“ΒΟΜΒΑ”! : Ο Αριθμός των ύποπτων θανάτων του Covid στην Ιταλία Διορθώθηκε από 132.161 Σε 3.783

4 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

 

Από τότε που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε παγκόσμια πανδημία του SARS-CoV-2, τα ιατρικά συστήματα σε όλο τον κόσμο χειρίζονται διαφορετικά τους νοσηλευόμενους ασθενείς. Οι ασθενείς με οποιοδήποτε αναπνευστικό σύμπτωμα απομονώθηκαν και χωρίστηκαν από τα μέλη της οικογένειας.

“Από περίσσεια προσοχής”, τα νοσοκομειακά συστήματα έκαναν ασαφείς διαγνώσεις, κατατάσσοντας οποιονδήποτε “ύποπτο για COVID” ως επίσημο κρούσμα του SARS-CoV-2.

 

 

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα ξεπετάγεται καθημερινά και με δεκάδες χιλιάδες τρόπους.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μια νέα έκθεση από το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας της Ιταλίας παρέχει μια αντικειμενική ανάλυση του παραπλανητικού απολογισμού θανάτων του Covid-19 της χώρας. Ο επίσημος απολογισμός των θανάτων από Covid της Ιταλίας αυξήθηκε σε 132.161 τον Οκτώβριο του 2021. Αυτός ο απολογισμός είναι μη ρεαλιστικός επειδή το Covid-19 διαγνώστηκε βιαστικά και υπό συνθήκες οικονομικής δωροδοκίας με τη χρήση μη ειδικών διαγνωστικών κριτηρίων.

Το Covid-19 αναφερόταν συχνά ως αιτία θανάτου όταν ήταν απλώς ύποπτο” και όταν “δεν μπορούσε να αποκλειστεί“.

Μετά από προσεκτική εξέταση των ιατρικών εκθέσεων, αποδεικνύεται ότι οι αναπνευστικές λοιμώξεις μπορεί να συνέβαλαν, αλλά δεν προκάλεσαν τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους από το Covid-19 άμεσα.

Διάφορες μορφές ιατρικής ατασθαλίας, παρακράτηση θεραπείας, απάνθρωπη απομόνωση, υποσιτισμός και ανήθικα πρότυπα περίθαλψης βρίσκονται στη ρίζα αυτής της παγκόσμιας ιατρικής κρίσης. Οι θάνατοι είναι πραγματικοί, αλλά οι αιτίες είναι παραπλανητικές.

# Η νέα ιατρική ανάλυση Μειώνει τον αριθμό των θανάτων από το covid-19 στην Ιταλία κατά 97,1%

Μια νέα ανάλυση μείωσε τον αριθμό των θανάτων από το Covid-19 της Ιταλίας κατά 97,1% και έδωσε μια πιο ακριβή εικόνα ως προς τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν στο νοσοκομείο. Μόνο 3.783 περιπτώσεις μπορούσαν να συσχετιστούν άμεσα με διάγνωση covid-19. Επειδή το τεστ PCR (το οποίο σχεδιάστηκε για την ανίχνευση του Covid-19) ήταν εξαρχής καλιμπραρισμένο με δόλο, ακόμη και αυτές οι 3.783 περιπτώσεις του Covid-19 είναι ύποπτες.

Τα συμπτώματα της αναπνευστικής λοίμωξης θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα οποιουδήποτε αριθμού λοιμώξεων που σκοτώνουν ανθρώπους κάθε χρόνο, είτε πρόκειται για γρίπη, φυματίωση, πνευμονία ή αμέτρητες άλλες λοιμώξεις του κατώτερου και ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Οι ιογενείς λοιμώξεις δεν έχουν την ίδια επίδραση από το ένα άτομο στο άλλο λόγω διαφόρων υποκείμενων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του εδάφους του κυτταρικού και του μικροβιώματος, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαγνωστεί με ακρίβεια μια συγκεκριμένη αναπνευστική λοίμωξη και να ποσοτικοποιηθεί το ιικό φορτίο.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή ανάλυση, μόνο το 2,9% των θανάτων που καταγράφηκαν από τα τέλη Φεβρουαρίου 2020 προκλήθηκαν από τον νέο κοροναϊό SARS, ο οποίος δεν έχει ποτέ απομονωθεί από ανθρώπους και δεν έχει αναπαραχθεί σε δείγματα ανθρώπινων ιστών. Οι ετήσιες αναπνευστικές λοιμώξεις, οι βακτηριακές λοιμώξεις που είναι ανθεκτικές στα αντιβιοτικά, τα ιατρικά λάθη και άλλα οξέα ιατρικά επείγοντα περιστατικά που συνήθως προκαλούν υπερπληθυσμό στα νοσοκομεία χρησιμοποιήθηκαν ως προπαγάνδα για να τρομοκρατήσουν και να εξαπατήσουν τον κόσμο σε ένα αέναο λουκέτο.

Ο απολογισμός των θανάτων από το Covid-19 περιλάμβανε Ιταλούς που έπασχαν από μία έως πέντε υποκείμενες χρόνιες ασθένειες- πολλοί έπαιρναν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και ένα ορισμένο ποσοστό πέθανε από επείγοντα ιατρικά περιστατικά που δεν σχετίζονται καθόλου με το Covid-19. Συνολικά το 67,7% έπασχε από περισσότερες από τρεις χρόνιες ασθένειες που δεν είχαν επιλυθεί μέσω της σύγχρονης ιατρικής. Οι Ιταλοί που υπέφεραν ήδη από χρόνιες παθήσεις υπέφεραν περαιτέρω από πνευμονία που σχετιζόταν με αναπνευστήρα και πνευμονική βλάβη που σχετιζόταν με αναπνευστήρα.

Ένας στους δέκα αποθανόντες ασθενείς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. 65,8% των Ιταλών είχαν αρτηριακή υπέρταση και έπαιρναν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. 15,7% έπασχαν από καρδιακή ανεπάρκεια, 28% είχαν ισχαιμική καρδιακή νόσο και 24,8% έπασχαν από κολπική μαρμαρυγή. Τουλάχιστον το 17,4% είχε ήδη άρρωστους πνεύμονες. Πολλοί (29,3% είχαν διαβήτη και άλλες μεταβολικές παθήσεις) που επηρέαζαν δραστικά την ανοσολογική τους απόκριση.

Υπήρχαν αρκετοί ασθενείς (16,3%) που βρίσκονταν στο νεκροκρέβατο, παλεύοντας με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, τα οποία είναι γνωστό ότι κάνουν τους ανθρώπους ευάλωτους σε κάθε αναπνευστική λοίμωξη.

Αυτοί οι καρκινοπαθείς αντιμετώπιζαν τον καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια, με ένα μέσο ποσοστό επιβίωσης από τρία έως πέντε χρόνια χημειοθεραπείας να πλησιάζει στο τέλος του. Ένα άλλο 23,5% πάλευε με την άνοια, με τη ζωή του να πλησιάζει στο τέλος της.

# Ανήθικες, απάνθρωπες πρακτικές έχουν εφαρμοστεί στα ιατρικά συστήματα παγκοσμίως

Από τότε που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε παγκόσμια πανδημία του SARS-CoV-2, τα ιατρικά συστήματα σε όλο τον κόσμο χειρίζονται διαφορετικά τους νοσηλευόμενους ασθενείς. Οι ασθενείς με οποιοδήποτε αναπνευστικό σύμπτωμα απομονώθηκαν και χωρίστηκαν από τα μέλη της οικογένειας.

“Από περίσσεια προσοχής”, τα νοσοκομειακά συστήματα έκαναν ασαφείς διαγνώσεις, κατατάσσοντας οποιονδήποτε “ύποπτο για COVID” ως επίσημο κρούσμα του SARS-CoV-2. Αυτοί οι ασθενείς θεωρήθηκαν ως εξαιρετικά μεταδοτικοί φορείς της νόσου που έπρεπε να απομονωθούν και να τεθούν σε μηχανικό αερισμό.

Οι αποτελεσματικές θεραπείες παρακάμφθηκαν. Οι άνθρωποι που πέθαιναν σε αναπνευστήρα ταξινομήθηκαν ως θάνατοι από covid “όταν το covid-19 δεν μπορούσε να αποκλειστεί ως η κύρια αιτία του θανάτου τους“.

Καθώς ο τρόμος και ο φόβος διαδόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης, τα νοσοκομειακά συστήματα έθεσαν σε αναμονή μη επείγουσες, εκλεκτικές διαδικασίες, αναστέλλοντας τις συνήθεις υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων που άφησαν πολλούς χρόνιους ασθενείς χωρίς επαρκή ιατρική φροντίδα.

Οι βιομηχανικές χώρες όπως η Ιταλία δεν εφάρμοσαν σχέδια θεραπείας στο σπίτι και δεν διένειμαν θρεπτικά και προφυλακτικά φάρμακα για να βοηθήσουν στον έλεγχο της αναπνευστικής νόσου στον πληθυσμό. Αυτό προκάλεσε την εξάρτηση των πληθυσμών από ένα ήδη υπερφορτωμένο σύστημα που δεν είναι διαμορφωμένο για την αντιμετώπιση του πανικού, της άγνοιας και της αδυναμίας.

Καθώς τα έθνη συνεχίζουν να βάζουν όλο τους το απόθεμα σε εμβόλια γρίπης μολυσμένα με ρετροϊούς και πειραματικά εμβόλια κορονoϊών με γονιδιακή παρέμβαση, οι άνθρωποι συνεχίζουν να υποφέρουν και να πεθαίνουν, παρόλο που υπάρχουν αμέτρητες αντι-ιικές, βρογχοδιασταλτικές, αντιφλεγμονώδεις ανοσοθεραπείες.

Πηγή και παραπομπή: AFinalWarning.com; Il Tempo Ιταλία

——————

Δικτυογραφία:

HUGE! Italy’s Suspected Covid Death Tally Corrected from 132,161 to 3,783

https://humansarefree.com/2021/11/huge-italys-suspected-covid-death-tally-corrected-from-132161-to-3783.html

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα