Βέλγος Καθηγητής Ψυχολογίας : Ο ‘Eλεγχος του Nου Xρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή Για να Σας Υποδουλώσει μέσω της “Μαζικής Διαμόρφωσης”

Βέλγος Καθηγητής Ψυχολογίας : Ο ‘Eλεγχος του Nου Xρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή Για να Σας Υποδουλώσει μέσω της “Μαζικής Διαμόρφωσης”

14 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:402
Μοίρασέ το

 

Ο Desmet το αποκαλεί “Μαζική Διαμόρφωση” (Mass-Formation), ένα φαινόμενο κατά το οποίο τα άτομα αποκόπτονται τόσο πολύ από την πραγματικότητα και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ τους, ώστε καταλήγουν να προσκολλώνται σε τεχνητές ιδέες που τους συνδέουν ξανά μεταξύ τους, αλλά με συνθετικό τρόπο.Αποθρασύνοντας την κοινωνία με μια σταθερή ροή “ακαθαρσιών” (π.χ. LGBTQHollywood, οικονομική τρομοκρατία, διεφθαρμένη θρησκεία), οι κοινωνικοί μηχανικοί κατάφεραν να κόψουν με επιτυχία τους δεσμούς που συνήθιζαν να ενώνουν την κοινωνία. Αυτό δημιούργησε μια αίσθηση απώλειας σε πολλούς, και αυτό που ο Desmet περιγράφει ως “Άγχος που αιωρείται ελεύθερα” (Free-Floating Anxiety, FFA).

Ο έλεγχος της κοινωνίας, γίνεται μέσα από την τηλεόραση…  το σιωπηλό όπλο που σκοτώνει την λογική και το συναίσθημα.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο Ουμπέρτο Έκο, είχε πει:

“Στις σύγχρονες δημοκρατίες, οι φασίστες δεν χρειάζεται να κατεβάζουν τα τανκς ή να χρησιμοποιούν την αστυνομία.. αρκεί να ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να ελέγξουν την κοινωνία” … και δυστυχώς ακόμα δεν θέλει να το αντιληφθεί η πλειοψηφία της κοινωνίας.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Dr. Mattias Desmet, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο, έχει συντάξει μια διατριβή που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ακολουθούν την ψευδαίσθηση του κορονοϊού της Γουχάν (Covid-19).

Ο Desmet το αποκαλεί “Μαζική Διαμόρφωση” (Mass-Formation), ένα φαινόμενο κατά το οποίο τα άτομα αποκόπτονται τόσο πολύ από την πραγματικότητα και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ τους, ώστε καταλήγουν να προσκολλώνται σε τεχνητές ιδέες που τους συνδέουν ξανά μεταξύ τους, αλλά με συνθετικό τρόπο.

Αποθρασύνοντας την κοινωνία με μια σταθερή ροή “ακαθαρσιών” (π.χ. LGBTQHollywood, οικονομική τρομοκρατία, διεφθαρμένη θρησκεία), οι κοινωνικοί μηχανικοί κατάφεραν να κόψουν με επιτυχία τους δεσμούς που συνήθιζαν να ενώνουν την κοινωνία. Αυτό δημιούργησε μια αίσθηση απώλειας σε πολλούς, και αυτό που ο Desmet περιγράφει ως “Άγχος που αιωρείται ελεύθερα” (Free-Floating Anxiety, FFA).

“Πρέπει να υπάρχουν πολλοί κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι ή άνθρωποι που βιώνουν έλλειψη κοινωνικών δεσμών”, λέει ο Desmet. “Άνθρωποι που βιώνουν μια έλλειψη “δημιουργίας νοήματος”. Ανίκανοι να καταλήξουν σε λογικά συμπεράσματα”.

“Υπάρχουν πολλά άτομα με άγχος ελεύθερης αιώρησης (Free-Floating Anxiety, FFA). Free-Floating επειδή δεν υπάρχει τίποτα για να συνδέσουν το άγχος τους. Δεν υπάρχει σημείο εστίασης. Αδυνατούν να προσδιορίσουν τι τους προκαλεί, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουν. Υπάρχει επίσης πολλή ψυχολογική δυσαρέσκεια που αιωρείται ελεύθερα. Οι άνθρωποι μπορεί να βιώνουν την καθημερινή τους ζωή ως χωρίς κανένα σκοπό ή νόημα”.

Η FFA, υποστηρίζει ο Desmet, είναι ένα από τα πιο οδυνηρά ψυχολογικά φαινόμενα που βιώνει κανείς, οδηγώντας συχνά σε κρίσεις πανικού. Πρόκειται για μια μη εστιασμένη, συγκεχυμένη κατάσταση του νου στην οποία υπάρχει κάτι που προκαλεί αυτό το άγχος, αλλά ο εγκέφαλος δεν γνωρίζει τι είναι.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στο παιχνίδι η πανδημία. Την κατάλληλη στιγμή, οι εκάστοτε εξουσίες δρομολόγησαν μια “κρίση” που έδωσε αντικείμενο στο άσκοπο άγχος των ανθρώπων. Τους έδωσε έναν νεοανακαλυφθέντα σκοπό : να νικήσουν έναν “ιό” φορώντας μια μάσκα, μένοντας μακριά από άλλους ανθρώπους και “εμβολιαζόμενοι”.

“Αν ένα μεγάλο τμήμα των ανθρώπων είναι πρόθυμο να ακολουθήσει αυτή τη στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του αντικειμένου άγχους χωρίς να έχει σημασία το κόστος, τότε σε ένα δεύτερο βήμα οι άνθρωποι ξεκινούν μια συλλογική και ηρωική μάχη με αυτό το αντικείμενο άγχους και με αυτόν τον τρόπο αναδύεται ένα νέο είδος κοινωνικού δεσμού και μαζί με αυτό ένα νέο είδος “νοηματοδότησης” ή σκοπού”, λέει ο Desmet.

Όλα αυτά έχουν γίνει και στο παρελθόν, είναι σημαντικό να σημειωθεί. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η Ρωσία σκηνοθέτησε μια πανδημία που, όπως και η σημερινή, χρησιμοποιήθηκε για να εγκαινιάσει ένα ιατρικό αστυνομικό κράτος.

Και αυτή είναι η τελική λύση, παρεμπιπτόντως: να καταλάβουμε πλήρως τον πλανήτη και να υποτάξουμε όλους όσους ζουν σε αυτόν υπό απόλυτο αυταρχισμό. Αυτός είναι ο στόχος της πανδημίας, της παραλλαγής “Omicron” (Βλακώδης) και κάθε άλλης πτυχής αυτής της απάτης.

Επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν προσκολληθεί στην ιδέα του “ιού“, ολόκληρη η ύπαρξή τους, ακόμη και η ταυτότητά τους, εξαρτάται από την αφήγηση γύρω από αυτόν. Τα Μέλη Covidians είναι πλέον δεμένοι με τη μυθοπλασία, και δεν υπάρχει περίπτωση να αποκολληθούν κάποιοι από αυτούς από αυτήν – πιθανότατα ποτέ.

Αλλά εδώ είναι η χρυσή τομή: Ο καθηγητής Matthias Desmet εξηγεί επίσης “πώς κερδίζουμε”.


Από τον Ethan Huff, φιλοξενούμενος συγγραφέας

——————

Δικτυογραφία:

Professor of Psychology: Mind Control is Used Right Now to Enslave You Through ‘Mass-Formation’

https://humansarefree.com/2021/12/mind-control-mass-formation.html

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 402


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα