο κύριος ανάδοχος που επιλέχθηκε να διευθύνει την ‘Operation Warp Speed’ HTAN ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ…

Η ‘Anser’ ήταν το μέσο εκείνο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ LOCKHEAD-MARTIN, RAYTHEON ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Δεν γνωρίζετε την ‘Anser’, τη μοναδική εταιρεία που ανέβηκε την εποχή του κόβιντ, σημειώνοντας την υψηλότερη άνοδο στην ιστορία των ομοσπονδιακών συμβάσεων.

Η “ANSER CORPORATION, είναι αυτή που εκτελεί το ‘Operation Warp Speed’ και έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει ώστε αυτοί οι κατασκευαστές να μην αναλάβουν ποτέ την οικονομική ευθύνη των πράξεών τους.

Όταν όλα στραβώσουν ο κόσμος θα πει “να μηνύσουμε την ‘Pfzer’ και όλες αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες” όμως, οι νόμοι που τους προστατεύουν θα σας πουν, ότι δεν φταίνε αυτές.

Όμως, τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Γνωρίζει κανείς την ‘Fors-Marsh’;

Κανένας από εσάς

Γνωρίζετε την ‘Palantir’;

Μια εταιρεία με ιστορία διαρκούς κι όμως εν μέσω κόβιντ, o Peter Thiel, που διοικεί την εταιρεία, τη βγάζει στο Χρηματιστήριο;

Ενδιαφέρον timing, ε;

Η εταιρεία εκτός που έχει χάσει δισεκατομμύρια, βγάζει τρελά χρήματα λειτουργώντας ως μέσο ξεπλύματος χρήματος.

Ας δούμε τον ρόλο τους επί κόβιντ, στην πραγματικότητα, βρήκαν μια εταιρεία που ονομάζεται ‘Gotham Data Tracking’, που ξέρετε ποιός είναι ο ρόλος της;

Κάθε φορά που ανοίγετε το τηλέφωνό σας, όταν κατεβαίνετε από το αεροπλάνο, όταν περνάτε τα σύνορα μεταξύ πολιτειών, σας έρχεται μια μικρή ειδοποίηση που λέει “γεια, θέλετε μια ειδοποίηση για τον κόβιντ στην περιοχή σας;”

Και ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;

Γιατί σας παρακολουθούν.

Το τηλέφωνό σας παρακολουθείται.

Οι συναλλαγές σας παρακολουθούνται, οι πιστωτικές σας κάρτες παρακολουθούνται, η υγεία σας παρακολουθείται, η κατάσταση του m-volιασμού σας παρακολουθείται, και όλα γίνονται βάσει της σύμβασης που διαχειρίζεται η ‘Gotham Data Sciences’, η οποία έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του κόβιντ.

Πάμε σε μια άλλη, την ‘Publicis Sapient’, το συμβόλαιο πληροφορικής των Αμερικανικών Υπηρεσιών Υγείας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πώς και τα δεδομένα πάντα είναι ίδια;

Ο ‘Publicis Sapient’ έχει τη σύμβαση πληροφορικής με τις Υπηρεσίες Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών για την ενοποίηση όλων των δεδομένων, οπότε μαντέψτε τι συμβαίνει;

Όλοι έχουν τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων COVID να αναφέρουν, όταν κάποιος από τα ΜΜΕ τηλεφωνεί και λέει, “γεια! πόσα κρούσματα έχουμε;”

“Ωωω, 40.000” “ωωω!, στρογγυλός αριθμός, 40.000″…

“Πότε άλλοτε, κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, συνέβη ποτέ ένας στρογγυλός αριθμός που περιλαμβάνει τη λέξη “χιλιάδες”;

Ποτέ δεν υπήρξε μια ημέρα 10.000 περιστατικών καρδιοπάθειας, δεν υπήρξε ποτέ μια στρογγυλή ημέρα – μέχρι να ελέγξετε πραγματικά ολόκληρη την πλατφόρμα πληροφορικής του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και κανείς από εσάς να μην ξέρει ότι πρόκειται για μια ενιαία σύμβαση, την οποία διαχειρίζεται η ‘Publicis Sapient’…

“κι ενώ εσύ είσαι συγκεντρωμένος στο δεξί χέρι, όλη την ώρα και το αριστερό κάνει τη βρώμικη δουλειά.”

Από εδώ το απόσπασμα

 

 

(Visited 472 times, 1 visits today)

Ετικέτες: FDA, PFIZER, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το