Βίντεο ΣΟΚ!!! Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Βίντεο ΣΟΚ!!! Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

8 Δεκεμβρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Βίντεο ΣΟΚ!!! Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

 

VASOULA: O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και πολυβραβευμένος (παλιότερα, τώρα απεχθής στο σύστημα) Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και με τα εμβόλια…

 

Βίντεο ΣΟΚ!!! Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Όσα σήμερα ζούμε, είναι αποτέλεσμα εκατονταετούς και πλέον σχεδιασμού, από τα τέρατα που κυβερνούν την ανθρωπότητα.

Σ’ αυτό το εκπληκτικά αποκαλυπτικό βίντεο, με τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, έρχονται στο φως ΑΛΗΘΕΙΕΣ, που συγκλονίζουν.

Κάποιοι έχουν το θάρρος να αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, και να συνδέουν τα κομμάτια του παζλ με το χθες και το σήμερα μιας τραγωδίας σχεδιασμένης ν’ αλλάξει την υφή του ανθρώπου.

Να καταστρέψει το δημιούργημα Του Θεού, και να δημιουργήσει έναν νέο τύπο ανθρώπου, απόλυτα υποταγμένου και ελεγχόμενου από την κλίκα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Θα προτείνω σε όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, να δουν αυτό το εκπληκτικό μεταφρασμένο βίντεο από την VASOULA, η οποία μας έχει ανοίξει τα μάτια σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Ζούμε την παράνοια μιας καμπαλίστικης νοσηρής κλίκας.

Πρέπει να γνωρίζουμε τα όπλα του εχθρού, για να τον πολεμήσουμε.

Η ΓΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ… ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, στο έργο της αφύπνισης που επιτελεί η VASOULA.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ιατρική Ροκφέλλερ, (εδώεδώ … κι εδώ…), και δεν είναι τίποτα τυχαίο.(Ότι αφορά στον ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ρόλο του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, εδώ)

Σημασία έχει να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ, για να αποκαλυφθεί στο σύνολό του, το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ…

Τα Πανεπιστήμια που χρηματοδότησε αυτό το ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΚΤΗΝΟΣ, (λέτε να σπούδασε τυχαία στο Χάρβαρντ ο … πρόσφατα χρησθείς ως “παπάς” σύζυγος της Αθηνάς Λινού, που μας επιβάλει το μπόλι του κτηνίατρου χορηγού της;;; (εδώ) 

Λέτε τυχαία να προσκλήθηκε η … ΑΓΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ;;;

Λέτε τυχαία να έχουν σπουδάσει στο Χάρβαρντ και στα  άλλα Πανεπιστήμια που αναφέρει στην συνέντευξή του Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ;

Λέτε να είναι τυχαία η σύνδεση με την εποχή που μεσουρανούσε Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡ που μακέλεψε την ανθρωπότητα;

 

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… όλα ενώνονται και όλα έχουν την ερμηνεία τους…

Και όλα καταλήγουν σ’ αυτά που σήμερα ζει ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Στον τρόμο, από έναν ΑΠΛΟ ΙΟ ΓΡΙΠΗΣ, πίσω από τον οποίον κρύβουν την ΕΥΓΟΝΙΚΗ και τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ, μέσω των ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Εγιναν επισημάνσεις που αφορούν άμεσα κι αυτό που ζούμε τώρα, ενώ αυτό το είχα μεταφράσει κι ανεβάσει μόλις εμφανίστηκε στο κανάλι του Άλεξ Τζόουνς το 2010.

Αν προσέξετε τα λεγόμενα στο 30 περίπου λεπτό του βιντεο, θα καταλάβετε τον λόγο που το ΥΤ μου το έριξε ως “ιατρική παραπληροφόρηση”

Επίσης, από το 47:30 λεπτό περίπου λέει για χρήση τεχνολογίας που αλλάζει την σκέψη με μικροκυματα… (5G)

Ο άνθρωπος τα έλεγε πριν 11 χρόνια σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.


Το λινκ του βίντεο εδώ

 

Το ενημερωτικό σάιτ του Μπλέιλοκ, εδώ http://www.blaylockreport.com/

Email και paypal μου : [email protected]

facebook https://www.facebook.com/arela.ideo

twitter https://twitter.com/ArelaIdeo

το σάιτ μου https://ideografhmata.gr/forum/index.php

το κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

το κανάλι μου στο Rumble https://rumble.com/user/vasoula2908

Tα κανάλια μου στο ΥΤ
https://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

 

Πηγή vasoula2908a

Προβολές : 1,206


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα