Κάνω έκκληση στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ, στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ του κάθενός από εσάς, να στηρίξουμε την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

Κάνω έκκληση στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ, στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ του κάθενός από εσάς, να στηρίξουμε την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

27 Νοεμβρίου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,123
Μοίρασέ το

 

Στη ζωή, ότι σπέρνεις θερίζεις… αλλά ακόμα κι αν δεν θερίσεις ότι έσπειρες, δώσε απλόχερα την βοήθειά σου, όποτε σου την ζητήσουν, γιατί το σημαντικότερο είναι να μην χάσουμε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δυο μήνες σχεδόν πριν, ανέβασα μια παράκληση πως όλους σας, να στηρίξουμε έναν Άνθρωπο, Μια Γυναίκα, μια τρίτεκνη ΜΗΤΕΡΑ, μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, που χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας.

Η ανάρτηση, ήταν αυτή:

Εδώ θα χρειαστεί Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ όλων μας.

Στην παραπάνω ανάρτηση, είχα γράψει: “η ΜΑΝΑ αυτή, αυτή η ΕΛΛΗΝΙΔΑ, βρίσκεται διωκόμενη από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, γιατί έκανε το… λάθος να καταγγείλει τα αίσχη που γίνονταν στην υπηρεσία της.

Θα μου επιτρέψετε προς το παρόν, να μην αποκαλύψω περισσότερα, αλλά όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσω για το θέμα της αναλυτικά και με στοιχεία.”

 

Με εμπιστευθήκατε πολλοί και ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου… και σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, για την εμπιστοσύνη σας… είναι μεγάλη τιμή για μένα.

Συγκεντρώθηκε κάποιο ποσόν, όχι μεγάλο, αλλά για τα πρώτα έξοδα του δικηγόρου ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεσή της, μετά από παράκληση δική μου.

Ένας ΕΝΤΙΜΟΣ και ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ο οποίος καθημερινά αποδεικνύει το ΗΘΟΣ που τον χαρακτηρίζει και ως ΑΝΘΡΩΠΟ και ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Οφείλω πρωτίστως σ’ όλους εσάς που ανταποκριθήκατε, και που μ’ εμπιστευθήκατε στο πρώτο μου κάλεσμα, το ιστορικό του πολύχρονου αγώνα αυτής της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ.

Και ας ξεκινήσω από την πρώτη ανάρτηση που έκανα γι αυτήν, στις 31 Μαϊου του 2021. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΝΗΛΕΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ Α΄ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΥ

Αν πάτε στο τέλος της παραπάνω ανάρτησης, και πατήσετε στην πηγή της είδησης, θα σας βγάλει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στις αναρτήσεις του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη εδώ, ο οποίος είχε αναλάβει δικηγόρος της κυρίας Γωγώς Κουτσολάμπρου.

Δεν είναι του παρόντος οι λόγοι που ανάγκασαν την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, να διακόψει την συνεργασία της με τον εν λόγω δικηγόρο.

Η κ. Γωγώ Κουτσολάμπρου, ζήτησε την βοήθειά μου και όφειλα να της της δώσω απλόχερα όπου μπορούσα, ανταποδίδοντας την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, που άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κατά καιρούς μου έχουν δείξει, θεωρώντας πως στη ζωή, όλα είναι δανεικά… πολλές φορές με έχουν στηρίξει ακόμα και άγνωστοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ…κι εγώ, έχω ΧΡΕΟΣ να στηρίξω κάποιους άλλους στις δύσκολες στιγμές τους, όπως μπορώ…

Να θυμίσω στο σημείο αυτό, και την επόμενη ανάρτηση που έκανα για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ Γωγώ Κουτσολάμπρου, η οποία είχε σκοπό, να πάρουν το μήνυμα αυτοί που έπρεπε…

Απλά, προς ενημέρωση… γενικώς… για να γνωρίζει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

Στη ζωή, ότι σπέρνεις θερίζεις… αλλά ακόμα κι αν δεν θερίσεις ότι έσπειρες, δώσε απλόχερα την βοήθειά σου, όποτε σου την ζητήσουν, γιατί το σημαντικότερο είναι να μην χάσουμε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ… να μην προσπεράσουμε τον συνάνθρωπο… να μην παγώσουμε τις ψυχές μας…

Της συνέστησα έναν δικηγόρο, που ήμουν βέβαιη, γνωρίζοντας το ΗΘΟΣ του και την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ, πως θα σταθεί βράχος στο πλευρό της καθ΄όλη την διάρκεια των δικαστικών της αγώνων.

Σήμερα, σας καλώ και πάλι, να δείξετε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ… κάνω έκκληση σ’ αυτή.

Κάνω έκκληση στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ, στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ του κάθενός από εσάς, να στηρίξουμε την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, η οποία, όπως εξηγεί και στην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της πιο κάτω, ζει μια ΟΔΥΣΣΕΙΑ, κάτω από τραγικές συνθήκες διαβίωσης, επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA ΒΑΝΚ

Λογαριασμός ΙΒΑΝ άλφα: GR 1101402540254002340002642

Κουτσολαμπρου Γεωργία

 

 

 EYXAPIΣTHPIA EΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς και έναν έναν ξεχωριστά που με βοηθήσατε να στηριχθώ στον αγώνα μου κατά της διαφθοράς της εξουσίας η οποία δυστυχώς έχει κατακλείσει κάθε πτυχή της ζωής μας και εξαγοράζει και τις ηθικές υποχρεώσεις μας έναντι ακόμη και των βρεφών και των νηπίων.

Με την οικονομική σας υποστήριξη μπόρεσα να ξαναδώσω ζωή στην υπόθεσή μου κατά ενός οργανωμένου και βαθιά ριζωμένου Συστήματος στον Δήμο Κορυδαλλού, το οποίο προσπαθεί να καταπνίξει την φωνή μου και να με θέσει εκποδών για να συνεχίσει ανεμπόδιστα την δράση του.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιείται η κλασική μέθοδος της δημιουργίας πολλαπλών μετώπων ώστε να μην μπορώ να ανταποκριθώ στην υποστήριξή τους και να χάσω την μάχη προτού καν να την δώσω.

Παράλληλα δε, παντελώς παράνομα και ανάλγητα διότι το μίσος τους εναντίον μου υπερτερεί της νομιμότητας, αρνούνται να μου καταβάλουν τις νόμιμες αποδοχές μου και ό,τι δικαιούμαι, τιμωρώντας αναλογικά και τα παιδιά μου, ένα εκ των οποίων είναι ΑμεΑ.

Διαβιώ με τα τέκνα μου σε συνθήκες ίδιες με των απόρων, στερούμενοι πολλών βασικών αγαθών αλλά δεν υπάρχει στην ηθική μου τιμολόγηση εξαγοράς της.

Βρέθηκα σε αυτή την άθλια οικονομική κατάσταση γιατί εξαιτίας των αναφορών μου, βρέθηκα χωρίς εργασία και λάμβανα επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για απόρους .

Η δε μέχρι σήμερα σφοδρή και ανελέητη δικαστική αντιπαράθεση με το Δήμο Κορυδαλλού με έχει φέρει στο σημείο να συντηρούμαι με τα στοιχειωδώς απαραίτητα για τη διαβίωσή μου με τα τρία τέκνα μου κυρίως με δανεικά από συγγενείς και φίλους .

Θα τιμήσω μέχρις εσχάτων τον όρκο μου ως κοινωνού και υπαλλήλου μιας τόσο ευαίσθητης θέσης.

Όσον αφορά στην στήριξη που μου παρείχατε και με τα έως και σήμερα δεδομένα και με την δική σας βοήθεια μπόρεσα να προβώ, δια του συνηγόρου μου, στις παρακάτω ενέργειες:

1. Παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά για υποβολή αιτήματος αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης επί της οποίας εξεδόθει η με αριθμό 3244/2019 Μη Οριστική Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά – Τακτική Διαδικασία, που επανήλθε προς συζήτηση με κλήση και έλαβε ΓΑΚ 6213/2021, ΕΑΚ 2767/2021 κατά την δικάσιμο της 13/10/2021- το αίτημα απερρίφθει.

 

2. Μελέτη – σύνταξη Αίτησης στο Δήμο Κορυδαλλού για διαγραφή της θέσης της σε δυνητική αργία και αποκατάστασή της επαγγελματικά και μισθολογικά.

3. Μελέτη – σύνταξη – κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης κατά της με αριθμό πρωτοκόλλου 16046/27-09-2021 Απόφασης του κ. Δημάρχου Κορυδαλλού με θέμα «Μετακίνηση Προσωπικού και τοποθέτηση προϊσταμένου» και της με αριθμό πρωτοκόλλου 16737/06-10-2021 Απόφασης του κ. Δημάρχου Κορυδαλλού με θέμα «Τοποθέτηση Προϊσταμένης (επιπέδου Διεύθυνσης) της Υπηρεσίας Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας».

4. Αναβολή στο Ποινικό Δικαστήριο Τριμελές Πλημ/κείο Πειραιά, όπου είμαι κατηγορούμενη κατόπιν Μήνυσης του Δημάρχου Κορυδαλλού.

Και θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τα λοιπά κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και ειδικότερα:

I.Συζήτηση ( όταν προσδιοριστεί) Αίτησης Ακύρωσης κατά της με αριθμό πρωτοκόλλου 16046/27-09-2021 Απόφασης του κ. Δημάρχου Κορυδαλλού με θέμα «Μετακίνηση Προσωπικού και τοποθέτηση προϊσταμένου» και της με αριθμό πρωτοκόλλου 16737/06-10-2021 Απόφασης του κ. Δημάρχου Κορυδαλλού με θέμα «Τοποθέτηση Προϊσταμένης (επιπέδου Διεύθυνσης) της Υπηρεσίας Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας».

II. Μελέτη – σύνταξη – επίδοση εξωδίκου προς Δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη για παράδοση φακέλου μεθ’ απάντων των σχετικών εγγράφων μου, λόγω άρνησής του να το πράξει οικειοθελώς.

III. Παράσταση στο Ποινικό Δικαστήριο Τριμελές Πλημ/κείο Πειραιά, ως κατηγορουμένη κατόπιν Μήνυσης του Δημάρχου Κορυδαλλού. Σε περίπτωση καταδικαστικής αποφάσεως άσκηση Έφεσης, και Παράσταση κατά την δικάσιμο της Έφεσης (στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά).

IV. Παράσταση στο Ποινικό Δικαστήριο Τριμελές Εφετείο Πλημ/των Πειραιά (Έφεσή μου κατά Απόφασης BT991/08-10-2021 από Τριμελές Πλημ/κείο Πειραιά.

Ελπίζω να συνεχίσετε την υποστήριξή μου για να έχω τη δυνατότητα να τελειώσω αυτόν τον άνισο αγώνα με το σύστημα και να συνεχίσω να προστατεύω τα παιδιά σας για τα οποία είμαι κατά νόμο υπεύθυνη και κατά συνείδηση να πράξω.

Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους !!

Και ειδικά τη διαχειρίστρια των Αττικών νέων Κα Καλλιόπη Σουφλή που μου έδωσε την ευκαιρία να ακουστεί η φιμωμένη για 7 έτη φωνή μου .

 

Γωγώ Κουτσολάμπρου

 

Προβολές : 3,123


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα